Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Καλησπέρα! Κάποια Updates για τα θέματα που καίνε.
1) Μπακαγιόκο: Δεν έχει αλλάξει κάτι. Υπάρχει απόλυτη συμφωνία στο οικονομικό με τον παίκτη που είναι απόλυτα θετικός να έρθει. Αναμένεται η απόφαση της ΠΑΕ.
2) Ζιγκό: Δεν έχει δώσει καμία αρνητική απάντηση. Είναι ο Ν1 στόχος και κάνουμε πραγματική υπέρβαση στο οικονομικό. Αν έρθει θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας. Δύσκολη υπόθεση, πάντως, γιατί δεν είναι ελεύθερος και η Μαρσέιγ ζητάει αρκετά χρήματα.
1) Μπακαγιόκο: Δεν έχει αλλάξει κάτι. Υπάρχει απόλυτη συμφωνία στο οικονομικό με τον παίκτη που είναι απόλυτα θετικός να έρθει. Αναμένεται η απόφαση της ΠΑΕ.
2) Ζιγκό: Δεν έχει δώσει καμία αρνητική απάντηση. Είναι ο Ν1 στόχος και κάνουμε πραγματική υπέρβαση στο οικονομικό. Αν έρθει θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας. Δύσκολη υπόθεση, πάντως, γιατί δεν είναι ελεύθερος και η Μαρσέιγ ζητάει αρκετά χρήματα.
Ο Μπακαγιοκο ειναι η καλυτερη λυση μας? Δεν υπαρχουν αλλοι υποψηφιοι π να προκαλουν λιγοτερο προβληματισμο?
Εναλλακτικο πλανο αντιστοιχης ποιοτητας εχουμε για αμυντικο?
Εναλλακτικο πλανο αντιστοιχης ποιοτητας εχουμε για αμυντικο?
Λαθος συγκρίσεις ο 1 έπαιζε Monaco 63 συμμετοχές Chelsea 29 συμμετοχές AC Milan 31 συμμετοχές Ναπολη 32 συμμετοχες ξανα Μονακο αλλες 20 συμμετοχές στη Ρεν 30 συμμετοχές μετ'α Λοριαν 13.cartman έγραψε:Οζντοεφ ανώτερος από μπακαγιοκο πέρσι φέτος και του χρόνου. Πρώην ποδοσφαιριστής
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο άλλος ο Οζντόεφ Lokomotiv Moscow 57 συμμετοχές Rubin Kazan 58συμετοχές Zenit 87 συμμετοχές Karagümrük 33 συμμετοχές και εμάς ΠΑΟΚ 51 για εμένα σαν βιογραφικό ο Μπακαγιόκο κόβει κ ράβει και ο Οζντόεφ προσπαθεί ακόμα.
gikaaa πού σαι??
να η πατάτα που ρωτούσες τις προάλλες
μία θέση νευραλγική υπάρχει κενή στο ρόστερ και πάμε να ρισκάρουμε φουλ
να η πατάτα που ρωτούσες τις προάλλες
μία θέση νευραλγική υπάρχει κενή στο ρόστερ και πάμε να ρισκάρουμε φουλ
Πουέρτα από Λεβερκούζεν ισχύει?Frans van Rooij έγραψε:Καλησπέρα! Κάποια Updates για τα θέματα που καίνε.
Σε ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση Ολλανδέ!!!Frans van Rooij έγραψε:Καλησπέρα! Κάποια Updates για τα θέματα που καίνε.
Πάντως ο μπακαγιόκο δεν είναι ρίσκο επιπέδου Καγκάβα.
Απλά μπορεί να μην καταφέρει να μπει ποτέ στα παπούτσια του Μεϊτέ... και πάντα θα πλανάται ένα γιατι ρε γαμωτο και ένα what if
Για αυτό και απόψεις του στυλ " με αυτά τα λεφτά μπορείς να φέρεις πολύ καλύτερο" της θεωρούσα και τις θεωρώ πολύ επιφανειακές
Απλά μπορεί να μην καταφέρει να μπει ποτέ στα παπούτσια του Μεϊτέ... και πάντα θα πλανάται ένα γιατι ρε γαμωτο και ένα what if
Για αυτό και απόψεις του στυλ " με αυτά τα λεφτά μπορείς να φέρεις πολύ καλύτερο" της θεωρούσα και τις θεωρώ πολύ επιφανειακές
- rade paprica
Η απόφαση της ΠΑΕ σχετίζεται με την απόφαση του Μεϊτέ;Frans van Rooij έγραψε:Καλησπέρα! Κάποια Updates για τα θέματα που καίνε.
