gergeo4 έγραψε:σιγα την μπαλα που παιζει ο νιονιος..
Εσύ παίζεις μπαλάρα.......!
gergeo4 έγραψε:σιγα την μπαλα που παιζει ο νιονιος..
Το ποστ σου είναι γενικό και πέρνει στην μπάλα όσους έχουν διαφορετική άποψη από αυτήν που έχεις εκφράσει, ξεκίνησα να σε γράφω από το προϊγούμενο νήμα αλλά δεν πρόλαβα.Argonaut4 έγραψε:Σε μερικούς πραγματικά σας αξίζει ο Δώνης.
Ε ρε Δώνης που σας χρειάζετε......Ρουφάμε και τα λέμε ...ρουφάμε και τα λέμε.
Ale3 έγραψε:Το ποστ σου είναι γενικό και πέρνει στην μπάλα όσους έχουν διαφορετική άποψη από αυτήν που έχεις εκφράσει, ξεκίνησα να σε γράφω από το προϊγούμενο νήμα αλλά δεν πρόλαβα.Argonaut4 έγραψε:Σε μερικούς πραγματικά σας αξίζει ο Δώνης.
Ε ρε Δώνης που σας χρειάζετε......Ρουφάμε και τα λέμε ...ρουφάμε και τα λέμε.
Η κατάχρηση έχει την μορφή της μεγαλύτερης δυνατότητα λεκτικής εκτόνωσης και ότι χαρακτηρίζεις τους διαφωνούντες σε αυτό που γράφεις. Σε έγραψα ότι αν σε απαντήσω στον ίδιο τόνο θα είμαι για μπαν.
Το έκαναν ήδη 2άτομα με άκομψο τρόπο και τα ποστ είναι για σβήσιμο. Και κάπως έτσι ξεκινάει ένας φαύλος κύκλος.
chrisg4 έγραψε:Επειδή πλέων οι κακές εμφανίσεις είναι δεδομένες για τον ΠΑΟΚ απλά σε κάθε αγώνα αλλάζει η δικαιολογία εγώ θα πω αυτό που λέω εδώ και πολύ καιρό
ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΔΕ ΠΡΟΚΟΨΕ ΠΟΤΕ. ΜΑ ΠΟΤΕ...
Γι αυτό το συνονθύλευμα παιχτών που τρέχουν πάνω κάτω άσκοπα την ευθύνη έχουν Ζήσης και Δωνης...
η Βεροια πιο ποιοτικη ομαδα απο τον ΠΑΟΚ;markos4 έγραψε: απο μια πιο ποιοτικη ομαδα απο την δικη μας.
don pablo έγραψε:αργοναυτη ολοι εχουμε νευρα αλλα .......... το αν μας χρειαζεται δωνης η αν παιζουμε με τα νευρα σου ειναι προβλημα δικο σου και εγω δεν συμφωνω συνηθως με τις αποψεις σου και δεν ζηταω ουτε εσυ να συμφωνεις με τις δικες μου αλλα αυτο απο το να εισαι ετοιμος συνεχεια για μανουρα ειναι κατι αλλο ,δηλαδη ΣΗΜΕΡΑ σου φταιει ο δωνης? σου φταινε οι παικτες? αν εχεις διαβασει καποιο ποστ μου θα εχεις δει οτι κατα την γνωμη μου φταιει το ροστερ και ΛΙΓΟΤΕΡΟ ο προπονητης σημερα ομως δεν μπορω να κανω κριτικη ουτε για τους παικτες. μενεις αθηνα οπως και εγω ,δεν μπορει θα εχεις και παρεες που δεν εχουν τσιχλα στο μυαλο και δεν εχουν κολημα με τον Π.Α.Ο.Κ αυτοι ρε αγορι μου τι σου λενε οτι εχεις ροστερ μπαρτσελονα? το ροστερ μας φιλε μου ειναι χειροτερο και απο ατρομητο και απο αστερα και α;πο βαζελο φυσικα δεν το συζητω
αν εχεις μονο 3 φορ δεν παζεις συστημα με 2 φορMANIAKOS έγραψε:για σημερα κακως μπηκε ο γιαννου vlachodeutsch αλλα ποια εμμονη>? ποσο καιρο εχει να παιξει ο μην ξεχνς 3ος σου φορ ενω παιζουν 2 βασικοι? και δεν εχεις αλλον/
Σε πήρε καταλάθος και εσένα η μπάλα, σόρρυ. Έπρεπε να διαχωρίσω για το ποιο αναφέρετε σε ποιον.Photis έγραψε:Μηδενιστές δεν είμαστε Αλέ3. Ρεαλιστές ίσως. Μπορεί να είμαστε απελπισμένοι με αυτό που βιώνουμε ε τον προπονητή και να τα λέμε ωμά αλλά δεν χαρακτηρίσαμε ΚΑΝΕΝΑΝ σας. ΚΑΝΕΝΑΝ.Ale3 έγραψε:αργοναύτη και φώτη μην γίνεστε μηδενιστές και μην ιντρικάρετε. Κάνετε κατάχρηση εξουσίας. Εάν σας απαντήσω στον ίδιο τόνο θα είμαι για μπαν.
Ρουφάτε...δυο τζούρες, χαλαρώστε και μετά πείτε τα.