P.A.O.K. - Udinese Calcio 23/2 20.00 Στάδιον ΠΑΟΚ - ΑΝΤ1

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της ευρωπαϊκής πορείας της ομάδας στο παρελθόν
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Re: P.A.O.K. - Udinese Calcio 23/2 20.00 Στάδιον ΠΑΟΚ - ΑΝΤ1

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

οπα ρε μην φορτωνεις

:lol: :lol: :lol: :lol:
πανε βαλτους ενα προστημο ......χαλαρα
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

nico4 έγραψε:180 λεπτά; Δηλαδή εκτός από παράταση θα βαραμε και για μια ώρα πεναλντι;
90 min before re! So that the udinese players shit them selves and that our players go in with a hard on!!!

AINTAAAAAAAAAAAAAA PAOKARAAAAAAAAAAAAA :opaokara:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

PAPA TSIBIKOS έγραψε:Νομίζω ότι πρέπει να πάμε τσούκου τσούκου για να κλέψουμε το ματς. :pano:
Fernando Sandos
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

theoPAOK έγραψε:Τι να πείς..
Σε ένα απο τα μεγαλύτερα ματς της ΠΑΟΚάρας μας..Εγώ καταφέρνω να έχω φροντηστίριο..
Κάντε το 10:05 να πούμε..Γ@μω την γκαντεμιά μου γ@μω...

Να καούν να καούν τα μπ@ρδελα τα φροντιστήρια..
Πάει δεν πάει,εγώ να καούν θέλω.. :twisted:
Τουλάχιστον για την Πέμπτη.. :mrgreen:

Και δεν έχω και Streaming ... Χάλασε το κινητό....γ@μώτη... :x :x :x
Ρε φιλαράκο πλάκα μας κάνεις? Παίζουμε το σημαντικότερο ματς της χρονιάς και εσύ μου λες για φροντιστήρια? 8-)
Έχεις μια και μοναδική επιλογή εφόσον είσαι πιτσιρικάς. Επειδή λοιπόν δε μπορείς να ανέβεις και μένεις και σε περιοχή απαγορευτική για ΠΑΟΚτσήδες και η επιλογή της καφετέριας δεν είναι ότι καλύτερο ξηγιέσαι στον μπαμπά ΠΑΟΚτσήδικα.
"Κοίτα πατέρα, σήμερα παίζουμε το σημαντικότερο ματς της χρονιάς. Αν πάω στο φροντιστήριο, ο νους μου δε θα είναι εκεί οπότε για να μη σε κοροϊδεύω θα κάτσω σπίτι να δω το ματς ή θα πάω στο σπίτι του Γιάννη (ΠΑΟΚτσάκι της περιοχής αν υπάρχει)."

Αν νιώθει λίγο από ΠΑΟΚ δεν υπάρχει περίπτωση να στο αρνηθεί με καμία Παναγία.
Αν πάλι δε νιώθει και το φροντιστήριο που πηγαίνεις είναι κάνα ιδιαίτερο με κάνα 20αρι την ώρα ταρίφα, τότε φασκελοκουκούλωστα, καλό μάθημα εκτός κι αν ενεργοποιήσεις την δεύτερη ασπρόμαυρη επιλογή του δε γαμείς και της κλασικής κοπάνας από το φροντιστήριο εκτός πάλι αν ο καθηγητής είναι ρουφιάνος Αρειανός και τηλεφωνεί αυτόματα σπίτι αν δεν εμφανιστείς στα πρώτα 5 λεπτά του μαθήματος.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Πας και λές στο μπαμπά: "Η θα δω αυτό το μάτς ή πληρώνεις να πάω Ολλανδία με Άλκμααρ" ;)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

PAOK_NORTH_ARMY έγραψε: Παίζουμε το σημαντικότερο ματς της χρονιάς
...μέχρι το επόμενο!
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Μα καλά ρε πούστη μου!
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΡΙΤΗ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΡΕ ΛΟΥΚΑ; ΡΕ ΠΑΠΑΔΗΜΟ;;; ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΣΑΙ;
ΑΝΤΕ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΪΜΠΛΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
kan

Δημοσίευση από kan »

PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:
Σε ένα απο τα μεγαλύτερα ματς της ΠΑΟΚάρας μας..Εγώ καταφέρνω να έχω φροντηστίριο..

