Σωστό αυτό που αναφέρεις, ειδικά στο ύψος με Ελουστόντο και Μίχα, είμαστε πολύ κοντοί, ενώ και ο Χατζηδιάκος είναι στο ύψος του Μιχαηλίδη. Από την άλλη όμως Μάτος, Βιερίνια και Λίσι, αυτό δεν το υπολόγισαν στο σχεδιασμό; Για να θέλουν οπωσδήποτε καλή πάσα από πίσω αυτό σημαίνει ότι στο ποδόσφαιρο που παίζει ο Λίσι αυτό είναι το πρώτο και το πιο σημαντικό. Θα φανεί στην πράξη εάν έχουν δίκιο και εάν όντως ξέρουν τι κάνουν ή κάνανε πατάτα....FreeWatcher έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 20:07 Ούτε ταχύτητα, ούτε υπεροχή στον αέρα!
Η ομάδα πονάει από πέρυσι στα στόπερ κ αναβάθμιση δε βλέπω σε κανέναν από τους παραπάνω τομείς. Καλή η ανάπτυξη του παιχνιδιού που γράφετε αλλά πρέπει να δεις κ που παίζεις! Πέρυσι η χάρτινη πήρε πρωτάθλημα με σέντρες.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II
-
dimitris7777
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II
-
gervasio artigas
Η ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ υπάρχει απο πολυ καιρο.Σουριναμέζος έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 20:06 Υπάρχει μια κακή αύρα για διάφορους λόγους και ό,τι όνομα ακούγεται αντιμετωπίζεται με ψιλοαρνητικότητα, οι ίδιοι παίκτες αν ερχόντουσαν σε καλοκαίρι με καλύτερη περιρρέουσα ατμόσφαιρα θα είχαν πολύ διαφορετική υποδοχή
Προσωπικα ηλπιζα οτι μετα την κατακτηση των τιτλων θ' αλλαζε προς το θετικο , αλλα αντιθετα...μεγαλωσε
Το γκολ, ειδικά το συχνό, πληρώνεται ακριβά. Για να πείσεις έναν τέτοιου τύπου γκολτζή επιθετικό να παρατήσει τα συμβόλαια των πετρελαιάδων πρέπει να του προσφέρεις κάτι αν όχι αντίστοιχο, έστω να τα πλησιάζει. Για πλάκα θα βρει συμβόλαιο σε κάποιο πρωτάθλημα του κόλπου. Τώρα αν τρόμαξε με τους βομβαρδισμούς και θέλει να φύγει από αυτές τις χώρες έχεις κάποια τύχη, αλλά και πάλι με υψηλό συμβόλαιο. Ο τύπος έχει 141 γκολ και 27 ασίστ σε 155 ματς πρωταθλήματος. Δηλαδή λόγο γκολ ή ασίστ πάνω από ένα στο κάθε ενενηντάλεπτο.Ettien26 έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 19:30 34 χρόνων χωρίς παρουσία στην Ευρώπη. Δεν γίνεται να ζητήσει τόσα.
-
MagdiTolba
Tο ότι είναι διεθνής με ανησυχεί.Unpsofable78 έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 19:25 Με τον Χατζηδιακο η αλήθεια είναι ότι ξέρεις τι παίρνεις. Είναι εν ενεργεια διεθνής, είναι Έλληνας παρότι δεν λογιζεται ως γηγενής και έχει σχεδόν μηδενικό ρίσκο προσαρμογης, μια και γνωρίζεται με πολλούς από τους παίκτες μας.Ασε που δεν προορίζεται μάλλον για βασικός. Το να τον έχεις τρίτο-τέταρτο στόπερ μάλλον πολυτέλεια είναι.
Για πάγκο ΟΚ, αν κ νομίζω ο Βολιάκο είναι καλύτερος
Μια χαρά είναι οι κινήσεις μέχρι στιγμής και σίγουρα δεν πρόκειται για παίχτες απο πανέρι.
