Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 22/5 - 20:30 NS1

Συζήτηση για τους επόμενους αγώνες της ομάδας
Άβαταρ μέλους
hitman

Re: Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 22/5 - 20:30 NS1

Δημοσίευση από hitman »

Όχι σκέτο "λογικά θα χάσουμε" Ελβετέ. Πες μας τί ποντάρεις !! :D :D :D :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Διαβάζω στο ΠΑΟΚ24 για σχήμα 4-4-2 με Αθανασιάδη και Σαλπι, μπροστά και Ρομπερ με Φωτάκη εξτρέμ. Εύχομαι ότι δεν θα επαληθευτούν...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Διαβάζω στο ΠΑΟΚ24 για σχήμα 4-4-2 με Αθανασιάδη και Σαλπι, μπροστά και Ρομπερ με Φωτάκη εξτρέμ. Εύχομαι ότι δεν θα επαληθευτούν...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
navigator11 έγραψε::lol:

Η δική μου αισιοδοξία οφείλεται στο ότι η Τρίπολη μας θεωρεί του χεριού της, ειδικά στην κατάσταση που βρισκόμαστε, και πιστεύω πως θα πέσει τελικά στη φάκα.
Μεγάλη κουφάλα ο Π.Α.Ο.Κ.! Σε λέει "Θα κάνω κλαρίνα όλη τη χρονιά ώστε να νομίζουν ότι δεν σκαμπάζω μπάλα, αλλά στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς στο γήπεδό τους θα τους *αμήσω εκεί που δεν το περιμένουν!" :lol: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Διορθώνω: 4-4-1-1 με Αθανασιάδη μπροστά, πίσω του τον Vukic, και 4άδα των χαφ:
Robert - Kace - Κατσουρ (Φωτάκης) και Σαλπι.
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Αυτό που διαβάζω ότι ο Φωτάκης έχει περισσότερες πιθανότητες από τον Κατσουράνη, έχει κάποια λογική εξήγηση;;;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

H αποστολή για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης αποτελείται από τους παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές:

Α. ΤΕΡΜΑΤΑΔΕΣ
Γλύκος
Χακόμπο

Β. ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
Αποστολόπουλος
Ετο
Λίνο
Σταφυλίδης (με μάσκα)
Κουμάλο
Σίλντενφελντ

Γ. ΧΑΦ
Κάτσε
Κατσουράνης (αυτός δεν ξέρουμε πού ακριβώς παίζει...)
Φωτάκης
Λάζαρ
Κίτσιου
Λόρενς

ΕΞΤΡΕΜ
Ρομπέρ
Ολίσε
Γεωργιάδης

ΦΟΡ
Σαλπιγγίδης
Αθανασιάδης
Βούκιτς
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

δηλαδη απο ρομπερ ολισε γεωργιαδη εχεις να διαλεξεισ εναν αφου ο σαλπι ειναι βασικοτατο δεξι χαφ.... και ρε γχ θα βαλεις ρομπερ ποσο αμπαλος πρεπει να ειναι καποιος να το κανει αυτο και επαιζε και εξτρεμ ο ιδιος ..... ελεος παλι

αλλα δεν πειραζει και με κουτσους θα κερδισουμε ΠΑΟΚ ειμαστε και δε μασαμε

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Λοιπόν γνώμη μου. Παίζεις ένα συντηριτικό 4-4-1-1. Μην πας σαν πρόβατο επί σφαγής πάλι. Κάτι πρέπει να αλλάξεις ΓΧ. Εκεί μέσα και στο Περιστέρι παίζουμε όπως πρέπει να παίξουμε για να χάσουμε.

Αυτοί θα πιέσουνε (όχι βέβαια φουλ ατάκ) από την αρχή. Θα σου δώσουνε γήπεδο και θα περιμένουνε να ανοιχτείς. Οι γραμμές τους όμως θα είναι ψηλά για να εκμεταλλευτούν το παραμικρό σου λάθος. Εσύ θα πρέπει να μπείς από το πρώτο λεπτό και να κάνεις παιχνίδι κέντρου. Με τη διαφορά όμως πως μετά το 20λεπτο θα πρέπει να αυξάνεις σταδιακά την πίεση σου και να ανεβάζεις τις γραμμές σου όλο και πιο ψηλά αλλά ορθολογικά.

