gergeo4 έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 18:04 ωραια πραγματα..γραψτε και αλλα για την παε..κατα τ'αλλα δε χτυπατε την παε..

gergeo4 έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 18:04 ωραια πραγματα..γραψτε και αλλα για την παε..κατα τ'αλλα δε χτυπατε την παε..

Με αφορμή το μήνυμα σου και μόνο.. η έμφαση στο 4 στα 4 μειώνει κατά πολύ την ομάδα και οδηγεί σε λάθος συμπερασματα.. Αρχικά, μπήκαμε πρώτοι στα πλει οφ. Αν δηλαδή, δεν χάναμε από τον Άρη πρώτη αγωνιστική, δε φέρναμε χ με τη Λαμία και αντίστοιχα δεν κάναμε το 4 στα 4 στο τέλος αλλά παίρναμε το πρωτάθλημα, θα ήταν σωστός ο προγραμματισμός;smoothcriminal1926 έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 15:54Εεε όταν το Γενάρη φέρνεις μόνο έναν ότο και δεν καλύπτεις τα άλλα κενά με καραμπινάτο αυτο του φορ και φτάνεις στο τέλος να κάνεις το πιο ΠΑΟΚ 4/4 με ταυτόχρονα συνδυασμό αποτελεσμάτων θα μου επιτρέψεις να πω ότι δεν ήταν αποτέλεσμα ορθού σχεδιασμού και επένδυσης. Ίσως η εκφραση μου να είναι overkill, γιατί όντως το αξίζαμε but still η μεγάλη εικόνα παραμένει η ίδια.Nassos έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 15:26 Εγώ να ρωτήσω κάτι? Γιατί το 24 σε μας ευθυγραμμιστηκαν οι πλανήτες και ήταν τυχερό αλλά του ραλίστα είναι πλάνο? Υπάρχει κάποια εξήγηση? Γιατί εγώ δε θυμάμαι τη μισή αεκ τραυματίες το 24.
Αρχικά αδερφέ μου με το ''αν'' δεν γάμησε κανένας, μόνο ο Παπακαλιάτης.Nassos έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 18:48Με αφορμή το μήνυμα σου και μόνο.. η έμφαση στο 4 στα 4 μειώνει κατά πολύ την ομάδα και οδηγεί σε λάθος συμπερασματα.. Αρχικά, μπήκαμε πρώτοι στα πλει οφ. Αν δηλαδή, δεν χάναμε από τον Άρη πρώτη αγωνιστική, δε φέρναμε χ με τη Λαμία και αντίστοιχα δεν κάναμε το 4 στα 4 στο τέλος αλλά παίρναμε το πρωτάθλημα, θα ήταν σωστός ο προγραμματισμός;smoothcriminal1926 έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 15:54Εεε όταν το Γενάρη φέρνεις μόνο έναν ότο και δεν καλύπτεις τα άλλα κενά με καραμπινάτο αυτο του φορ και φτάνεις στο τέλος να κάνεις το πιο ΠΑΟΚ 4/4 με ταυτόχρονα συνδυασμό αποτελεσμάτων θα μου επιτρέψεις να πω ότι δεν ήταν αποτέλεσμα ορθού σχεδιασμού και επένδυσης. Ίσως η εκφραση μου να είναι overkill, γιατί όντως το αξίζαμε but still η μεγάλη εικόνα παραμένει η ίδια.Nassos έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 15:26 Εγώ να ρωτήσω κάτι? Γιατί το 24 σε μας ευθυγραμμιστηκαν οι πλανήτες και ήταν τυχερό αλλά του ραλίστα είναι πλάνο? Υπάρχει κάποια εξήγηση? Γιατί εγώ δε θυμάμαι τη μισή αεκ τραυματίες το 24.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΣΕΙΣ!!
τελικά ρε τάγμα, επειδή δεν έχω καταλάβει, αφού όλα μπορεί να τα τρέχει το ίδιο καλά από απόσταση (αυτό ακούμε τόσα χρόνια), για ποιο λόγο αποφάσισε τώρα να παραυρεθεί δια ζώσης?ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 19:55 Στο Πόρτο Καρράς ήσουν
......και απών από τον Βόλο....
Και μαζεύτηκε λέει η οικογένεια....να εκτιμηθεί η κατάσταση.....
Γελάει ο κόσμος .....
Για το summer in Greece σύντροφε.danirifle έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 20:08τελικά ρε τάγμα, επειδή δεν έχω καταλάβει, αφού όλα μπορεί να τα τρέχει το ίδιο καλά από απόσταση (αυτό ακούμε τόσα χρόνια), για ποιο λόγο αποφάσισε τώρα να παραυρεθεί δια ζώσης?ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 19:55 Στο Πόρτο Καρράς ήσουν
Γελάει ο κόσμος .....
