Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
boogeyman77
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από boogeyman77 »

mbison έγραψε:
nunies4 έγραψε:Από πού προκύπτει αυτό το διλημα;
Κουρμπελης η Φορτουνης;
Ριχτε κ Μανταλο να πάμε να πνιγούμε σε καμιά θάλασσα τώρα που την έχουμε κοντά
Τον μόνο Έλληνα που θα γουσταρα από τα ποκεμον και πιστεύω θα ταίριαζε σε εμάς είναι τον Μασούρα.Κανεναν άλλο.Απο εξωτερικό αρκετούς αλλά είτε δεν είναι για την τσέπη μας(Παυλίδης,Δουβικας, Τζόλης, Καρέτσας, Γιαννούλης,Μανδας,Μαυροπανος) είτε έχουν συμβόλαιο (Κυριακόπουλος,Χατζηδιακος,Βλαχοδήμος,Λυκογιαννης, Κατσέρης)
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Δε θέλω Έλληνες παίκτες από ΠΟΚ κυρίως γιατί πληρώνεις υπεραξία...Πέρα από αυτό ας μην είμαστε ισοπεδωτικοι,δεν είναι όλοι "καθάρματα" επειδή παίζουν/παιξανε σε αυτούς...
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

@bane

Καντα λιανα τα @@ σου.
Υποθετικα: Φερνεις Μπακαγιοκο, τον Κολομβιανο, τον Γάλλο στοπερ και το ξενο ταλέντο αριστερό μπακ.

πες μου ποιους θα αφήσεις έξω εάν φύγει ένας Έλληνας, πρέπει να βγουν 4 ξένοι για να μπουν 3 από αυτούς. Σβαμπ και Βιερινια δεν ακουμπας γιατί είναι αρχηγοί. Πες μου ποιους θα βγάλεις.
kos

Δημοσίευση από kos »

Frans van Rooij έγραψε:Καλησπέρα! Κάποια Updates για τα θέματα που καίνε.
1) Μπακαγιόκο: Δεν έχει αλλάξει κάτι. Υπάρχει απόλυτη συμφωνία στο οικονομικό με τον παίκτη που είναι απόλυτα θετικός να έρθει. Αναμένεται η απόφαση της ΠΑΕ.
2) Ζιγκό: Δεν έχει δώσει καμία αρνητική απάντηση. Είναι ο Ν1 στόχος και κάνουμε πραγματική υπέρβαση στο οικονομικό. Αν έρθει θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας. Δύσκολη υπόθεση, πάντως, γιατί δεν είναι ελεύθερος και η Μαρσέιγ ζητάει αρκετά χρήματα.
Εάν επαληθευτούν και τα δύο θα είναι απόδειξη ότι ακόμη και τώρα δεν μετράει ο λόγος του λουτσεσκου.

Θα είμαστε από τις ελάχιστες ομάδες που θα έχουν στόπερ ως τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη

Και η υπέρβαση θα γίνει σε κάτι διαφορετικό από αυτό που ζητάει εδώ και μήνες ο προπονητής.

Θα πάνε περίπατο οι μπούρδες του τύπου δεν δίνουμε 2-3 κατοσταρικα παραπάνω για τον μειτε γιατί θα ζητήσουν και οι άλλοι και ότι τόσο τον κοστολογουμε και κρίνουμε ότι δεν αξίζει παραπάνω.

Θα είναι τρομερά προβληματικό ακόμη και τώρα να μην υπολογίζουν τι θέλει ο προπονητής. Αυτός ο προπονητής.

Βάλε μας στο Τσάμπιονς λιγκ να κάνουμε οτι θέλουμε. Ελπίζω να μην ισχύουν.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

mbison έγραψε:
nunies4 έγραψε:Από πού προκύπτει αυτό το διλημα;
Κουρμπελης η Φορτουνης;
Ριχτε κ Μανταλο να πάμε να πνιγούμε σε καμιά θάλασσα τώρα που την έχουμε κοντά
Να βάλω και Πέλκα-Σιώπη; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

rade paprica έγραψε:
obanebane έγραψε:Να πάνε να γαμηθουν και οι δύο, επίσης σε όποιον έρθουν να παίξουν στην Ελλάδα, θα γαμηθουν από τον μεγάλο ΠΑΟΚ.
Ας πάνε όπου θέλουν αυτά τα δύο ρεταλια, μακριά από τον ΠΑΟΚ.
Ο ΠΑΟΚ έχει Έλληνες παίχτες και θα συνεχίσει να έχει, δεν έχει καμία ανάγκη από τους άχρηστους πρώην του ΠΟΚ για να καλύψει την ευρωπαϊκή λίστα.
Ποιούς ρε Μπάνε;
Από την Β ομάδα αν δεν κάνω λάθος δεν ανεβάσαμε φέτος κανένα
Το επίπεδο μας έχει ανέβει και οι γηγενείς παίκτες που μπορούν να σταθούν έστω και ως αλλαγές είναι μετρημένοι στα δάχτυλα
Ήδη έχουμε πρόβλημα με την ευρωπαϊκή λίστα
Αν αρχίσουμε ο ένας ήταν στο γαύρο ο άλλος στο βάζελο, ο ένας έκανε το χ ο άλλος το ψ, τότε θα μικρύνει ακόμη περισσότερο η ήδη ιδιαίτερα περιορισμένη δεξαμενή των πιθανών στόχων
Αν ένας παίκτης κάνει για την ομάδα και τον προπονητή, δε νομίζω τα οπαδικά μας αισθήματα να παίζουν ρόλο
Καλό θα είναι αυτοί που θέλουμε ως οπαδοί, να έρθουν στην ομάδα είτε λέγονται κ@υρμπεληδες είτε μπελινγκχαμ, να γράφονται στο κατάλληλο τοπικ.