Ρε φιλαράκο πλάκα μας κάνεις? Παίζουμε το σημαντικότερο ματς της χρονιάς και εσύ μου λες για φροντιστήρια? 8-)
Έχεις μια και μοναδική επιλογή εφόσον είσαι πιτσιρικάς. Επειδή λοιπόν δε μπορείς να ανέβεις και μένεις και σε περιοχή απαγορευτική για ΠΑΟΚτσήδες και η επιλογή της καφετέριας δεν είναι ότι καλύτερο ξηγιέσαι στον μπαμπά ΠΑΟΚτσήδικα.
"Κοίτα πατέρα, σήμερα παίζουμε το σημαντικότερο ματς της χρονιάς. Αν πάω στο φροντιστήριο, ο νους μου δε θα είναι εκεί οπότε για να μη σε κοροϊδεύω θα κάτσω σπίτι να δω το ματς ή θα πάω στο σπίτι του Γιάννη (ΠΑΟΚτσάκι της περιοχής αν υπάρχει)."

Αν πάλι δε νιώθει και το φροντιστήριο που πηγαίνεις είναι κάνα ιδιαίτερο με κάνα 20αρι την ώρα ταρίφα, τότε φασκελοκουκούλωστα, καλό μάθημα εκτός κι αν ενεργοποιήσεις την δεύτερη ασπρόμαυρη επιλογή του δε γαμείς και της κλασικής κοπάνας από το φροντιστήριο εκτός πάλι αν ο καθηγητής είναι ρουφιάνος Αρειανός και τηλεφωνεί αυτόματα σπίτι αν δεν εμφανιστείς στα πρώτα 5 λεπτά του μαθήματος.

Φιλαράκι παράτα το φροντιστήριο και τρέχα να δεις μπάλα!
Στο λέει αυτό ένας καθηγητής Λυκείου!!!
:D
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Από ότι είδα μόλις τώρα η Ουντινέζε στο campionatto έχει μέχρι τώρα όλες κ όλες 2 νίκες εκτός έδρας και η μία μάλιστα είναι με την Ιντερ που της έριξε τρίμπαλο μια..Νοβάρα (!!!).Συνεπώς και απ οτι είδα και απ τα αποτελέσματα του ομίλου της στο Europa League μιλάμε για μια ομάδα που δύσκολα κερδίζει εκτός έδρας ή που μάλλον μεταμορφώνεται προς το χειρότερο εκτός έδρας.Και αυτή η ομάδα έρχεται στην καυτή Τούμπα χωρίς τον αρχισκόρερ και ηγέτη της,χωρίς 2 απ τα βασικά της χαφ και τον τρίτο βασικό χαφ (Ασαμόα) να έρχεται επιβαρυμένος από το copa Africa,αλλά και προερχόμενος από τραυματισμό.

Αρα για μένα το ματς θα κριθεί από τα δικά μας χαφ.Με προσοχή πίσω,οι Ιταλοί δεν θα βάλουν γκολ.Δεν μπορούν χωρίς τον Ντι Νατάλε και το κέντρο τους θα είναι πειραματικό και ως ένα βαθμό ανέτοιμο.

Οσο για εμάς..Πιστεύω πρέπει να προτιμηθεί ο Λίνο,γιατί τα στημένα του και οι απευθείας εκτελέσεις φάουλ που κάνει θα είναι κίνδυνος-θάνατος για την άμυνα της Ουντινέζε και ένας τρόπος για να πιέσουμε πιο πολύ.Κατά τα άλλα Κρέσιτς-Σνάου-Τσιρίλο-Μάλε-Γκαρσία-Λάζαρ-Γιάννου-Σάλπι-Γεωργιάδης-Κλάους.Και λέω Γιάννου αντί Σώτου γιατί ο Σώτος είναι και εναλλακτική στα μπακ.Συν οτι πρέπει να πιέσουμε και αυτό θα είναι πιο εύκολο με Γιάννου και όχι με Σώτο.

Ο σοβαρός ΠΑΟΚ θα περάσει.Δεν παίζουμε με την ομάδα φόβητρο.Δεν πρέπει να τους υπερτιμήσουμε,αλλά ούτε φυσικά και να τους υποτιμήσουμε.

