Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Napoli4 έγραψε:
alexgarcia6 έγραψε:
bersekeros έγραψε:
ΟΧΙ, ο Ιβάν δεν έχει ευθύνη.

Ευθύνη έχουν αυτοί που παίρνουν 5 εκατομμύρια λειτουργικό κόστος γραφείων και δεν κάνουν τίποτα.

Ευθύνη φέρει αυτός που παίρνει 18Κ το μήνα ρε ταλαίπωρε μεροκαματιάρη ΠΑΟΚτσή ( όχι εσύ συγκεκριμένα- όλοι μας) και δεν είναι αποτελεσματικός και πάει για μπάνιο κάθε ΣΚ αντί να μην κοιμάται από το άγχος.

Αυτοί έχουν ευθύνη και η scouting team και σε αυτούς πρέπει να πέσουν οι συνέπειες από τον μεγάλο Ιβάν.
Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι τους ειπε ο Ιβαν ορίστε 20μυρια για μεταγραφες (οπως μας λεγαν τον ιουνη) και αυτοι μονοι τους αποφάσισαν να μην παρουν τιποτε;

2 χρονια τωρα η ομαδα παραπαίει εντος εκτος γηπέδου και ρίχνουμε ευθύνες στα στελέχη. Ως ποτε; Αν οντως υπαρχουν ανίκανα στελέχη και δεν τα εχει διωξει τοτε αυτοματα ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ Ο ΙΔΙΟΣ. αλλα εγω το παω παραπέρα και λεω οτι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ο πανίσχυρος δισεκατομμυριούχος μεγαλομέτοχος της ομαδας να μην παιρνει ο ΙΔΙΟΣ της σημαντικές αποφασεις οπως μπατζετ προγραμματισμός κλπ. ΦΤΑΝΕΙ. Ας πάψουμε να εθελοτυφλούμε
Ποιος σου είπε εσένα για 20εκ?

Μήπως όταν ακούγονται από τον κάθε άκυρο τέτοια νούμερα και εσύ τα χαφτεις, να έχει μερίδιο ευθύνης ο κυρκυρ που δεν βγαίνει να σου εξηγήσει τι παίζει?

Ή περιμένεις από τον Ιβάν να ορίσει το budget ΚΑΙ να σε ενημερώσει πόσο θα είναι?
Λόγου χαρη ανέφερα το ποσο προφανως και δεν το πίστεψα , ηθελα να σημειώσω οτι δεν στεκει το οτι αυθαίρετα τα στελέχη της ΠΑΕ αποφάσισαν να μην κανουν μεταγραφες.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Όποιος πιστεύει ότι φταίνε τα στελέχη που δεν ξοδεύτηκε φράγκο, ζει πραγματικά σε παράλληλο σύμπαν.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Για τα λεφτά που δεν δόθηκαν για τις μεταγραφές φταίει η καθαρίστρια και όχι ο Σαββίδης..

Είναι κρυφοχανουμακι και ήθελε να μας κάνει ζημιά.. :lol: :lol: :lol:
Ρε μαλακες τα πιστεύεται αυτά που λέτε;;
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Θα παρεξηγηθει δηλαδη ποιος μεσα απο τον ΠΑΟΚ αν καποιος παικτης παρει 1,5 η 2εκ; Ποιος απο αυτους που ειναι τωρα θα παρεξηγηθει; Οι παικτες που εχουν φαει με χρυσα κουταλια επι Ιβαν; Που ολοι τους ειδαν τις καριερες τους και τα πορτοφολια τους να φουσκωνουν; Που ειδαν ακομα και οταν ειχαν συχνους η και σοβαροτερους τραυματισμους η ομαδα να ειναι διπλα και να ανανεωνει συμβολαια;;;; Η ακομα να ανανεωνουν οταν η αγωνστικη τους εικονα δεν το δικαιολογουσε;;;; Θα παρεξηγηθουν αν ερθει ΕΝΑΣ γαμημενος παικτης με 1,5εκ 2εκ;;;;;;
Μονο τον Αντριγια μπορω να σκεφτω να ειχε ενα δικαιωμα αλλα οκ αυτη ειναι μια ανορθογραφια που θα διορθωθει....
Άβαταρ μέλους
Rock4

Δημοσίευση από Rock4 »