Συνεχίζω, βέβαια, να θεωρώ ότι ο Σουηδός είναι μέτρια περίπτωση ποδοσφαιριστή και δεν είμαι πολύ αισιόδοξος για την περίπτωση του. Όμως κατανοώ γιατί μπορεί στην ομάδα να θεωρούν ότι κάποια από τα ποδοσφαιρικά του στοιχεία δύναται να είναι χρήσιμα.
Γι' αυτούς που ακούγονται και δεν ήρθαν ακόμη (Χάτζη, Γιαννούλης) έχω ξεκάθαρα θετική γνώμη προσωπικά.
Το πρόβλημα, λοιπόν, δεν είναι η ποιότητα των παικτών αλλά η καθυστέρηση.
Από την άλλη ίσως πρέπει να πάρουμε απόφαση ότι φέτος είναι μια χρονιάς ανασυγκρότησης. Και ότι παίρνουμε μόνο τους παίκτες που θέλουμε αδιαφορώντας για το timeline.
Μπορεί να το πληρώσουμε (στην Ευρώπη), μπορεί να είναι δύσκολοι οι πρώτοι 2-3 μήνες αλλά μπορεί στο τέλος να μας βγει και σε καλό. Το ότι δεν συμβιβαστήκαμε δηλαδή και επιμείναμε για τους παίκτες που θέλαμε.
Είναι μεγάλη η χρονιά και είμαστε ακόμα στην άρχη. Έγιναν κομβικές αλλαγές φέτος και θα χρειαστεί υπομονή. Δεν χρειάζεται να φέρνουμε την καταστροφή από τις 12 του Ιούλη.
Συνεχίζω, βέβαια, να θεωρώ ότι ο Σουηδός είναι μέτρια περίπτωση ποδοσφαιριστή και δεν είμαι πολύ αισιόδοξος για την περίπτωση του. Όμως κατανοώ γιατί μπορεί στην ομάδα να θεωρούν ότι κάποια από τα ποδοσφαιρικά του στοιχεία δύναται να είναι χρήσιμα.
Γι' αυτούς που ακούγονται και δεν ήρθαν ακόμη (Χάτζη, Γιαννούλης) έχω ξεκάθαρα θετική γνώμη προσωπικά.
Από την άλλη ίσως πρέπει να πάρουμε απόφαση ότι φέτος είναι μια χρονιάς ανασυγκρότησης. Και ότι παίρνουμε μόνο τους παίκτες που θέλουμε αδιαφορώντας για το timeline.
Μπορεί να το πληρώσουμε (στην Ευρώπη), μπορεί να είναι δύσκολοι οι πρώτοι 2-3 μήνες αλλά μπορεί στο τέλος να μας βγει και σε καλό. Το ότι δεν συμβιβαστήκαμε δηλαδή και επιμείναμε για τους παίκτες που θέλαμε.
Είναι μεγάλη η χρονιά και είμαστε ακόμα στην άρχη. Έγιναν κομβικές αλλαγές φέτος και θα χρειαστεί υπομονή. Δεν χρειάζεται να φέρνουμε την καταστροφή από τις 12 του Ιούλη.
Ναι πχ ο Ελουστοντο μοιαζει με Καργα Νασμπεργκ, ο Αλι μοιαζει με Κουαλιατα, ο Σανταμαρια με Φιλιπε ΣοαρεςMikeStr4 έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 17:30 Μέχρι στιγμής όσες κινήσεις έχουν γίνει ή ακούγονται, εκτος από γιαννουλη, μου θυμίζουν χρόνια Μποτο πανερισιες μίζερες κ χαμηλού επιπέδου….
