Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
- Dimitris_L4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Παιδιά υπάρχει κάποιο άρθρο που να γράφει για τον Ναρει γτ ψάχνω τόση ώρα κ δε βρίσκω κτ..
- ΑποστόληςΑ
ΕΠΟ: Όποια ομάδα έχει χρέη δεν θα κάνει μεταγραφές!
ινπαοκ
Το μέτωπο της Super League 1 με την ΕΠΟ παραμένει ανοιχτό ως προς το ύψος των χρημάτων που καταβάλλονται από τη διοργανώτρια στην ομοσπονδία από τις μεταγραφές ποδοσφαιριστών και προπονητών, ενώ η καταβολή του 5% από τα τηλεοπτικά συμβόλαια μειώθηκε σε 1% με νομοθετική παρέμβαση του Αυγενάκη.
Κατά καιρούς η Λίγκα, υπό την ηγεσία Μαρινάκη, έχει απειλήσει ακόμα με μη καταβολή των προβλεπόμενων ποσοστών, που δεν παρακρατούνται στην «πηγή», όπως συμβαίνει με τις τηλεοπτικές συμβάσεις.
Προκειμένου να εμποδίσει φαινόμενα μπαταχτσήδων η ΕΠΟ τροποποίησε τον ΚΙΜΠ, ως εξής: «Δεν μπορούν να αποκτούν με οποιονδήποτε τρόπο ποδοσφαιριστές, οι ομάδες ερασιτεχνικές και επαγγελματικές, οι οποίες οφείλουν χρηματικά ποσά από οποιονδήποτε λόγο σε υπερκείμενες αρχές (ΕΠΟ, ΕΠΣ, FIFA), εκτός αν υπάρχει έγγραφη συμφωνία για τη ρύθμισή τους με απόφαση των υπερκείμενων αρχών».
ινπαοκ
Το μέτωπο της Super League 1 με την ΕΠΟ παραμένει ανοιχτό ως προς το ύψος των χρημάτων που καταβάλλονται από τη διοργανώτρια στην ομοσπονδία από τις μεταγραφές ποδοσφαιριστών και προπονητών, ενώ η καταβολή του 5% από τα τηλεοπτικά συμβόλαια μειώθηκε σε 1% με νομοθετική παρέμβαση του Αυγενάκη.
Κατά καιρούς η Λίγκα, υπό την ηγεσία Μαρινάκη, έχει απειλήσει ακόμα με μη καταβολή των προβλεπόμενων ποσοστών, που δεν παρακρατούνται στην «πηγή», όπως συμβαίνει με τις τηλεοπτικές συμβάσεις.
Προκειμένου να εμποδίσει φαινόμενα μπαταχτσήδων η ΕΠΟ τροποποίησε τον ΚΙΜΠ, ως εξής: «Δεν μπορούν να αποκτούν με οποιονδήποτε τρόπο ποδοσφαιριστές, οι ομάδες ερασιτεχνικές και επαγγελματικές, οι οποίες οφείλουν χρηματικά ποσά από οποιονδήποτε λόγο σε υπερκείμενες αρχές (ΕΠΟ, ΕΠΣ, FIFA), εκτός αν υπάρχει έγγραφη συμφωνία για τη ρύθμισή τους με απόφαση των υπερκείμενων αρχών».
Προφανώς, και ο Ντελιας υπέγραψε συμβόλαιο 120Κ αλλά είδε 2 αυξήσεις μέσα στη σεζόν.PAOKevolution έγραψε:Αυτός το υπέγραψε το συμβόλαιό του Ναπολιτάνε, όχι εσύ κι εγώ. Όσα γράφει το συμβόλαιο λοιπόν. Αν δε θέλει, προτασούλα που να ικανοποιεί το σύλλογο και Bye.
Αερολογούμε κι εμείς τώρα αλλά τί να κάνουμε, έχει ζέστη, κάτι πρέπει να κάνουμε.
Αν κάποιος παίκτης προσφέρει περισσότερα από αυτά που παίρνει, λογικό να ζητήσει αναπροσαρμογή.
- Shivaspace
o Τζόλης..Τζόλης όπως anglelina Jolieee
πως να θέλει να μείνει μετά το παλικάρι

Napoli4 έγραψε:Σόρρυ αλλά τα λεφτά που παίρνει ο Ναρει δεν είναι πολλά
Θεωρητικά είναι από τα βασικά σου εξτρέμ, και πληρώνεται λιγότερα από Μπράντον
Εγώ λέω να πουληθεί αν θέλει αύξηση και να έρθει ένας παιχταρας αριστερά.
