ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 2-1 MVP, Σχόλια και παραλειπόμενα

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν

MVP

Γλύκος
2
2%
Αποστολόπουλος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κατσικάς
13
15%
Κουμάλο
2
2%
Σταφυλίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Φωτάκης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λάζαρ
7
8%
Κάτσε
12
14%
Λίνο
6
7%
Λόρενς
42
49%
Αθανασιάδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Eto
1
1%
Γεωργιάδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γιάννου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 85

Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Re: ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 2-1 MVP, Σχόλια και παραλειπόμεν

Δημοσίευση από danirifle »

δε νομίζω να φαγωθεί μόνος του μοικανέ. νομίζω ότι εμείς βιαζόμαστε να τον στείλουμε.
δε γίνεται να τους βρίσκεις μόνο στραβά και κανένα θετικό
δηλαδή αν αυτό δεν είναι εμπάθεια ποιό είναι?

δε μου αρέσει καθόλου το θέαμα και το είπα και παραπάνω. είμασταν τραγικοί ειδικά στο πρώτο.
αλλά ξέρω που πατάω και δεν περιμένω να δω μπάλα. η ομάδα είναι σε δύσκολη φάση και δεν το βλέπουμε? δηλαδή να μάθει μπάλα ο κάτσε? ή να γίνει ο ρομπέρ, βιερίνια? αυτούς έχουμε, με αυτούς θα πορευτούμε. ξέρουμε ότι φέτος θα δούμε κλωτσοπατινάδες από όλες τις ομάδες, εκτός γαύρου και ίσως πανάθα και ατρόμητρα σε δεύτερη φάση. δεν υπάρχει ποιότητα, ούτε σε μας ούτε σε κανέναν
Άβαταρ μέλους
rouxlas1926

Δημοσίευση από rouxlas1926 »

μοικανε φιλε μου με γλιτωσες απο το κατεβατο που εγραφα...ελπιζω σε προσωπικη διαψευση για το μελλον..ΣΙΓΟΥΡΑ χαρηκα για την νικη...στεναχωρηθηκα για την εμφανιση...γιατι για μενα ηταν νικη τυχης κ οχι προσπαθειας.σιγουρα καποιοι παιχτες δν εχουν την προσωπικοτητα να σηκωσουν την φανελα(ποδοσφαιρικα ας τους κρινουν οι ειδημονες)

Υ.Γ ας δουμε κ τον βασικο τερματοφυλακα του ΠΑΟΚ σε καποιο απτα επομενα παιχνιδια
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

Εγώ έβαλα Λίνο για το πάθος που έδειξε και τον τσαμπουκά του.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

danirifle έγραψε:δε νομίζω να φαγωθεί μόνος του μοικανέ. νομίζω ότι εμείς βιαζόμαστε να τον στείλουμε.

δε μου αρέσει καθόλου το θέαμα και το είπα και παραπάνω. είμασταν τραγικοί ειδικά στο πρώτο.
αλλά ξέρω που πατάω και δεν περιμένω να δω μπάλα. η ομάδα είναι σε δύσκολη φάση και δεν το βλέπουμε? δηλαδή να μάθει μπάλα ο κάτσε? ή να γίνει ο ρομπέρ, βιερίνια? αυτούς έχουμε, με αυτούς θα πορευτούμε. ξέρουμε ότι φέτος θα δούμε κλωτσοπατινάδες από όλες τις ομάδες, εκτός γαύρου και ίσως πανάθα και ατρόμητρα σε δεύτερη φάση. δεν υπάρχει ποιότητα, ούτε σε μας ούτε σε κανέναν
Μακάρι φίλε μου..
Αλλά άντε εγώ είμαι εμπαθής πες, ο Μπόλονι που ΔΕΝ χρησιμοποιούσε τον Ρομπερ, που είχε 3-4η επιλογή τον Γιάννου, ήταν τόσο άσχετος?
Γιατί όταν ήρθε ο Δώνης είπε πως αυτοί κάνουν για βασικοί...
Είπε πως ο Παπάζογλου ΔΕΝ χρειάζεται γιατί υπάρχει ο Γιάννου...
Και θα μου πεις σιγά τον Παπάζογλου, μαζί σου, συμφωνώ αλλά από Γιάννου δεν το συζητάμε..
Ο Γιάννου έπαιξε στην Καλαμαριά έβαλε 2 γκολ στην χρονιά, στην Καβάλα το ίδιο, μακάρι να βάλει και 2 με εμάς (και πέρσι 2 νομίζω έβαλε με Μπόλονι)..
Αυτά κανονικά δεν θα έπρεπε να τα λέω ,αλλά εντάξει και ο άλλος πριν από εσένα δεν ήταν μυρωδιάς...
Ο άλλος πήρε και 3-4 τηλ τον Σάντος να μάθει 4-5 πράγματα για το ρόστερ, ο Δώνης τα ισοπέδωσε όλα...γιατί αυτός ξέρει καλύτερα...
ΟΚ, μακάρι να βγω εγώ ο μαλκας, εξάλλου έχω τοποθετηθεί στην κεντρική και για τον Δώνη και για τον Βρύζα..
Άβαταρ μέλους
Ivan_4

