Nassos έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 18:48
smoothcriminal1926 έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 15:54
Nassos έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 15:26
Εγώ να ρωτήσω κάτι? Γιατί το 24 σε μας ευθυγραμμιστηκαν οι πλανήτες και ήταν τυχερό αλλά του ραλίστα είναι πλάνο? Υπάρχει κάποια εξήγηση? Γιατί εγώ δε θυμάμαι τη μισή αεκ τραυματίες το 24.
Εεε όταν το Γενάρη φέρνεις μόνο έναν ότο και δεν καλύπτεις τα άλλα κενά με καραμπινάτο αυτο του φορ και φτάνεις στο τέλος να κάνεις το πιο ΠΑΟΚ 4/4 με ταυτόχρονα συνδυασμό αποτελεσμάτων θα μου επιτρέψεις να πω ότι δεν ήταν αποτέλεσμα ορθού σχεδιασμού και επένδυσης. Ίσως η εκφραση μου να είναι overkill, γιατί όντως το αξίζαμε but still η μεγάλη εικόνα παραμένει η ίδια.
Με αφορμή το μήνυμα σου και μόνο.. η έμφαση στο 4 στα 4 μειώνει κατά πολύ την ομάδα και οδηγεί σε λάθος συμπερασματα.. Αρχικά, μπήκαμε πρώτοι στα πλει οφ. Αν δηλαδή, δεν χάναμε από τον Άρη πρώτη αγωνιστική, δε φέρναμε χ με τη Λαμία και αντίστοιχα δεν κάναμε το 4 στα 4 στο τέλος αλλά παίρναμε το πρωτάθλημα, θα ήταν σωστός ο προγραμματισμός;
Αρχικά αδερφέ μου με το ''αν'' δεν γάμησε κανένας, μόνο ο Παπακαλιάτης.
Κατά δεύτερον και 8/8 να είχαμε κάνει πάλι δεν αναιρείται ότι η ομάδα δεν ενισχύθηκε όπως έπρεπε το Γενάρη όπως θα προέβλεπε ένας ορθολογικός προγραμματισμός. Βέβαια αυτά τα 2 είναι αλληλένδετα. Όσο πιο ορθολογικά το πας στις κινήσεις, τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα του 8/8. Αυτό λέω. Εγγύηση δεν υπάρχει με τίποτα. Άλλωστε μπάλα είναι. Και οι άλλοι παίζουν.