Καμμια σχέση το ένα πέσιμο με το άλλο απολύτως καμμια......kotsos έγραψε:Όταν έχουμε φάει πέσιμο στο Ζάγκρεμπ σε επίσημο ευρωπαϊκό παιχνίδι είναι γραφικό όσο το Ναύπλιο και συνάμα γελοίο να αναπαράγουμε και να γελάμε με αυτήν την είδηση.
Να με πάρει ο διάολας, αν κατάλαβα λέξη απ ότι έγραψες.theo G4 έγραψε:Αδερφέ μου στο Ζαγκρεπ πέσιμο φάγαν οι γούνες.
Έχω φάει πολλές φωρές ντου σε εκδρομές, να είναι καλά εκεί που είναι οι υπόλιποι
προτοσέλιδο δεν γείναμε γιατί δεν φτάσαμε στην Π.Α.Ο.Κ.αρα
και μερικές φωρές μείναμε στην ιστορία.
ΤΕΛΟΣ, να είσαι καλά αδερφέ μου
Κι εγω πριν 10 φορες το διαβασα ακρη δεν εβγαλαSick Bastard έγραψε:Να με πάρει ο διάολας, αν κατάλαβα λέξη απ ότι έγραψες.theo G4 έγραψε:Αδερφέ μου στο Ζαγκρεπ πέσιμο φάγαν οι γούνες.
Έχω φάει πολλές φωρές ντου σε εκδρομές, να είναι καλά εκεί που είναι οι υπόλιποι
PRAKTORINOS έγραψε:
Ascoli - εκδρομές -ναρκωτικά...
... έτσι μάθαμε από παιδιά.
PRAKTORINOS έγραψε: Εικόνα
theo G4 έγραψε:Αδερφέ μου στο Ζαγκρεπ πέσιμο φάγαν οι γούνες.
Σόρυ για την ασχετοσύνη μου παιδιά, εγώ τα μόνα ραντεβού που ξέρω είναι για κανένα σινεμά με πορτοκαλάδα και τα μόνα πεσίματα που έχω κατά νου είναι σε καμιά γκόμενα, κι ας τρώω χυλόπιτες.eorptol έγραψε: Καμμια σχέση το ένα πέσιμο με το άλλο απολύτως καμμια......
Μπορείς να χαρείς όμως που ανεγκέφαλα άτομα τρώνε ξύλο από παιδάκια και μεγάλους..MANIAKOS έγραψε:δε μπορω να χαρω που τρωνε παιδακια και μεγαλοι ξυλο απο ανεγκεφαλα ατομα..
μιλαμε για οσα ξερουμε,αν ειμαστε ασχετοι κανουμε ποστ σε αλλα τοπικ.kotsos έγραψε:theo G4 έγραψε:Αδερφέ μου στο Ζαγκρεπ πέσιμο φάγαν οι γούνες.
ΤΕΛΟΣ, να είσαι καλά αδερφέ μουΣόρυ για την ασχετοσύνη μου παιδιά, εγώ τα μόνα ραντεβού που ξέρω είναι για κανένα σινεμά με πορτοκαλάδα και τα μόνα πεσίματα που έχω κατά νου είναι σε καμιά γκόμενα, κι ας τρώω χυλόπιτες.eorptol έγραψε: Καμμια σχέση το ένα πέσιμο με το άλλο απολύτως καμμια......
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.gazzetta.gr/article/item/214993-epithese-se-poulman-areianon
Α, οκ, δηλαδή απαγορεύεται να εκφράσω την αντίθεσή μου με κάθε είδους πεσίματα επειδή απλώς δεν ήμουν εκεί. Αλλά και εσύ πάλι πως τα κατάφερες και ήσουν και Κροατία και στο Άσκολι χθες? Χαλεποί καιροί για ταξίδια και έξοδα.city_boy έγραψε:
μιλαμε για οσα ξερουμε,αν ειμαστε ασχετοι κανουμε ποστ σε αλλα τοπικ.