Razvan Lucescu VI

giapas

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από giapas »

Σουριναμέζος έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 12:31
giapas έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 12:10 Σε αυτή σου τη τοποθέτηση σουριναμεζε, πως σχολιαζεις το κομμάτι της ηλικίας, της συσσωρευμενης επιβάρυνσης και του κινητρου/δίψας του γκρουπ των παικτών που θες να παραμείνει;
Δεξί στόπερ, αριστερό μπακ και αριστερό εξτρέμ θα χρειαστεί να έρθουν παίκτες που στα χαρτιά τουλάχιστον θα προορίζονται για βασικοί και στην χειρότερη (αν δεν βγουν οι επιλογές) θα μπορούν να μοιραστούν αξιόπιστα τον χρόνο με Κεντζιόρα, Μπάμπα, Τάισον.

Γιακουμάκης + 3 μεταγραφές βασικών (που ανέφερα παραπάνω) + 2 αναπληρωματικών (Χαφ και εξτρεμοδέκαρο ως αντικαταστάτες Καμαρά και Ντεσπόντοφ μετά τα προκριματικά).

Προφανώς στους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια οι όροι ανανέωσης θα πρέπει να είναι με βάση των νέο ρόλο (οικονομικό) και την ηλικία τους (διάρκεια). Αν κάπου υπάρχει πολύ μεγάλη απόκλιση δεν υπάρχει μεγάλο περιθώριο για σκόντο.
H προσέγγιση φαίνεται λογική αν και δε ξέρω στα χαφ τι μπορείς να κάνεις. Κι εκεί θες κάτι άλλο νομίζω.
Δεν είμαι θετικός για Οζντοεφ, πόσο μάλλον για το Μειτε με τα προβλήματα που έχει ( ξέρω, εδώ διαφωνούμε)
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

xrisitsapa έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 13:17
Σουριναμέζος έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 12:08 Αν αποφάσιζα εγώ οι αλλαγές θα ήταν ελάχιστες, το group του χρόνου θα έχει την απαραίτητη ψύχωση για να δώσει απαντήσεις. Προπονητής και παίκτες γνωρίζουν ότι χάσανε τα πάντα από αντιπάλους με χαμηλότερο ταβάνι.

Δεν αποφασίζω εγώ όμως και φοβάμαι ότι η διοίκηση ίσως να θέλει να αγοράσει την αποφόρτιση που θα της δώσει μια αλλαγή προπονητή και μια "rebuild και όπου βγει" αντιμετώπιση της επόμενης σεζόν.
Ας καταλαβουν οτι τυχον αντιμετωπιση της επόμενης σεζόν ως "rebuild και όπου βγει", ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΕΚΤΗ.
Οχι, οταν παιρνει με την πρωτη Conference o Μεντιλιμπαρ, οταν παιρνει με την πρωτη τιτλο ο Νικολιτς και ο Αλμειδα.

Μιλαμε για ποδοσφαιρο ( στην Ελλαδα) οχι για πυρηνικη φυσικη.
Μονο σε εμας μιλαμε συνεχεια για πλανα και αεροπλανα.
Παρε προπονητη και 3-4 παικτες 11αδας, θεσε στοχο ανοιχτα το πρωταθλημα ( οχι αλλο χαμηλα τη μπαλα, αυτα ηταν επι Ζαγορ), και προχωρα.
Καταρχάς επιβεβαιώνεις άμεσα τον @navigator11

Κατά δεύτερον κοινός παρονομαστής στις επιτυχίες που αναφέρεις (Πρωταθλήματα Αλμέιδα - Νίκολιτς και Κόνφερενς Μεντιλίμπαρ) είναι ότι σε καμία από αυτές τις περιπτώσεις δεν υπήρχε do or die πίεση για την κατάκτηση. Ίσως λίγο λιγότερο στην πρώτη χρονιά Αλμέιδα λόγω του νέου γηπέδου όμως σε εκείνη την περίπτωση περισσότερο πήρε η ομάδα από τον ενθουσιασμό και την θετική αύρα του κόσμου λόγω του νέου γηπέδου παρά ξεκίνησε η σεζόν με το "μην τολμήσετε να χάσετε το πρωτάθλημα στο νέο γήπεδο".

Τέλος γιατί είναι αδύνατον κάποιος να έχει τύχει να διαβάσει ότι έχω γράψει επανειλημμένα εδώ μέσα, για αποφυγή παρεξηγήσεων θέλω να επισημάνω ότι προσωπικά δεν πιστεύω ότι είναι αδύνατον ο ΠΑΟΚ να βρει άλλο καλό προπονητή ή να πετύχει ένας νέος προπονητής από την πρώτη σεζόν κτλ. Ο λόγος που είμαι υπέρ της παραμονής Λουτσέσκου (κάθε φορά που τίθεται αυτό το ζήτημα) είναι γιατί προσωπικά πιστεύω στον προπονητή Λουτσέσκου και όχι γιατί φοβάμαι το τι θα φέρει η αλλαγή.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Kabamaru11 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 13:20 Αν ερθει κανας πουλιτς,πουσιτς πως λεγεται,καλυτερα να μεινουμε οπως εχουμε.Να φυγει μονο αν ερθει καποιος με περγαμηνες.
Εξαρταται τι εννοουμε περγαμηνες.
Αυτος τον οποιο εχουν στοχο δεν ειμαι σιγουρος οτι θα αντιμετωπιστει απο ολους με ενθουσιασμο
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

