και είμαι υποχρεωμένος να σκέφτομαι έτσι .
Ατρόμητος Αθηνών - Π.Α.Ο.Κ. 20/3 19:00 nova3
- kataramenos5
Re: Ατρόμητος Αθηνών - Π.Α.Ο.Κ. 20/3 19:00 nova3
0-2 γιατι ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΙ......

Δεν ξέρω πώς σκέφτεται ο Χάβος να κατεβάσει την ομάδα. Με βάση αυτά που διαβάζω πάει για 4-2-3-1 με
Χαλκιάς
Έτο-Κοντρέρας-Σαβίνι-Λίνο
Αρίας-Γκαρσία
Ελ Ζαρ-Τσουκαλάς-Βιεϊρίνια
Αθανασιάδης
Rotation ενόψει πλέι οφ, με ενδιαφέρουσες σκέψεις από τον Χάβο, αλλά και κάποια (κατά τη γνώμη μου) λάθη:
Σωστά ο Χαλκιάς, ο Κοντρέρας, ο Γκαρσία (αν δεν θέλει ανάσες), ο Βιεϊρίνια. Δεν είναι απλώς 4 από τους καλύτερους παίκτες μας, είναι οι καλύτεροι στην θέση τους.
Σωστά ο Έτο απέναντι στον ταχύτατο Καμαρά. Ο Βραζιλιάνος είναι επίσης γρήγορος, ενώ ο Σνάουτσνερ μπορεί να έχει προβλήματα.
Σωστά ο Λίνο που στο προηγούμενο ματς ήταν καλός και έδειξε ότι απλώς θέλει ματς. Ο Σακελλαρίου είναι μια κλάση κάτω. Αλλά: Δεν ανεβαίνετε μαζί και οι δύο Βραζιλιάνοι μπροστά, έτσι; Εκ περιτροπής.
Σωστά ο Αρίας απέναντι σε ένα δυνατό κέντρο με Νεμπεγλέρα-Σαρμιέντο-Σφακιανάκη. Να μαρκάρει όπως έχει δείξει ότι ξέρει και όταν παίρνει μπάλα θα έχει επιλογές πρώτης πάσας σε Γκαρσία-Έτο-Ελ Ζαρ. Κυρίως να παίρνει παιχνίδια.
Σωστά ο Ελ Ζαρ απέναντι μάλλον στον άπειρο Σκόνδρα.
Ενδιαφέρουσα σκέψη να βάλει Τσουκαλά 10άρι. Θα δείξει.
Λάθος ο Κλάους μόνος μπροστά, αλλά αποδεκτό στο συγκεκριμένο ματς. Θα έχει αντιπάλους Ολιβέιρα και Μελισσά, λείπει δηλαδή ο Μπαζίνσκι, το "μυαλό" του Ατρόμητου πίσω. Ελπίζω ο Δώνης να μην βάλει Σαμπού, γιατί θα τον "φάει" τον πιτσιρικά.
Και λάθος μεγάλο ο Σαβίνι δίδυμο με Κοντρέρας, όταν απέναντί σου έχεις τον Ηλία Αναστασάκο. Μις ματς που λένε και οι μπασκετικοί. Προτιμώ Τσιρίλο.
Πιθανές αλλαγές του Δώνη θα είναι ο Μπρίτο και ο Καραγκούνης. Τον Βραζιλιάνο θα τον σβήσει ο Αρίας. Τον μικρό θα τον καταπιεί όποιος από τους δύο Ιταλούς παίξει.
Πρόβλεψη: Χάλια εμφάνιση και νίκη 0-1.
Χαλκιάς
Έτο-Κοντρέρας-Σαβίνι-Λίνο
Αρίας-Γκαρσία
Ελ Ζαρ-Τσουκαλάς-Βιεϊρίνια
Αθανασιάδης
Rotation ενόψει πλέι οφ, με ενδιαφέρουσες σκέψεις από τον Χάβο, αλλά και κάποια (κατά τη γνώμη μου) λάθη:
Σωστά ο Χαλκιάς, ο Κοντρέρας, ο Γκαρσία (αν δεν θέλει ανάσες), ο Βιεϊρίνια. Δεν είναι απλώς 4 από τους καλύτερους παίκτες μας, είναι οι καλύτεροι στην θέση τους.
Σωστά ο Έτο απέναντι στον ταχύτατο Καμαρά. Ο Βραζιλιάνος είναι επίσης γρήγορος, ενώ ο Σνάουτσνερ μπορεί να έχει προβλήματα.
Σωστά ο Λίνο που στο προηγούμενο ματς ήταν καλός και έδειξε ότι απλώς θέλει ματς. Ο Σακελλαρίου είναι μια κλάση κάτω. Αλλά: Δεν ανεβαίνετε μαζί και οι δύο Βραζιλιάνοι μπροστά, έτσι; Εκ περιτροπής.
Σωστά ο Αρίας απέναντι σε ένα δυνατό κέντρο με Νεμπεγλέρα-Σαρμιέντο-Σφακιανάκη. Να μαρκάρει όπως έχει δείξει ότι ξέρει και όταν παίρνει μπάλα θα έχει επιλογές πρώτης πάσας σε Γκαρσία-Έτο-Ελ Ζαρ. Κυρίως να παίρνει παιχνίδια.
Σωστά ο Ελ Ζαρ απέναντι μάλλον στον άπειρο Σκόνδρα.
Ενδιαφέρουσα σκέψη να βάλει Τσουκαλά 10άρι. Θα δείξει.
