Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Re: Fernando Santos

Δημοσίευση από pagotatzis »

maxime βάλε με σέντερ for.
θα τους διδάξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο a la BARCELONA! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Όλοι τέτοιες δηλώσεις κάνουν πάντα και μετά κλαίνε για το ότι χάσανε με μισό-μηδέν.
Το οποίο για μας είναι υπέρ αρκετό. ;)
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

φιλε gash
έτσι όπως παίζει η ομάδα και εμενα μου φτάνει το 0,25 goal.
είμαι υπέρ ευχαριστημένος αρκεί να νικάμε.
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Maximus έγραψε:Ελειψε ο παππους μια μερα και εχετε οργωσει το τοπικ τα σαντοσκυλα! :shock:

Ουρανια το δικαννο! :lol:

Χαιρομαι που βρηκε απηχηση η ιδεα μου για το 5χ5 και ενα θα σας πω...

Θα βγει ο παππους απο την αμυνα, θα δωσει μια κοντινη πασα αλα βιτόλο στον γιατρο orwell, αυτος θα κανει μια βαθεια μπαλια αλα Γκαρσια στον Σουηδό, αυτος την σεντρα αλα Λινο (στα ονειρα μας) και ο ioanmits θα σκοραρει με κεφαλια (αλα Κουτσιανικουλης :lol: ) και ο teratios θα μαζευει την μπαλα απο τα διχτυα!

Κλαψα μετα οι Σαντικοί! :cry: :cry: :cry: Δεν μας εδωσε το πεναλτι, η κοκκινη ηταν αδικη, οφσαιντ ανυπαρκτο κλπ κλπ κλπ...

Και ο Σαντος θα ξυνεται στον παγκο...''Μα πωτς γινεν αυτο! Και αλλο ντερμπιου χαμενου...''

ΥΓ.
DimisK, pagotatzis, Isaak διαλεξτε στρατoπεδο!

Επειδή δεν είμαι σαντοσκυλο αλλα ούτε και Αντί-Santos δημιουργώ τη δικη μου ομάδα κι όσοι πιστοί προσέλθετε.

Και η ονομασία της?????

ΠΑΟΚΟΣΚΥΛΑ F.C.!!!!!

Επηρεασμένος από την ομάδα της Volerenga θα κάνω τον προπονητή-παίκτη οποτε η θέση του αριστερού full-back είναι καλυμμένη.

Άρχισαν οι εγγραφες.Με κάθε εγγραφη , δώρο ένα κουτί λουκούμια Σύρου!!! :mrgreen:

"Αν είσαι νέος , έχεις ταλέντο , θέλεις να διεκδικήσεις πράγματα μέσα από συλλογική προσπάθεια και έχεις φιλοδοξίες , μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας.Απαραίτητη προϋπόθεση να έχεις τον ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ!!!"

ΠΑΟΚΟΣΚΥΛΑ F.C......Μπορείς να σκοράρεις κι εσύ!

P.S.:Απαραίτητη προϋπόθεση με κάθε εγγραφη να δηλώνετε και τη θέση σας (και μια εναλλακτική σε περίπτωση συνωστισμού....(έτσι κάνουν ομάδα .... ερασιτέχνες!!! ;) ....ούτε τον πάγκο μας δεν θα μπορέσετε να νικήσετε :mrgreen: ))

Επίσης εάν προέρχεστε από μια από τις δυο άλλες ομάδες (το οποιο είναι αναμενόμενο μιας και κανείς δεν μπορεί να προσφέρει αυτά που προσφέρουμε εμείς) , να προσκομίσετε πιστοποιητικό παοκτσηδικων φρονημάτων
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

[offtopic]

Τελευταίο Πόστ στο Τόπικ στις 08 Δεκ 2009 23:28

Πέρασε μιάμιση ημέρα χωρίς ΠΟΣΤ!!!!!

Νομίζω δεν έχει ξαναγίνει απο τη μέρα πρόσληψης του Δον.

Τι έγινε?Κηρύξατε προσωρινά ανακωχή και δεν το μάθαμε? :opaokara:

[/offtopic]
Άβαταρ μέλους
nikos55

Δημοσίευση από nikos55 »

Προπονουμαστε νυχθημερον για τη μητερα των μαχων
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Η προπόνησεις είναι σκληρές και επιπονες:

[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/EoDKQYn-ANE&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/EoDKQYn-ANE&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

:opaokara:
kos

Δημοσίευση από kos »

για να μην ειμαστε αχαριστοι η ανανεωση του βιερινια ειναι 100% εργο σαντος.
το μεγαλυτερο κεφαλαιο του ΠΑΟΚ ειναι εργο σαντος.
αυτος τον εφερε, αυτος τον ανεδειξε και ο πιτσιρικας (που απεδειξε οτι δεν ειναι αχαριστος) υπεγραψε κατι που ελαχιστοι θα υπεγραφαν.

