Ζήσης Βρύζας
Re: Ζήσης Βρύζας
παραρτημα του ΟΑΕΔ ειμαστε και λυνουμε τα προβληματα ανεργιας μοιραζοντας θεσεις σε οποιον δεν εχει δουλεια;;;με τα λεφτα του κοσμου και οχι τα δικα μας;;;η στασιμοτητα που επικρατει σε πολλα θεματα κουραζει και κανει τον κοσμο καχυποπτο...οι μερες περνουν και στο τελος θα εχουμε τα γνωστα πασαλειμματα...
Ζήσης Βρύζας
Δεν με αρέσει να γελάμε με τον ΠΑΟΚ γιατι με τον σύλλογο θα γελάει οποίος γελάει
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Στην επιμονή του Γιώργου Ζαγόρα να του αποδώσει κάποιο τίτλο για το πόστο αυτό, ο κ. Τουρσουνίδης είπε:
«Όποτε χρειάζεται να τοποθετηθεί ο πρόεδρος ή η ΠΑΕ για κάτι, θα το κάνω εγώ. Όταν βγαίνει κάποια ανακοίνωση από την ΠΑΕ, θα κάνω τις όποιες διευκρινήσεις χρειαστούν για να γίνει απόλυτα κατανοητή η θέση της. Σήμερα για παράδειγμα, μόλις ανέλαβα καθήκοντα χρειάστηκε να μιλήσω για το θέμα των συλλήψεων. Δεν θα έχω πάντως διοικητικό πόστο, δεν θα είμαι στο ΔΣ της ΠΑΕ, αν θες πες ότι θα είμαι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Θα εκφράζω την άποψη της διοίκησης και του προέδρου σε όλα τα θέματα που αφορούν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα υπερασπίζομαι τα συμφέροντα της ομάδας ενώ η θέση μου είναι έμμισθη».
http://www.paokmania.gr/%CF%83%CF%84%CE ... F%85%C2%BB
Τι να πω ρε Ζήση .....
«Όποτε χρειάζεται να τοποθετηθεί ο πρόεδρος ή η ΠΑΕ για κάτι, θα το κάνω εγώ. Όταν βγαίνει κάποια ανακοίνωση από την ΠΑΕ, θα κάνω τις όποιες διευκρινήσεις χρειαστούν για να γίνει απόλυτα κατανοητή η θέση της. Σήμερα για παράδειγμα, μόλις ανέλαβα καθήκοντα χρειάστηκε να μιλήσω για το θέμα των συλλήψεων. Δεν θα έχω πάντως διοικητικό πόστο, δεν θα είμαι στο ΔΣ της ΠΑΕ, αν θες πες ότι θα είμαι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Θα εκφράζω την άποψη της διοίκησης και του προέδρου σε όλα τα θέματα που αφορούν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα υπερασπίζομαι τα συμφέροντα της ομάδας ενώ η θέση μου είναι έμμισθη».
Τι να πω ρε Ζήση .....

Λεφτα να δωσεις για μια προκαταβολη δεν εχεις και δημιουργεις διοικητικο team 250χιλιαρικα τον χρονο....
Ο τουρσου στο επικοινωνιακο τμημα?που μιλαει χειροτερα απο τον γεωργεα???
ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ...ΚΡΙΜΑ ΠΑΝΤΩΣ!
Ο τουρσου στο επικοινωνιακο τμημα?που μιλαει χειροτερα απο τον γεωργεα???
ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ...ΚΡΙΜΑ ΠΑΝΤΩΣ!
Καθόμαστε και ασχολούμαστε με μια αρρωστημένη κατάσταση.Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.DC έγραψε:Στην επιμονή του Γιώργου Ζαγόρα να του αποδώσει κάποιο τίτλο για το πόστο αυτό, ο κ. Τουρσουνίδης είπε:
Τι να πω ρε Ζήση .....

εγώ έχω να πω πως όποια κίνηση και να γίνει, κατευθείαν την κράζουμε, πριν καν τη δούμε
πολύ καλά πάμε και μεις σα λαός, εύγε!
πολύ καλά πάμε και μεις σα λαός, εύγε!
Ε,όχι δα...
Είπε κανένας τίποτα για την πρόσληψη Σαββίδη και όπως έγινε?
Ας σοβαρευτούμε επιτέλους κάποια στιγμή ρε ντανι...
Φτάνει πια..
Είπε κανένας τίποτα για την πρόσληψη Σαββίδη και όπως έγινε?
Ας σοβαρευτούμε επιτέλους κάποια στιγμή ρε ντανι...
Φτάνει πια..
Δηλαδή να περιμένουμε να δούμε αν κάνει ο Τουρσονίδης για....spokesman!Είναι μερικά πράγματα που καταπίνονται δύσκολα!
