Razvan Lucescu V
Re: Razvan Lucescu V
Μπααα, αυτό που λέει ο Andrew είναι α το πραγματικά στενάχωρο.
Μπορούμε να σχολιάσουμε πολλά για την αγωνιστική εικόνα με βάση το γήπεδο, αλλα σε ότι αφορά τη βαθμολογία στην Ελλάδα, πρέπει να είναι κανεις είτε αφελής είτε κακόβουλος για να τη πάρει για σοβαρή κριτική.
Δεν είναι και δε θα είναι ποτε φυσιολογικό να παίζουμε με άλλους κανόνες.
Μπορούμε να σχολιάσουμε πολλά για την αγωνιστική εικόνα με βάση το γήπεδο, αλλα σε ότι αφορά τη βαθμολογία στην Ελλάδα, πρέπει να είναι κανεις είτε αφελής είτε κακόβουλος για να τη πάρει για σοβαρή κριτική.
Δεν είναι και δε θα είναι ποτε φυσιολογικό να παίζουμε με άλλους κανόνες.
embuji έγραψε:Να συμπληρωσω οτι, οι ισπανοι και ειδικα οι βασκοι, εχουν πολυ στην ποδοσφαιρικη κουλτουρα τους τα μπεμπε των ομαδων τους. Δεν μασανε πολυ απο σιτουεσιο και στρονγκ μενταλιτι. Βουτα στην θαλασσα και παιξε. Και ο γαυρος ειχε ελειψεις στο ροστερ του. Οι περισσοτερες μεταγραφες του δε του βγηκαν. Ο Μεντιλιμπαρ βρηκε λυσεις. Εκανε αλχημειες. Φορτωσε το ροστερ με μικρους και τους μπολιασε αναλογα. Ειχε και ορισμενους παικταραδες βεβαια αλλα βρηκε και λυσεις. Εσωτερικα. Και παιζει και ενα πιο συγχρονο ευρωπαϊκο ποδοσφαιρο.
Οχι δεν παιζει καθολου συγχρονο ποδοσφαιρο και φανηκε που τον διελυσε η Μποντο
Παντως για να πω λιγο και το πως σκεφτομαι την ολη κατασταση με τον Ρασβαν. Περαν του οτι εγω δεν τον γουσταρω το ξερετε νομιζω δε το κρυβω ετσι και αλλιως αλλα θελω να το παω αλλου και να εξηγηθω.
Ας πουμε οτι ο Λουτσεσκου μενει. Ειτε εχει καυλα ορεξη κλπ ειτε τον ειπε ο Ιβαν δε πας πουθενα. Οκ.
Εγω το βλεπω σαν ωρολογιακη βομβα. Τι εννοω; Υπαρχουμε εμεις που δεν τον πολυπαμε, οκ. Υπαρχουν αυτοι που τον πηγαιναν αλλα πλεον ειναι λιγο ας πουμε προβληματισμενοι και υπαρχουν και αυτοι που πινουν νερο στο ονομα του.
Η σεζον ειναι πληρως αποτυχημενη. Απο την ομαδα και τον προπονητη μεχρι προφανως και την διοικηση.
Ωρολογιακη βομβα ειναι γιατι ομως; Γιατι στις πρωτες στραβες με το κλιμα ηδη να μην ειναι πλεον πληρους εμπιστοσυνης στον Λουτσεσκου οι προβληματισμενοι, θα αρχισουν να στραβωνουν. Και καποιοι που τον πανε φουλ θα αρχισουν να εχουν πιο εντονους προβληματισμους. Εαν αυτο γινει 1-2-3 φορες η πιεση και προς τον Λουτσεσκου και προς τον Σαββιδη να παρει αποφασεις ολο και θα μεγαλωνουν με την σκια των 100 απο πανω να πολλαπλασιαζει την εν λογω πιεση (καλως η κακως τα 100 ειναι σημαδιακα ασχετα αν ειναι μια ποδοσφαιρικη σεζον οπως ολες).
Το να καταληξουμε σε οποιαδηποτε φαση της σεζον ομως να βγαινει μαζικη πιεση και δυσαρεσκια σε μια χρονια που πλεον το ροστερ και η ομαδα θα εχει ριζικη αλλαγη μπορει να δημιουργησει σοβαρα προβληματα.
