Ανέκδοτα

Για να γελάσει και λίγο το χειλάκι μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Ανέκδοτα

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Σιγά το ανέκδοτο!
nikos123

Δημοσίευση από nikos123 »

-Θελω αυτο το λαπτοπ της apple
-Μακ;
-Αθανασιαδη ;
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

:lol: Το μόνο που με άρεσε από τα αστεία αυτού του στυλ!
Άβαταρ μέλους
gvpaok89

Δημοσίευση από gvpaok89 »

Λεει η μητερα του Τοτου στον Τοτο:
Αν δεν γραψεις καλα στο σημερινο διαγωνισμα ξεχασε με απο μητερα
Ερχεται λοιπον ο Τοτος απο το σχολειο
-Πως εγραψες;
-Σε ξερω;
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

πηγή:in.gr
Aθήνα
Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και μέλος του ΔΣ του ECA (European Club Association), Θόδωρος Γιαννίκος, παρουσίασε τον Χάρτη Εντιμότητας του Ποδοσφαίρου που συνυπέγραψαν 150 σύλλογοι ανά την Ευρώπη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Στη Γενική Συνέλευση του ECA (European Club Association) ο Υπεύθυνος Θεσμικών Σχέσεων και νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και μέλος του ΔΣ του ECA, κ. Θόδωρος Γιαννίκος παρουσίασε τον Χάρτη Εντιμότητας του Ποδοσφαίρου καθώς και την εν γένει πολιτική που δεσμεύονται να ακολουθήσουν οι μεγαλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες, στην προσπάθεια αντιμετώπισης των στημένων παιχνιδιών και του παράνομου στοιχηματισμού.

Σε σύντομη τελετή στη συνέχεια ο Πρόεδρος του ECA και Πρόεδρος της Bayern Munich κ. Χανς Ρουμενίγκε καθώς και οι αντιπρόεδροι του ECA κκ Πέντρο Λόπεζ Χιμένθ (Αντιπρόεδρος της Real Madrid), Ουμπέρτο Γκαντίνι (Milan) και Ευγένι Γκίνερ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), υπέγραψαν επί σκηνής και στη συνέχεια πάνω από 150 κορυφαίες ομάδες συνυπέγραψαν τον Χάρτη Εντιμότητας, που αποτελεί ορόσημο στην μάχη κατά των στημένων αγώνων και του παράνομου στοιχηματισμού.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του ECA και ο αντιπρόεδρος κ. Γκαντίνι καθώς και ο Γενικός Γραμματέας του ECA κ. Μικέλε Σεντενάρο, με τον κ. Γιαννίκο, ενημέρωσαν τους εκπροσώπους των διεθνών ΜΜΕ σχετικά με τα θέματα της ΓΣ, μεταξύ των οποίων οι εξελίξεις σχετικά με τη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο Κατάρ καθώς και τις αλλαγές σε θέματα συνεργασίας με την UEFA και την FIFA και τον Χάρτη Εντιμότητας του Ποδοσφαίρου και την εν γένει πολιτική αντιμετώπισης των στημένων αγώνων και του παράνομου στοιχηματισμού.

Ο κ. Γιαννίκος έχει ορισθεί εκπρόσωπος του ECA στην κοινή Επιτροπή που έχει συσταθεί με την UEFA, FIFPro και EPFL με το ίδιο αντικείμενο».
αν το έγραφα στο "σχόλια για άλλες ομάδες" θα ήμουν σίγουρα πιο πολύ off topic
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

δεν εχω ξαναποσταρει ανεκδοτο νομιζω.
οποτε αφηνω αυτο εδω.

http://www.paokmania.gr/stiles/mme/7037 ... o-know-how
berry

Δημοσίευση από berry »

δυο φιλοι συζητανε. λεει ο ενας
οργανωνουμε μια παρτουζα εισαι μεσα?
ποσοι θα ειμαστε? τον ρωταει ο αλλος
εγω εσυ και αν φερεις τη γυναικα σου τρεις.........
Μπαρκαρούτσος

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Σιγά το ανέκδοτο!
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

berry έγραψε:δυο φιλοι συζητανε. λεει ο ενας
οργανωνουμε μια παρτουζα εισαι μεσα?
ποσοι θα ειμαστε? τον ρωταει ο αλλος
εγω εσυ και αν φερεις τη γυναικα σου τρεις.........
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Ένα ζευγάρι ήταν καλεσμένο σε ένα πάρτι μεταμφιεσμένων. Την σύζυγο την τελευταία στιγμή την έπιασε ένας φοβερός πονοκέφαλος κι έτσι είπε στον σύζυγο να πάει μόνος του.

Σαν καλός σύζυγος που ήταν, αρνήθηκε, αλλά εκείνη επέμεινε λέγοντας ότι θα έπαιρνε μια ασπιρίνη και θα πήγαινε για ύπνο, γι” αυτό δεν υπήρχε λόγος να χαλάσει τη διασκέδασή του. Έτσι, ο σύζυγος φόρεσε το κουστούμι του King Kong, κι έφυγε.

Η σύζυγος, μετά από μιας ώρας ύπνο, ξύπνησε χωρίς πονοκέφαλο και καθώς ήταν ακόμα νωρίς, αποφάσισε να πάει στο πάρτι.
Και μια και ο σύζυγος δεν γνώριζε τι κοστούμι θα φορούσε εκείνη, σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να διασκεδάσει παρακολουθώντας τη συμπεριφορά του όταν δεν ήταν παρούσα. Φτάνοντας στο πάρτι, αμέσως εντόπισε τον σύζυγο που χόρευε με όποια ωραία ύπαρξη μπορούσε, χουφτώνοντας λίγο από “δω και κλέβοντας κάποιο φιλί από κει. Τον πλησίασε και, καθώς η ίδια ήταν αρκετά ελκυστική, ο σύζυγος άφησε την προηγούμενη παρτενέρ του σύξυλη και αφιέρωσε όλη του την προσοχή στη νεοφερμένη. Εκείνη τον άφησε να προχωρήσει όσο ήθελε.