Οτι και να πουμε,,,,θα φανει πως θα παει ...αν και φαινεται απο το εταιρικη αναπτυξη κλπ κλπ παμε σε οικογενειακες καταστασεις σε ολα τα ποστα....προπονητης τεχ διευθ προπ ακαδημειων κλπκλπ.....κριμα..
μοικανέ, εγώ τον τουρσουνίδη, πέραν του αγωνηστικού, δεν ξέρω πως λειτουργεί
αλλά βλέπω αντιδράσεις σε πολλές κινήσεις, χωρίς κάποιο "ολίσθημα" του παρελθόντος από τα συγκεκριμένα άτομα
και μένα με χάλασε η πρόσληψη του αλεξανδρίδη, αλλά βλέπω ότι αυτή η διοίκηση δεν αντιμετωπίζεται με καμία ανοχή
από τα πρώτα κιόλας βήματά της
περιμένουμε έτσι να πάμε μπροστά?
καμιά φορά οι οικογενειακές καταστάσεις σε πόστα, βγαίνουν σε καλό. υπάρχει καλύτερη και πιο αρμονική λειτουργία. δλδ δεν είναι κατ'ανάγκη αρνητικό. ας περιμένουμε λίγο
για μένα η πρόσληψη τουρσουνίδη και του κάθε τουρσουνίδη θα είναι κλάιν μάιν, εφόσο συνεχίζει και υπάρχει στην ΠΑΕ ΤΟ ΓΚΑΓΚΑΤΣΟΠΑΙΔΟ
αυτό μάλιστα, είναι τρύπημα
αλλά βλέπω αντιδράσεις σε πολλές κινήσεις, χωρίς κάποιο "ολίσθημα" του παρελθόντος από τα συγκεκριμένα άτομα
και μένα με χάλασε η πρόσληψη του αλεξανδρίδη, αλλά βλέπω ότι αυτή η διοίκηση δεν αντιμετωπίζεται με καμία ανοχή
καμιά φορά οι οικογενειακές καταστάσεις σε πόστα, βγαίνουν σε καλό. υπάρχει καλύτερη και πιο αρμονική λειτουργία. δλδ δεν είναι κατ'ανάγκη αρνητικό. ας περιμένουμε λίγο
για μένα η πρόσληψη τουρσουνίδη και του κάθε τουρσουνίδη θα είναι κλάιν μάιν, εφόσο συνεχίζει και υπάρχει στην ΠΑΕ ΤΟ ΓΚΑΓΚΑΤΣΟΠΑΙΔΟ
Εγω βλεπω ποδοσφαιροφατσες σεβαστες σε καθε ποστο. Αλλα ειναι οπως το βλεπει ο καθενας
oλοι θελουμε να τα παει καλα...εκτιμησεις ειναι αυτες...,,
Το οτι ολη τη χρονια εμπιστευομασταν ενα ξενο -Μπολονι περισσοτερο απο τη διοικηση λεει πολλα πραγματα δυστυχως...και οτι εχουν βαλει τους αρδ αναμεσα μας επισης...οταν κτλαβουν οτι μεσολαβητες και ''φιλτρα'' δεν τα εκτιμουμε και τοσο σαν λαος.. ισως να χουμε αναστροφη κλιματος...εως τοτε....δυστυχως ακομα και σωστα θα τα βλεπουμε με σκεπτικισμο...
Το οτι ολη τη χρονια εμπιστευομασταν ενα ξενο -Μπολονι περισσοτερο απο τη διοικηση λεει πολλα πραγματα δυστυχως...και οτι εχουν βαλει τους αρδ αναμεσα μας επισης...οταν κτλαβουν οτι μεσολαβητες και ''φιλτρα'' δεν τα εκτιμουμε και τοσο σαν λαος.. ισως να χουμε αναστροφη κλιματος...εως τοτε....δυστυχως ακομα και σωστα θα τα βλεπουμε με σκεπτικισμο...
Ολίσθημα του παρελθόντος γιατί να υπάρχει Ντάνι?danirifle έγραψε:μοικανέ, εγώ τον τουρσουνίδη, πέραν του αγωνηστικού, δεν ξέρω πως λειτουργεί
Ποδοσφαιριστής ήταν ο άνθρωπος και από τους πολύ αγαπημένους και όχι άδικα ...
Αλλά να περιμένω να δω τι?
Ξαναλέω για πόστο ποδοσφαιρικό δεν θα διαφωνούσα αλλά για μια τέτοια θέση ναι..
Αυτές οι "οικογενειακές" καταστάσεις μας έφτασαν εδώ..δεν πρέπει να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπέρα, πιο επαγγελματικά, τουλάχιστον σε αυτές τις θέσεις....
όσο για τον γκαγκάτση, ναι έχει πτυχίο αλλά εμπειρία ΜΗΔΕΝ..
Μπήκε εκεί λόγω του πατέρα του, αν τον έλεγαν κάπως αλλιώς ούτε από την Τούμπα δεν θα περνούσε..
Πάντως βιογραφικό έκανε...