Θεωρητικο 100% και μπορει να μην συμβει και να παει τρενο η ομαδα. Απλα στα ματια μου ο Ρασβαν αυτη την στιγμη μου μοιαζει σαν ωρολογιακη βομβα.
Ας πουμε οτι ο Λουτσεσκου μενει. Ειτε εχει καυλα ορεξη κλπ ειτε τον ειπε ο Ιβαν δε πας πουθενα. Οκ.
Εγω το βλεπω σαν ωρολογιακη βομβα. Τι εννοω; Υπαρχουμε εμεις που δεν τον πολυπαμε, οκ. Υπαρχουν αυτοι που τον πηγαιναν αλλα πλεον ειναι λιγο ας πουμε προβληματισμενοι και υπαρχουν και αυτοι που πινουν νερο στο ονομα του.
Η σεζον ειναι πληρως αποτυχημενη. Απο την ομαδα και τον προπονητη μεχρι προφανως και την διοικηση.
Ωρολογιακη βομβα ειναι γιατι ομως; Γιατι στις πρωτες στραβες με το κλιμα ηδη να μην ειναι πλεον πληρους εμπιστοσυνης στον Λουτσεσκου οι προβληματισμενοι, θα αρχισουν να στραβωνουν. Και καποιοι που τον πανε φουλ θα αρχισουν να εχουν πιο εντονους προβληματισμους. Εαν αυτο γινει 1-2-3 φορες η πιεση και προς τον Λουτσεσκου και προς τον Σαββιδη να παρει αποφασεις ολο και θα μεγαλωνουν με την σκια των 100 απο πανω να πολλαπλασιαζει την εν λογω πιεση (καλως η κακως τα 100 ειναι σημαδιακα ασχετα αν ειναι μια ποδοσφαιρικη σεζον οπως ολες).
Το να καταληξουμε σε οποιαδηποτε φαση της σεζον ομως να βγαινει μαζικη πιεση και δυσαρεσκια σε μια χρονια που πλεον το ροστερ και η ομαδα θα εχει ριζικη αλλαγη μπορει να δημιουργησει σοβαρα προβληματα.
Θεωρητικο 100% και μπορει να μην συμβει και να παει τρενο η ομαδα. Απλα στα ματια μου ο Ρασβαν αυτη την στιγμη μου μοιαζει σαν ωρολογιακη βομβα.
aivas19 έγραψε:embuji έγραψε:Να συμπληρωσω οτι, οι ισπανοι και ειδικα οι βασκοι, εχουν πολυ στην ποδοσφαιρικη κουλτουρα τους τα μπεμπε των ομαδων τους. Δεν μασανε πολυ απο σιτουεσιο και στρονγκ μενταλιτι. Βουτα στην θαλασσα και παιξε. Και ο γαυρος ειχε ελειψεις στο ροστερ του. Οι περισσοτερες μεταγραφες του δε του βγηκαν. Ο Μεντιλιμπαρ βρηκε λυσεις. Εκανε αλχημειες. Φορτωσε το ροστερ με μικρους και τους μπολιασε αναλογα. Ειχε και ορισμενους παικταραδες βεβαια αλλα βρηκε και λυσεις. Εσωτερικα. Και παιζει και ενα πιο συγχρονο ευρωπαϊκο ποδοσφαιρο.
Οχι δεν παιζει καθολου συγχρονο ποδοσφαιρο και φανηκε που τον διελυσε η Μποντο
Υποτιμας την μποντο που θα παιξει τα ρεστα της σε 2 μερες για να παει τελικο γιουροπα λιγκ ενω μας απεκλεισε και μας εκανε γιογιο η μπεκαλι fc?
Razvan Lucescu V
Νομιζω εσυ την υποτιμάς λεγοντας οτι ο γαβρος παιζει μοντερνο ποδοσφαιρο. Εσυ πες οτι πχ ο περσινος ΠΑΟΚ δεν επαιξε μοντερνο ποδοσφαιρο και επαιξε ο φετινος γαβρος. Ακουστηκες
aivas19 έγραψε:Νομιζω εσυ την υποτιμάς λεγοντας οτι ο γαβρος παιζει μοντερνο ποδοσφαιρο. Εσυ πες οτι πχ ο περσινος ΠΑΟΚ δεν επαιξε μοντερνο ποδοσφαιρο και επαιξε ο φετινος γαβρος. Ακουστηκες
Εχει σχεση το ποδοσφαιρο που επαιξε περσι ο ΠΑΟΚ με το φετινο; Αυτο λες;
Στο ρελαντι ντορτι φαγαμε φιλε.
