Προετοιμασία - Φιλικοί Αγώνες 2015-16

Συζήτηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασιας, τις καθημερινές προπονήσεις και τους τραυματισμούς των παικτών
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Προετοιμασία - Φιλικοί Αγώνες 2015-16

Δημοσίευση από desperando »

ετσι ειναι
Άβαταρ μέλους
evripidis4

Δημοσίευση από evripidis4 »

Ο Τζαβέλας μπορεί να είναι η ψυχή της παρέας..ο τύπος που σε κάνει να περνάς καλά στην προπόνηση, στις αποστολές, στον καφέ και στην παραλία, να είναι γαμάτος τύπος....αλλά πίσω μπάζει ρε φίλε...πολλά λάθη...κατανοώ ότι ο προπονητής θέλει ένα τέτοιο στυλ παίκτη εκεί για να μπορεί να παίζει ένας πιο επιθετικός παίκτης σε εκείνο το άκρο...αλλά ρε φίλε..είναι λίγος..μακάρι να είμαστε λάθος και να μας διαψεύσει..

Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Δεν εχει αλλο εκει και για μενα όσοι παιζουν τριάδα στόπερ οι πλάγιοι στόπερ πρεπει να παιζουν με το καλο τους πόδι οποτε θα θελα αριστεροπόδαρο στόπερ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αυτή τη στιγμή ή Τζαβέλλας ή Παπαγιαννόπουλος. Αν με το καλό πάρουμε σοβαρό αριστερό στόπερ, θα παίζει εκείνος στη θέση αυτή.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

desperando έγραψε:
vs40 έγραψε:

τιποτα δεν γραφω ως δεδομενο, απλα εχω την τυχη που και που να βγαινω για κανα καφε με μερικους παικτες αποτην ομαδα και ειναι πιο ευκολο να μαθω πραγματα εκ των εσω που δεν βγαινουν.
και γω προσωπικα δεν τον παω τον τζαβελλα αλλα πες μου αν ειναι αυτος που λες γιατι κανενας ελληνας συμπαικτης του δεν εχει προβλημα μαζι του και ταυτοχρονα ειναι απο τους αγαπημενους του ιου σαββιδη?

Ακριβώς το γεγονός ότι είναι φίλος με το γιο του Σαββίδη με κάνει να ανησυχώ ακόμη περισσότερο. Τι δουλειά έχει να βγαίνει με τον εργοδότη του? Ομάδα είσαι όχι παρεάκι. Το παίζει ο αστείος το πειραχτήρι και ο cool της παρέας. Η δική μου εμπειρία ζωής μου έχει δείξει ότι τέτοιοι ψευτοκουλ τύποι χαλάνε πάντα τις παρέες, ειδικά όταν αυτές είναι μεγάλες. Τα καλά παιδιά πάντα δεν παίρνουν θέση και ας έχουν χαλαστεί λιγάκι - κανείς δε θέλει να ρίξει το επίπεδό του στο επίπεδο της Τατιάνας Στεφανίδου και να κοντραριστεί μαζί του. Για αυτούς τους τύπους όμως αυτό είναι το ψωμί τους. Μόλις όμως δε βολεύονται με τις συνθήκες τις παρέας (πχ αν για λίγο χάσουν δημοτικότητα) και δεν κάνουν αυτό που έχουν στο μυαλό τους, αρχίζουν να τα ξεσκίζουν όλα. Πόσο μάλιστα σε μια ομάδα που φρόντισες να έχεις την ηγεσία μαζί σου. ΖΒ και τώρα και γιο Σαββίδη. Το κλείνω εδώ. Σας παρακαλώ μη μου αναφέρετε για έναν παίκτη που πλέον δε βλέπω μπροστά μου. He is dead to me. Δεν πρόκειται να τον κριτικάρω ποτέ δεν πρόκειται να τον γιουχάρω ποτέ όπως κάναν άλλοι τον Σάλπι, δεν πρόκειται να τον χειροκροτήσω ποτέ, δεν πρόκειται να γράψω ούτε ένα γράμμα ή κόμμα για αυτόν ξανά. He is dead to me. Εμπιστεύομαι ΑΠΟΛΥΤΑ τον Άρνεσεν και ΟΛΑ θα πάρουν το δρόμο τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Σάβ 11 Ιούλ 2015, 23:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

desperando έγραψε: τιποτα δεν γραφω ως δεδομενο, απλα εχω την τυχη που και που να βγαινω για κανα καφε με μερικους παικτες αποτην ομαδα
Σταυρο εσύ? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

