Ζήσης Βρύζας
Re: Ζήσης Βρύζας
αυτα που γινονται τελευταια δειχνουν και το μεγεθος του πανηγυριου που επικρατησε στον ΠΑΟΚ...ακομα και στον ''ξοφλημενο'' θεοδωριδη χρωσταμε φανταστειτε...τωρα ακουμε για τα κοροιδιστικα μπονους στα συμβολαια που πρεπει να κοπουν μαχαιρι...για δεν τα σφυριζατε μαγκες τοσο καιρο...ξαφνικα φτασαμε να χρωσταμε στον θεοδωριδη ή ξαφνικα τα μπονους εγιναν κοροιδιστικα τωρα τις τελευταιες 2-3 μερες...ο σαχης δεν διατυμπανιζατε εδωσε τα 300 αποκλειστικα για τη μεταγραφη και ελεγε να μην πανε πουθενα αλλου?? και γιατι ξαφνικα ακουμε για συμβολαια απληρωτα απο αρχες 2012(προσοχη μεχρι το δεκεμβρη δεν εχει αναλυθει αν ειναι ξοφλημενα ή απλα διακανονισμενα..)??σορρυ μαγκες αλλα η κακοδιαχειριση ειναι πολυ μικρη κουβεντα για να περιγραψει το τι εχει γινει στην παε ΠΑΟΚ....
υγ τον τουρσουνιδη ρε παιδια για επικοινωνιακο κομματι????τον αγαπαμε τον γιωργαρο ειναι ο μονος γνησιος εκει μεσα μην τον εκθετετε ετσι...
υγ τον τουρσουνιδη ρε παιδια για επικοινωνιακο κομματι????τον αγαπαμε τον γιωργαρο ειναι ο μονος γνησιος εκει μεσα μην τον εκθετετε ετσι...
- kataramenos5
Αυτα που γράφεις με πληγώνουν αφάνταστα γιατι απλά έχεις απόλυτο δίκιοmoican4 έγραψε:Στο σωστό τόπικ, όχι στου Τουρσουνίδη....
Έχουμε σαν ΠΑΟΚ τόσα χρήματα για να έχουμε κάποιον να εκφράζει τις θέσεις της ΠΑΕ?![]()
Δηλ ο Πρόεδρος τι σκατά θα κάνει ?
Άμα είναι να βρούμε κάποια θέση για να μπει και ο Τουρσουνίδης στην ΠΑΕ, βάλτον στις ακαδημίες, εκεί πιο πολλά θα προσφέρει...
Τώρα στην επικοινωνιακή πολιτική ο Τουρσουνίδης?![]()
Τι θα κάνει δηλ θα βγει να μιλήσει και θα αυξηθούν τα διαρκείας ή θα έρθουν και άλλες χορηγίες?
Μόνοι μας ξεφτιλιζόμαστε, έλεος...δεν το καταλαβαίνετε?
Και για να προλάβω κάποιους μπαγλαμάδες (δεν αναφέρομαι στο σαιτ και στο φόρουμ), είδες Ζ.Βρύζα κενό στο επικοινωνιακό κομμάτι..?
Βάλε μια αγγελία όπως έκανες με τον εμπορικό διευθυντή και διάλεξε τον άνθρωπο με το ανάλογο βιογραφικό και μόρφωση...
Έχει ένα σωρό...κόσμο άνεργο με πολλά προσόντα...!
Ποιος θα σου πει τίποτα?
Αλλά είπαμε, εγώ κάνω πόλεμο στον Βρύζα με αυτά που γράφω στην κεντρική ή εδώ ...και η βλακεία χτυπάει κόκκινο..
παραρτημα του ΟΑΕΔ ειμαστε και λυνουμε τα προβληματα ανεργιας μοιραζοντας θεσεις σε οποιον δεν εχει δουλεια;;;με τα λεφτα του κοσμου και οχι τα δικα μας;;;η στασιμοτητα που επικρατει σε πολλα θεματα κουραζει και κανει τον κοσμο καχυποπτο...οι μερες περνουν και στο τελος θα εχουμε τα γνωστα πασαλειμματα...
