Π.Α.Ο.Κ. - OΦΗ 4/1 16:45 Προβλέψεις και σχόλια
καλοδεχουμενοι οσοι κρητικοι ερθουν...προσωπικα την φιλοξενια που εζησα στην Κρητη στο ματς με τον εργοτελη και το κλιμα που ειδα οτι υπηρχε με τους οπαδους του ΟΦΗ,τη σεβομαι και θα τη σεβομαι και δε θα συμμετασχω σε κανενα υβριστικο συνθημα εναντιον Κρητης....αυτο δεν με κανει λιγοτερο μαχιμο απο κανεναν και θελω τη νικη με ανεση οσο ολοι μας....αλλο το ενα αλλο το αλλο...Καλη χρονια
-
-
Re: Προς Κρητικους
τη να πω ρε φιλε δεν ξερω τη παιζετε! τουλαχιστον εμεις σαν οπαδοιHighlander έγραψε:snakes4ofi έγραψε:παοκ και οφη ασπρομαυρη τρελα! δεν με ενδιαφερει και 10 γκολ να μας
ριξετε δεν με ενδιαφερει εμενα με ενδιαφερει το διοικητικο κομματι
καλη τυχη στο ματς! ας κερδισει ο καλυτερος
Φιλε κρητικε ειναι γνωστο πως γουσταριζομαστε γενικως(κ ενα παραπανω εγω σαν ποντιος) αλλα εχω να σε πω δυο πραγματα να τα μεταβιβασεις οταν θα τα λες με τους δικους σου .
Πρωτον δεν μπορω να δεχτω-καταλαβω -εξηγησω-χωνεψω πως ερχεται στην κρητη μια ομαδουλα σας τον αρουρη και σε χει κανει και μινι παραδοση ρε φιλε να μην μπορεις να την κερδισεις!
Και δευτερον και κυριοτερος και συσχετιζομενο με το πρωτο , πως γινεται τι περισσοτερες φορες η ομαδα σου να μας παιζει εμας τοσο σκληρα που φτανει σε αντιαθλητικα επιπεδα . Δεν ξεχναω μια χρονια που παιξαμε στην Κρητη και πηραμε διπλο μετα απο πολλα χρονια με Αγγελο στον παγκο . Εκεινη τη φορα φιλαρακι φυγαμε με το διπλο αλλα η μιση ομαδα μας εφυγε με φορειο!
Και καπακια απο κατι τετοια ερχοταν κατι ασπονδυλοι φλωροι και παιρναν διπλο σχετικα χαλαρα . Νομιζω?
Αυτα φιλε κρητικε . Συνεχιστε τον αγωνα σας και μακαρι καποια στιγμη να δικαιωθητε .
Την Κυριακη ομως θα σας κερδισουμε.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
javascript:emoticon(':P')
δεν εχουμε κοντρα μεταξυ μας αυτο με ενδιαφερει απο εκει και
περα δεν ξερω τι παιζετε μεσα!
- enaenaenamail.
apo oti fenete o vierinia 8a pai3ei kai o mousli apo oti akousa 8a peksei os allagi...alla prepei na nikisoume xoris na pame sto gipedo..ta palikaria mas prepei na mpoun me ton aera me ton tsampouka kai me to pa8os tou nikiti tou paoktsi kai tou PROTA8LITI....

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
- enaenaenamail.
Εγώ δε σου λέω ότι θα έρθουν οι καναπέδες που θα σηκωθούν για το γαύρο ..
Απλά τώρα γυρνάνε Μούσλι - Βιερίνια .. το παιχνίδι είναι σημαντικό και μετά απ' αυτό έχουμε ΑΕΚ και Άρη ..
Γενικότερα υπάρχει η ένταση της αύξησης (μεταξύ των γηπεδικών), κλείσαμε Σορλέν και περιμένουμε άλλους δύο κλπ ίσως και όνομα μπούρουμπούρου ..
Είναι διακοπές αλλά ταυτόχρονα από βδομάδα οι διακοπές ουσιαστικά φινίτο ..
Δεν ξέρω .. Προσωπικά είμαι αισιόδοξος ότι για ΟΦΗ θα έχει καλό κόσμο!
Απλά τώρα γυρνάνε Μούσλι - Βιερίνια .. το παιχνίδι είναι σημαντικό και μετά απ' αυτό έχουμε ΑΕΚ και Άρη ..
Γενικότερα υπάρχει η ένταση της αύξησης (μεταξύ των γηπεδικών), κλείσαμε Σορλέν και περιμένουμε άλλους δύο κλπ ίσως και όνομα μπούρουμπούρου ..
Είναι διακοπές αλλά ταυτόχρονα από βδομάδα οι διακοπές ουσιαστικά φινίτο ..
Δεν ξέρω .. Προσωπικά είμαι αισιόδοξος ότι για ΟΦΗ θα έχει καλό κόσμο!