Levski Sofia - ΠΑΟΚ 21/7 20:00,NovaSports2HD
Re: Levski Sofia - ΠΑΟΚ 21/7 20:00,NovaSports2HD
το παράξενο είναι ότι οι βούλγαροι τρέχουν περισσότερο από τα "μικρά" μας
- sourmenetes
- Moderator
Το τρέξιμο ίσως έχει να κάνει με την. Προετοιμασίαdanirifle έγραψε:το παράξενο είναι ότι οι βούλγαροι τρέχουν περισσότερο από τα "μικρά" μας
Για αυτό ήθελε χαμηλό ρυθμό το ματς.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Shivaspace
Παίζουν ήδη πρωτάθλημα. Λογικό να έχουν καλύτερο ρυθμο
- Psuxo_logos
sourmenetes έγραψε:Ρε αθενς ειλικρινά πας καλά ρε φίλε;;Athens έγραψε:φερτε ρε μλκς στοπερ δεκαρι και φορακλα να αλλαξει η ομαδα, ναι προπονητες δεν ειμαστε αλλα ματακια εχουμε....
κατι κουαλιατα και Νταντες ειναι για β ομαδα και για μεγαλη υπομονη...δεν ειναι για ενδεκαδα, οπως και ο Καργας..
Είσαι στο ημίχρονο και μας λες για το δεκάρι και το στόπερ;;
Συγγνώμη, απαγορεύεται;
ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ!
Για 1-2 κατοστάρικα δεν έχεις στην άμυνα τον Κρέσπο.
Παίξε με τον κάργα που στο πρώτο του musst win παιχνίδι τρέμουν τα ποδαράκια του .
Αυτά τα παιχνίδια τα παίρνεις με εμπειρία και προσωπικότητα σε αυτην την περίοδο
Παίξε με τον κάργα που στο πρώτο του musst win παιχνίδι τρέμουν τα ποδαράκια του .
Αυτά τα παιχνίδια τα παίρνεις με εμπειρία και προσωπικότητα σε αυτην την περίοδο
Μια ενδεκάδα με 7 νέα πρόσωπα σε σχέση με πέρυσι είναι λογικό να έχει πολλά θέματα κουρδισματος. Ιδίως όταν τα περισσότερα πρόσωπα είναι νέοι παίκτες, όχι ιδιαίτερης αντικειμενικης αξίας που ευελπιστεις να αναδειχθούν στη διάρκεια της χρονιάς μέσα από τη δουλειά.
Με εξαίρεση το πρώτο, κρύο,γκολ, ο ΠΑΟΚ είναι όπως τον περίμενα. Καλύτερος από τον αντίπαλο, απλά όχι τόσο καλός ώστε να επιβληθεί άνετα. Δε θα κάτσω να πεθάνω γιατί οι 2-3 καλές ευκαιρίες μου τις έπιασε στο τσακ ο τέρματας τους ή πήγαν σύριζα αουτ.
Το παιχνίδι και η πρόκριση έχει δρόμο ακόμα, ειλικρινά στεναχωριεμαι με τους φίλους εδώ που δε μπορούν να κρίνουν αντικειμενικά τις δυνατότητες αυτή τη στιγμή της ομάδας και ξεσπουν σε οτιδήποτε απλά βρεθεί μπροστά τους. Προτείνω ψύχραιμη ανάγνωση της φάσης και υπομονη
Με εξαίρεση το πρώτο, κρύο,γκολ, ο ΠΑΟΚ είναι όπως τον περίμενα. Καλύτερος από τον αντίπαλο, απλά όχι τόσο καλός ώστε να επιβληθεί άνετα. Δε θα κάτσω να πεθάνω γιατί οι 2-3 καλές ευκαιρίες μου τις έπιασε στο τσακ ο τέρματας τους ή πήγαν σύριζα αουτ.
Το παιχνίδι και η πρόκριση έχει δρόμο ακόμα, ειλικρινά στεναχωριεμαι με τους φίλους εδώ που δε μπορούν να κρίνουν αντικειμενικά τις δυνατότητες αυτή τη στιγμή της ομάδας και ξεσπουν σε οτιδήποτε απλά βρεθεί μπροστά τους. Προτείνω ψύχραιμη ανάγνωση της φάσης και υπομονη
Psuxo_logos έγραψε:sourmenetes έγραψε:Ρε αθενς ειλικρινά πας καλά ρε φίλε;;Athens έγραψε:φερτε ρε μλκς στοπερ δεκαρι και φορακλα να αλλαξει η ομαδα, ναι προπονητες δεν ειμαστε αλλα ματακια εχουμε....
κατι κουαλιατα και Νταντες ειναι για β ομαδα και για μεγαλη υπομονη...δεν ειναι για ενδεκαδα, οπως και ο Καργας..
Συγγνώμη, απαγορεύεται;
ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ!
Να κάνουμε μεταγραφές στο ημίχρονο νομίζω απαγορεύεται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Πέμ 21 Ιούλ 2022, 20:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Στην τελική όποιος δεν έχει υπομονή μπορεί πάει στον Ιβάν, να του δώσει ότι θέλει, να πάρει τον ΠΑΟΚ και να κάνει άλλο σχεδιασμό. Ο σχεδιασμός λέει μικροί σε ηλικία παίκτες και υπομονή. Σε όποιον δεν αρέσει ας πάρει τον ΠΑΟΚ και ας τον αλλάξει.
Πρώτο ματς είναι. Έλεος. ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ. Όποιος δεν μπορεί ας πάει για καφέ.
Πρώτο ματς είναι. Έλεος. ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ. Όποιος δεν μπορεί ας πάει για καφέ.
- sourmenetes
- Moderator
Εκτός τόπου και χρόνου είναι!!Psuxo_logos έγραψε:sourmenetes έγραψε:Ρε αθενς ειλικρινά πας καλά ρε φίλε;;Athens έγραψε:φερτε ρε μλκς στοπερ δεκαρι και φορακλα να αλλαξει η ομαδα, ναι προπονητες δεν ειμαστε αλλα ματακια εχουμε....
Συγγνώμη, απαγορεύεται;
ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ!
Είσαι στο ημίχρονο ματς που πάει σκατα και μιλάμε τώρα για μεταγραφές;;
giapas έγραψε:Μια ενδεκάδα με 7 νέα πρόσωπα σε σχέση με πέρυσι είναι λογικό να έχει πολλά θέματα κουρδισματος. Ιδίως όταν τα περισσότερα πρόσωπα είναι νέοι παίκτες, όχι ιδιαίτερης αντικειμενικης αξίας που ευελπιστεις να αναδειχθούν στη διάρκεια της χρονιάς μέσα από τη δουλειά.
+1
Δεν έχω διαβάσει τίποτα, βλέπω καμιά 400 άτομα εδώ μέσα. Φαντάζομαι το κλίμα.
Ρε ΠΑΟΚΑΡΑ ρε..
Θα περάσουμε με καθε τρόπο..
Ρε ΠΑΟΚΑΡΑ ρε..
Θα περάσουμε με καθε τρόπο..
Εδω εισηγηθηκε την ανανεωση του Σβαμπ οταν σερνοταν ολη τη χρονια. Τι ψαχνεις?joshua έγραψε:Το διδυμο Αγκουστο-Σβαμπ δεν μας βγηκε ποτε περσι γιατι στο διαολο το επελεξε και παλι?
Δυσκολευεται να παρει αποφαση μερικα πραγματα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk