nikolasf έγραψε:Sera4 έγραψε:υπομονη εδω χτιζεται ο μεγαλος ΠΑΟΚ...![]()
![]()
![]()
![]()
Με τούβλα![]()
![]()
![]()
![]()
To παράκανες....Είναι πιτσιρίκια ακόμα....
Τουβλάκια θα είναι καλύτερα...
Βέβαια έχουμε και οιρσμένα τσιμεντόλιθα δεν λέω ονόματα γεωργιάδης γιάννου
nikolasf έγραψε:Sera4 έγραψε:υπομονη εδω χτιζεται ο μεγαλος ΠΑΟΚ...![]()
![]()
![]()
![]()
Με τούβλα![]()
![]()
![]()
![]()
joshua έγραψε:Αν ξανακουσω για παικταραδες και ταλεντα στυλ κατσε,πελκας,γιαννου,αποστολοπουλος και οποια αλλη απομιμηση ποδοσφαιριστη εχει μαζευτει στην ομαδα δεν θα το αντεξω.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:να το γραψω;......να μην γραψω......
να το γραψω;
να μην γραψω........
θα το γραψω ......γιατι θα σκασω ρε πουστη μου.....ελεος...τι ειναι ρε αυτο το τσιρκο.....
λοιπον....
ολο το ροστερ του ΠΑΟΚ....απο την αμυνα και πανω....με εξαιρεση τους Γκαρσια και Κλαους.....
ολοι...μα ολοι οσοι υπαρχουν σημερα στην ομαδα...
ειναι...σε ποδοσφαιρικη ποιοτητα-αξια.....
.....μια τριχα απο τα αρχ@ιδια του ΒΙΕΡΙΝΙΑ......
αντε γιατι και η υπομονη εχει τα ορια της.....
αμπαλοι ''μικροι'' φοβισμενοι παικτες.....
μονοτερμα μας επαιζε η γειτονια.....και παλι καλα που δεν μας ριξανε κανα ντορτι....
αισχος ρεεεεεε......αισχος.....
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:να το γραψω;......να μην γραψω......
να το γραψω;
να μην γραψω........
θα το γραψω ......γιατι θα σκασω ρε πουστη μου.....ελεος...τι ειναι ρε αυτο το τσιρκο.....
λοιπον....
ολο το ροστερ του ΠΑΟΚ....απο την αμυνα και πανω....με εξαιρεση τους Γκαρσια και Κλαους.....
ολοι...μα ολοι οσοι υπαρχουν σημερα στην ομαδα...
ειναι...σε ποδοσφαιρικη ποιοτητα-αξια.....
.....μια τριχα απο τα αρχ@ιδια του ΒΙΕΡΙΝΙΑ......
αντε γιατι και η υπομονη εχει τα ορια της.....
αμπαλοι ''μικροι'' φοβισμενοι παικτες.....
μονοτερμα μας επαιζε η γειτονια.....και παλι καλα που δεν μας ριξανε κανα ντορτι....
αισχος ρεεεεεε......αισχος.....
karlat85 έγραψε:nikolasf έγραψε:karlat85 έγραψε:ναι εχει αναγκη να ξεπλυνει 10 χαρτια
Περίμενε και θα δείς.... Μακάρι να βγώ ψέφτης ... Αλλά το καλοκαίρι είπα Σαρδέλες και μέχρι τώρα μόνο ψέφτης δεν βγήκα
Θα σου πω αυτο που δηλωσε ο αμπραμοβιτς,ειπε αν πιστευετε πως εχω αναγκη να ξεπλυνω 100 εκ. τοτε δεν γνωριζετε καθολου την περιουσια μου
Γιατυτο λεωκαποιος που φαινετε να εχει μια περιουσια κοντα στα 300 τα 10 θα χρειαστει να ξεπλύνει?
toumpiotis35 έγραψε:Nα κανω και εγω ενα αγωνιστικο postarisma για πρωτη φορα ωστε να αναγκασω τον eorptol να σκισει τα πτυχια του
Κατι χρησιμο
Η αξια της καθε ομαδας στην ποδοσφαιρικη αγορα σε σχεση με το ροστερ της
Ο ΠΑΟΚ τοποθετειται στην τριτη θεση με μεγαλη διαφορα απο τον τεταρτο Ατρομητο
http://www.transfermarkt.de/de/super-le ... b_GR1.html
Aν βρω και τα budjet της superleague θα τα ποσταρω και αυτα ωστε να υπαρχει καλυτερη αποψη για την αξια του ροστερ
vlachodeutsch έγραψε:joshua έγραψε:Αν ξανακουσω για παικταραδες και ταλεντα στυλ κατσε,πελκας,γιαννου,αποστολοπουλος και οποια αλλη απομιμηση ποδοσφαιριστη εχει μαζευτει στην ομαδα δεν θα το αντεξω.
καποτε η ασυλια που δειχνουμε στους νεους παιχτες πρεπει να τελιωσει
παιζεις στον ΠΑΟΚ ρε
η μπαινεις μεσα και γαμας και δερνει η σε καμια γειτονια να πας να παιξεις
αντε με τις βλακιες με τα δικα μας παιδια και καλα και Παοκτσακια και δεν συμαζευεται