3-0 :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Odi έγραψε:Από ότι είδα μόλις τώρα η Ουντινέζε στο campionatto έχει μέχρι τώρα όλες κ όλες 2 νίκες εκτός έδρας και η μία μάλιστα είναι με την Ιντερ που της έριξε τρίμπαλο μια..Νοβάρα (!!!).Συνεπώς και απ οτι είδα και απ τα αποτελέσματα του ομίλου της στο Europa League μιλάμε για μια ομάδα που δύσκολα κερδίζει εκτός έδρας ή που μάλλον μεταμορφώνεται προς το χειρότερο εκτός έδρας.Και αυτή η ομάδα έρχεται στην καυτή Τούμπα χωρίς τον αρχισκόρερ και ηγέτη της,χωρίς 2 απ τα βασικά της χαφ και τον τρίτο βασικό χαφ (Ασαμόα) να έρχεται επιβαρυμένος από το copa Africa,αλλά και προερχόμενος από τραυματισμό.
Ταμάμ για να κάνουμε φλόκο. Στα εύκολα βαλτώνουμε.
Αν ερχόταν η Μίλαν, τότε το 1-0 θα ήταν ευκολάκι.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Εύκολο δεν το λες,αλλά πιστεύω η Ουντινέζε θα είναι κάτι αντίστοιχο με την περσινή ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα..Καμία σχέση με το πρώτο ματς.Ελπίζω το αποτέλεσμα να είναι διαφορετικό φυσικά.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

kan έγραψε:
PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:

Φιλαράκι παράτα το φροντιστήριο και τρέχα να δεις μπάλα!
Στο λέει αυτό ένας καθηγητής Λυκείου!!!
:D

Δες το ματς αδερφέ..Ποιο φροντιστήριο..Κ εμείς που πηγαίναμε κάθε φορά και διαβάζαμε και μπήκαμε στο πανεπιστήμιο ανακαλύψαμε ότι είναι ένα τεράστιο μπ@υρδ@λο :redcard: :redcard: ..Οπότε γ@μησε το φροντιστήριο για μια μέρα..ΠΑΟΚ είσαι.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ο λινο με φοβιζει αμυντικα...Μπορει να δημιουργησει ρηγματα επιθετικα αλλα αμυντικα ισως να εχει προβλημα.Το ζητημα ειναι αν αξιζει το ρισκο απο νωρις ή πιο μετα.Πιθανον να τον δοκιμασει ο μπολονι πισω απο τον επιθετικο.

Βεβαια οπως εχω πει αμα μπουμε με παθος και τσαμπουκα δε νομιζω οτι εχουμε να φοβηθουμε κατι...Μην βαζετε βεβαια κατα νου τα στατιστικα της ουντινεζε γιατι ειναι ομαδα που μπορει να σου κανει μια φαση και να σε τελειωσει..
Οπως και εμεις μπορουμε να κανουμε μια φαση και να το παρουμε...

Τα στατισικα για μενα δε λενε και πολλα..Με ή χωρις ντι ναταλε ειναι πολυ καλη ομαδα και θελει τεραστια προσοχη...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Odi έγραψε: Ο σοβαρός ΠΑΟΚ θα περάσει.Δεν παίζουμε με την ομάδα φόβητρο.Δεν πρέπει να τους υπερτιμήσουμε,αλλά ούτε φυσικά και να τους υποτιμήσουμε.
Έτσι.Σοβαροί και αποφασισμένοι δε φοβόμαστε κανένα.

ΥΓ Προς παίκτες:
Σας παρακαλώ ΟΧΙ άλλο μάτς σε στυλ Άγιαξ.Δε θα αντέξουμε.Συγκεντρωμένοι για 90'.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

kataramenos5 έγραψε:
Odi έγραψε: Ο σοβαρός ΠΑΟΚ θα περάσει.Δεν παίζουμε με την ομάδα φόβητρο.Δεν πρέπει να τους υπερτιμήσουμε,αλλά ούτε φυσικά και να τους υποτιμήσουμε.
Έτσι.Σοβαροί και αποφασισμένοι δε φοβόμαστε κανένα.

ΥΓ Προς παίκτες:
Σας παρακαλώ ΟΧΙ άλλο μάτς σε στυλ Άγιαξ.Δε θα αντέξουμε.Συγκεντρωμένοι για 90'.
...ποιον Αγιαξ;....ο Καρελιας εχει φαγωθει οτι θα κερδισουμε 3-2 απο ανατροπη 0-2 :o ...δλδ ενα κουτι υπογλωσσια ο καθενας μας :lol:

Υ.Γ.αιντε οι Αθηναιοι και λοιποι[Καταραμενε για σενα μιλαω]...να ετοιμαζωνται....ο ΝΑΟΣ σας περιμενει :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “UEFA Europa League”