μου αρεσε πολυ ο Νατχο απο τον οποιο ολοι εχουμε απαιτησεις, δεν μου αρεσε η γνωστη τσαπατσουλια του Λουκας, και ποιοτικος μεν αλλα αργος δε Βουκιτς....
δυσκολο ματς και στην λειβαδια
Υ.Γ. χιλιομετρα αυριο θα κανω για να αγορασω εισητηρια...
τον κατεβάζει με το αριστερό χέρι, είναι επιθετικό φαουλ.desperando έγραψε:δηλαδη ρε μαγκες καποιοι ειδατε πεναλτι του βιτορ και οχι επιθετικο φαουλ?
Στο γήπεδο φάνηκε ξεκάθαρα.desperando έγραψε:δηλαδη ρε μαγκες καποιοι ειδατε πεναλτι του βιτορ και οχι επιθετικο φαουλ?
Ελα ρε μεγαλε που ειμαστε και προκλητικοι και ειρωνικοι...paokassss έγραψε:Καλά εσείς θα με τρελάνετε..
Ο ΝΑΤΧΟ έπαιξε στο ΠΛΑΙ όλο το μάτς, δε νομίζω να έχει ξαναπαίξει εκεί στη ζωή του , μόνο όταν μπήκε ο κίτσιου πήγε στον άξονα σαν 8αρο-fake 10ρι , όταν έγινε και το γκόλ. Μάλιστα πήγε και αριστερά για μεγάλο διάστημα με ανάποδο πόδι , όπως και ο..
ΛΑΖΑΡ, που έπαιξε και αυτός αριστερά μέχρι να μπει ο κίτσιου και να γίνει κάπως ορθολογικό το σχήμα. Ο ΚΑΤΣΟΥΡ σε τι ακριβώς δικαιολογεί το να πιάνει θέση στον άξονα και να πηγαίνουν τα ΚΕΝΤΡΙΚΑ χαφ μας στο πλάι για χάρη του
Εσεις δλδ είδατε ορθολογικό στήσιμο .. Οκ
Για μάρτενς είδα ρεπορτάζ για ενοχλήσεις, για μαντούρο δεν είδα κάτι μπορεί να μου διέφυγε.
ΥΓ : sourmenetes είσαι προκλητικός και ειρωνικός και είσαι και μπλε, για πες μας ρε μπαλαδόφατσα τι θέση έπαιξε ο νάτχο σήμερα; οσο για τον άλλο που πάει να με βγάλει και αλλόθρησκο , νιάου ρε γατάκι με αποκάλυψες. Επιλέγω ΠΑΝΤΑ να κράζω μετά από νίκες , όταν οι ίδιοι θα κράζετε στις αποτυχίες εγώ θα χτυπάω το κεφάλι μου στο τοίχο για το πόσο άμπαλοι είμαστε.
και εξωτερικα χαφ ποιοι παιζαν?sourmenetes έγραψε:Ελα ρε μεγαλε που ειμαστε και προκλητικοι και ειρωνικοι...paokassss έγραψε:Καλά εσείς θα με τρελάνετε..
Ο ΝΑΤΧΟ έπαιξε στο ΠΛΑΙ όλο το μάτς, δε νομίζω να έχει ξαναπαίξει εκεί στη ζωή του , μόνο όταν μπήκε ο κίτσιου πήγε στον άξονα σαν 8αρο-fake 10ρι , όταν έγινε και το γκόλ. Μάλιστα πήγε και αριστερά για μεγάλο διάστημα με ανάποδο πόδι , όπως και ο..
ΛΑΖΑΡ, που έπαιξε και αυτός αριστερά μέχρι να μπει ο κίτσιου και να γίνει κάπως ορθολογικό το σχήμα. Ο ΚΑΤΣΟΥΡ σε τι ακριβώς δικαιολογεί το να πιάνει θέση στον άξονα και να πηγαίνουν τα ΚΕΝΤΡΙΚΑ χαφ μας στο πλάι για χάρη του
Εσεις δλδ είδατε ορθολογικό στήσιμο .. Οκ
Για μάρτενς είδα ρεπορτάζ για ενοχλήσεις, για μαντούρο δεν είδα κάτι μπορεί να μου διέφυγε.
ΥΓ : sourmenetes είσαι προκλητικός και ειρωνικός και είσαι και μπλε, για πες μας ρε μπαλαδόφατσα τι θέση έπαιξε ο νάτχο σήμερα; οσο για τον άλλο που πάει να με βγάλει και αλλόθρησκο , νιάου ρε γατάκι με αποκάλυψες. Επιλέγω ΠΑΝΤΑ να κράζω μετά από νίκες , όταν οι ίδιοι θα κράζετε στις αποτυχίες εγώ θα χτυπάω το κεφάλι μου στο τοίχο για το πόσο άμπαλοι είμαστε.
Τι σου ειπαμε???
Που σου ειπα ποτε ειδες τον νατχο εξτρεμ??Ή τον λαζαρ???Επειδη βγηκανε στα πλαγια.Εσωτερικα χαφ δεν παιζανε??
Δηλαδη ο νατχο ως τι βγαζει την καθετη,ως εξτρεμ??Στη φαση του γκολ ως τι βγαινει ως εξτρεμ ή σαν χαφ??