εμένα δεν με καίει η απουσία στον τελικό. με καίει η απουσία στην ημέρα της γιορτής των 100 ετώνε
Εσυ σαν ανθρωπος αν ηταν ο αδερφος σου ετοιμος να φυγει θα πηγαινες σε γιορτη?δηλαδη τωρα τα αυτονοητα θα λεμε?danirifle έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 20:08τελικά ρε τάγμα, επειδή δεν έχω καταλάβει, αφού όλα μπορεί να τα τρέχει το ίδιο καλά από απόσταση (αυτό ακούμε τόσα χρόνια), για ποιο λόγο αποφάσισε τώρα να παραυρεθεί δια ζώσης?ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 19:55 Στο Πόρτο Καρράς ήσουν
Γελάει ο κόσμος .....
εμένα δεν με καίει η απουσία στον τελικό. με καίει η απουσία στην ημέρα της γιορτής των 100 ετώνε
Το ίδιο ισχύει με το "αν" είχαμε ενισχυθεί. Και απο τη στιγμή που βγήκαμε πρώτοι στα play off χρειαζοντουσαν λιγοτερα "αν" για να γίνουμε πρωταθλητές από τα "αν" για να μη γίνουμε. Οπότε εσύ μπορεί να μιλάς για τύχη, εγώ λέω με βάση τα δεδομένα θα ήμασταν άτυχοι αν δεν το παιρνάμε.smoothcriminal1926 έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 18:56Αρχικά αδερφέ μου με το ''αν'' δεν γάμησε κανένας, μόνο ο Παπακαλιάτης.Nassos έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 18:48Με αφορμή το μήνυμα σου και μόνο.. η έμφαση στο 4 στα 4 μειώνει κατά πολύ την ομάδα και οδηγεί σε λάθος συμπερασματα.. Αρχικά, μπήκαμε πρώτοι στα πλει οφ. Αν δηλαδή, δεν χάναμε από τον Άρη πρώτη αγωνιστική, δε φέρναμε χ με τη Λαμία και αντίστοιχα δεν κάναμε το 4 στα 4 στο τέλος αλλά παίρναμε το πρωτάθλημα, θα ήταν σωστός ο προγραμματισμός;smoothcriminal1926 έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 15:54
Εεε όταν το Γενάρη φέρνεις μόνο έναν ότο και δεν καλύπτεις τα άλλα κενά με καραμπινάτο αυτο του φορ και φτάνεις στο τέλος να κάνεις το πιο ΠΑΟΚ 4/4 με ταυτόχρονα συνδυασμό αποτελεσμάτων θα μου επιτρέψεις να πω ότι δεν ήταν αποτέλεσμα ορθού σχεδιασμού και επένδυσης. Ίσως η εκφραση μου να είναι overkill, γιατί όντως το αξίζαμε but still η μεγάλη εικόνα παραμένει η ίδια.
Κατά δεύτερον και 8/8 να είχαμε κάνει πάλι δεν αναιρείται ότι η ομάδα δεν ενισχύθηκε όπως έπρεπε το Γενάρη όπως θα προέβλεπε ένας ορθολογικός προγραμματισμός. Βέβαια αυτά τα 2 είναι αλληλένδετα. Όσο πιο ορθολογικά το πας στις κινήσεις, τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα του 8/8. Αυτό λέω. Εγγύηση δεν υπάρχει με τίποτα. Άλλωστε μπάλα είναι. Και οι άλλοι παίζουν.
Ειλικρινη ερωτηση, βαριεται θεωρεις και δεν ερχεται ή ας πουμε το λογικο, υπαρχουν λογοι συγκεκριμενοι. Ωρες ωρες απορω ειλικρινα, λες κ ας πουμε δεν ξερει οτι ο κοσμος κραζει οου δεν τον βλεπειΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 19:55 Στο Πόρτο Καρράς ήσουν
Γελάει ο κόσμος .....
Ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα. Ποιος αδερφός του τώρα να πούμε; Να έχεις βοηθήσει τόσο κόσμο εν τω μεταξύ και να τυγχάνεις τέτοιας αντιμετώπισης. Ποια αναισθησία; Σκατοψυχιά το λένε. Υπάρχει μίσος αληθινό για τον Σαββίδη. Κακία πραγματική. Από ΠΑΟΚτσήδες έτσι, όχι άλλους. Πού να μην είχε προσφέρει κιόλας στον ΠΑΟΚ...Taseos έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 19:59 Αλος ένας που δεν έχει πενθήσει ποτέ. Που μπορεί να χάσει αφερδο μάνα πατέρα και να ΠΑΕι στον βόλο πριν τα τριήμερα να δει ποδόσφαιρο. Θα το εντάξω στην γενικότερη αναισθησία του κόσμου πλέον. Τουλάχιστον δεν θα πονέσετε ποτέ. Είναι κάτι και αυτό. Btw ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ και ο αδερφός του ήταν στο βόλο Παρόλο το πένθος