Ο Οσμάν.Parolos έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 17:32 Σανταμαρια που έρχεται (σήμερα μπορεί) , που έπαιρνε 2,7Μ στη Βαλένθια πανέρι?
Το μη πανέρι ποιος είναι ο μπελιγχαμ?
Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II
- navigator11
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 8):
- zissos, Unpsofable78, tolis14, gk.box16, ΚΩΣΤΑΣ2019, vasgias, HeartOfDarkness, aivas19
Μόνο πανέρι? Εμένα μου θυμίζει στην Αριστοτέλους που ανοίγανε τα φρεάτια για να βγάζουνε τις κούτες τα τσιγάραMikeStr4 έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 17:30 Μέχρι στιγμής όσες κινήσεις έχουν γίνει ή ακούγονται, εκτος από γιαννουλη, μου θυμίζουν χρόνια Μποτο πανερισιες μίζερες κ χαμηλού επιπέδου….
- These users thanked the author zissos for the post (total 9):
- gervasio artigas, Unpsofable78, Ally Samagoal, navigator11, Azrael, tolis14, SCIFO, giaxxo, HeartOfDarkness
-
dimitris7777
είδα το πρώτο βίντεο της άφιξης της καινούργιας μεταγραφής.....ήρθε ο Κουβεντίδης να υπογράψει.....τον υποδέχτηκε και τον συνόδεψε ο Σάνταμαρία.....σ' ένα παράλληλο σύμπαν θα μπορούσε να είναι και έτσι.....
!!
Για τον Διακο ολοι ελεγαν οτι θα τελειωσει χθες. Ηδη παμε να φαμε και την σημερινη μερα με τον Ελουστοντο στα πιτς. Πρεπει να τρεξουμε
zissos έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 18:34Μόνο πανέρι? Εμένα μου θυμίζει στην Αριστοτέλους που ανοίγανε τα φρεάτια για να βγάζουνε τις κούτες τα τσιγάραMikeStr4 έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 17:30 Μέχρι στιγμής όσες κινήσεις έχουν γίνει ή ακούγονται, εκτος από γιαννουλη, μου θυμίζουν χρόνια Μποτο πανερισιες μίζερες κ χαμηλού επιπέδου….
Θυμάστε τι κλάμα έπεφτε εδώ μέσα με μεταγραφές τύπου Τευλορ,Βολιακο,Μπιανκο ,Ιβανουσετς;
Καρφί για Νταμπλ πηγαίναμε στα 100 χρόνια και φτάσαμε σε σημείο να μας ξεφτιλίζει το κάθε χωριό.
Το κάζο του κυπέλλου ακόμα δεν έχει ξεχαστεί .Γι αυτό χαμηλά η μπάλα και αφήστε τις ειρωνίες.
- These users thanked the author markos4 for the post:
- Ριαν_Καπαγιαννιδης
-
gervasio artigas
Η μαλακία είναι ότι γεμίζει το ρόστερ ..επικίνδυνα και υπάρχει κίνδυνος σοβαρός τελικά να μην αποκλειστούμε στην Ευρώπη
Για να δούμε
Για να δούμε
- These users thanked the author gervasio artigas for the post (total 7):
- Unpsofable78, ΚΩΣΤΑΣ2019, Ορτζονικίδης, Ally Samagoal, HeartOfDarkness, aivas19, paoki19
ατερμονες διαπραγματευσεις για τον χατζηδιακο, και αρ. μπακ σερνουν και ντροπιαζεουν την ομαδα...ας παρει ελευθερους και δανεικους οπως το ξεκινησε για να μην ρισκαρει αλλο την ευρωπη
Ένας ένας παιδιά, μη στριμώχνεστε. Όλοι θα γράψετε
- These users thanked the author tolis14 for the post (total 9):
- Dimitris_L4, Unpsofable78, Maklaz, Ally Samagoal, FreeWatcher, gervasio artigas, trouman, blackzi, aivas19
Ολη η Ευρωπη συζηταει για την ντροπη του ΠΑΟΚAthens έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 18:57 ατερμονες διαπραγματευσεις για τον χατζηδιακο, και αρ. μπακ σερνουν και ντροπιαζεουν την ομαδα...ας παρει ελευθερους και δανεικους οπως το ξεκινησε για να μην ρισκαρει αλλο την ευρωπη
Τι πινετε ρε αληθεια;
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 13):
- Dimitris_L4, Unpsofable78, ΚΩΣΤΑΣ2019, gervasio artigas, Maklaz, Ορτζονικίδης, FreeWatcher, Ally Samagoal, trouman, Newgen9 and 3 more users
Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, αλλά είναι τραγικοί και οι Δανοί αν ενώ πήρανε τον Χατζηδιάκο 1,5 εκατ και μετά από τέτοια χρονιά ζητήσανε αρχικά 3,2 κι αυτό γιατί τόσα μας χρωστάνε ακόμα για τον Κοτάρσκι
- These users thanked the author trianta76 for the post (total 3):
- Unpsofable78, ΚΩΣΤΑΣ2019, aivas19
Μάλιστα. Όλοι άχρηστοι και ανάπηροι δηλαδής, μέχρι αποδείξεως του εναντίουmarkos4 έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 18:55zissos έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 18:34Μόνο πανέρι? Εμένα μου θυμίζει στην Αριστοτέλους που ανοίγανε τα φρεάτια για να βγάζουνε τις κούτες τα τσιγάραMikeStr4 έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 17:30 Μέχρι στιγμής όσες κινήσεις έχουν γίνει ή ακούγονται, εκτος από γιαννουλη, μου θυμίζουν χρόνια Μποτο πανερισιες μίζερες κ χαμηλού επιπέδου….
