Π.Α.Ο.Κ.-Ατρόμητος, 2-0, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Γλύκος
1
1%
Σκόνδρας
1
1%
Βίτορ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ινσαουράλδε
5
5%
Λίνο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κάτσε
2
2%
Κατσουράνης
2
2%
Νάτχο
77
76%
Βούκιτς
1
1%
Λούκας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σαλπιγγίδης
12
12%
Λάζαρ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κίτσιου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κουλούρης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 101

Άβαταρ μέλους
Athens

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ατρόμητος, 2-0, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Athens »

καλουτσικη η ομαδα σημερα, κερδισαμε εναν δυσκολο αντιπαλο που επρεπε να παιζει με 10 απο το α ημιχρονο...
μου αρεσε πολυ ο Νατχο απο τον οποιο ολοι εχουμε απαιτησεις, δεν μου αρεσε η γνωστη τσαπατσουλια του Λουκας, και ποιοτικος μεν αλλα αργος δε Βουκιτς....
δυσκολο ματς και στην λειβαδια
Υ.Γ. χιλιομετρα αυριο θα κανω για να αγορασω εισητηρια... :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

desperando έγραψε:δηλαδη ρε μαγκες καποιοι ειδατε πεναλτι του βιτορ και οχι επιθετικο φαουλ?
τον κατεβάζει με το αριστερό χέρι, είναι επιθετικό φαουλ.

στα υπόλοιπα, λίγο...περίεργη η διάταξη των παιχτών στο γήπεδο, :o αλλά αφού λειτούργησε (αποτέλεσμα), οκ. 8-)

ένας "προβληματισμός" για τα μέτρα που δώσαμε για ένα 20λεπτο. πάντως φάνηκε ότι μέσα-έξω, τον Ατρόμητο τον έχουμε.

υσ: η Τούμπα απόρθητη φέτος.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Εγώ κρατάω αυτό
2. Π.Α.Ο.Κ. 69 σε 33 αγωνιστικές και την ΤΟΥΜΠΑ απόρθητη!!!!
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

desperando έγραψε:δηλαδη ρε μαγκες καποιοι ειδατε πεναλτι του βιτορ και οχι επιθετικο φαουλ?
Στο γήπεδο φάνηκε ξεκάθαρα.
Σπρώχνει και τον κατεβάζει τον παίκτη μας ο αντίπαλος γελοίος.

Κανένα πέναλτυ. Επιθετικό και η φάση για μένα είναι λήξαν.

Επίσης ο φωτάκης έπρεπε να έχει 2 κόκκινες από το πρώτο ημίχρονο και ο γελοίος παράσχος το κατάλαβε και τον απέσυρε στο ημιχρόνιο.
paokassss

Δημοσίευση από paokassss »

Καλά εσείς θα με τρελάνετε..

Ο ΝΑΤΧΟ έπαιξε στο ΠΛΑΙ όλο το μάτς, δε νομίζω να έχει ξαναπαίξει εκεί στη ζωή του , μόνο όταν μπήκε ο κίτσιου πήγε στον άξονα σαν 8αρο-fake 10ρι , όταν έγινε και το γκόλ. Μάλιστα πήγε και αριστερά για μεγάλο διάστημα με ανάποδο πόδι , όπως και ο..

ΛΑΖΑΡ, που έπαιξε και αυτός αριστερά μέχρι να μπει ο κίτσιου και να γίνει κάπως ορθολογικό το σχήμα. Ο ΚΑΤΣΟΥΡ σε τι ακριβώς δικαιολογεί το να πιάνει θέση στον άξονα και να πηγαίνουν τα ΚΕΝΤΡΙΚΑ χαφ μας στο πλάι για χάρη του

Εσεις δλδ είδατε ορθολογικό στήσιμο .. Οκ

Για μάρτενς είδα ρεπορτάζ για ενοχλήσεις, για μαντούρο δεν είδα κάτι μπορεί να μου διέφυγε.

