Βέροια - Π.Α.Ο.Κ. 0-0 MVP - Σχόλια και παραλειπόμενα

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν

MVP

Γλύκος
54
61%
Λίνο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κωνσταντινίδης
2
2%
Κουμάλο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βιβιάν
1
1%
Κάτσε
2
2%
Λάζαρ
14
16%
Ρομπέρ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Φωτάκης
1
1%
Αθανασιάδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σαλπιγγίδης
12
13%
Σταφυλίδης
1
1%
Ετο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γιάννου
2
2%

Σύνολο ψήφων: 89

Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Re: Βέροια - Π.Α.Ο.Κ. 0-0 MVP - Σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Argonaut4 »

gergeo4 έγραψε:σιγα την μπαλα που παιζει ο νιονιος..

Εσύ παίζεις μπαλάρα.......!
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

Argonaut4 έγραψε:Σε μερικούς πραγματικά σας αξίζει ο Δώνης.

Ε ρε Δώνης που σας χρειάζετε......Ρουφάμε και τα λέμε ...ρουφάμε και τα λέμε.
Το ποστ σου είναι γενικό και πέρνει στην μπάλα όσους έχουν διαφορετική άποψη από αυτήν που έχεις εκφράσει, ξεκίνησα να σε γράφω από το προϊγούμενο νήμα αλλά δεν πρόλαβα.

Η κατάχρηση έχει την μορφή της μεγαλύτερης δυνατότητα λεκτικής εκτόνωσης και ότι χαρακτηρίζεις τους διαφωνούντες σε αυτό που γράφεις. Σε έγραψα ότι αν σε απαντήσω στον ίδιο τόνο θα είμαι για μπαν.

Το έκαναν ήδη 2άτομα με άκομψο τρόπο και τα ποστ είναι για σβήσιμο. Και κάπως έτσι ξεκινάει ένας φαύλος κύκλος.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Επειδή πλέων οι κακές εμφανίσεις είναι δεδομένες για τον ΠΑΟΚ απλά σε κάθε αγώνα αλλάζει η δικαιολογία εγώ θα πω αυτό που λέω εδώ και πολύ καιρό

ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΔΕ ΠΡΟΚΟΨΕ ΠΟΤΕ. ΜΑ ΠΟΤΕ...

Γι αυτό το συνονθύλευμα παιχτών που τρέχουν πάνω κάτω άσκοπα την ευθύνη έχουν Ζήσης και Δωνης...
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Ale3 έγραψε:
Argonaut4 έγραψε:Σε μερικούς πραγματικά σας αξίζει ο Δώνης.

Ε ρε Δώνης που σας χρειάζετε......Ρουφάμε και τα λέμε ...ρουφάμε και τα λέμε.
Το ποστ σου είναι γενικό και πέρνει στην μπάλα όσους έχουν διαφορετική άποψη από αυτήν που έχεις εκφράσει, ξεκίνησα να σε γράφω από το προϊγούμενο νήμα αλλά δεν πρόλαβα.

Η κατάχρηση έχει την μορφή της μεγαλύτερης δυνατότητα λεκτικής εκτόνωσης και ότι χαρακτηρίζεις τους διαφωνούντες σε αυτό που γράφεις. Σε έγραψα ότι αν σε απαντήσω στον ίδιο τόνο θα είμαι για μπαν.

Το έκαναν ήδη 2άτομα με άκομψο τρόπο και τα ποστ είναι για σβήσιμο. Και κάπως έτσι ξεκινάει ένας φαύλος κύκλος.

Δεν έχω σβήσει ποτέ παρόμοιο ποστ......δε βλέπω κατι στραβό στο ποστ.....αλλα δεν θα γίνουμε και εκκλησία μη θιχτεί ο Δώνης.
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

η βεροια ειχε καλυτερη κυκλοφορια απο το 10 και μετα σε καθε ημιχρονο...μοναδικοι διακριθεντες γλυκος- λαζαρ...μετριοι κουμαλο,σαλπι,κατσε...πολλα λαθη ο φωτακης και ο λινο...λαθος ο γιαννου να ειναι στον παγκο...στην εξεδρα ειναι η θεση του...
Άβαταρ μέλους
don pablo

Δημοσίευση από don pablo »