Θυμάστε τι κλάμα έπεφτε εδώ μέσα με μεταγραφές τύπου Τευλορ,Βολιακο,Μπιανκο ,Ιβανουσετς;
Καρφί για Νταμπλ πηγαίναμε στα 100 χρόνια και φτάσαμε σε σημείο να μας ξεφτιλίζει το κάθε χωριό.
Το κάζο του κυπέλλου ακόμα δεν έχει ξεχαστεί .Γι αυτό χαμηλά η μπάλα και αφήστε τις ειρωνίες.
- These users thanked the author zissos for the post:
- Unpsofable78
-
AllySamatta1926
Άντε να φύγει ο μπατιρης που φέρνει ελεύθερους κάτι σαπακια με 300 συμμετοχές στη Σοσιεδάδ κ άλλες 250 στο Γαλλικό πρωτάθλημα κ κάποιες σε Μπουντεσλίγκα κ στη Βαλένθια και φυσικά ήρθαν ελεύθεροι ...Σύμφωνα με κάποιους εδώ φωτοσυνθετικους οργανισμούς θα ήταν προτιμότερο να δίναμε λεφτά για μεταγραφή τύπου Φιλιπε Σοαρες από τα ν φέρουμε ελεύθερο κάποιον Σανταμαρια με 300 συμμετοχές στα 31 του στα 3 εκ των 5 κορυφαίων πρωταθλημάτων του πλανήτη
- These users thanked the author AllySamatta1926 for the post:
- Azrael
δεν μπορω να καταλαβω κατι,αλλοι στοπερ στην γη δεν υπαρχουν εκτος απο τον χατζηδιακο?ημαρτον δηλαδη.δεν ειναι ο μπεκενμπαουερ.
στον επομενο και ηδη επερεπε να μιλαμε με 3-4.η ομαδα εχει ελειψεις σε ποσες θεσεις.φορ θελουμε,τι θα πει τον αυγουστο?τωρα γιατι να μην παρουμε?να χαθει η ευρωπη και να παρουμε οτι περισεψει?
παντως ειδα την ντιναμο κιεβου με τους ρουμανους,πολυ κακες ομαδες,στο πρωτο ειχε μια πολυ ελαφρυα υπεροχη η ντιναμο.
στον επομενο και ηδη επερεπε να μιλαμε με 3-4.η ομαδα εχει ελειψεις σε ποσες θεσεις.φορ θελουμε,τι θα πει τον αυγουστο?τωρα γιατι να μην παρουμε?να χαθει η ευρωπη και να παρουμε οτι περισεψει?
παντως ειδα την ντιναμο κιεβου με τους ρουμανους,πολυ κακες ομαδες,στο πρωτο ειχε μια πολυ ελαφρυα υπεροχη η ντιναμο.
- Unpsofable78
Με τον Χατζηδιακο η αλήθεια είναι ότι ξέρεις τι παίρνεις. Είναι εν ενεργεια διεθνής, είναι Έλληνας παρότι δεν λογιζεται ως γηγενής και έχει σχεδόν μηδενικό ρίσκο προσαρμογης, μια και γνωρίζεται με πολλούς από τους παίκτες μας.Ασε που δεν προορίζεται μάλλον για βασικός. Το να τον έχεις τρίτο-τέταρτο στόπερ μάλλον πολυτέλεια είναι.
Ναι φυσικά γεμίζει επικίνδυνα..gervasio artigas έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 18:57 Η μαλακία είναι ότι γεμίζει το ρόστερ ..επικίνδυνα και υπάρχει κίνδυνος σοβαρός τελικά να μην αποκλειστούμε στην Ευρώπη
Για να δούμε
1)Δύο στόπερ, ο ένας τραυματίας.
2) Ένα δεξί μπακ και ο Λυρατζης
4)Δύο ετοιμοπόλεμα χάφ και ο Σανταμαρία που ήρθε σήμερα.
5)Ένα δεξί εξτρέμ.
6) Ένα αριστερό εξτρέμ κ ένα που θα έρθει αύριο.
7) Ένα λειψό αριστερό μπακ, ένας ανήμπορος (Γκόμεζ) κ ένας μικρός (Ντούνγκα)
Τέτοια πληρότητα είναι να μην τη φοβάσαι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Odi44 την Κυρ 12 Ιούλ 2026, 19:30, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.