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 4):
- eorptol1, Azrael, Maklaz, Ally Samagoal
Χμμμμ....Δεν είμαι σίγουρος ότι ο Μιχα θα χάσει την θέση του. Θα πουλήσει ακριβά το τομάρι του. Επιπλέον τα χαρακτηριστικά που έχει, δύσκολα τα βρίσκεις.ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 19:56 Το δίδυμο θα είναι Ελουστουντο Μιχαηλίδης εκτός αν έρθει καλύτερος του Γιάννη. Μια χαρά είναι ο Χατζηδιακος. Σίγουρα καλύτερος από Βολιακο και Λοβρεν.
Βασικός στην εθνική μεχρι να κάνει το ξεπέταγμα ο Κουλιε. Και νομίζω έπαιζε με ανάποδο πόδι εκεί. Δεξιοποδαρος δεν είναι;
2 "παρεμβολές" έχει ο Μιχα που τον κρατάνε πίσω -αν μπορούμε να το πούμε έτσι-.
1. Το ότι του έβγαινε ο πάτος να καλύπτει τα ξεχασμένα γυρίσματα του Μπάμπα.
2. Αν είχε δίπλα του έναν βράχο θα φαινόταν και αυτός πολύ παραπάνω και σήμερα θα είχε ήδη πρόταση 10+.
Τα είχα γράψει και στο τοπικ του. Σε στιγμές έβλεπες την φάτσα του να φωνάζει "Έλεος ρε mαλάκες".
- These users thanked the author Maklaz for the post (total 2):
- marsantos, Trilofiotis
JohnDag έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 20:26 Μια χαρά είναι οι κινήσεις μέχρι στιγμής και σίγουρα δεν πρόκειται για παίχτες απο πανέρι.
Λοιπόν εγώ περίμενα μετά από την πώληση του Κουλιερακη με 13 μύρια να αγοράζαμε ένα Βαρέλα ή Κρέσπο με 6-7 εκατομμύρια 26 27 χρονών. Ακόμη και ένας νεαροτερος με προοπτική θα μου έκανε γιατί με 6-7 εκατομμύρια βρίσκεις.
Αντίθετα δώσαμε ίσως παραπάνω χρήματα για να φέρουμε Εκονγκ , Κολει, Βολιακο, Λοβρεν και ένα Πολωνό που ούτε καν τον θυμάμαι.
Πουλήσαμε τον Τζήμα 20 μύρια και δεν δώσαμε τα μισά για να φέρουμε ένα σέντερ φορ της προκοπής Αν βάλεις και την πώληση του Πριγιοβιτς και του Ακπομπ πήραμε αρκετά χρήματα από την θέση του φορ και δεν επενδύσαμε τίποτα.
Ακατανόητη κατάσταση που κάνει τον κόσμο να χάνει την εμπιστοσύνη του λίγο λίγο κάθε μεταγραφική περίοδο,.
Δεν είναι μόνο η καθυστέρηση που εκνεύρισε, κάθε καλοκαίρι το ίδιο έργο βλέπουμε είναι πολλά μαζεμένα.
Ο Τσορμπατζογλου συνεχίζει το βιολί του Κολκα και επιμένει σε άρθρο του οτι ο Χαφ μυστήριο σχεδόν έχει κλείσει...
Δεν υπάρχει κ κανένα δημοσίευμα εξωτερικού να βγάλει το όνομα..
Δεν υπάρχει κ κανένα δημοσίευμα εξωτερικού να βγάλει το όνομα..
υπομονη εννοειται,αλλα οπως βλεπεις οι οπαδοι του ειπα ξειπα δεν εχουν και περιμενουν στην γωνια μεχρι και τους ακπομ πριγιο βγαλαμε στην επιφανεια για να πουμε οτι υπομονη τελος ,ποιος ματος βιερινια και ναχαμε να λεγαμε ασπιδα του Ιβαν θα ειναι λενε οι ειδημονες του χ....JohnDag έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 20:26 Μια χαρά είναι οι κινήσεις μέχρι στιγμής και σίγουρα δεν πρόκειται για παίχτες απο πανέρι.
- These users thanked the author eorptol1 for the post (total 3):
- Ally Samagoal, Dimitris_L4, Unpsofable78