H προσέγγιση φαίνεται λογική αν και δε ξέρω στα χαφ τι μπορείς να κάνεις. Κι εκεί θες κάτι άλλο νομίζω.Σουριναμέζος έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 12:31Δεξί στόπερ, αριστερό μπακ και αριστερό εξτρέμ θα χρειαστεί να έρθουν παίκτες που στα χαρτιά τουλάχιστον θα προορίζονται για βασικοί και στην χειρότερη (αν δεν βγουν οι επιλογές) θα μπορούν να μοιραστούν αξιόπιστα τον χρόνο με Κεντζιόρα, Μπάμπα, Τάισον.giapas έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 12:10 Σε αυτή σου τη τοποθέτηση σουριναμεζε, πως σχολιαζεις το κομμάτι της ηλικίας, της συσσωρευμενης επιβάρυνσης και του κινητρου/δίψας του γκρουπ των παικτών που θες να παραμείνει;
Γιακουμάκης + 3 μεταγραφές βασικών (που ανέφερα παραπάνω) + 2 αναπληρωματικών (Χαφ και εξτρεμοδέκαρο ως αντικαταστάτες Καμαρά και Ντεσπόντοφ μετά τα προκριματικά).
Προφανώς στους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια οι όροι ανανέωσης θα πρέπει να είναι με βάση των νέο ρόλο (οικονομικό) και την ηλικία τους (διάρκεια). Αν κάπου υπάρχει πολύ μεγάλη απόκλιση δεν υπάρχει μεγάλο περιθώριο για σκόντο.
Δεν είμαι θετικός για Οζντοεφ, πόσο μάλλον για το Μειτε με τα προβλήματα που έχει ( ξέρω, εδώ διαφωνούμε)