αργοναυτη ολοι εχουμε νευρα αλλα .......... το αν μας χρειαζεται δωνης η αν παιζουμε με τα νευρα σου ειναι προβλημα δικο σου και εγω δεν συμφωνω συνηθως με τις αποψεις σου και δεν ζηταω ουτε εσυ να συμφωνεις με τις δικες μου αλλα αυτο απο το να εισαι ετοιμος συνεχεια για μανουρα ειναι κατι αλλο ,δηλαδη ΣΗΜΕΡΑ σου φταιει ο δωνης? σου φταινε οι παικτες? αν εχεις διαβασει καποιο ποστ μου θα εχεις δει οτι κατα την γνωμη μου φταιει το ροστερ και ΛΙΓΟΤΕΡΟ ο προπονητης σημερα ομως δεν μπορω να κανω κριτικη ουτε για τους παικτες. μενεις αθηνα οπως και εγω ,δεν μπορει θα εχεις και παρεες που δεν εχουν τσιχλα στο μυαλο και δεν εχουν κολημα με τον Π.Α.Ο.Κ αυτοι ρε αγορι μου τι σου λενε οτι εχεις ροστερ μπαρτσελονα? το ροστερ μας φιλε μου ειναι χειροτερο και απο ατρομητο και απο αστερα και α;πο βαζελο φυσικα δεν το συζητω
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

για σημερα κακως μπηκε ο γιαννου vlachodeutsch αλλα ποια εμμονη>? ποσο καιρο εχει να παιξει ο μην ξεχνς 3ος σου φορ ενω παιζουν 2 βασικοι? και δεν εχεις αλλον/
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

chrisg4 έγραψε:Επειδή πλέων οι κακές εμφανίσεις είναι δεδομένες για τον ΠΑΟΚ απλά σε κάθε αγώνα αλλάζει η δικαιολογία εγώ θα πω αυτό που λέω εδώ και πολύ καιρό

ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΔΕ ΠΡΟΚΟΨΕ ΠΟΤΕ. ΜΑ ΠΟΤΕ...

Γι αυτό το συνονθύλευμα παιχτών που τρέχουν πάνω κάτω άσκοπα την ευθύνη έχουν Ζήσης και Δωνης...

Τον Δώνη τον προσλάβανε.....δε κατσικώθηκε μόνος του.

Ο Βρυζας είναι ο κύριος υπεύθυνος αυτής της κατάντιας...Για να μη πάω πιο πίσω.
vlachodeutsch

Δημοσίευση από vlachodeutsch »

markos4 έγραψε: απο μια πιο ποιοτικη ομαδα απο την δικη μας.
η Βεροια πιο ποιοτικη ομαδα απο τον ΠΑΟΚ;
:shock:
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τον χχχχχ αυτόν προπονητή. Και δεν έχει κανένα ελαφρυντικό λόγω ρόστερ όταν παίζεις με αντιπάλους τον Καλτσά και τον Αμαραντίδη και γλιτώνεις την ξεφτίλα. Εκτός κι αν παραδεχθούμε όλοι ότι έχουμε ρόστερ ισάξιο ( αν όχι χειρότερο ) της Βέροιας.

Ελαφρυντικά για το ρόστερ δικαιούται ο Δώνης όταν αντιμετωπίζει ομάδες με καλύτερο υλικό, όπως γαύρος, λαγός, τρίπολη και ατρόμητος.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

δειτε τα ματς του πανιονιου κ κυριως το προγραμμα του μεχρι τωρα κ μετα το συζηταμε..Επισης ποιος ο στοχος φετος?Εγω ξερω 2οι+κυπελλο,οποτε δεν βλεπω λογο να φυγει ο προπονητης(οποιος κ αν ηταν)!
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Δημοσίευση από Mario Jardel »

