πανε βαλτους ενα προστημο ......χαλαρα
90 min before re! So that the udinese players shit them selves and that our players go in with a hard on!!!nico4 έγραψε:180 λεπτά; Δηλαδή εκτός από παράταση θα βαραμε και για μια ώρα πεναλντι;
Fernando SandosPAPA TSIBIKOS έγραψε:Νομίζω ότι πρέπει να πάμε τσούκου τσούκου για να κλέψουμε το ματς.
Ρε φιλαράκο πλάκα μας κάνεις? Παίζουμε το σημαντικότερο ματς της χρονιάς και εσύ μου λες για φροντιστήρια?theoPAOK έγραψε:Τι να πείς..
Σε ένα απο τα μεγαλύτερα ματς της ΠΑΟΚάρας μας..Εγώ καταφέρνω να έχω φροντηστίριο..
Κάντε το 10:05 να πούμε..Γ@μω την γκαντεμιά μου γ@μω...
Να καούν να καούν τα μπ@ρδελα τα φροντιστήρια..
Πάει δεν πάει,εγώ να καούν θέλω..![]()
Τουλάχιστον για την Πέμπτη..![]()
Και δεν έχω και Streaming ... Χάλασε το κινητό....γ@μώτη...![]()
![]()
...μέχρι το επόμενο!PAOK_NORTH_ARMY έγραψε: Παίζουμε το σημαντικότερο ματς της χρονιάς
PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Ρε φιλαράκο πλάκα μας κάνεις? Παίζουμε το σημαντικότερο ματς της χρονιάς και εσύ μου λες για φροντιστήρια?theoPAOK έγραψε:Τι να πείς..
Σε ένα απο τα μεγαλύτερα ματς της ΠΑΟΚάρας μας..Εγώ καταφέρνω να έχω φροντηστίριο..
![]()
![]()
Έχεις μια και μοναδική επιλογή εφόσον είσαι πιτσιρικάς. Επειδή λοιπόν δε μπορείς να ανέβεις και μένεις και σε περιοχή απαγορευτική για ΠΑΟΚτσήδες και η επιλογή της καφετέριας δεν είναι ότι καλύτερο ξηγιέσαι στον μπαμπά ΠΑΟΚτσήδικα.
"Κοίτα πατέρα, σήμερα παίζουμε το σημαντικότερο ματς της χρονιάς. Αν πάω στο φροντιστήριο, ο νους μου δε θα είναι εκεί οπότε για να μη σε κοροϊδεύω θα κάτσω σπίτι να δω το ματς ή θα πάω στο σπίτι του Γιάννη (ΠΑΟΚτσάκι της περιοχής αν υπάρχει)."
Αν νιώθει λίγο από ΠΑΟΚ δεν υπάρχει περίπτωση να στο αρνηθεί με καμία Παναγία.
Αν πάλι δε νιώθει και το φροντιστήριο που πηγαίνεις είναι κάνα ιδιαίτερο με κάνα 20αρι την ώρα ταρίφα, τότε φασκελοκουκούλωστα, καλό μάθημα εκτός κι αν ενεργοποιήσεις την δεύτερη ασπρόμαυρη επιλογή του δε γαμείς και της κλασικής κοπάνας από το φροντιστήριο εκτός πάλι αν ο καθηγητής είναι ρουφιάνος Αρειανός και τηλεφωνεί αυτόματα σπίτι αν δεν εμφανιστείς στα πρώτα 5 λεπτά του μαθήματος.