Ζήσης Βρύζας
Δεν με αρέσει να γελάμε με τον ΠΑΟΚ γιατι με τον σύλλογο θα γελάει οποίος γελάει
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Στην επιμονή του Γιώργου Ζαγόρα να του αποδώσει κάποιο τίτλο για το πόστο αυτό, ο κ. Τουρσουνίδης είπε:
«Όποτε χρειάζεται να τοποθετηθεί ο πρόεδρος ή η ΠΑΕ για κάτι, θα το κάνω εγώ. Όταν βγαίνει κάποια ανακοίνωση από την ΠΑΕ, θα κάνω τις όποιες διευκρινήσεις χρειαστούν για να γίνει απόλυτα κατανοητή η θέση της. Σήμερα για παράδειγμα, μόλις ανέλαβα καθήκοντα χρειάστηκε να μιλήσω για το θέμα των συλλήψεων. Δεν θα έχω πάντως διοικητικό πόστο, δεν θα είμαι στο ΔΣ της ΠΑΕ, αν θες πες ότι θα είμαι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Θα εκφράζω την άποψη της διοίκησης και του προέδρου σε όλα τα θέματα που αφορούν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα υπερασπίζομαι τα συμφέροντα της ομάδας ενώ η θέση μου είναι έμμισθη».
http://www.paokmania.gr/%CF%83%CF%84%CE ... F%85%C2%BB
Τι να πω ρε Ζήση .....
«Όποτε χρειάζεται να τοποθετηθεί ο πρόεδρος ή η ΠΑΕ για κάτι, θα το κάνω εγώ. Όταν βγαίνει κάποια ανακοίνωση από την ΠΑΕ, θα κάνω τις όποιες διευκρινήσεις χρειαστούν για να γίνει απόλυτα κατανοητή η θέση της. Σήμερα για παράδειγμα, μόλις ανέλαβα καθήκοντα χρειάστηκε να μιλήσω για το θέμα των συλλήψεων. Δεν θα έχω πάντως διοικητικό πόστο, δεν θα είμαι στο ΔΣ της ΠΑΕ, αν θες πες ότι θα είμαι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Θα εκφράζω την άποψη της διοίκησης και του προέδρου σε όλα τα θέματα που αφορούν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα υπερασπίζομαι τα συμφέροντα της ομάδας ενώ η θέση μου είναι έμμισθη».
Τι να πω ρε Ζήση .....
Λεφτα να δωσεις για μια προκαταβολη δεν εχεις και δημιουργεις διοικητικο team 250χιλιαρικα τον χρονο....
Ο τουρσου στο επικοινωνιακο τμημα?που μιλαει χειροτερα απο τον γεωργεα???
ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ...ΚΡΙΜΑ ΠΑΝΤΩΣ!
Ο τουρσου στο επικοινωνιακο τμημα?που μιλαει χειροτερα απο τον γεωργεα???
ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ...ΚΡΙΜΑ ΠΑΝΤΩΣ!
Καθόμαστε και ασχολούμαστε με μια αρρωστημένη κατάσταση.Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.DC έγραψε:Στην επιμονή του Γιώργου Ζαγόρα να του αποδώσει κάποιο τίτλο για το πόστο αυτό, ο κ. Τουρσουνίδης είπε:
Τι να πω ρε Ζήση .....
εγώ έχω να πω πως όποια κίνηση και να γίνει, κατευθείαν την κράζουμε, πριν καν τη δούμε
πολύ καλά πάμε και μεις σα λαός, εύγε!
πολύ καλά πάμε και μεις σα λαός, εύγε!
Ε,όχι δα...
Είπε κανένας τίποτα για την πρόσληψη Σαββίδη και όπως έγινε?
Ας σοβαρευτούμε επιτέλους κάποια στιγμή ρε ντανι...
Φτάνει πια..
Είπε κανένας τίποτα για την πρόσληψη Σαββίδη και όπως έγινε?
Ας σοβαρευτούμε επιτέλους κάποια στιγμή ρε ντανι...
Φτάνει πια..
Δηλαδή να περιμένουμε να δούμε αν κάνει ο Τουρσονίδης για....spokesman!Είναι μερικά πράγματα που καταπίνονται δύσκολα!
Οτι και να πουμε,,,,θα φανει πως θα παει ...αν και φαινεται απο το εταιρικη αναπτυξη κλπ κλπ παμε σε οικογενειακες καταστασεις σε ολα τα ποστα....προπονητης τεχ διευθ προπ ακαδημειων κλπκλπ.....κριμα..