ΥΓ : sourmenetes είσαι προκλητικός και ειρωνικός και είσαι και μπλε, για πες μας ρε μπαλαδόφατσα τι θέση έπαιξε ο νάτχο σήμερα; οσο για τον άλλο που πάει να με βγάλει και αλλόθρησκο , νιάου ρε γατάκι με αποκάλυψες. Επιλέγω ΠΑΝΤΑ να κράζω μετά από νίκες , όταν οι ίδιοι θα κράζετε στις αποτυχίες εγώ θα χτυπάω το κεφάλι μου στο τοίχο για το πόσο άμπαλοι είμαστε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokassss την Κυρ 06 Απρ 2014, 21:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Κατα τη γνωμη μου ο ατρομητος θα ειναι ρυθμιστης σε οποιον απο εμας οι τους βαζελους κοψει περισσοτερους βαθμους αυτος θα εχει χειροτερη μοιρα.
Η τριπολη νομιζω οτι ειναι ακινδυνη καλο ειναι ομως να μην εχουμε πρωτη αγωνιστικη μεσα εκει λογω κυριως κακης παραδοσης.
Θελω πρωτη αγωνιστικη με το βαζελο στη λεωφορο.

Υ.Γ Οσο για τον Κατσουρανη επιμενω δειχνει το ποιόν του,αδιαφορια και βαρεμαρα στο φουλ.
Αυτο το αντικατασταθηκε οταν επεσε μου ακουγετε λιγο αστειο γιατι σε ολο το ματς ηταν πεσμενος.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

paokasssssss$S$$$ss$ δε με ειπες κατι για του Μαντουρο-Μαρτενς, παραγκωνιστηκαν πολυ; Κακως δεν επαιξαν με κρυολογημα/προβλημα αντιστοιχα ε; ΟΥΣΤ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕ! :pano:

Εκανες επεξεργασια... Ωραια, αφου ειδες ρεπορταζ για ενοχλησεις γιατι μιλας για παραγκωνισμο (και ενω τον ξεκινησε σε 2 ματς); ΑΠλα για να δημιουργεις κλιμα; (Ειλικρινα ρωταω)
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

paokassss έγραψε:Καλά εσείς θα με τρελάνετε..

Ο ΝΑΤΧΟ έπαιξε στο ΠΛΑΙ όλο το μάτς, δε νομίζω να έχει ξαναπαίξει εκεί στη ζωή του , μόνο όταν μπήκε ο κίτσιου πήγε στον άξονα σαν 8αρο-fake 10ρι , όταν έγινε και το γκόλ. Μάλιστα πήγε και αριστερά για μεγάλο διάστημα με ανάποδο πόδι , όπως και ο..

ΛΑΖΑΡ, που έπαιξε και αυτός αριστερά μέχρι να μπει ο κίτσιου και να γίνει κάπως ορθολογικό το σχήμα. Ο ΚΑΤΣΟΥΡ σε τι ακριβώς δικαιολογεί το να πιάνει θέση στον άξονα και να πηγαίνουν τα ΚΕΝΤΡΙΚΑ χαφ μας στο πλάι για χάρη του

Για μάρτενς είδα ρεπορτάζ για ενοχλήσεις, για μαντούρο δεν είδα κάτι μπορεί να μου διέφυγε.

ΥΓ : sourmenetes είσαι προκλητικός και ειρωνικός και είσαι και μπλε, για πες μας ρε μπαλαδόφατσα τι θέση έπαιξε ο νάτχο σήμερα; οσο για τον άλλο που πάει να με βγάλει και αλλόθρησκο , νιάου ρε γατάκι με αποκάλυψες. Επιλέγω ΠΑΝΤΑ να κράζω μετά από νίκες , όταν οι ίδιοι θα κράζετε στις αποτυχίες εγώ θα χτυπάω το κεφάλι μου στο τοίχο για το πόσο άμπαλοι είμαστε.
Ελα ρε μεγαλε που ειμαστε και προκλητικοι και ειρωνικοι...
Τι σου ειπαμε???
Που σου ειπα ποτε ειδες τον νατχο εξτρεμ??Ή τον λαζαρ???Επειδη βγηκανε στα πλαγια.Εσωτερικα χαφ δεν παιζανε??
Δηλαδη ο νατχο ως τι βγαζει την καθετη,ως εξτρεμ??Στη φαση του γκολ ως τι βγαινει ως εξτρεμ ή σαν χαφ??