Είναι τόσο μεγάλο το ξενερωμα, που ειλικρινά δεν έχω διάθεση για καμία κριτική, ειδικά όταν ξέρω ότι "στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βροντα'.
Αμφιβάλλω επίσης εάν τους καίγεται καρφί εκεί στην ΠΑΕ με την παταγωδη αποτυχία στα διαρκείας.
Το χειρότερο είναι ότι ο ερασιτεχνισμος, οι λογικές ακροβασιες και το "σύνδρομο του δημοσίου υπαλλήλου" τείνουν να γίνουν μόνιμα χαρακτηριστικά της καθημερινής λειτουργίας της ΠΑΕ.
Η ομάδα μπροστά της έχει έναν αγωνιστικό Γολγοθά ( πρώτος γύρος πρωταθλήματος, Ευρώπη) και δεν μπόρεσε να ενισχυθεί σε μία κομβική θέση σύμφωνα με τα θέλω του προπονητή, ενώ σε άλλες θέσεις είναι αποδυναμωμένη.
Συγχαρητήρια στους ανευθυνο-υπευθυνους...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ρε με βασικο τον Μπισεσβαρ παμε 3 χρονια μετα ,τον ιδιο Μπίσεσβαρ που εβριζε ΟΛΟ το φορουμ τα τελευταια 2 χρονια και καποιοι ελπιζουν πως θα βγαλει σουπερ χρονια λογω Λουτσεσκου επειδη εκανε 2 καλα παιχνιδια...
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Με τη στρατηγική που ακολουθήσαμε για δεκάρι και ένα χρόνο να διαρκούσε η μεταγραφική περίοδο δεν θα ερχόταν κανείς.

Είναι σα να θες να πάρεις κάτι από το πάνω ράφι, να μην το φτάνεις και να μην έχεις σκάλα.

Ελπίζω να βάλουν μυαλό οι υπεύθυνοι.

Όλοι στου κασίδη (ΠΑΟΚ) το κεφάλι μαθαίνουν τη δουλειά τους δυστυχώς.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:
sn0ufel4 έγραψε:
joshua έγραψε:Περιμενω επισης αυτους που ελεγαν οτι περσι το ροστερ ειχε το κακο του το χαλι να μας πουν την αποψη τους για το φετινο ροστερ που αποδυναμωθηκε ακομα περισσοτερο...
Λογικά θα εξασφαλίσουμε τα πλευ οφ τη τελευταία αγωνιστική θα μας ρίχνει τριαρες ο αστείος βαζελος και η Τρίπολη θα μας έχει πελάτες
Δεν ξέρω την ηλικία σου αλλά καλό είναι να γνωρίζεις ότι η έπαρση και η αλαζονεία τιμωρούνται, γι αυτό κράτα μικρό καλάθι, γενικά. Μάζεψε και τα συμπλέγματα που βγάζεις για τον Πάμπλο που στα πολλαπλάσιασε με την κατάκτηση του κυπέλλου και μην παίζεις με την τρέλα του κόσμου, ιδίως απόψε.
Ναι η αλήθεια είναι ότι μετά τη κατάκτηση του κυπέλλου που όσο να πεις δε την ήθελα και καθόλου για να επιβεβαιώσω το εγώ μου τα συμπλέγματα μου για τον Πάμπλο αυξήθηκαν :roll:

Το ότι πέρσι το ροστερ έπαιζε σταθερά κάτω από αυτό που μπορούσε είναι γεγονός. Κανείς δεν υπερεκτιμα τις δυνατότητες τως παικτών εκτός ίσως από κάποιους στη διοίκηση που δεν κατάφεραν να το ενισχύσουν
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

JohnDag έγραψε:Εντάξει, είναι γνωστό ότι δεν είμαι ούτε των ακραίων εκφράσεων, ούτε της γκρίνιας εν γένει.

Αλλά θες να βρεις κάτι να πιαστείς, να δικαιολογησεις ρε παιδί μου και πας μετά και σκέφτεσαι:

- Ότι φέτος βγήκες από το FFP με το οποίο μας τα είχαν κάνει μπαλόνια 2 χρόνια και ήταν η μόνιμη δικαιολογία για τα πάντα.

- Έκανες 2 πωλήσεις 22Μ

- Έχεις σίγουρα 10Μ εγγυημένα από το τηλεοπτικό

- Επιστρέφουν ξανά οπαδοί στα γήπεδα και εισιτήρια μαζί με διάρκειας θα σου αποφέρουν το λιγότερο 5Μ όλο το χρόνο.

- Πέρασες και Ευρώπη εξασφαλιζοντας μίνιμουμ αλλά 5-6Μ από κει.

Και εν τέλη ΞΟΔΕΨΕΣ 350Κ για την αγορά του Τζίμα.

Χοντρικά σε μια χρονιά με έσοδα κοντά στα 45Μ ξοδεψες 350Κ για μια αγορά παίχτη της Β' ομάδας.

