Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Δεν ξέρω πώς σκέφτεται ο Χάβος να κατεβάσει την ομάδα. Με βάση αυτά που διαβάζω πάει για 4-2-3-1 με
Χαλκιάς
Έτο-Κοντρέρας-Σαβίνι-Λίνο
Αρίας-Γκαρσία
Ελ Ζαρ-Τσουκαλάς-Βιεϊρίνια
Αθανασιάδης
Rotation ενόψει πλέι οφ, με ενδιαφέρουσες σκέψεις από τον Χάβο, αλλά και κάποια (κατά τη γνώμη μου) λάθη:
Σωστά ο Χαλκιάς, ο Κοντρέρας, ο Γκαρσία (αν δεν θέλει ανάσες), ο Βιεϊρίνια. Δεν είναι απλώς 4 από τους καλύτερους παίκτες μας, είναι οι καλύτεροι στην θέση τους.
Σωστά ο Έτο απέναντι στον ταχύτατο Καμαρά. Ο Βραζιλιάνος είναι επίσης γρήγορος, ενώ ο Σνάουτσνερ μπορεί να έχει προβλήματα.
Σωστά ο Λίνο που στο προηγούμενο ματς ήταν καλός και έδειξε ότι απλώς θέλει ματς. Ο Σακελλαρίου είναι μια κλάση κάτω. Αλλά: Δεν ανεβαίνετε μαζί και οι δύο Βραζιλιάνοι μπροστά, έτσι; Εκ περιτροπής.
Σωστά ο Αρίας απέναντι σε ένα δυνατό κέντρο με Νεμπεγλέρα-Σαρμιέντο-Σφακιανάκη. Να μαρκάρει όπως έχει δείξει ότι ξέρει και όταν παίρνει μπάλα θα έχει επιλογές πρώτης πάσας σε Γκαρσία-Έτο-Ελ Ζαρ. Κυρίως να παίρνει παιχνίδια.
Σωστά ο Ελ Ζαρ απέναντι μάλλον στον άπειρο Σκόνδρα.
Ενδιαφέρουσα σκέψη να βάλει Τσουκαλά 10άρι. Θα δείξει.
Λάθος ο Κλάους μόνος μπροστά, αλλά αποδεκτό στο συγκεκριμένο ματς. Θα έχει αντιπάλους Ολιβέιρα και Μελισσά, λείπει δηλαδή ο Μπαζίνσκι, το "μυαλό" του Ατρόμητου πίσω. Ελπίζω ο Δώνης να μην βάλει Σαμπού, γιατί θα τον "φάει" τον πιτσιρικά.
Και λάθος μεγάλο ο Σαβίνι δίδυμο με Κοντρέρας, όταν απέναντί σου έχεις τον Ηλία Αναστασάκο. Μις ματς που λένε και οι μπασκετικοί. Προτιμώ Τσιρίλο.
Πιθανές αλλαγές του Δώνη θα είναι ο Μπρίτο και ο Καραγκούνης. Τον Βραζιλιάνο θα τον σβήσει ο Αρίας. Τον μικρό θα τον καταπιεί όποιος από τους δύο Ιταλούς παίξει.
δεν υπαρχει rotation, υπαρχουν επιλογες.
ο βιτολο θελει ματς για να βρει ρυθμο και οχι ξεκουραση.
ο φωτακης θελει ματς για να βρει ρυθμο και ειναι λιγοτερο επιβαρημενος απο τον τσουκαλα
ο κουτσιανικουλης ειναι το ιδιο ξεκουραστος με τον ελ ζαρ.
ο μονος που θελει ξεκουραση ειναι ο σαλπι. και ο βιερινια.
Λοιπόν πρέπει να πάρουμε το διπλό και να ησυχάσουμε 2 βδομάδες...
Επιτέλους χωρίς παιχνίδια για κάποιο καιρό και να ανασυνταχθούμε όσο γίνεται αγωνιστικά και οργανωτικά..
Νίκη λοιπόν για να τελειώνουμε και μάλιστα να πάρουμε την τρίτη θέση έστω με τις καλύτερες προυποθέσεις για τα play off...
θα ήθελα να δοκιμαστεί ο Μούσλι στη θέση του επιτελικού. Βλέπει γήπεδο και περνάει απίστευτες πάσες. Θα βοηθάει και τον Αθανασιάδη. Και μαρκάρει. Και αν μας βγει και τον κρατήσουμε με λιγότερα βρήκαμε και την αλλαγή του Ίβιτς. 2 σε 1.
teod1980 έγραψε:Λοιπόν πρέπει να πάρουμε το διπλό και να ησυχάσουμε 2 βδομάδες...
Επιτέλους χωρίς παιχνίδια για κάποιο καιρό και να ανασυνταχθούμε όσο γίνεται αγωνιστικά και οργανωτικά..
Νίκη λοιπόν για να τελειώνουμε και μάλιστα να πάρουμε την τρίτη θέση έστω με τις καλύτερες προυποθέσεις για τα play off...
έτσι
αυτόν τον π@@στη τον ρουφιάνο σπανό στον λαιμό μου κάθεται.
Εγω ποντάρω στον εγωισμό της ομάδας.Σε κανένα σύστημα και σε καμία επιλογή.
Ο αγώνας σήμερα δεν προσφέρεται για τέτοια.
Δε με ενδιαφέρει καθόλου ποιοι θα παίξουν.
Θέλω να πάρουμε το διπλό με ψυχή.
Ετυχως το ματς ειναι κεκλισμενων των θυρων και δεν θα αποπροσανατολιστουν οι παιχτες μας απο της φωνες των επιδοξων κυπελουχων.Αεροστατα θα μας τα καναν οι ρουφιανοι.
Διπλο γιατι σφυξαμε