Δημοσκοπήσεις οπαδικών προτιμήσεων

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Άβαταρ μέλους
litsaki4

Δημοσίευση από litsaki4 »

Λοιπον εγω εκανα μονο ενα σχολιο...δεν ειπα οτι ψηφισα τον βερον επειδη ειναι ωραιος η οχι...αιντε γιατι ξεφτιλισαμε το θεμα...
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

Re: Ρε τι θα γίνει;;;;;;

Δημοσίευση από dreamwarrior »

logios έγραψε: Αν ηταν γυναικειο το ποδοσφαιρο και ειχες μια που μιλαει στο τοπι αλλα ηταν και μου.....α και την γουσταρες με τον ιδιο τροπο θα εκφραζοσουν.
Μην βγαζετε τα απωθημενα σας για τις γυναικες εδω , οσο και αν σε τρελαινουν εξω.
Τώρα εσύ τι είσαι;Δικηγόρος της κοπέλας;
Δεν σου έδωσα τον λόγο οπότε το σταματάς εδώ οκ;
Την γνώμη μου δεν είσαι εσύ ικανός να την κρίνεις.
Όσο για τα "αν" σου κράτησέ τα για τον εαυτό σου.....Εγώ με "αν" ποτέ μου δεν λειτουργούσα.
Έτσι γίνεσαι όμοιος με αυτες!!!
blackterror4

Δημοσίευση από blackterror4 »

εχει δικιο ο ντριμ δεν ειμαστε γραφειο μοντελων και στην τελικη δεν ειπε και τιποτα μεπτο
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

με φώναξε κανείς?

constantin??
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Για χαλαρώστε λίγο..
Ντρημ, σόρρυ αδερφέ..

Είναι από τις λίγες φορές που θα είμαι κακός απέναντι σου..

Από τη στιγμή που ψηφίζεται παίκτης του ΠΑΟΚ (με όποιο κι αν είναι το κριτήριο..), σημασία έχει που πάει η ψήφος..

Δε με νοιάζει εμένα για ποιον λόγο ψηφίζει κάποιος/α έναν παίκτη για πολυτιμότερο..

Μπορεί τα κορίτσια να ψηφίζουν Βερόν ΚΑΙ για την εμφάνιση του ή για κάτι άλλο, ξέρω γω..
Βερόν ψήφισα κι εγώ στη συγκεκριμένη δημοσκόπηση, για τους λόγους μου φυσικά (σταθερότητα, διάρκεια, πείσμα, πάθος κτλ)..

Δε χρειάζεται να την πέφτουμε έτσι απροκάλυπτα σε άτομα που δείχνουν να είναι ΠΑΟΚτσάκια, αλλά έχουν σαν μέτρο σύγκρισης κάτι διαφορετικό από εμάς..

Εδώ στο φόρουμ γίνονται απίστευτα πράγματα.. Ας μη μεγεθύνουμε κάτι που πιθανώς να έγινε από αφέλεια κι όχι κατά συνείδηση (όσον αφορά την έκταση που πήρε το θέμα)..

Ολα αυτά, απλά φιλικά και άκρως ΠΑΟΚτσήδικα, Free!
Άβαταρ μέλους
Alexakisg4

Δημοσίευση από Alexakisg4 »

ρε παιδιά ok το μπορεί να το είπε και για χαβαλέ η κοπέλα αλλα και σοβαρά να το είπε δεν έγινε και κάτι θα κάτσετε να μαλώσετε γιαυτο έλεος ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε :wink:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ναι ρε φίλε..
Κανένα πρόβλημα, αλλά νομίζω ότι μια εξήγηση καλή ήταν για να κοπάσουν οι όποιες μουρμούρες..

Και προς Θεού δεν υπερασπίζομαι κανέναν..
Την ηρεμία θέλω να έχουμε..

Αλλωστε, όλοι ΠΑΟΚ είμαστε!!
Άβαταρ μέλους
Alexakisg4

ναι γενικά μίλησα και γώ. ποιο πολύ για αυτούς που επιτέθηκαν άκυρα για μένα τέσπα όλα ok
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Πως παίζει να ξαναψηφίσω??
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ok, thanx..
Άβαταρ μέλους
litsaki4

Δημοσίευση από litsaki4 »

:)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος litsaki4 την Τρί 14 Απρ 2009, 11:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
fox 4

Δημοσίευση από fox 4 »

:? :? :?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fox 4 την Δευ 19 Ιαν 2009, 20:06, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Alexakisg4

Οχ αδελφέ τι θα καταλάβεις τώρα που τα είπες όλα αυτά έτσι μπορούσες να τα πεις ποιο καλά έτσι ώστε να δόσεις στον άλλο να καταλάβει ότι θεωρείς λάθος αυτά που είπε αλλά όχι έτσι
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Alexakisg4 έγραψε:Οχ αδελφέ τι θα καταλάβεις τώρα που τα είπες όλα αυτά έτσι μπορούσες να τα πεις ποιο καλά έτσι ώστε να δόσεις στον άλλο να καταλάβει ότι θεωρείς λάθος αυτά που είπε αλλά όχι έτσι
Δεν είναι αδελφός. Αδελφή είναι (με την καλή έννοια βεβαίως βεβαίως).
Μούφα μου φαίνεται η ψηφοφορία. Σιγά μην υπάρχουν τόσα χανούμια να βγάζουν το σβηστικό με τόσο μεγάλο νούμερο.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Σωστό το αλάνι. 8). Καλά 48% ο Άρης?? Και ποιος λακαμάς είναι ο γράφων του εν λόγω site?? Ο άρης με κεφαλαία?? Για ποιο λόγο? Άντε ο Π.Α.Ο.Κ. ο Ο.Φ.Η. και η αεκ οκ... Αλλά και ο Ρούλης?? ΕΚΤΙΘΕΜΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ... EDIT. :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOK_NORTH_ARMY την Δευ 05 Ιαν 2009, 20:07, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”