Ήταν φυσικό άλλωστε μια και ήταν ο σύζυγός της. Τελικά, της ψιθύρισε μια πρόταση στο αυτί κι εκείνη συμφώνησε. Έτσι βρέθηκαν μέσα σ” ένα αυτοκίνητο στη σκοτεινή πλευρά του πάρκινγκ όπου το έκαναν στα γρήγορα με εξαιρετικό πάθος.

Λίγο πριν βγουν οι μάσκες τα μεσάνυχτα, η σύζυγος αποχώρησε διακριτικά, πήγε σπίτι, έκρυψε το κοστούμι της και ξάπλωσε στο κρεββάτι και αναρωτιόταν τι εξήγηση θα έδινε ο σύζυγός της για τη συμπεριφορά του. Διάβαζε καθιστή όταν εκείνος επέστρεψε.

Τον ρωτά:
-Πως πέρασες αγάπη μου;

Εκείνος απάντησε:
-Ααα, τα ίδια και τα ίδια. Αφού ξέρεις ότι δεν περνάω καλά αν δεν είσαι μαζί μου.

-Χόρεψες καθόλου; τον ρώτησε εκείνη.

-Μπα, ούτε μια φορά. Όταν έφτασα στο πάρτι, βρήκα τον Γιάννη , τον Γιώργο και μερικούς άλλους από την παρέα. Ανεβήκαμε σε κάποιο δωμάτιο και τη βγάλαμε παίζοντας χαρτιά.

Αλλά… δεν θα πιστέψεις τι συνέβη στον τύπο που του δάνεισα το κοστούμι μου…!
Άβαταρ μέλους
blackfox

Δημοσίευση από blackfox »

PaokFiesta έγραψε:αδερφια πρωτη φορα τιμαω το topic ,ελα μου όμως π εχω ένα κλ.

Κάποτε σε ενα πειρατικό καράβι υπήρχε ενας μούτσος πάρα πολύ κοντός με ύψος σαράντα πόντους.
Μια μέρα λοιπόν πάει στον καπετάνιο και του λέει:
-Καπετάνιε εχω μεγάλο πρόβλημα που δεν πάει άλλο, είμαι τόσο κοντός που οι άλλοι νάυτες όλο με πατάνε και με κλωτσάνε κατά λαθος και σε παρακαλώ αν μπορείς να κάνεις κάτι, κάνε το! :lol:
Και του λέει ο καπετάνιος:
-Πάρε αυτό το κλειδί πήγαινε στο αμπάρι και ξεκλείδωσε το σεντούκι που θα βρείς, πάρε το λυχνάρι που έχει μέσα, τρίψτε το και θα εμφανιστεί ένα τζίνι, το οποίο θα σου πραγματοποιήσει μόνο μία επιθυμία, ζήτα του ότι θέλεις, πες του να σε κάνει δυο μέτρα αλλά πρόσεξε μήλησε του δυνατά γιατί το τζίνι είναι λίγο κουφό.
Ολο χαρά ο μούτσος τρέχει στο αμπάρι ξεκλειδώνει το σεντούκι τρίβει το λυχνάρι, εμφανίζεται ένας καπνός και σχηματίζεται ένα τζίνι το οποίο του λέει:
-Τη διαταγή σου αφέντη!
Σκέφτεται λίγο ο μούτσος "τι ύψος και μα**κίες τώρα" τα λεφτά είναι το παν και του ζητάει ενα εκατομύριο λίρες.
Και το τζίνι του δίνει ένα εκατομύριο μπύρες.
Ολο απαγοήτευση ο μούτσος πάει στον καπετάνιο και του λέει τι έπαθε, ο οποίος του απαντά:
Βρε βλάκα δεν σου είπα να του μιλήσεις δυνατά, εγώ τι νομίζεις ότι του ζήτησα, σαράντα πόντους μούτσο;
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μπαρκαρούτσος

Παραγωγής μου...

- Μοναδική μου αγάπη...
- Φιόνα;
- Μαμά;
- Χάρολντ;
- Σρεκ;
- Γάιδαρος!
Άβαταρ μέλους
okkas73

Δημοσίευση από okkas73 »

Ο γέρος με τη γριά συζητάνε:
-Μας κοψαν τις συνταξεις γρια, σε λιγο δε θα εχουμε να φαμε..
-Γερο το πήρα αποφαση. Δε βλέπω αλλη λυση για να επιβιωσουμε. Θα ΕΚΔΟΘΩ!!
-Μωρη γρια εισαι θεομουρλη. Ποιος θα παει με σένα? . Δε βλεπεσαι πια....
-εγώ θα εκδοθω λεει η γρια, και αποφασισμενη αρχιζει να ετοιμαζεται. Βαφεται, χτενίζεται, ντύνεται και φευγει...
-Αρε μουρλια που τη βάρεσε στο κεφαλι σκέφτεται ο γέρος και πέφτει για υπνο.

Το επόμενο πρωι εμφανιζεται η γρια και ακουμπαει 200€ στο τραπεζι!!
Εκπληκτος ο γέρος λεει:Δε το πιστεύω οτι βρεθηκε εστω και ενας που ήθελε να πάει μαζι σου...
Και η γρια: Ενας????.... ΔΙΑΚΟΣΙΟΙ... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ανέκδοτα”