Razvan Lucescu V
Μιλησα εγω για το φετινο; Απλα δε γινεται να λες μοντερνο το ποδοσφαιρο του φετινου γαυρου που ειναι υποδεεστερο απο αυτο που παιξαμε εμεις περσι
Περσι ριξαμε ντορτι και φαγαμε ντορτι. Και; Η Μπαρτσα δηλαδη δε παιζει μοντερνο ποδοσφαιρο; Η Αρσεναλ; Η Μπαγερν;
Περσι ριξαμε ντορτι και φαγαμε ντορτι. Και; Η Μπαρτσα δηλαδη δε παιζει μοντερνο ποδοσφαιρο; Η Αρσεναλ; Η Μπαγερν;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Τρί 06 Μάιος 2025, 13:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
aivas19 έγραψε:Μιλησα εγω για το φετινο; Απλα δε γινεται να λες μοντερνο το ποδοσφαιρο του φετινου γαυρου που ειναι υποδεεστερο απο αυτο που παιξαμε εμεις περσι
Περσι ριξαμε ντορτι και φαγαμε ντορτι. Και; Η Μπαρτσα δηλαδη δε παιζει μοντερνο ποδοσφαιρο; Η Αρσεναλ;
Προσπαθεις να μου πεις οτι ο ΠΑΟΚ παιζει με εντασεις ευρωπαϊκων προδιαγραφων και μου φερνεις σαν παραδειγμα την μπαρτσελονα και την αρσεναλ για να μου πεις τι; Τι σχεση εχουν αυτες οι ομαδες με τον ΠΑΟΚ.
Οχι εσυ προσπαθεις να μας πεις οτι ο γαυρος παιζει μοντερνο ποδοσφαιρο οποτε να μας πεις τι σχεση εχει με αυτες τις ομαδες. Μιλας για ντορτι, 4-1 εχασε απο Μπαρτσα η Μπαγερν. Η Ιντερ πριν 10 μερες μαζεψε τριαρα απο Μιλαν και μετα πηγε να παρει διπλο στο Καμπ Νου. Τι σημασια εχει το ντορτι να μας πεις με το μοντερνο ποδοσφαιρο να καταλαβουμε κι εμεις οι αδαεις
το ντορτι απο μονο του; τιποτα. Το οτι το εβαλε στο ρελαντι σε ματσ που η ψυχολογια του ηταν σφυριξε να φυγουμε να κανουμε φιεστα; Πολλα.
Razvan Lucescu V
Ε αν δε λεει τιποτα μην το αναφέρεις. Ξεχνας οτι ηρθε 4-2 οχι 4-0, και οτι θελαμε μονο νικη για αυτο στο 2-2 δεν παίξαμε ταμπούρι, αλλα οκ οτι βολευει τον καθενα. Εσυ λες οτι δεν ειχαν κινητρο τη φιεστα, οτι βολευει για να σκισουμε την ομαδα
Ναι ρελαντι εβαλε και η Μιλαν 3 στην Ιντερ αρα η Μιλαν παιζει πιο μοντερνο ποδοσφαιρο απο την Ιντερ. Οκ. Σωστη αναλυση
Ναι ρελαντι εβαλε και η Μιλαν 3 στην Ιντερ αρα η Μιλαν παιζει πιο μοντερνο ποδοσφαιρο απο την Ιντερ. Οκ. Σωστη αναλυση
embuji έγραψε:aivas19 έγραψε:Μιλησα εγω για το φετινο; Απλα δε γινεται να λες μοντερνο το ποδοσφαιρο του φετινου γαυρου που ειναι υποδεεστερο απο αυτο που παιξαμε εμεις περσι
Περσι ριξαμε ντορτι και φαγαμε ντορτι. Και; Η Μπαρτσα δηλαδη δε παιζει μοντερνο ποδοσφαιρο; Η Αρσεναλ;
Προσπαθεις να μου πεις οτι ο ΠΑΟΚ παιζει με εντασεις ευρωπαϊκων προδιαγραφων και μου φερνεις σαν παραδειγμα την μπαρτσελονα και την αρσεναλ για να μου πεις τι; Τι σχεση εχουν αυτες οι ομαδες με τον ΠΑΟΚ.