Δημοσίευση από Ivan_4 »

Απαράδεκτη εμφάνιση σήμερα, αλλά όπως και να το κάνουμε, οι βαθμοί μετράνε. Όσο άτυχοι ήμασταν στην αρχή με την βλακεία του Khumalo, τόσο τυχεροί ήμασταν με τα δοκάρια. Αλλά όπως είπα και πιο πριν, οι βαθμοί μετράνε. Και στο πρωτάθλημα τα πάμε σχετικά καλά μέχρι τώρα (βαθμολογικά πάντα), γιατί δεν μπορούμε να πούμε πως και η ήττα στο Περιστέρι ήταν εκτός προγράμματος...
Με ένα παιχνίδι την εβδομάδα και δίχως Ευρώπη, απαιτώ το 15 στα 15 εντός. Δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Και από εκεί και πέρα, ειδικά εκτός, όποιο ματς δεν μπορείς να το κερδίσεις, τουλάχιστον μη το χάνεις. Και στο τέλος κάνεις ταμείο...
Όσον αφορά τους παίκτες μας, λίγο ξεχώρισαν οι Lawrence, Κατσικάς και Kace.
Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι ήταν μέτριοι. Και οι Khumalo και Αποστολόπουλος επιεικώς τραγικοί...
Ειδικά ο πρώτος δεν βλέπω έστω σε έναν τομέα να είναι καλός. Ταχύτητα δεν έχει, μυαλό ούτε, δυνατός δεν είναι, δεν είναι καλός ούτε ψηλά, ούτε χαμηλά και δεν είναι και ιδιαίτερα ψηλός... Απορώ πως τον διαλέξαμε αυτόν...
Ενώ ο Αποστολόπουλος δεν κάνει ούτε για την ΑΕΚ και τον Άρη στην κατάσταση που βρίσκονται τώρα...
MVP το δοκάρι...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

μοικανέ έτσι όπως τα τοποθετείς τώρα, σε πολλά συμφωνώ
απλά νομίζω ότι ο δώνης δε θα έλεγε όχι σε έναν βιερίνια ή σε έναν κοντρέρας ή σε έναν κονσεισάο.
θεωρώ ότι είπε "μου κάνει ο ρομπέρ" γνωρίζοντας ότι δε θα μπορέσει να εξοπλιστεί με κάτι καλύτερο από τη διοίκηση. γιατί λεφτά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
του έδωσαν την ομάδα ισοπεδωμένη και σου λέει "θα βγάλω άκρη"
και νομίζω ότι το παλεύει. ας τον αφήσουμε να δείξει ότι έχει να δείξει. μη βιαζόμαστε τόσο. σεπτέμβρης είναι

ο μπολόνι μπορεί να ήταν όντως καλύτερος, αλλά καλώς ή κακώς αποτελεί παρελθόν. δηλαδή για πόσο καιρό θα συγκρίνουμε το δώνη με το μπολόνι?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Κυρ 16 Σεπ 2012, 21:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Είδα τισ φάσεις στο βαζελοκάναλο ...
1. το χέρι όντως δεν ήταν .. όμως υπήρχε πέναλτι προηγουμένωσ στο Λώρενσ καθαρότατο που δεν δόθηκε!!!
2. ο αστέρας έπρεπε να μείνει πιο νωρίς με 10 λόγω εγκληματικών μαρκαρισμάτων.
3. γλυτώσαμε και εμείς πέναλτι που έκανε ο λώρενς
Συμπέρασμα το κοράκι ήταν πολυ κακό αλλά ευτυχώς τελικά δεν μας στοίχισε!!!
Εμεις ... όταν η μπάλα μπάινει στα καρέ παθάινουμε τρικυμία!!!!!!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εγώ θα διαφωνήσω μερικώς για το πρώτο ημίχρονο .Μέχρι το γκόλ της τρίπολης κάτι κάναμε ,είχαμε κυκλοφορία πίεση και το έλεγχο .Μετά το γκόλ ,στην πρώτη φάση που έκανε η τρίπολη(αν θυμάμαι καλά) μας πήρε η θάλασσα .
Στο δεύτερο δεν έβλεπα παιχνίδι.Μου χε ανέβει το αίμα στο κεφάλι απ αυτά που σφύριζε το κοράκι(γ....το σ...ι του)
ή δεν σφύριζε(καθυστέρηση ,κάρτες κλπ).'Έπαθα πλάκα με Κατσικά και το πάθος του Λώρενς.Κι ειναι μόνο 1(?) μήνα στην Τούμπα.
Κρίμα για την ιστορία του Λαού μας αυτή η εικόνα της Τούμπας όχι μόνο λόγω προσέλευσης αλλα και στήριξης προς την ομάδα.Θυμίζει άλλες εποχές.Οι καφετέριες πάντως ήταν φίσκα.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