Λάθος ο Κλάους μόνος μπροστά, αλλά αποδεκτό στο συγκεκριμένο ματς. Θα έχει αντιπάλους Ολιβέιρα και Μελισσά, λείπει δηλαδή ο Μπαζίνσκι, το "μυαλό" του Ατρόμητου πίσω. Ελπίζω ο Δώνης να μην βάλει Σαμπού, γιατί θα τον "φάει" τον πιτσιρικά.
Και λάθος μεγάλο ο Σαβίνι δίδυμο με Κοντρέρας, όταν απέναντί σου έχεις τον Ηλία Αναστασάκο. Μις ματς που λένε και οι μπασκετικοί. Προτιμώ Τσιρίλο.
Πιθανές αλλαγές του Δώνη θα είναι ο Μπρίτο και ο Καραγκούνης. Τον Βραζιλιάνο θα τον σβήσει ο Αρίας. Τον μικρό θα τον καταπιεί όποιος από τους δύο Ιταλούς παίξει.
Πρόβλεψη: Χάλια εμφάνιση και νίκη 0-1.
δεν υπαρχει rotation, υπαρχουν επιλογες.
ο βιτολο θελει ματς για να βρει ρυθμο και οχι ξεκουραση.
ο φωτακης θελει ματς για να βρει ρυθμο και ειναι λιγοτερο επιβαρημενος απο τον τσουκαλα
ο κουτσιανικουλης ειναι το ιδιο ξεκουραστος με τον ελ ζαρ.
ο μονος που θελει ξεκουραση ειναι ο σαλπι. και ο βιερινια.
μετα το παιχνιδι ακολουθει διακομη 2 εβδομαδων.
ο βιτολο θελει ματς για να βρει ρυθμο και οχι ξεκουραση.
ο φωτακης θελει ματς για να βρει ρυθμο και ειναι λιγοτερο επιβαρημενος απο τον τσουκαλα
ο κουτσιανικουλης ειναι το ιδιο ξεκουραστος με τον ελ ζαρ.
ο μονος που θελει ξεκουραση ειναι ο σαλπι. και ο βιερινια.
μετα το παιχνιδι ακολουθει διακομη 2 εβδομαδων.
Λοιπόν πρέπει να πάρουμε το διπλό και να ησυχάσουμε 2 βδομάδες...
Επιτέλους χωρίς παιχνίδια για κάποιο καιρό και να ανασυνταχθούμε όσο γίνεται αγωνιστικά και οργανωτικά..
Νίκη λοιπόν για να τελειώνουμε και μάλιστα να πάρουμε την τρίτη θέση έστω με τις καλύτερες προυποθέσεις για τα play off...
Επιτέλους χωρίς παιχνίδια για κάποιο καιρό και να ανασυνταχθούμε όσο γίνεται αγωνιστικά και οργανωτικά..
Νίκη λοιπόν για να τελειώνουμε και μάλιστα να πάρουμε την τρίτη θέση έστω με τις καλύτερες προυποθέσεις για τα play off...
θα ήθελα να δοκιμαστεί ο Μούσλι στη θέση του επιτελικού. Βλέπει γήπεδο και περνάει απίστευτες πάσες. Θα βοηθάει και τον Αθανασιάδη. Και μαρκάρει. Και αν μας βγει και τον κρατήσουμε με λιγότερα βρήκαμε και την αλλαγή του Ίβιτς. 2 σε 1.
στο ραδιοφωνο ακουσα οτι ο μουσλι μενει εκτος αποστολης λογω ιωσης
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
έτσιteod1980 έγραψε:Λοιπόν πρέπει να πάρουμε το διπλό και να ησυχάσουμε 2 βδομάδες...
αυτόν τον π@@στη τον ρουφιάνο σπανό στον λαιμό μου κάθεται.
Εγω ποντάρω στον εγωισμό της ομάδας.Σε κανένα σύστημα και σε καμία επιλογή.
Ο αγώνας σήμερα δεν προσφέρεται για τέτοια.
Δε με ενδιαφέρει καθόλου ποιοι θα παίξουν.
Θέλω να πάρουμε το διπλό με ψυχή.
Ο αγώνας σήμερα δεν προσφέρεται για τέτοια.
Δε με ενδιαφέρει καθόλου ποιοι θα παίξουν.
Θέλω να πάρουμε το διπλό με ψυχή.
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Εγω λεω θα το παρουμε το ματσακι με διαφορα! 0-3 τελικο! 
Κάντε κάτι και κερδίστε, δεν ξέρω τι, έχουμε 2 βδομάδες να ηρεμήσει το κεφάλι μας.
Αν και δεν το βλέπω.
Αν και δεν το βλέπω.
- cristiano4
πολυ περιεργη 11αδα.ο ατρομητος ειναι καλη ομαδα,με ετο και λινο σαν μπακ το φοβαμαι πολυ μακαρι να παιξουν καλα και να παρουμε το ματσακι
- PAPA TSIBIKOS
Ετυχως το ματς ειναι κεκλισμενων των θυρων και δεν θα αποπροσανατολιστουν οι παιχτες μας απο της φωνες των επιδοξων κυπελουχων.Αεροστατα θα μας τα καναν οι ρουφιανοι.
Διπλο γιατι σφυξαμε

Διπλο γιατι σφυξαμε
Eπειδή απ' ότι κατάλαβα, δεν πρέπει να είμαι αισιόδοξος...
Το μάτς δεν προκειται να το κερδίσουμε...
Μην χάσουμε και 2-0 μάλιστα....
Το μάτς δεν προκειται να το κερδίσουμε...
Μην χάσουμε και 2-0 μάλιστα....