Ανέκδοτα

Για να γελάσει και λίγο το χειλάκι μας...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Re: Ανέκδοτα

Δημοσίευση από barlow4 »

δεν εχω ξαναποσταρει ανεκδοτο νομιζω.
οποτε αφηνω αυτο εδω.

http://www.paokmania.gr/stiles/mme/7037 ... o-know-how
berry

Δημοσίευση από berry »

δυο φιλοι συζητανε. λεει ο ενας
οργανωνουμε μια παρτουζα εισαι μεσα?
ποσοι θα ειμαστε? τον ρωταει ο αλλος
εγω εσυ και αν φερεις τη γυναικα σου τρεις.........
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Σιγά το ανέκδοτο!
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

berry έγραψε:δυο φιλοι συζητανε. λεει ο ενας
οργανωνουμε μια παρτουζα εισαι μεσα?
ποσοι θα ειμαστε? τον ρωταει ο αλλος
εγω εσυ και αν φερεις τη γυναικα σου τρεις.........
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Ένα ζευγάρι ήταν καλεσμένο σε ένα πάρτι μεταμφιεσμένων. Την σύζυγο την τελευταία στιγμή την έπιασε ένας φοβερός πονοκέφαλος κι έτσι είπε στον σύζυγο να πάει μόνος του.

Σαν καλός σύζυγος που ήταν, αρνήθηκε, αλλά εκείνη επέμεινε λέγοντας ότι θα έπαιρνε μια ασπιρίνη και θα πήγαινε για ύπνο, γι” αυτό δεν υπήρχε λόγος να χαλάσει τη διασκέδασή του. Έτσι, ο σύζυγος φόρεσε το κουστούμι του King Kong, κι έφυγε.

Η σύζυγος, μετά από μιας ώρας ύπνο, ξύπνησε χωρίς πονοκέφαλο και καθώς ήταν ακόμα νωρίς, αποφάσισε να πάει στο πάρτι.
Και μια και ο σύζυγος δεν γνώριζε τι κοστούμι θα φορούσε εκείνη, σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να διασκεδάσει παρακολουθώντας τη συμπεριφορά του όταν δεν ήταν παρούσα. Φτάνοντας στο πάρτι, αμέσως εντόπισε τον σύζυγο που χόρευε με όποια ωραία ύπαρξη μπορούσε, χουφτώνοντας λίγο από “δω και κλέβοντας κάποιο φιλί από κει. Τον πλησίασε και, καθώς η ίδια ήταν αρκετά ελκυστική, ο σύζυγος άφησε την προηγούμενη παρτενέρ του σύξυλη και αφιέρωσε όλη του την προσοχή στη νεοφερμένη. Εκείνη τον άφησε να προχωρήσει όσο ήθελε.

Ήταν φυσικό άλλωστε μια και ήταν ο σύζυγός της. Τελικά, της ψιθύρισε μια πρόταση στο αυτί κι εκείνη συμφώνησε. Έτσι βρέθηκαν μέσα σ” ένα αυτοκίνητο στη σκοτεινή πλευρά του πάρκινγκ όπου το έκαναν στα γρήγορα με εξαιρετικό πάθος.

Λίγο πριν βγουν οι μάσκες τα μεσάνυχτα, η σύζυγος αποχώρησε διακριτικά, πήγε σπίτι, έκρυψε το κοστούμι της και ξάπλωσε στο κρεββάτι και αναρωτιόταν τι εξήγηση θα έδινε ο σύζυγός της για τη συμπεριφορά του. Διάβαζε καθιστή όταν εκείνος επέστρεψε.

Τον ρωτά:
-Πως πέρασες αγάπη μου;

Εκείνος απάντησε:
-Ααα, τα ίδια και τα ίδια. Αφού ξέρεις ότι δεν περνάω καλά αν δεν είσαι μαζί μου.

-Χόρεψες καθόλου; τον ρώτησε εκείνη.

-Μπα, ούτε μια φορά. Όταν έφτασα στο πάρτι, βρήκα τον Γιάννη , τον Γιώργο και μερικούς άλλους από την παρέα. Ανεβήκαμε σε κάποιο δωμάτιο και τη βγάλαμε παίζοντας χαρτιά.

Αλλά… δεν θα πιστέψεις τι συνέβη στον τύπο που του δάνεισα το κοστούμι μου…!
Άβαταρ μέλους
blackfox

Δημοσίευση από blackfox »

PaokFiesta έγραψε:αδερφια πρωτη φορα τιμαω το topic ,ελα μου όμως π εχω ένα κλ.

Κάποτε σε ενα πειρατικό καράβι υπήρχε ενας μούτσος πάρα πολύ κοντός με ύψος σαράντα πόντους.
Μια μέρα λοιπόν πάει στον καπετάνιο και του λέει:
-Καπετάνιε εχω μεγάλο πρόβλημα που δεν πάει άλλο, είμαι τόσο κοντός που οι άλλοι νάυτες όλο με πατάνε και με κλωτσάνε κατά λαθος και σε παρακαλώ αν μπορείς να κάνεις κάτι, κάνε το! :lol:
Και του λέει ο καπετάνιος:
-Πάρε αυτό το κλειδί πήγαινε στο αμπάρι και ξεκλείδωσε το σεντούκι που θα βρείς, πάρε το λυχνάρι που έχει μέσα, τρίψτε το και θα εμφανιστεί ένα τζίνι, το οποίο θα σου πραγματοποιήσει μόνο μία επιθυμία, ζήτα του ότι θέλεις, πες του να σε κάνει δυο μέτρα αλλά πρόσεξε μήλησε του δυνατά γιατί το τζίνι είναι λίγο κουφό.
Ολο χαρά ο μούτσος τρέχει στο αμπάρι ξεκλειδώνει το σεντούκι τρίβει το λυχνάρι, εμφανίζεται ένας καπνός και σχηματίζεται ένα τζίνι το οποίο του λέει:
-Τη διαταγή σου αφέντη!
Σκέφτεται λίγο ο μούτσος "τι ύψος και μα**κίες τώρα" τα λεφτά είναι το παν και του ζητάει ενα εκατομύριο λίρες.
Και το τζίνι του δίνει ένα εκατομύριο μπύρες.
Ολο απαγοήτευση ο μούτσος πάει στον καπετάνιο και του λέει τι έπαθε, ο οποίος του απαντά:
Βρε βλάκα δεν σου είπα να του μιλήσεις δυνατά, εγώ τι νομίζεις ότι του ζήτησα, σαράντα πόντους μούτσο;
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Παραγωγής μου...