@giapas περί Μεϊτέ (και παρομοίως και με Γιακουμάκη) μιλάμε για παίκτες που ήταν εδώ υπό την παρακολούθηση του ιατρικού team του συλλόγου όλον τον χρόνο, δεν είναι πιθανοί στόχοι από άλλες ομάδες που σημαίνει ότι ο σύλλογος έχει πλήρη επίγνωση της ιατρικής τους κατάστασης. Αν έχουν διαγνώσει ή θεωρούν πολύ πιθανό τα οποία προβλήματα να είναι χρόνια/μη-αναστρέψιμα τότε να πράξουν αναλόγως. Αυτοί έχουν τον ιατρικό τους φάκελο όχι εμείς (όχι ότι αν τον είχα εγώ θα καταλάβαινα και τίποτα :mrgreen: )
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

nunies4 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 13:44
Kabamaru11 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 13:20 Αν ερθει κανας πουλιτς,πουσιτς πως λεγεται,καλυτερα να μεινουμε οπως εχουμε.Να φυγει μονο αν ερθει καποιος με περγαμηνες.
Αυτος τον οποιο εχουν στοχο δεν ειμαι σιγουρος οτι θα αντιμετωπιστει απο ολους με ενθουσιασμο
Δωσε στοιχεια να κρινουμε.
These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
smoothcriminal1926
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Μόνο μην ζήσουμε τις αλησμόνητες στιγμές του πορτογάλου ζωγράφου.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

αν φυγει , ελπιζω να ερθει καποιος σοβαρος και κανονικος προπονητης και να μην ακουστουν τα περσινα με κατι πουσιτς ...
εμπειρος εως 50 με χρονιες σε πρωταθληματα επιπεδου ελλαδας και οχι μετριους ισπανους ..
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Kabamaru11 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 13:48
Ε ας πουμε....απο πολυ καλη σχολη, με επιτυχιες "προσφατες" που ολοι ζηλεψαν, αλλα οχι πλουσιο βιογραφικο αν και οχι ιδιαιτερα μικρος.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Demir έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 13:55 αν φυγει , ελπιζω να ερθει καποιος σοβαρος και κανονικος προπονητης και να μην ακουστουν τα περσινα με κατι πουσιτς ...
εμπειρος εως 50 με χρονιες σε πρωταθληματα επιπεδου ελλαδας και οχι μετριους ισπανους ..
Ωχχχχχ :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

van rooy έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 13:51

Μόνο μην ζήσουμε τις αλησμόνητες στιγμές του πορτογάλου ζωγράφου.
Μην τον αναφέρεις αυτόν, θα εμφανιστούν τίποτα περίεργοι νοσταλγοί και η καρτέλα με τα χάπια κοντεύει να τελειώσει από χθες
These users thanked the author Σουριναμέζος for the post:
Kabamaru11
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

nunies4 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 13:55

Ε ας πουμε....απο πολυ καλη σχολη, με επιτυχιες "προσφατες" που ολοι ζηλεψαν, αλλα οχι πλουσιο βιογραφικο αν και οχι ιδιαιτερα μικρος.
Μεντιλίμπαρ ή Κόντη; :D
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

Δημοσίευση από smoothcriminal1926 »

nunies4 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 13:56
Demir έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 13:55 αν φυγει , ελπιζω να ερθει καποιος σοβαρος και κανονικος προπονητης και να μην ακουστουν τα περσινα με κατι πουσιτς ...
Ωχχχχχ :lol: :lol: :lol:
Άρα Ισπανός. Θα έλεγα Ριέρα να χαρώ αλλά δεν ταιριάζει με τα υπόλοιπα που έγραψες.
geobila

Δημοσίευση από geobila »

Δεν με ικανοποίησε η συνέντευξη του Ραζβαν. Για αυτό ζήτησα ανάλυση βάση συγκεκριμένων ψυχομετρικων μοντέλων στα διάφορα ΑΙ πλατφόρμς:

Σύνοψη μοντέλων:
- έλλειψη ηγετικοτητας υπό πίεση
- εναποθέτει ευθύνες σε καταστασεις αλλά δεν είναι ποτέ λάθος αυτός (βάση μοντέλου attribution analysis)
- συναισθηματική & γνωστική κόπωση που προσεγγίζει burn out
These users thanked the author geobila for the post (total 2):
TasosDuss, Azrael
george188

Δημοσίευση από george188 »

Iσπανικη σχολη μηπως?
geobila

Δημοσίευση από geobila »

Mitsospaoki4 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 13:59

Μεντιλίμπαρ ή Κόντη; :D
Welcome Sir Takis
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”