Το τρέξιμο ίσως έχει να κάνει με την. Προετοιμασίαdanirifle έγραψε:το παράξενο είναι ότι οι βούλγαροι τρέχουν περισσότερο από τα "μικρά" μας
Για αυτό ήθελε χαμηλό ρυθμό το ματς.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το τρέξιμο ίσως έχει να κάνει με την. Προετοιμασίαdanirifle έγραψε:το παράξενο είναι ότι οι βούλγαροι τρέχουν περισσότερο από τα "μικρά" μας
Συγγνώμη, απαγορεύεται;sourmenetes έγραψε:Ρε αθενς ειλικρινά πας καλά ρε φίλε;;Athens έγραψε:φερτε ρε μλκς στοπερ δεκαρι και φορακλα να αλλαξει η ομαδα, ναι προπονητες δεν ειμαστε αλλα ματακια εχουμε....
κατι κουαλιατα και Νταντες ειναι για β ομαδα και για μεγαλη υπομονη...δεν ειναι για ενδεκαδα, οπως και ο Καργας..
Είσαι στο ημίχρονο και μας λες για το δεκάρι και το στόπερ;;
Psuxo_logos έγραψε:Συγγνώμη, απαγορεύεται;sourmenetes έγραψε:Ρε αθενς ειλικρινά πας καλά ρε φίλε;;Athens έγραψε:φερτε ρε μλκς στοπερ δεκαρι και φορακλα να αλλαξει η ομαδα, ναι προπονητες δεν ειμαστε αλλα ματακια εχουμε....
κατι κουαλιατα και Νταντες ειναι για β ομαδα και για μεγαλη υπομονη...δεν ειναι για ενδεκαδα, οπως και ο Καργας..
ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ!
Εκτός τόπου και χρόνου είναι!!Psuxo_logos έγραψε:Συγγνώμη, απαγορεύεται;sourmenetes έγραψε:Ρε αθενς ειλικρινά πας καλά ρε φίλε;;Athens έγραψε:φερτε ρε μλκς στοπερ δεκαρι και φορακλα να αλλαξει η ομαδα, ναι προπονητες δεν ειμαστε αλλα ματακια εχουμε....
ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ!
+1giapas έγραψε:Μια ενδεκάδα με 7 νέα πρόσωπα σε σχέση με πέρυσι είναι λογικό να έχει πολλά θέματα κουρδισματος. Ιδίως όταν τα περισσότερα πρόσωπα είναι νέοι παίκτες, όχι ιδιαίτερης αντικειμενικης αξίας που ευελπιστεις να αναδειχθούν στη διάρκεια της χρονιάς μέσα από τη δουλειά.
Με εξαίρεση το πρώτο, κρύο,γκολ, ο ΠΑΟΚ είναι όπως τον περίμενα. Καλύτερος από τον αντίπαλο, απλά όχι τόσο καλός ώστε να επιβληθεί άνετα. Δε θα κάτσω να πεθάνω γιατί οι 2-3 καλές ευκαιρίες μου τις έπιασε στο τσακ ο τέρματας τους ή πήγαν σύριζα αουτ.
Το παιχνίδι και η πρόκριση έχει δρόμο ακόμα, ειλικρινά στεναχωριεμαι με τους φίλους εδώ που δε μπορούν να κρίνουν αντικειμενικά τις δυνατότητες αυτή τη στιγμή της ομάδας και ξεσπουν σε οτιδήποτε απλά βρεθεί μπροστά τους. Προτείνω ψύχραιμη ανάγνωση της φάσης και υπομονη
Εδω εισηγηθηκε την ανανεωση του Σβαμπ οταν σερνοταν ολη τη χρονια. Τι ψαχνεις?joshua έγραψε:Το διδυμο Αγκουστο-Σβαμπ δεν μας βγηκε ποτε περσι γιατι στο διαολο το επελεξε και παλι?