Και οταν θα ξαναειρωνευτεις δε θα σου χαριστει κανεις.Αμα σε ειχα ειρωνευτει θα μπορουσες να μιλησεις..Αυτο δεν εγινε βεβαια.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

μαγκες, κάλμα! :) . σε φάση επίθεσης δημιουργούσαμε ένα άτυπο ρόμβο με τους Λουκά και Σάλπι να είναι οι 2 φόρ μετά την αλλαγή Βούκα, ενώ σε φάση άμυνας πηγαίναμε σε 442 με Λαζάρ αριστερά και Μπίμπρας δεξιά που σύγκλινε όταν κερδίζαμε μπάλα. και οι δύο "πλευρές" έχουν τρόπο τινά το δίκιο τους..... :D :D :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Paokassss δεν εχεις καθολου αδικο για τις θεσεις των παιχτων ετσι ακριβως επαιξαν,εκει που θα διαφωνησω ειναι στην εμφανιση που δεν ηταν κακη το αντιθετο μαλιστα.
Υπηρχαν παρα πολλες απουσιες που αναγκασαν τον Γεωργιαδη να παιξει ετσι με κυριοτερη αυτη του Αθανασιαδη που σιγουρα του αλλαξε τα σχεδια τη τελευταια στιγμη αλλα και το οτι ο Λαζαρ δεν ηταν ετοιμος να παιξει πολυ.
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Π.Α.Ο.Κ.-Ατρόμητος, 2-0, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Το σύστημα ηταν ένα 4-4-1-1 χωρις εξτρεμ και με εσωτερικούς χάφ και κάποια διαστήματα 4-3-3 οταν ειχε λουκας αριστερά κ σαλπι δεξιά. Απορώ κι εγω τι μπάλα βλέπετε μερικοί και κατα πόσο ασχοληστε με την ομάδα οταν δεν ξέρεις του τραυματίες και τιμωρημένους παίκτες. Κατσουράνης να μας χαιρεταει. Σκέτη φύρα. Γενικά καλοί. Η αλλαγή του Λαζάρ επρεπε να γινει νωρίτερα. Κακό διάστημα το δεκάλεπτο που μας έκλεισαν και είχαν κ κατοχή στο δεύτερο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος efthimis_paok την Κυρ 06 Απρ 2014, 22:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

sourmenetes έγραψε:
paokassss έγραψε:Καλά εσείς θα με τρελάνετε..

Ελα ρε μεγαλε που ειμαστε και προκλητικοι και ειρωνικοι...
Τι σου ειπαμε???
Που σου ειπα ποτε ειδες τον νατχο εξτρεμ??Ή τον λαζαρ???Επειδη βγηκανε στα πλαγια.Εσωτερικα χαφ δεν παιζανε??
Δηλαδη ο νατχο ως τι βγαζει την καθετη,ως εξτρεμ??Στη φαση του γκολ ως τι βγαινει ως εξτρεμ ή σαν χαφ??
και εξωτερικα χαφ ποιοι παιζαν? ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Κυρ 06 Απρ 2014, 22:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

στην άμυνα οι Λαζάρ και Μπίμπρας δίναν πλάτος για να κλείσουμε τα οβερλαπ που συνηθίζουν να κάνουν τα μπακ του Ατρομήτου.
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Μετά απο καιρό εύκολη νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα.

Δεν υπάρχει πέναλτι, πριν έγινε επιθετικό φάουλ και ας αφήσουμε τους άλλους να...σκούζουν.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Δηλαδη ο ΠΑΟΚ σημερα ειχε εξτρεμ τον νατχο και τον λαζαρ???
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”