Προ 3 εβδομάδων οι γαύροι είχαν ήδη σπρώξει 10000 διαρκείας. Εικάζω ότι σε τόσες μέρες που μεσολάβησαν διαθέτηκαν το λιγότερο 2- 3χιλιάδες διαρκείας ακόμα, δε βρήκα απόλυτα πρόσφατη ενημέρωση. Δεν ξέρω τι κλίμα επικρατεί στα αντίστοιχα γαυρομανια για τις ως τώρα κινήσεις τους. Ξέρω ότι μετά από μια αναλόγως ανεπιτυχή σεζόν και δίχως προπονητή μέχρι τις 20 Ιουνίου!!! έδωσαν ένα μεγάλο αριθμό διαρκείας. Κατά την περίοδο που επαναλαμβάνω δεν είχαν κλείσει καν προπονητή.Σουριναμέζος έγραψε:Απορώ τι θα γραφόταν εδώ μέσα αν είχαμε ξεκινήσει τις μεταγραφές με αυτές του γαύρου
Πλάκα πλάκα αυτός ο χαφ που φέρανε δεν είναι σαν τον Σαμπάνη σε πιο χοντρό?
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
- navigator11
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
buffalobill4 έγραψε:@Ρενε συμφωνώ. Τον ήθελα και εγώ με συμβόλαιο αφού σε αυτόν κατέληξαν. Από την άλλη όμως δανεικός, άρα τζάμπα και λογικά θα βάζει και η διναμο ένα ποσοστό του συμβολαίου του που αν θυμάμαι είναι και μεγάλο. Άρα μας βγαίνει και φτηνός. Έξυπνη επιλογή λοιπον.
Δεν ισχυει οτι ειναι φτηνος ο Κεντζιορα
Καλυπτουμε το 75% του ετησιου συμβολαιου του στην ομαδα του
δηλαδη 750 χιλιαρικα μιας κ εχει συμβολαιο 1 μυριο
Σ αυτο π ελεγε ο Ομπανεμπανε για τ τηλεοπτικα μαλλον συμφωνω οτι ειχε δικιο
Μονο τον Εκονγκ πηραμε πριν ν κλεισει το τηλεοπτικο
Μπαμπα κ Κεντζιορα φαινεται οτι ερχονται τωρα π εκλεισε η συμφωνια για τ τηλεοπτικο π ειναι διετους διαρκειας στη νοβα κ περιπου οπως λενε στο υψος αμοιβης π ηταν
Συμφωνώ λίγες μεταγραφές αλλά ποιοτικές έως τώρα 3 για την ακρίβεια William Troost-Ekong, Baba Rahman, Tomasz Kędziora.paokovios1974 έγραψε:Σημερα για να μην γκρινιαζουμε μονο ειναι η καλυτερη μερα(μεχρις στιγμης) της παρουσης μεταγραφικης περιοδου.
Ενας Ανακοινωμενος πολυ καλος παικτης,το καλυτερο αριστερο μπακ θεωρω οτι θα ειναι, και στην Ελλαδα ετοιμος για υπογραφες 2ος παικτης διεθνης που οταν θα προσαρμοστει θα ειναι απο τα καλυτερα μπακ του πρωταθληματος.
Μπραβο λοιπον για σημερα , συνεχζιστε ετσι ρε γμτ
Δείχνει πως δεν κάνουμε λάθη παρελθόντος αλλά πρέπει μέσα στην εβδομάδα να έρθει Επιθετικός, 8αρι και εξτρέμ.
Σε 2εβδομάδες παίζουμε.
Συμπληρώθηκαν 10 μέρες από την μέρα που ο ΠΑΟΚ "ανακοίνωσε" το φορ...και φορ δεν έχουμε
Θέλω να πιστεύω πως μέσα στην εβδομάδα θα έρθει ο επιθετικός.
Μια απορία την έχω ο William Troost-Ekong παρουσιάστηκε και στην επίσημη σελίδα της Ομάδος με την φανέλα με το Νούμερο 15 και βλέπω στις προπονήσεις έχει το Νούμερο 51 στο σορτσάκι του ή εγώ δεν βλέπω καλά ή παίζει με τα Νούμερα Φανέλας δεν εξηγείται.. γιατί στο φιλικό με την Steaua είχε το Νούμερο 95 που το έχει ο μικρός ο Τζίμας οτιναναι στην κυριολεξία...
Μια απορία την έχω ο William Troost-Ekong παρουσιάστηκε και στην επίσημη σελίδα της Ομάδος με την φανέλα με το Νούμερο 15 και βλέπω στις προπονήσεις έχει το Νούμερο 51 στο σορτσάκι του ή εγώ δεν βλέπω καλά ή παίζει με τα Νούμερα Φανέλας δεν εξηγείται.. γιατί στο φιλικό με την Steaua είχε το Νούμερο 95 που το έχει ο μικρός ο Τζίμας οτιναναι στην κυριολεξία...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Τρί 11 Ιούλ 2023, 08:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- paokovios1974
Πιστεύω σημερα θα ξεκαθαρίσει του σαματα και θα μαθουμε καλα νεα για οζντοεφ,το ροστερ εχει αναβαθμιστεί με μεταγραφες απ το πανω ραφι,εγω αυτο βλεπω
Με τον Λούκας Τέιλορ τι συμβαίνει; Είχε ακουστεί ότι πλήρωσε τη ρήτρα του η Σαχτάρ, όμως το τρανσφερμαρκτ τον έχει στο ρόστερ μας.
Να βγει καποιος απο την ομάδα να μας ξεκαθαρίσει για τα νουμερα. Αλλα δίνει ο κυρ κυρ άλλα ο Λουτσέσκου κ άλλα ο μποτο.
να σημειώσω ότι με τη μεταγραφή του μπάμπα φτάσαμε στους 3 ξένους
έχουμε άλλες 2 θέσεις αν δεν κάνω λάθος (οι ρώσοι λογίζονται ως ξένοι, έτσι?)
- ΑποστόληςΑ
Μαζί με τον ΠΑΟΚ Β΄ μπορούμε να έχουμε στο ρόστερ, 8 μη κοινοτικούς παίκτες και άλλους 4 επιπλέον, ηλικίας U-23 (σύνολο 8+4=12), αλλά στον ίδιο αγώνα μπορούν να αγωνιστούν μόνο 5 σε κάθε ομάδα, ανεξαρτήτως ηλικίας.
- black_star_ninja
ποιοι ειναι; Αουγκουστο, Μπαμπα και ποιος αλλος;danirifle έγραψε:να σημειώσω ότι με τη μεταγραφή του μπάμπα φτάσαμε στους 3 ξένους
- constadine
Οι Ρώσοι λογίζονταν σαν κοινοτικοί , οι Ουκρανοί λογίζονταν σαν ξένοι.danirifle έγραψε:να σημειώσω ότι με τη μεταγραφή του μπάμπα φτάσαμε στους 3 ξένους
Να άλλαξε κάτι λόγω ...πολέμου ,δεν το πιστεύω.
Τάισον.black_star_ninja έγραψε:ποιοι ειναι; Αουγκουστο, Μπαμπα και ποιος αλλος;danirifle έγραψε:να σημειώσω ότι με τη μεταγραφή του μπάμπα φτάσαμε στους 3 ξένους