@ danirifle και πάντα φιληκά δασκαλε!
Αδερφέ πέρα από το ρόστερ τον Δώνη πως τον κρίνεις μέχρι τώρα;Παίζει η ομάδα σωστά;Υπάρχει ομαδική προσπάθεια και δουλεμένα συστηματάκια σε άμυνα επίθεση;Μήπως όποιος πάρει μπάλα κοπανάει και ένα τούβλο ακόμα και κάτω από το κέντρο;
Εγώ ας πούμε μέχρι τώρα του καταλογίζω:
-Εμμονή στο 4-4-2 που δεν έχουμε το υλικό να το παίξουμε
-Εμμονή στον Κουμάλο γιατί είναι δική του επιλογή
-Εμμονή στον Κάτσε,του έχει βγει εν μέρη αλλά δεν έχει τη σωματοδομή να παίζει αμ. χαφ.Ας απαλλάξει το παιδί από την ταμπέλα "νέος Βιττόλο" ας τον βάλει αρ χαφ,σε ρόλο "νέος Σορλέν" θα ήταν ταμάμ!
Υ.Γ.Αν το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ μπορούσε να επιβάλει προπονητή σήμερα θα είχε παραμείνει ο Μπόλονι.Και αν είχε φύγει ο Μπόλονι θα είχε 'ερθει ο Άγγελος αυτά δεν ψηφίζαμε το Καλοκαίρι ή κάνω λάθος;
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

danirifle έγραψε:μοικανέ έτσι όπως τα τοποθετείς τώρα, σε πολλά συμφωνώ
απλά νομίζω ότι ο δώνης δε θα έλεγε όχι σε έναν βιερίνια ή σε έναν κοντρέρας ή σε έναν κονσεισάο.
θεωρώ ότι είπε "μου κάνει ο ρομπέρ" γνωρίζοντας ότι δε θα μπορέσει να εξοπλιστεί με κάτι καλύτερο από τη διοίκηση. γιατί λεφτά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
και νομίζω ότι το παλεύει. ας τον αφήσουμε να δείξει ότι έχει να δείξει. μη βιαζόμαστε τόσο. σεπτέμβρης είναι

ο μπολόνι μπορεί να ήταν όντως καλύτερος, αλλά καλώς ή κακώς αποτελεί παρελθόν. δηλαδή για πόσο καιρό θα συγκρίνουμε το δώνη με το μπολόνι?
Μεχρι να μας εξηγήσει κάποιος γιατί αλλάξαμε προπονητή στο χρόνο πάνω, όταν αυτό τελικά δεν ωφέλησε ούτε οικονομικά ούτε αγωνιστικά την ομάδα!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

danirifle έγραψε:μοικανέ έτσι όπως τα τοποθετείς τώρα, σε πολλά συμφωνώ

Δεν θέτω θέμα σύγκρισης , θα πέσει φωτιά να με κάψει... :lol: :lol:
Απλά το είπα ως προς την αντιμετώπιση..
Δηλ ο Μπόλονι θα μπορούσε να πει έλα μωρέ ποιος Σάντος, εγώ ξέρω και θα κρίνω..
Δεν το έκανε, ο Δώνης αντίθετα το έκανε...
Για να έχει φάει ο άλλος πάγκο(ρομπερ) με τόσους προπονητές κάτι παίζει...και ΝΑ που σιγά σιγά τον έβγαλε από βασικό και τον πήγε εκεί που είναι η θέση του..
Τώρα όταν είπαν στον Δώνη έχουμε Μάρκος Αντόνιο με 300χιλ αυτός είπε ΟΧΙ, έχω Κουμαλό με 250 (δανεικό)....!
Κατάλαβες?
Και θα πω το τελευταίο...
Σήμερα κερδίσαμε...
Ακουσε κανείς μία δήλωση για τους παίκτες?
Δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου π.χ
Αντίθετα στην πρώτη στραβή τους κατηγόρησε ότι δεν αντέχουν την πίεση..!!!
Σήμερα τι έγινε, αντέξανε δηλ?
Οι παίκτες δεν είναι μλκες ενοχλούνται από κάτι τέτοια, τα ίδια έκανε και στην κουλα και τον Νοέμβριο χαιρέτησε...