Τελεια περιγραφη... Συνοθυλευμα παικτων που τρεχουν, ακριβως αυτο.
Δηλαδη οσο χαλια και να ειναι ο αγωνιστικος χωρος ειναι δυνατον MVP να ειναι ο τερματοφυλακας;;
Θα μου πεις ας τα καρφωναν εκει στην αρχη και θα ηταν αλλο ματς.
Τι να πω...Κριμα.
Δηλαδη ο Μπαργκαν γτ να φαινεται σαν τον Πεντρο;
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

don pablo έγραψε:αργοναυτη ολοι εχουμε νευρα αλλα .......... το αν μας χρειαζεται δωνης η αν παιζουμε με τα νευρα σου ειναι προβλημα δικο σου και εγω δεν συμφωνω συνηθως με τις αποψεις σου και δεν ζηταω ουτε εσυ να συμφωνεις με τις δικες μου αλλα αυτο απο το να εισαι ετοιμος συνεχεια για μανουρα ειναι κατι αλλο ,δηλαδη ΣΗΜΕΡΑ σου φταιει ο δωνης? σου φταινε οι παικτες? αν εχεις διαβασει καποιο ποστ μου θα εχεις δει οτι κατα την γνωμη μου φταιει το ροστερ και ΛΙΓΟΤΕΡΟ ο προπονητης σημερα ομως δεν μπορω να κανω κριτικη ουτε για τους παικτες. μενεις αθηνα οπως και εγω ,δεν μπορει θα εχεις και παρεες που δεν εχουν τσιχλα στο μυαλο και δεν εχουν κολημα με τον Π.Α.Ο.Κ αυτοι ρε αγορι μου τι σου λενε οτι εχεις ροστερ μπαρτσελονα? το ροστερ μας φιλε μου ειναι χειροτερο και απο ατρομητο και απο αστερα και α;πο βαζελο φυσικα δεν το συζητω

Τώρα δε θα κάτσουμε να σου αναλύσω τι λένε οι φίλοι μου γιατί ειναι υποκειμενικό.Οι περισσότεροι πάντως δε θέλουνε το Δώνη στην ομάδα τους.

Το ρόστερ μας είναι για τα μπαζα ναι......Αλλά βλέπει κανείς κάποιο πλάνο?Να δω κάτι που να δείχνει δάχτυλο προπονητή και όχι κωλοδάχτυλο....και να πω μπράβο....αλλα αυτοί είναι ασκερι.

Τι να πω......να μη τον θέλουν οι παικτες?Ισως και να το κάνουν για να φύγει........Να μην κάνει ο άνθρωπος?Δε ξέρω πραγματικά.....!Είναι απλά κωλόφαρδος....προς το παρόν.
vlachodeutsch

Δημοσίευση από vlachodeutsch »

MANIAKOS έγραψε:για σημερα κακως μπηκε ο γιαννου vlachodeutsch αλλα ποια εμμονη>? ποσο καιρο εχει να παιξει ο μην ξεχνς 3ος σου φορ ενω παιζουν 2 βασικοι? και δεν εχεις αλλον/
αν εχεις μονο 3 φορ δεν παζεις συστημα με 2 φορ
αν εχεις μονο 3 φορ και το ενα αμπαλο ολικης η αλλαζεις το συστημα η ζητας επιτακτικα μεταγραφη
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

Photis έγραψε:
Ale3 έγραψε:αργοναύτη και φώτη μην γίνεστε μηδενιστές και μην ιντρικάρετε. Κάνετε κατάχρηση εξουσίας. Εάν σας απαντήσω στον ίδιο τόνο θα είμαι για μπαν.

Ρουφάτε...δυο τζούρες, χαλαρώστε και μετά πείτε τα.
Μηδενιστές δεν είμαστε Αλέ3. Ρεαλιστές ίσως. Μπορεί να είμαστε απελπισμένοι με αυτό που βιώνουμε ε τον προπονητή και να τα λέμε ωμά αλλά δεν χαρακτηρίσαμε ΚΑΝΕΝΑΝ σας. ΚΑΝΕΝΑΝ.
:pano:
Σε πήρε καταλάθος και εσένα η μπάλα, σόρρυ. Έπρεπε να διαχωρίσω για το ποιο αναφέρετε σε ποιον.

Το μηδενιστής βγαίνει από την πεποίθησή μου ότι από το σημερινό παιχνίδι δεν μπορώ να κρίνω την δουλειά του. Συνεπώς όποιος αρνητικός σχολειασμός, που σε γενική περίπτωση είναι δίκαιος, δεν μπορεί να γίνει από τον σημερινό αγώνα.

Την άποψή μου για τον προπονητή την έχω εκφράσει στο νήμα του.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια & παραλειπόμενα αγώνων”