- kritikos44
Ολλανδέ αφού υπάρχει συμφωνία, ο λόγος που δεν προχωράει ποιος είναι?
Περιμένουμε κάτι άλλο?
Υπάρχουν επιφυλάξεις από την ομάδα?
Από τον προπονητή?
Μήπως περιμένουν να περάσουμε αύριο και να ξαναπάμε για Μειτέ ή κάτι καλύτερο / ακριβότερο ?
Αν περάσουμε αύριο είναι νομίζω 5 εκ άμεσα σε σχέση με το αν περάσουμε Europa αποκλείοντας την επόμενη ομάδα
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Περιμένουμε κάτι άλλο?
Υπάρχουν επιφυλάξεις από την ομάδα?
Από τον προπονητή?
Μήπως περιμένουν να περάσουμε αύριο και να ξαναπάμε για Μειτέ ή κάτι καλύτερο / ακριβότερο ?
Αν περάσουμε αύριο είναι νομίζω 5 εκ άμεσα σε σχέση με το αν περάσουμε Europa αποκλείοντας την επόμενη ομάδα
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εαν δεν σεβεσε καποιον σε αυτο που γράφει σεβάσου τα πόστ μου , με 64 ποστ και μου την λές μπορει να είσαι και αλλόθρησκος!!! κάλμα φιλέ...ruthless έγραψε:Ακόμα εκεί έμεινες ; πως δεν γράφεις για τον Prijovic;Eagle1980 έγραψε:Μειτέ έλα η έστω τηλεφώνα...

Ο Μπακαγιοκο αν αποφασίσουμε να έρθει, θα έρθει ως ελεύθερος έτσι? Γιατί ακόμη παίκτης της Λοριάν λογίζεταιFrans van Rooij έγραψε:Καλησπέρα! Κάποια Updates για τα θέματα που καίνε.
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
η αποφαση της παε σχετιζεται με το γεγονος οτι πρεπει να δωσουν το οκ για μπακαγιοκο ολες οι πλευρες της παε
αρα δεν εχουν δωσει ολες οι πλευρες το οκ ακομα
ο Λουτσε?
Ο Ιβαν?
καποιος απο αυτους τελος παντων το ειπε και ο τσορμπατζογλου πριν λιγη ωρα
αρα δεν εχουν δωσει ολες οι πλευρες το οκ ακομα
ο Λουτσε?
Ο Ιβαν?
καποιος απο αυτους τελος παντων το ειπε και ο τσορμπατζογλου πριν λιγη ωρα
Μπακαγιοκο με ταυτόχρονη προσθήκη του Κολομβιανού στα χαφ μου βγάζει νόημα
Μπακαγιοκο και τίποτα άλλο νομίζω ότι γέρνει η γραμμή επικίνδυνα προς το μη ταχυδυναμικο "βαρύ" στυλ.
Θα μου πείτε ο Μειτε τι ήταν; Ταχυδυναμικος; Όχι βέβαια...
Απλά ήταν.... έρωτας
Μπακαγιοκο και τίποτα άλλο νομίζω ότι γέρνει η γραμμή επικίνδυνα προς το μη ταχυδυναμικο "βαρύ" στυλ.
Θα μου πείτε ο Μειτε τι ήταν; Ταχυδυναμικος; Όχι βέβαια...
Απλά ήταν.... έρωτας

εγω θα ηθελα μια ερωτηση προς τον αξιοπιστο φιλο ολλανδο
δεν εχει ειπωθει ξεκαθαρα απο κανεναν παρα μονο ο κολκας υπονοησε οτι μπορει να περιμεναμε οτι ο γαλλος θα μεινει ελευθερος
αλλα αποτι φαινεται η μαρσειγ θελει χρηματα και μαλιστα αρκετα ( 4 εκ?)
η οικονομικη υπερβαση που αναφερεται στην προσφορα μας για αυτον τον παικτη περιλαμβανει και τοσα πολλα χρηματα σε μαρσειγ ή θα περιμενουμε για καλυτερη συγκυρια ?
δεν εχει ειπωθει ξεκαθαρα απο κανεναν παρα μονο ο κολκας υπονοησε οτι μπορει να περιμεναμε οτι ο γαλλος θα μεινει ελευθερος
αλλα αποτι φαινεται η μαρσειγ θελει χρηματα και μαλιστα αρκετα ( 4 εκ?)
η οικονομικη υπερβαση που αναφερεται στην προσφορα μας για αυτον τον παικτη περιλαμβανει και τοσα πολλα χρηματα σε μαρσειγ ή θα περιμενουμε για καλυτερη συγκυρια ?