Οι εντασεις και το μοντερνο ποδοσφαιρο δεν ειναι το ιδιο πραμα οσο και αν το ενα απαιτειται για να υπάρξει το αλλο
Καλως φιλε εμενα το μονο που με νοιαζει ειναι να σκισω την ομαδα, δεν θελω το καλο της, ο λουτσεσκου παιζει συγχρονο ποδοσφαιρο και τελειωσε την σεζον στο -20φευγα. Δε θα βρεθουμε ποτε στην συζητηση. Βλεπουμε εντελως διαφορετικα το ποδοσφαιρο, υγεια φιλε μου ολα καλα.
και απλα μια τελευταια απαντηση στο σχολιο, Θελω να δω μια συγχρονη ομαδα που δεν εχει εντασεις και παιζει μοντερνο ποδοσφαιρο προσπαθοντας να πρωταγωνιστει. Θα το ψαξω να βρω μια.
Απλα Aiva στο λεω για να καταλαβεις λιγο αν βλεπεις Premier League σαν παραδειγμα που εγω λιωνω καθε σουκου εχω μουρλα, τον ΠΑΟΚ θελω να τον δω να παιζει ποδοσφαιρο παρομοιο της Bournemouth. Δε θελω να φερω παραδειγμα ομαδας πιο ψηλα στην βαθμολογια γιατι εκει το επιπεδο ποδοσφαιριστων ειναι τρομακτικο οτι και να παιξουνε πιο δυσκολο ειναι να αποτυχουν παρα να πετυχουν. (εξαιρεση το πεταγμα της φορεστ)
και απλα μια τελευταια απαντηση στο σχολιο, Θελω να δω μια συγχρονη ομαδα που δεν εχει εντασεις και παιζει μοντερνο ποδοσφαιρο προσπαθοντας να πρωταγωνιστει. Θα το ψαξω να βρω μια.
Απλα Aiva στο λεω για να καταλαβεις λιγο αν βλεπεις Premier League σαν παραδειγμα που εγω λιωνω καθε σουκου εχω μουρλα, τον ΠΑΟΚ θελω να τον δω να παιζει ποδοσφαιρο παρομοιο της Bournemouth. Δε θελω να φερω παραδειγμα ομαδας πιο ψηλα στην βαθμολογια γιατι εκει το επιπεδο ποδοσφαιριστων ειναι τρομακτικο οτι και να παιξουνε πιο δυσκολο ειναι να αποτυχουν παρα να πετυχουν. (εξαιρεση το πεταγμα της φορεστ)
- TylerDurden
aivas19 έγραψε:Οχι εσυ προσπαθεις να μας πεις οτι ο γαυρος παιζει μοντερνο ποδοσφαιρο οποτε να μας πεις τι σχεση εχει με αυτες τις ομαδες. Μιλας για ντορτι, 4-1 εχασε απο Μπαρτσα η Μπαγερν. Η Ιντερ πριν 10 μερες μαζεψε τριαρα απο Μιλαν και μετα πηγε να παρει διπλο στο Καμπ Νου. Τι σημασια εχει το ντορτι να μας πεις με το μοντερνο ποδοσφαιρο να καταλαβουμε κι εμεις οι αδαεις
Να πω λίγο εδώ πως εσύ ανέφερες ώς επιχείρημα περί μη σύγχρονου ποδοσφαίρου το ότι η Μπόντο διέλυσε το γαύρο. Δε βγάζει νόημα η επιχειρηματολογία σου.
Ναι απλα θεωρω οτι ο γαβρος επαιξε λιγοτερο μοντερνο ποδοσφαιρο απο οτι παιξαμε εμεις περσι. Αν ηταν μονο οι εντασεις το θεμα θα βαζαμε 11 στιβικους. Πχ θεωρω οτι η Ρεαλ εχει παικτες με εντασεις αλλα δε θεωρω οτι παιζει μοντερνο ποδοσφαιρο οπως η Μπαρτσα