Ρε Navi τώρα σοβαρά τα λες αυτά;navigator11 έγραψε:Με το ζόρι υπογράφουν οι παίχτες συμβόλαιο με την ομάδα ρε παιδιά; Μόλις πέρυσι συμφώνησε να έρθει στον ΠΑΟΚ για να αγωνίζεται κάθε σεζόν, που συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ, για συγκεκριμένο ποσό. Τι πάει να πει 800000 είναι νορμάλ να ζητάει;; Υποθετική βέβαια η κουβέντα μιας και δεν ξέρουμε τι ακριβώς ισχύει. Αλλά αν θέλει περισσότερο φράγκα όντως, ας φέρει μια αξιόλογη πρόταση και να ζητήσει από τη νέα του ομάδα και 2 εκατομμύρια κατ' έτος.
Κάθε παίκτης που κάνει καλές σεζόν, κοιτάει να τις εξαργυρώσει με καλύτερο συμβόλαιο. Είτε στην ίδια ομάδα, είτε με μεταγραφή.
Λογικά αν ο παίκτης δεν πάρει τα λεφτά που θέλει από εμάς, θα τα ψάξει αλλού. Και αν τα βρει σε πρόταση που ικανοποιεί τον ΠΑΟΚ, θα φύγει.
Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να αναρωτηθεί. Μπορώ να βρω αντικαταστάτη ίδιου επιπέδου με τα 450 που παίρνει; Αξίζει ο Ναρει 800Κ ή 1Μ;
Αν αρνηθούμε προτάσεις από άλλες ομάδες και δεν τον ανανεώσουμε, θα έχουμε έναν δυσαρεστημένο παίκτη. Εκει δημιουργούνται προβλήματα. Καλώς ή κακώς δεν έχει νόημα, έτσι δουλεύει το πράγμα.
Προσωπικά πιστεύω πως δεν πρέπει να πληρώνουμε υπεραξίες, αλλά ταυτόχρονα τα 450Κ που παίρνει ο Ναρει θεωρώ πως είναι λίγα.
Αυτό που μπορεί να κάνει σε αυτή τη φάση ο ΠΑΟΚ είναι να του πει πως μετά το πρόβλημα υγείας που είχε, περιμένει να δει αν επιστρέψει στα γνωστά στάνταρ. Κι αν γίνει αυτό, θα πάρει την αύξηση που ζητάει.
450Κ παίρνει παιδιά, όχι 1.5εκ....obanebane έγραψε:Napoli4 έγραψε:Σόρρυ αλλά τα λεφτά που παίρνει ο Ναρει δεν είναι πολλά
Θεωρητικά είναι από τα βασικά σου εξτρέμ, και πληρώνεται λιγότερα από Μπράντον
Εγώ λέω να πουληθεί αν θέλει αύξηση και να έρθει ένας παιχταρας αριστερά.
Νομίζω αξιολογείτε τελείως λάθος την προσφορά του παίκτη αναλογικά με τον μισθό του.
Πέδρο Ενρίκε, Τζαλμα, Ζαμπα έπαιρναν σχεδόν τα διπλάσια... Ο Ναρει μπορεί να μην είναι τόσο ωραίος στο μάτι, αλλά προσφέρει τα ίδια ή παραπάνω απο αυτούς.
Έτσι τουλάχιστον πιστεύω εγώ...
Τι λινκ να βρεις ρε φιλε;;Dimitris_L4 έγραψε:Παιδιά υπάρχει κάποιο άρθρο που να γράφει για τον Ναρει γτ ψάχνω τόση ώρα κ δε βρίσκω κτ..
Πεταξε ενας μια παπαρια και αρχισαν ολοι απο κατω...
Θελει να φυγει...δεν θελει να φυγει...
Ζηταει παραπανω δεν ζηταει...
Τον πουλαμε οχι δεν τον πουλαμε
Κτλ κτλ κτλ

Θα βγω λιγο οφτοπικ αλλα μου άρεσε ο προβληματισμός και θέλω να πω την αποψη μου.Rexaris έγραψε:Διαπιστώνω οτι μερικοί από τους ποιοτικούς μας παίκτες δεν φαίνονται και τόσο ευτυχισμένοι στην ομάδα.
Μόλις χθες ο Τάισον έλεγε οτι θέλει να κλείσει την καρριέρα του στην Ιντερνασιονάλ και οτι μετάνιωνε που τα έσπασε με τον πρόεδρό της.
Ο Ίγκασον πίεσε και κατάφερε να φύγει.
Τώρα ο Νάρει βρίσκει οτι παίρνει λίγα.