"Σε κάποια στιγμή κάνει ένα τακουνάκι με τους συμπαίκτες του να ξεσπούν σε επιφωνήματα και τον Λέκο να φωνάζει: "ποιότητα Νομπόα, μπράβο"

Θυμαμαι τον Σαντος να κραζει Βιερινια γιατι εκανε μια φανταιζι ενεργεια (επιτυχημενη). Μισω αυτη τη σχολη προπονητων που εχει καταστρεψει το θεαμα στο ποδοσφαιρο, στο βωμο του αποτελεσματος. Η τριπλα και το θεαμα, απαγορευμενα δια ροπαλου, ακομα και επιτυχημενα να ειναι.

Αυτο το περιστατικο μου δειχνει, εστω αμυδρα, διαφορετικη νοοτροπια και χαιρομαι πολυ. Ελπιζω η νεα γενια προπονητων να ξεπερασει αυτο το κομπλεξ.
Άβαταρ μέλους
Mr.Charlie

Δημοσίευση από Mr.Charlie »

Το φιλικο με την Dnipro με ρωσικη αναμεταδοση αλλα μικρο το κακο!

[youtube]-bfMhaWwRdw[/youtube]

Μεχρι το 30κατι που βαζουμε το γκολ ειναι εμφανης η κακη λειτουργια της τετραδας Costa - Vitor - Τζαβελα - Τζιολη (αποψη μου εννοειται). Η ομαδα εχει πολλα περιθωρια βελτιωσης :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
mrpink

Δημοσίευση από mrpink »

Sic-4, δεν φταινε οι προπονητες σ αυτο. Νομιζω πως τους αδικεις.

Οι πιθανοτητες να ειναι επιτυχημενη μια θεαματικη ενεργεια κινουνται κατα τη γνωμη μου απο το 0 περιπου, για καποιους ποδοσφαιριστες, μεχρι το 0.5, για καποιους αλλους. Οταν επιχειρεις δηλαδη μια θεαματικη ενεργεια, ειναι πενηντα πενηντα να σου βγει, αν εισαι ο Ροναλντινιο. Αν εισαι καποιος αλλος, το ρισκο ειναι ακομη μεγαλυτερο.

Στην πρωτη του συμμετοχη με τον ΠΑΟΚ, προς το τελος του αγωνα, ο Νομποα ειχε κανει ενα πολυ ριψοκινδυνο τακουνακι εξω απ τη μεγαλη μας περιοχη. Αν του εβγαινε, θα οδηγουσε σε μια ωραια αντεπιθεση. Δεν του βγηκε. Παρολιγο να φαμε γκολ.

Αν βγαζαμε αντεπιθεση, θα λεγαμε ολοι "μπραβο το παληκαρι". Αν τρωγαμε γκολ, θα λεγαμε "μα τι μ@λ@κιες κανει ο προπονητης, και δεν τον τραβαει τ αυτι τον Νομποα?". Το θεαματικο ποδοσφαιρο θα σου βγει μια στις τοσες. Οσο δεν σου βγαινει ομως, δημιουργει γκρινια λογω των χαμενων αποτελεσματων, και καταληγει να ειναι προπονητοφαγο. Θα ρισκαρες εσυ τη δουλεια σου σε μια ζαρια, για θα πηγαινες σε κατι πιο σιγουρο?

Επομενως, δεν εχει τοσο μεγαλη σημασια τι κανει η νεα γενια προπονητων. Η νεα γενια οπαδων ποτε θα ξεπερασει τα κομπλεξ της?
Άβαταρ μέλους
sakis_the_fraud

Δημοσίευση από sakis_the_fraud »

Ειδα κονσερβα το ματσακι μιας και βρηκα λιγο χρονο σημερα και πραγματικα απορω με οσους λενε για τον ανανεωμενο και παικταρα πελκα. Κατα την γνωμη μου, οντως εχει βελτιωθει σε σχεση με παλαιοτερα, αλλα και παλι δεν ειναι παικτης για ΠΑΟΚ. Οι μισες του προσπαθειες στα 2 τελευταια φιλικα δεν ηταν ολοκληρωμενες.