Τι άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβετε κάποιοι ότι δεν είναι ούτε θέμα στελεχών, ούτε θέμα scouting team, ούτε γραφείων αλλά έχει παρθεί Στρατηγική απόφαση να περιοριστούν τα έξοδα και να κλείσει η κάνουλα;

Τι άλλο, πραγματικά;

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πραγματικα δεν στεκει να υποστηριζουν συνοπαδοι οτι ολα αυτα ειναι απλα ανικανότητα στελεχών. Ειναι δηλαδη τοσο ΑΚΡΑΙΟ να πουμε οτι την ευθυνη την εχει ο Ιβαν; Ειναι πασιφανές.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

bersekeros έγραψε:
invincible έγραψε:Το ξανα λέω για τελευταία φορά. Ο ΠΑΟΚ έχει 29 ποδοσφαιριστές ρόστερ. Έχει ομάδα. Δεν πείραξε αυτό σε κανέναν. Όλους μας πείραξε ότι μας δουλεύανε και μας φούσκωσαν τα μυαλά 4 μήνες ενώ ξέρανε τι θα γίνει στο τέλος δεν είπαν από την αρχή κάποιοι στην ΠΑΕ την αλήθεια στον κόσμο. Και δεν δούλευαν μόνο απλούς οπαδούς και φίλαθλους δουλέψανε ακόμα και κάποιους δημοσιογράφους , κάποιους παραγωγούς και αρκετούς παλαίμαχους και συνδεσμίτες.
Πολύ δούλεμα ρε φίλε.
( Έλειψες φίλε μου invincible - χαίρομαι που επέστρεψες τεράστιε)

Αυτό δεν αντέχει ο ΠΑΟΚτσής.

Εμείς πεθαίνουμε για τον ΠΑΟΚ και αυτοί περιμένουν να πέσει ο μισθός και κάνουν πολιτική Τάκη Τσουκαλά ;

Δεν ξέρω ποιός φταίει επ'ακριβώς. Να πέσουν κεφάλια

Ιβάν τεμέτερον, πάρε κέφαλους.
Να είσαι καλά ηγέτη . Δεν υπήρχε λόγος να το κάνουν αυτό ούτε στον κόσμο ούτε και στον Λουτσέσκου αλλά ούτε και στον Γκαρσία στο φινάλε. Δουλέψανε πολύ κόσμο πολλά έξυπνα πουλιά με κάποιες δήθεν διαρροές νόμιζαν ότι τα ξέρουν όλα. Εντάξει κανένας σεβασμός ούτε καν στους παλαίμαχους. Και τι έγινε θα λέγατε την αλήθεια από την αρχή τι νοήμα είχε όλο αυτό το φιάσκο. Ζήσαμε εποχές Μπουζα και ΣΠΟΡ του βορρά ξανά φέτος.

Υ.Γ. Άκουσα φίλε και το πιο τρελό σήμερα ότι τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης την γριά με τα πολλά ΑΦΜ θα τον αγοράζει τελικά λένε ένας Τούρκος ! ότι να ναι :lol:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ποια στρατηγικη μωρε ακολουθησαμε για το δεκαρι? Πιστευει κανεις οτι ενδιαφερθηκαμε σοβαρα και δεν καταφεραμε να βρουμε παικτη?
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

ΙΒΑΝ,

το μηνυμα προς τις απανταχου αλεπουδες και αλεπουδακια ξεκαθαρο.

Νemo me impune lacessit.

RESPEKT.

Το φαγοποτι ΤΕΛΟΣ.

Οσοι δεν μπορουν να το χωνεψουν ξυδι η μαλλον καλυτερα ΣΟΥΡΩΤΗ. :D

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Μου κάνει απίστευτη εντύπωση που πλέον όλοι πέσατε να φάτε την ΠΑΕ και αυτούς που θεωρητικά φταίνε.

Η κατάσταση έχει φανεί καιρό τώρα … είναι αργά για δάκρυα

Ο κύριος υπεύθυνος που έχει επιλέξει σε όλα τα επίπεδα η ομάδα είναι όμως ο Λουτσε και αν θέλατε κάποιον να κάνετε κριτική είναι αυτός.

Εγώ προσωπικά δεν θα του κάνω καμία κριτική πλέον. Ο άνθρωπος διάλεξε συγκεκριμένους παίχτες κι μεταγραφές …
Θα κριθεί από τα αποτέλεσματα και από τα σταδιακό στήσιμο της ομάδας εντός της χρονιάς

Η αγωνιστική οργάνωση και λειτουργία της ομάδας πάει όλο και χειρότερα αλλά αυτό το έχουμε υποδείξει εδώ και καιρό και είναι συζήτηση άλλης ώρας

Τώρα στήριξη στην ομάδα για να πετύχει τους στόχους της
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

joshua έγραψε:Ρε με βασικο τον Μπισεσβαρ παμε 3 χρονια μετα ,τον ιδιο Μπίσεσβαρ που εβριζε ΟΛΟ το φορουμ τα τελευταια 2 χρονια και καποιοι ελπιζουν πως θα βγαλει σουπερ χρονια λογω Λουτσεσκου επειδη εκανε 2 καλα παιχνιδια...
:lol: :lol: :lol: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Ζοραν

Δημοσίευση από Ζοραν »

Με τον Μιτριτα τι γινεται τελικα; μαθαμε τιποτα;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”