Νεαροί όπως ο Τζιόλης και ο Κούτσιας φαγώθηκαν να φύγουν πριν προσφέρουν στην ομάδα.
Ταυτόχρονα έχουμε μεγάλο πρόβλημα να φέρουμε ποιοτικούς παίκτες στον ΠΑΟΚ.
Συμβαίνει σε όλες της ομάδες ή πρέπει να διορθώσουμε κάτι;
Πώς παίκτες σαν τον Γκαρσία, τον Λίνο, τον Μάτος κλπ ήταν τόσο ευτυχισμένοι εδώ και δέθηκαν με την ομάδα για πάντα;
Ανα τα χρόνια τα γκρουπ παικτων που δημιουργούνται αποτελούνται απο διάφουρους χαρακτήρες οι οποίοι είτε δένουν είτε οχι. Και το λέω σε ανθρώπινο επίπεδο και οχι ποδοσφαιρικό.
Πχ στις χρονιές που οδήγησαν στο νταμπλ, πέρα απο καλή ομάδα υπήρχε και δέσιμο στους παίκτες και αυτό ήταν επειδή υπήρχαν χαρακτήρες όπως ο Κανιας, ο Μπισε και ο Κρέσπο που δημιουργούσαν πολύ θετικό κλίμα στην ομαδα. Αυτο σε συνδιασμό με την επιτυχημένη πορεία έκανε τους παίκτες να γουστάρουν που βρίσκονται εδω. Με αποκορύφωμα τα κλάματα μετα τον τελικό που αρκετοί απο αυτούς θα έφευγαν.
Απο εκει και πέρα πρέπει και η λειτουργία της ομάδας να βοηθάει στο να δημιουργηθεί αυτό και οχι να περιμένει να ερθει απο δυο τρεις χαρακτηρες που ετυχε να ειναι τετοιοι.
Ετσι το σκέφτομαι εγω.
και για να ειμαι και λιγο οντοπικ. Αφου ο Μποτο πηγε Γερμανία, μήπως πήγε για κάποιο εξτρεμ? Θυμάμαι πριν κατι εβδομάδες είχαν γραφτει κατι ονοματα απο εκει.
Καμία παπαρια δεν πέταξα. Ρεπορτάζ του Σαντουλιδη απο χθες το βράδυ είναι. Λιγη περισσότερη ευγένεια δεν βλάπτει.psykoman έγραψε:Τι λινκ να βρεις ρε φιλε;;Dimitris_L4 έγραψε:Παιδιά υπάρχει κάποιο άρθρο που να γράφει για τον Ναρει γτ ψάχνω τόση ώρα κ δε βρίσκω κτ..
Κτλ κτλ κτλ
![]()
![]()
![]()
- sourmenetes
- Moderator
Βρε βρείτε που έχει ταξιδεψει ο Σαματά και αφήστε τα υπόλοιπα!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τωρα που ειδα το στορυ του Σαματα στο ινστα γραφει κατι στα Τανζανικα...
Το μονο που καταλαβα ειναι η λεξη hollywood...
Λετε να εννοει τον Τομας;;;;
Υγ.Samagoal77 ειναι στο ινστα.
Το μονο που καταλαβα ειναι η λεξη hollywood...
Λετε να εννοει τον Τομας;;;;

Υγ.Samagoal77 ειναι στο ινστα.
Δεν ξεκινησε απο σενα...delos15 έγραψε:Καμία παπαρια δεν πέταξα. Ρεπορτάζ του Σαντουλιδη απο χθες το βράδυ είναι. Λιγη περισσότερη ευγένεια δεν βλάπτει.psykoman έγραψε:Τι λινκ να βρεις ρε φιλε;;Dimitris_L4 έγραψε:Παιδιά υπάρχει κάποιο άρθρο που να γράφει για τον Ναρει γτ ψάχνω τόση ώρα κ δε βρίσκω κτ..
Κτλ κτλ κτλ
![]()
![]()
![]()
Αν δε προσγειώθηκε ακόμα , 2 τινά συμβαίνουν.
Είτε κατευθύνεται καμιά Αυστραλία / Αμερική άρα πέταξε το πουλάκι,ειτε το Μαράκι του έβγαλε εισιτήρια με ryan air μέσω Ισλαμαμπαντ και Ισμπαχαν γιατί το βρήκε σε έκπτωση.
Είτε κατευθύνεται καμιά Αυστραλία / Αμερική άρα πέταξε το πουλάκι,ειτε το Μαράκι του έβγαλε εισιτήρια με ryan air μέσω Ισλαμαμπαντ και Ισμπαχαν γιατί το βρήκε σε έκπτωση.
- Shivaspace