Για την αμυνα δεν θα πω πολλα, θελει δουλεια η τριαδα αλλα και σε ατομικο επιπεδο δεν ειμαστε καλα απο αποψη ποιοτητας.

Στα χαφ ειδαμε την διαφορα χαριση-τζιολη, ο πιτσιρικας προσπαθησε να προωθησει την μπαλα μπροστα ενω το 80% των πασων του τζιολη ηταν προς τσ πισω. Με την 4αδα που υπάρχει στα 6αρια (νομποα, τζιολης, μαντουρο, χαρισης)θεωρω σιγουρη μια αποχώρηση, με τον μαντουρο 1ο στην λιστα. Πολυ καλα στοιχεια απο τον μικρο που ομολογουμενως θυμιζει γκαρσια.

Αλλη μια καλη εμφανιση απο τον Μυστακιδη, το παιδι βλεπω εχει τα σωματικα προσοντα και την τεχνικη για να παρει μια θεση στο ροστερ. Αν ξερει καποιος περισσοτερα πραγματα για τον παικτη ας τα παρεθεσει για να παρουμε και μεις μια ιδεα.

Υ.γ. σαλπι ειναι κριμα να χαλας την εικονα σου, παρατα τα με το κεφαλι ψηλα, μην ξεφτυλιζεσαι αλλο.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

sakis_the_fraud έγραψε: Στα χαφ ειδαμε την διαφορα χαριση-τζιολη, ο πιτσιρικας προσπαθησε να προωθησει την μπαλα μπροστα ενω το 80% των πασων του τζιολη ηταν προς τσ πισω. Με την 4αδα που υπάρχει στα 6αρια (νομποα, τζιολης, μαντουρο, χαρισης)θεωρω σιγουρη μια αποχώρηση, με τον μαντουρο 1ο στην λιστα. Πολυ καλα στοιχεια απο τον μικρο που ομολογουμενως θυμιζει γκαρσια.
Γιατι ο Κατσε που λογίζεται ? :) Το προβλημα στο τελευταιο φιλικο και αυτο που δε θελω να δω ποτε, ειναι Τζιολης και Κατσε στην ιδια ενδεκαδα. Αυτοι πρεπει να ειναι για μια θεση αυτη του εξαριου ασχετως σχηματος. Δεν μπορεις να εχεις απο τους τρεις κεντρικους μεσους τους δυο προβληματικους επιθετικα. Καλως και χρυσος ο Τζιολης και η ηρεμια που φερνει στο παιχνιδι, καλος και χρυσος ο Κατσε και το τρεξιμο του και δεν ειναι και...αμπαλοι και οι δυο αλλα εχουν προβλημα στην προωθηση της μπαλας μπροστα. Ποτε και οι δυο στην ιδια ενδεκαδα. Θελει ενα δεκαρι καλο, εναν Νομποα και μετα οποιος θα ειναι στο 6.
Άβαταρ μέλους
sakis_the_fraud

Δημοσίευση από sakis_the_fraud »

Ο κατσε επαιξε περυσι και φετος στο 8.

Η τριαδα στο κεντρο ειναι δυσκολο θεμα, γιατι δεν υπαρχουν ολοκληρωμενοι παικτες και για τις τρεις θεσεις.

Περυσι πχ ειδαμε τον νομποα στο 8 (αν και παιζει 6) για να χωρεσει και ο τζιολης στην 11αδα.

Στο 8 υπάρχουν παικτες αλλα δεν διαθετουν την απαραιτητη ποιοτητα (πχ σαββιδης) ή σερνονται (πχ μαρτενς).

Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι οι λυσεις στο κεντρο θα γινουν λιγοτερες στο μελλον. Εχουμε υπερβολικα πολλους παικτες.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Ο τουντορ πάντως για Πελκα είπε τα καλύτερα
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

η ανανεωση με τον Πελκα θα ειναι πολυ δυσκολη...εξαιτιας του κουτσολιακου
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Θα είναι από τις πιο εύκολες ανανεώσεις. Δεν τον έχω για καθόλου χαζό τον Πέλκα..
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προετοιμασία-Προπονήσεις-Τραυματισμοί”