Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Παιδια ελπιζω να ειμαι τυχερος και να μπορεσω να ανεβω τελικα στην πρωτη της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας παροτι ειναι δυσκολο.Αντε καλη χρονια να εχουμε χωρις πολλα απροοπτα...
οχι ρε γιαννη....τι πραγματα ειναι αυτα που λες?? εισαι τρελος?? πως θα χωρεσουμε 50000??? ε πως?? οχι ρε απλως θελω να μπω απο νωρις για να κανω μια επιθεωρηση στα νεα εργα που εγιναν γτ αμα δεν μ αρεσουν θα παω να κανω παραπονα στον μακη....αντε Yianko ειπες οτι θα βαλεις και την ωρα στον τιτλο οταν θα την μαθουμε...που ειναι ????
τι εγινε ρε?σημερα με τα ειπανε. ΜΗΣΤΕΓΑ ΤΟΥΣ Σ'ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΝΑ-ΤΑΑΙΜΑ ΠΑΝΤΟΥ ΡΕ (και ...ονγκ μωρρρη,πηγαινει εδω,αλλα αστο καλυτερα )
οχι πλακα κανω.καταδικαζουμε καθε μορφη βιας. μεχρι και την ακουστικη .αφηστε τα καραγκιοζιλικια.ετσι κι αλλιως οι πρασινοι θα ειναι περισσοτεροι απ'τους ερποντες .
Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Σκοπεύω να φέρω κάτι παιδάκια της γειτονιάς στον πρώτη έτσι για να πάρουν μια πρώτη γεύση απο τον λαό μας. Είναι 6 χρονών. Άκουσα όμως πως θα γίνουν φασαρίες επειδή τα σκουλήκια έχουν προπόνηση 1,5 ώρα μετά. Και ρωτώ εγώ: Αληθεύουν αυτά ή υπάρχουν πιθανότητες να συμβούν γιατι αν ναι, φυσικά δεν θα φέρω και τα παιδάκια μαζί μου...