Χρειάζεσαι γήργορα μπακ, γρήγορη τετράδα στο κέντρο και ένα ψηλό σέντερ μπακ και θα εξηγήσω. Ο Αστέρας παίζει στο transition με μακρινές μπαλιές (κεφαλιά ο Περόνε σπάσιμο δεξιά αριστερά) και αντεπίθεση (με την ταχύτατη τριάδα στο κέντρο ΝτεΜπλάσις Ράγιο και Τσίμο). Οι παίχτες μας θα πρέπει να ξέρουν πως αν σκοράρουνε, επ ουδενί δε γυρνάνε μαζικά πίσω αν εσύ δεν παρέμβεις από τον πάγκο με αλλαγή Επιθετικού απο Σέντερ μπακ. Αν γυρίσουνε πίσω όχι μόνο θα μας ισοφαρίσουνε αλλά θα χάσουμε όπως με Ατρόμητο.

Άρα βάζεις
Χακομπο ή Γλυκο

Σταφυ-Ιντζιδη-Κατσουρ-Αποστολοπουλο

Ποποβιτς ή Πελκα-Κατσε-Λαζαρ-Σαλπι

Βουκιτς

Κλαους

Ο Ιντζιδης θα πηδαει στις κεφαλιες με αντιπαλο Περονε, ο Κατσουρ θα σκουπιζει και θα κανει την πρωτη πασα. Μπακ γρήγορα 4αδα στο κέντρο γρήγορη και πας με ψυψολογία DO OR DIE. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα.

Αν βάλεις Ρομπέρ Φωτάκηδες Εττους ακόμα ακόμα και τον πιαχταρά Λίνο θα τους κυνηγάμε μονίμως και θα χάσουμε γκαραντί.

Αυτά τα ολίγα. Άντε και καλή τύχη :pano:
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Έστω ένα Χ ώστε να ελπίζουμε για την συνέχεια των πλέυ ωχ.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

navigator11 έγραψε:
obanebane έγραψε:Tρεις επισκεψεις μου συνεχομενες για το πρωταθλημα τρεις ηττες με 1-0, για εμενα το κακο τριτωσε για τον ΠΑΟΚ υπηρχε και το 2-0 του κυπελου οποτε αστα να πανε στο διαολο, πελατης του αστερα και δεν βλεπω πως αυτη τη στιγμη μπορει να αλαξει.
Επειδη ομως ειχα γραψει πριν τα πλει-οφς οτι η τριπολη θα ειναι τελευταια και επειδη τα αδερφια εδω εχουν προαισθημα θα συνταχθω και θα πω 0-0 η 0-1.

Υ.Γ Το δικο μου προαισθημα ειναι οτι στο τελος εμεις θα ειμαστε στο τσ.λ και ελπιζω αυριο να πανηγηρισω μεσα στη τριπολη το διπλο.

Θα ξαναπάς δηλαδή. Μήπως να το άφηνες αυτή τη φορά ρε καρντάσι;; Αφού η παρουσία σου ΔΕ συνδυάζεται ούτε με ισοπαλία. 8-) :D

Πιστεύω κι εγώ πως η στιγμή για τους 3 πρώτους πόντους έφτασε. Το ιδιόκτητο σπίτι μου, όπως ο Μόϊκαν, δε θα διακινδύνευα αλλά μια πίστη την έχω.

Και βεβαια θα ξαναπαω,και αυτη τη φορα χωρις ιδιαιτερο αγχος.
Θα πω και 1-2 κουβεντες στα παλικαρια απο το καγκελο,και ετσι και νικησουν θα αρχισω τον τσωλη στα ντιαγκοναλ.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Γεια σου obanebane παλιοσειρά! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Δεν την ξαναπατάω. Αύριο θα το βάλω το ουίσκι προτού ξεκινήσει το ματς. Ποιος ξέρει τι μαρτύριο μας περιμένει πάλι...

Ο ΠΑΣ εν τω μεταξύ δεν φαίνεται να παίρνει άδεια. Ξυπνάτε!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

GI4NNEN4 έγραψε: Αύριο θα το βάλω το ουίσκι προτού ξεκινήσει το ματς.
Νέοι ... :D
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Εγώ για να ενισχύσω το καλό προαίσθημα που έχω για αύριο ξεκίνησα να πίνω από σήμερα.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

hitman έγραψε:Όχι σκέτο "λογικά θα χάσουμε" Ελβετέ. Πες μας τί ποντάρεις !! :D :D :D :D :D :D :D :D
Τα μαλλιά μου

YS Μονο που είμαι φαλακρός ! :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επόμενοι Αγώνες”