αυτο για οσους κραζουν τοσο καιρο τον σαντος και σημερα αρχισαν να μετρανε τα ευρω που θα φερει βιερινια.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Για να μην ειμαστε αχαριστοι...ναι εχεις δικιο, επαιξε τον καθοριστικο ρολο του και ειμαστε ολοι πολυ ικανοποιημενοι στο συγκεκριμενο κομματι...

Αλλα ειπαμε...υπαρχει και θεση τεχνικου διευθυντη ή προπονητη ακαδημιων για τον Φερναντο στον ΠΑΟΚ...

ΥΓ.

Μην ξεκινησει παλι μαχη τωρα...Προπονηθειτε σκληρα για την μητερα των μαχων... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Maximus έγραψε: ΥΓ. DimisK, pagotatzis, Isaak διαλεξτε στρατoπεδο!
Εγώ βρίσκομαι σε κατάσταση πλήρους συγχύσεως, ποιός είμαι, που πάω, γιατί ζω... 8-)
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Δεν χρειάζεται τόσο ψυχανάλυση φίλε Δημήτρη... ότι βλέπουν τα ματάκια σου... αν σου αρέσει καλώς, αν όχι πάλι καλώς...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

nikos55 έγραψε:Προπονουμαστε νυχθημερον για τη μητερα των μαχων
όντως μάλλον είμαστε κάτω από τις μπάρες και πάνω στους διαδρόμους μέρα-νύχτα... :lol: :lol:

μάλλον μέσα στα ψυγεία και πάνω από ταψιά είμαστε :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

DimisK έγραψε:
Maximus έγραψε: ΥΓ. DimisK, pagotatzis, Isaak διαλεξτε στρατoπεδο!
Εγώ βρίσκομαι σε κατάσταση πλήρους συγχύσεως, ποιός είμαι, που πάω, γιατί ζω... 8-)
Και συνεχίζω....

...Τι τρώω, πόσο τρώω και γιατί τρώω...
...Τι χαλάω, πόσα χαλάω και γιατί χαλάω...
...Τι χρωστάω, πόσα χρωστάω και γιατί χρωστάω...

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Χαιρετισμούς από την Αυστραλία!!!

Να είσαι καλά.
Άβαταρ μέλους
free_billi

Δημοσίευση από free_billi »

SANTOS FTW
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

καρπετοπουλος κ απαντησεις περι τον σαντος!!!!!!!

1)Αντωνη πιστευεις οτι οι εμφανισεις του ΠΑΟΚ στην Αθηνα ειναι θεμα προπονητη 'η ειναι θεμα αξιας παιχτων?Εμενα πιο πολυ προς το δευτερο παει το μυαλο μου...μου φαινονται φοβισμενοι.

Τρια χρόνια τωρα ο ΠΑΟΚ έχει παίξει αυτα τα ματς με 30 διαφορετικους παίκτες, ολα με τον ίδιο τρόπο. Κάποτε πήρε Χ απο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με το Μπαλαφα και τον Ηλιάδη και κέρδισε τον Ολυμπιακο...

2)parakoloutho to blog sou kai ektimo genikotera tis apopseis sou. Vlepo episis oti den simpatheis ton Santos. Emena prosopika mou aresei, gia autin tin katastasi tou paok opou thelei statherotita stis ependiseis tou. Omos tha thela tin gnomi sou (gia na katalavo to skeptiko sou) gia to gegonos oti psifistike o kaliteros proponitis apo tous podosferistes, eine se mia omada me doiikisi pou kserei mpala kai exei doulepsei kai stis treis megales omades tis portogalias. eine oloi autoi xazoi?(tha se ektimiso akoma perisotero an apantiseis xoris katholou ironia)

Βασίλη ο Σάντος δουλευει στον ΠΑΟΚ τρια χρόνια. Δε μου φαίνεται ότι η ομάδα βελτιώθηκε. Ολες οι ομάδες που δούλεψε στην Ελλάδα είχαν σοβαρα προβλήματα στα ντέρμπι- με τον ΠΑΟ π.χ έχασε 4-1 στην Τούμπα και 1-0 απο την ΑΕΚ. Οι ποδοσφαιριστες, ειδικα οι Ελληνες, εκτιμουν την συμπεριφορά του και το ποδόσφαιρο που παίζουν οι ομάδες του γιατί έτσι αντιλαμβάνονται το ποδόσφαιρο. Το κακο στην περίπτωση είναι ότι αυτού του τύπου το ποδοσφαιρο δεν είναι κατα τη γνωμη μου συμβατο με την ιστορια και την εξεδρα της ομαδας.

3)Εχω μια απορια ..η Μπενφικα επι Σαντος ηταν αργη αμυντικογενεις και κουραστικη ομοδα ?? (γιατι εγω αλλα θυμαμαι). Μηπως τελικα με οτι υλικα εχεις χτιζεις ??

Αναλογικά με τα χρήματα που είχε ξοδεψει η Μπενφικα έπαιζε χειροτερα απο τον ΠΑΟΚ. Για αυτο και τον διώξαν...

ειχε κ αλλα εγραψα μερικα .....δεν ειναι δικες μου οι ερωτησεις ειναι διαφορων χρηστων....!!!!!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”