Και αυτό πάει προς όλους!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Όταν εγώ έγραφα για ευρωπαϊκές λίστες, εσείς δεν υπηρχατε εδώ μέσα, μη μου λες εμένα για λίστες.
Σου είπα, προκειμένου να μην έρθουν αυτά τα ρεταλια που αναφέρεις ας βάλουν και ας κόψουν όποιον θέλουν.
Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ έχει δύο βασικές ανάγκες, ένα δεξι στοπερ που θα πάρει την θέση του Έκονγκ στη λίστα και ένα κεντρικό χαφ που για μένα πρέπει να πάρει τη θέση του Μουργκ.
Τώρα αν ερθει κάποιος στη θέση του Ραφα, ας είναι μόνο για τις εγχώριες διοργανώσεις για φέτος.
dev

Δημοσίευση από dev »

γιατι να μην βγει ο βιερινια επειδη ειναι αρχηγος ? που το λεει αυτο ? ασε που κορυφαιος φυσικος αρχηγος ειναι ο ζιφκο
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

Εγω τον Μπακαγιόκο δεν τον ξέρω αλλά μόνο από τα βίντεο που είδα δεν μου αρέσει … μου φαίνεται λίγο ατσούμπαλος …Εσιτίζει λιγο …
Θεωρώ ότι είναι ρίσκο η επιλογή του .

Μου κάνει εντύπωση η απόφαση για το μεγαλύτερο συμβόλαιο σε στόπερ και όχι στο χάφ που όπως είδαμε περυσι όταν έλειπε ο Μειτε, η ομάδα κοβόταν στην μέση .
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

obanebane έγραψε:Εντάξει παιδιά, δεν μάθατε τίποτα τόσα χρόνια, μόλις ο ΠΑΟΚ έπαψε να φέρνει τρύπιους από το ΠΟΚ,που έκαναν την ομάδα πουτανα, πήρε τίτλους, πολλούς τίτλους και εσείς θέλετε να γυρίσουμε στις εποχές Κατσουρανηδων και Τζαβελεδων.
Επειδή δεν βγαίνει η λίστα, στα @@ μου η λίστα, ας παίξω με 17 ξένους και ότι έχει η Ακαδημία, μακριά από τομάρια γαλουχημένα με ότι πρεσβεύει το ΠΟΚ.

Να αγιάσει το στόμα σου

Όχι στον ΠΑΟΚ να παίξουν, ούτε ασπρόμαυρη φωτογραφία να μην δούνε στην ζωή τους αυτά τα σκουπίδια
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Bakayoko έρχεται για να κάνει restart.
boogeyman77
Επικοινωνία:

dev έγραψε:γιατι να μην βγει ο βιερινια επειδη ειναι αρχηγος ? που το λεει αυτο ? ασε που κορυφαιος φυσικος αρχηγος ειναι ο ζιφκο
Γιατί καλώς η κακώς ο André είναι πολλά παραπάνω από ένας απλός παίκτης και ο μόνος λόγος που συνέχισε να φοράει σορτσάκι είναι το Champions League.Σε αυτόν τον άνθρωπο λοιπόν που έχει προσφέρει τόσα πολλά στην ομάδα δεν θα στερήσω αυτή την ευχαρίστηση κι ας καθαρά ποδοσφαιρικά θυσιάσω μια θέση στην λίστα.Ετσι το βλέπω τουλάχιστον εγώ προσωπικά
boogeyman77
Επικοινωνία:

-keeper- έγραψε:Εγω τον Μπακαγιόκο δεν τον ξέρω αλλά μόνο από τα βίντεο που είδα δεν μου αρέσει … μου φαίνεται λίγο ατσούμπαλος …Εσιτίζει λιγο …
Θεωρώ ότι είναι ρίσκο η επιλογή του .

Μου κάνει εντύπωση η απόφαση για το μεγαλύτερο συμβόλαιο σε στόπερ και όχι στο χάφ που όπως είδαμε περυσι όταν έλειπε ο Μειτε, η ομάδα κοβόταν στην μέση .
Την καριέρα του Bakayoko ο Esiti ούτε σε δέκα ζωές! Αν ήταν στο χέρι μου πάντως θα άφηνα στην άκρη και την περίπτωση Bakayoko και την εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση του Gigot και θα πήγαινα για Tapia που παίζει άνετα και δεξί στόπερ και έναν εκ των Praet- Ljubicic συν τον Κολομβιανό πιτσιρικά της Leverkusen με δανεισμό.Επισης ευχής έργον θα ήταν αν μπορούσαμε να φέρουμε Κυριακόπουλο, Λυκογιάννη η Κατσέρη ως αντί Rafa( ο τελευταίος με μετατόπιση Jonny αριστερά)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Δευ 12 Αύγ 2024, 21:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

Δεν είπα ότι είναι Εσιτι αλλά ότι φέρνει πιο πολύ στο στυλ του Εσιτι παρά του Μειτε …
Δεν τον βλέπω να μπορεί να παίξει ρόλο οργανωτή ή παίκτη που να μπορεί να ορίσει το ρυθμό στο κέντρο
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Ήρθαν και παιδιά στην ομάδα που είχαν θητεία στο ΠΟΚ που τίμησαν την φανέλα, κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.

Αυτό που έχει σημασία είναι να μην πληρώνουμε υπεραξίες και να μην φέρνουμε φύρα. Τον Φορτούνη και τον Κουρμπέλη δεν θα τους ήθελα γιατί ο ένας πέφτει στην πρώτη κατηγορία και ο άλλος στην δεύτερη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”