Δημοσκοπήσεις οπαδικών προτιμήσεων
- dreamwarrior
Re: Ρε τι θα γίνει;;;;;;
Τώρα εσύ τι είσαι;Δικηγόρος της κοπέλας;logios έγραψε: Αν ηταν γυναικειο το ποδοσφαιρο και ειχες μια που μιλαει στο τοπι αλλα ηταν και μου.....α και την γουσταρες με τον ιδιο τροπο θα εκφραζοσουν.
Μην βγαζετε τα απωθημενα σας για τις γυναικες εδω , οσο και αν σε τρελαινουν εξω.
Δεν σου έδωσα τον λόγο οπότε το σταματάς εδώ οκ;
Την γνώμη μου δεν είσαι εσύ ικανός να την κρίνεις.
Όσο για τα "αν" σου κράτησέ τα για τον εαυτό σου.....Εγώ με "αν" ποτέ μου δεν λειτουργούσα.
Έτσι γίνεσαι όμοιος με αυτες!!!
-
Για χαλαρώστε λίγο..
Ντρημ, σόρρυ αδερφέ..
Είναι από τις λίγες φορές που θα είμαι κακός απέναντι σου..
Από τη στιγμή που ψηφίζεται παίκτης του ΠΑΟΚ (με όποιο κι αν είναι το κριτήριο..), σημασία έχει που πάει η ψήφος..
Δε με νοιάζει εμένα για ποιον λόγο ψηφίζει κάποιος/α έναν παίκτη για πολυτιμότερο..
Μπορεί τα κορίτσια να ψηφίζουν Βερόν ΚΑΙ για την εμφάνιση του ή για κάτι άλλο, ξέρω γω..
Βερόν ψήφισα κι εγώ στη συγκεκριμένη δημοσκόπηση, για τους λόγους μου φυσικά (σταθερότητα, διάρκεια, πείσμα, πάθος κτλ)..
Δε χρειάζεται να την πέφτουμε έτσι απροκάλυπτα σε άτομα που δείχνουν να είναι ΠΑΟΚτσάκια, αλλά έχουν σαν μέτρο σύγκρισης κάτι διαφορετικό από εμάς..
Εδώ στο φόρουμ γίνονται απίστευτα πράγματα.. Ας μη μεγεθύνουμε κάτι που πιθανώς να έγινε από αφέλεια κι όχι κατά συνείδηση (όσον αφορά την έκταση που πήρε το θέμα)..
Ολα αυτά, απλά φιλικά και άκρως ΠΑΟΚτσήδικα, Free!
Ντρημ, σόρρυ αδερφέ..
Είναι από τις λίγες φορές που θα είμαι κακός απέναντι σου..
Από τη στιγμή που ψηφίζεται παίκτης του ΠΑΟΚ (με όποιο κι αν είναι το κριτήριο..), σημασία έχει που πάει η ψήφος..
Δε με νοιάζει εμένα για ποιον λόγο ψηφίζει κάποιος/α έναν παίκτη για πολυτιμότερο..
Μπορεί τα κορίτσια να ψηφίζουν Βερόν ΚΑΙ για την εμφάνιση του ή για κάτι άλλο, ξέρω γω..
Βερόν ψήφισα κι εγώ στη συγκεκριμένη δημοσκόπηση, για τους λόγους μου φυσικά (σταθερότητα, διάρκεια, πείσμα, πάθος κτλ)..
Δε χρειάζεται να την πέφτουμε έτσι απροκάλυπτα σε άτομα που δείχνουν να είναι ΠΑΟΚτσάκια, αλλά έχουν σαν μέτρο σύγκρισης κάτι διαφορετικό από εμάς..
Εδώ στο φόρουμ γίνονται απίστευτα πράγματα.. Ας μη μεγεθύνουμε κάτι που πιθανώς να έγινε από αφέλεια κι όχι κατά συνείδηση (όσον αφορά την έκταση που πήρε το θέμα)..
Ολα αυτά, απλά φιλικά και άκρως ΠΑΟΚτσήδικα, Free!
- Alexakisg4
- Alexakisg4
- Alexakisg4
- PAOK_NORTH_ARMY
Δεν είναι αδελφός. Αδελφή είναι (με την καλή έννοια βεβαίως βεβαίως).Alexakisg4 έγραψε:Οχ αδελφέ τι θα καταλάβεις τώρα που τα είπες όλα αυτά έτσι μπορούσες να τα πεις ποιο καλά έτσι ώστε να δόσεις στον άλλο να καταλάβει ότι θεωρείς λάθος αυτά που είπε αλλά όχι έτσι
Μούφα μου φαίνεται η ψηφοφορία. Σιγά μην υπάρχουν τόσα χανούμια να βγάζουν το σβηστικό με τόσο μεγάλο νούμερο.
- PAOK_NORTH_ARMY
Σωστό το αλάνι. 8). Καλά 48% ο Άρης?? Και ποιος λακαμάς είναι ο γράφων του εν λόγω site?? Ο άρης με κεφαλαία?? Για ποιο λόγο? Άντε ο Π.Α.Ο.Κ. ο Ο.Φ.Η. και η αεκ οκ... Αλλά και ο Ρούλης?? ΕΚΤΙΘΕΜΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ... EDIT.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOK_NORTH_ARMY την Δευ 05 Ιαν 2009, 20:07, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.