Ταμάμ για να κάνουμε φλόκο. Στα εύκολα βαλτώνουμε.Odi έγραψε:Από ότι είδα μόλις τώρα η Ουντινέζε στο campionatto έχει μέχρι τώρα όλες κ όλες 2 νίκες εκτός έδρας και η μία μάλιστα είναι με την Ιντερ που της έριξε τρίμπαλο μια..Νοβάρα (!!!).Συνεπώς και απ οτι είδα και απ τα αποτελέσματα του ομίλου της στο Europa League μιλάμε για μια ομάδα που δύσκολα κερδίζει εκτός έδρας ή που μάλλον μεταμορφώνεται προς το χειρότερο εκτός έδρας.Και αυτή η ομάδα έρχεται στην καυτή Τούμπα χωρίς τον αρχισκόρερ και ηγέτη της,χωρίς 2 απ τα βασικά της χαφ και τον τρίτο βασικό χαφ (Ασαμόα) να έρχεται επιβαρυμένος από το copa Africa,αλλά και προερχόμενος από τραυματισμό.
kan έγραψε:PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Ρε φιλαράκο πλάκα μας κάνεις? Παίζουμε το σημαντικότερο ματς της χρονιάς και εσύ μου λες για φροντιστήρια?theoPAOK έγραψε:Τι να πείς..
![]()
![]()
Έχεις μια και μοναδική επιλογή εφόσον είσαι πιτσιρικάς. Επειδή λοιπόν δε μπορείς να ανέβεις και μένεις και σε περιοχή απαγορευτική για ΠΑΟΚτσήδες και η επιλογή της καφετέριας δεν είναι ότι καλύτερο ξηγιέσαι στον μπαμπά ΠΑΟΚτσήδικα.
"Κοίτα πατέρα, σήμερα παίζουμε το σημαντικότερο ματς της χρονιάς. Αν πάω στο φροντιστήριο, ο νους μου δε θα είναι εκεί οπότε για να μη σε κοροϊδεύω θα κάτσω σπίτι να δω το ματς ή θα πάω στο σπίτι του Γιάννη (ΠΑΟΚτσάκι της περιοχής αν υπάρχει)."
Αν νιώθει λίγο από ΠΑΟΚ δεν υπάρχει περίπτωση να στο αρνηθεί με καμία Παναγία.
Αν πάλι δε νιώθει και το φροντιστήριο που πηγαίνεις είναι κάνα ιδιαίτερο με κάνα 20αρι την ώρα ταρίφα, τότε φασκελοκουκούλωστα, καλό μάθημα εκτός κι αν ενεργοποιήσεις την δεύτερη ασπρόμαυρη επιλογή του δε γαμείς και της κλασικής κοπάνας από το φροντιστήριο εκτός πάλι αν ο καθηγητής είναι ρουφιάνος Αρειανός και τηλεφωνεί αυτόματα σπίτι αν δεν εμφανιστείς στα πρώτα 5 λεπτά του μαθήματος.
Φιλαράκι παράτα το φροντιστήριο και τρέχα να δεις μπάλα!
Στο λέει αυτό ένας καθηγητής Λυκείου!!!
Έτσι.Σοβαροί και αποφασισμένοι δε φοβόμαστε κανένα.Odi έγραψε: Ο σοβαρός ΠΑΟΚ θα περάσει.Δεν παίζουμε με την ομάδα φόβητρο.Δεν πρέπει να τους υπερτιμήσουμε,αλλά ούτε φυσικά και να τους υποτιμήσουμε.
...ποιον Αγιαξ;....ο Καρελιας εχει φαγωθει οτι θα κερδισουμε 3-2 απο ανατροπη 0-2kataramenos5 έγραψε:Έτσι.Σοβαροί και αποφασισμένοι δε φοβόμαστε κανένα.Odi έγραψε: Ο σοβαρός ΠΑΟΚ θα περάσει.Δεν παίζουμε με την ομάδα φόβητρο.Δεν πρέπει να τους υπερτιμήσουμε,αλλά ούτε φυσικά και να τους υποτιμήσουμε.
ΥΓ Προς παίκτες:
Σας παρακαλώ ΟΧΙ άλλο μάτς σε στυλ Άγιαξ.Δε θα αντέξουμε.Συγκεντρωμένοι για 90'.