Τεσπα, το βουλώνω γιατί πολλά είπα... :D

ΥΓ.Τρόμε, λες να επαθηλευτεί η τότε δημοσκόπηση? Ε ρε γέλια που θα έχουμε... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Ότι μας έδωσε η τύχη σήμερα θα μας το πάρει σίγουρα σε άλλο ματς που θα είμαστε καλοί.
Το πέναλτυ που πήραμε ήταν χέρι καθαρό.
Το πέναλτυ που ζητάει ο Λώρενς ίσως και να δίνεται.
Το πέναλτυ που ζητάει ο Αστέρας επειδή ήμουν στην 7, δεν υπάρχει με τίποτα. Μόλις φτάνουν στην μπάλα ο άλλος λιποθυμάει.

Πρέπει να γεμίσει το κέντρο γιατί ο Λαζάρ θα σκάσει. Είναι ο μόνος παίκτης που κοιτάει φάτσα την εστία με την τεχνική του. Άντε και ο Ιρλανδός με τον Κλάους,
Οι άλλοι γύρω γύρω όλοι.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

danirifle έγραψε:δε νομίζω να φαγωθεί μόνος του μοικανέ. νομίζω ότι εμείς βιαζόμαστε να τον στείλουμε.

Αδερφέ,
επειδή εσύ συμβιβάζεσαι με την κατάσταση δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμβιβαστούμε και να το βουλώσουμε όσοι διαφωνούμε.Και δεν συζητάμε για τον Κάτσε και τον Ρομπέρ, για τον προπονητή της ομάδας συζητάμε που θεωρεί το υπάρχον ρόστερ ικανοποιητικό και που συνεχίζει να μας πουλάει τρέλλα για τον Κουμαλό όπως στις προ ολίγου δηλώσεις του.
Οπως και νά χει δικαίωμα κάποιων να πιστεύουν ότι ο ΓΔ είναι αυτό που αξίζει στον ΠΑΟΚ και να ψάχνουν να βρούν τα θέτικά του ΄΄Γιώργαρου΄΄, κάποιοι άλλοι θεωρούμε ότι αυτό που έγινε με την επιλογή προπονητή είναι ένα λάθος που η ομάδα θα το πληρώσει ακριβά και έχουμε χρέος να το επισημαίνουμε.Δυστυχώς μέχρι τώρα δεν υπάρχει τίποτα που να δείχνει το αντίθετο.
Ευτυχώς στον ΠΑΟΚ ο εκάστοτε προπονητής δεν έχει να κάνει μόνο με τον Πιλαδάκη ή τον Σπανό όσο κι αν ο ΖΒ θέλει να περάσει αυτό το μοντέλο.
Τέλος, με πολύ σεβασμό θα σε παρακαλούσα την λατρεία μας προς τον ΠΑΟΚ μην την διαστρεβλώνεις σε εμπάθεια προς τον ΓΔ, γιατί αφενός κανένας μας δεν έχει προσωπικά με τον κ.Δώνη και αφετέρου έτσι υποτιμάται ο ΠΑΟΚ.

:nairepaok:
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

οτι και να ειπωθει οτι και γραφτει η ουσια ειναι μια....5000 χιλιαδες κοσμο
και συνεχεια θα μειωνεται....
αν ορισμενοι νομιζουν οτι ειμαστε κουτορνιθια ειναι γελασμενοι!!!
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Πιστεύω ότι δεν αρέσει σε πολλούς το ποδόσφαιρο που παίζουμε.
Όμως η αλήθεια είναι ότι ούτε και με τον Σάντος άρεσε. Επίσης, με τον Σάντος κερδίζαμε με 1-0 τώρα κερδίζουμε με 2-1. Τι να πεις ...
Πήραμε τα 3 πονταλάκια από τους αχώνευτους και τέλος.

Σε ό,τι αφορά τους παίκτες, εγώ είδα ότι Κάτσε και Κατσικάς ήταν ένα κλικ πιο πάνω από τους υπόλοιπους.
Επίσης, δε νομίζω ότι ο Ιντζίδης θα ήταν χειρότερος από τον Κουμάλο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια & παραλειπόμενα αγώνων”