- Μοναδική μου αγάπη...
- Φιόνα;
- Μαμά;
- Χάρολντ;
- Σρεκ;
- Γάιδαρος!
Άβαταρ μέλους
okkas73

Δημοσίευση από okkas73 »

Ο γέρος με τη γριά συζητάνε:
-Μας κοψαν τις συνταξεις γρια, σε λιγο δε θα εχουμε να φαμε..
-Γερο το πήρα αποφαση. Δε βλέπω αλλη λυση για να επιβιωσουμε. Θα ΕΚΔΟΘΩ!!
-Μωρη γρια εισαι θεομουρλη. Ποιος θα παει με σένα? . Δε βλεπεσαι πια....
-εγώ θα εκδοθω λεει η γρια, και αποφασισμενη αρχιζει να ετοιμαζεται. Βαφεται, χτενίζεται, ντύνεται και φευγει...
-Αρε μουρλια που τη βάρεσε στο κεφαλι σκέφτεται ο γέρος και πέφτει για υπνο.

Το επόμενο πρωι εμφανιζεται η γρια και ακουμπαει 200€ στο τραπεζι!!
Εκπληκτος ο γέρος λεει:Δε το πιστεύω οτι βρεθηκε εστω και ενας που ήθελε να πάει μαζι σου...
Και η γρια: Ενας????.... ΔΙΑΚΟΣΙΟΙ... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Καταβάλω φιλότιμες προσπάθειες να χαμογελάσω, έστω.
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Στην Αίγυπτο, ένα ζευγάρι, αποφασίζει να παντρευτεί. Παρθένος αυτή, παρθένος αυτός, τα πάντα κατά το νόμο της Σαρίας, ούτε ανάσα παρά πέρα.

Πέρασαν δύο χρόνια από τον γάμο, και αδύνατο να αποκτήσουν παιδί. Συμβουλεύτηκαν κορυφαίους γιατρούς, εξετάσεις μύριες, μεθόδους… διαφορετικές. Όλα εις μάτην.

Κάποια μέρα παίρνει τ” αυτί τους κάτι για κάποιο σπουδαίο αμερικανό καθηγητή που κάνει θαύματα στο χώρο της ανθρώπινης αναπαραγωγής. Δίχως να χάσουν καιρό, παίρνουν όσες οικονομίες είχαν και δεν είχαν, αγοράζουν αεροπορικά εισιτήρια και φεύγουν για την Αμερική εναποθέτοντας την ύστατη ελπίδα τους στον ξακουστό επιστήμονα.

Την προκαθορισμένη ημέρα φτάνει το ζευγάρι στην κλινική του γιατρού. Με μεγάλη δυσκολία, τους δίνει ο γιατρός να καταλάβουν με νοήματα, μια και δεν μιλούσαν λέξη αγγλικά, ότι έπρεπε παρουσία του να εκτελέσουν κανονική ερωτική πράξη προς διάγνωση πιθανών εκτροπών. Στην αρχή ντροπαλά, μα τελικά κατάφεραν να βάλουν μπρός το «έργο». Ο καθηγητής παρακολουθεί όλες τις φάσεις, από διαφορετικές γωνίες και μετά από σχετικά μικρό χρονικό διάστημα τους ζητά να σταματήσουν. Πηγαίνει στο γραφείο του, γράφει μια συνταγή και τους την παραδίνει πεπεισμένος ότι το πρόβλημα έχει λυθεί.

Επιστρέφει το ζευγάρι στην Αίγυπτο, και από το αεροδρόμιο ευθέως πηγαίνουν στο πρώτο φαρμακείο να προμηθευτούν το φάρμακο. Με τρεμάμενα χέρια ο υποψήφιος μπαμπάς ξεδιπλώνει την συνταγή και συλλαβίζει : Tri-ze- ozer-ol.

Ο φαρμακοποιός τον κοιτάζει καλά και στη συνέχεια τον πληροφορεί ότι παρόμοιο σκεύασμα δεν υπάρχει. Επαναστατεί το νεαρό ζευγάρι, και για να κατευνάσει τα πνεύματα ο φαρμακοποιός, τους ζητάει να διαβάσει ο ίδιος την συνταγή. Και διαβάζει : Try the other hole»
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

- Πω πω… χθες είδα μια ταινία Κουνγκ-Φου έλα να σου δείξω τι έκανε o πρωταγωνιστής!!!
- Πρόσεχε τι θα κάνεις γιατί εγώ χθες είδα τσόντα.. :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Στάθης is back! Τρέμετε, λοιπά "γατάκια" και υπερήλικοι "γάτοι" του forum!

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ανέκδοτα”