Στέλιος Ηλιάδης
Re: Στέλιος Ηλιάδης
Πιστευώ ότι θα μπορεί άνετα να μετακομίσει σε μια πόλη της Ισπανίας να φυτοζωεί εκεί κ να λάμβάνει από εδώ κ εμπρός μέρος σε ένα πρωτάθλημα που του αξίζει...(αν κ καμάρι θα το χει...)Secunda Division...Το νου σου...
έρχεται το πειρατικό παπάρης......
έρχεται το πειρατικό παπάρης......

Εάν ο Στέλιος πάει στο σκουλίκι, αυτό σημαίνει ότι θα πάει να πάρει παιχνίδια και θα επιστρέψει δρυμύτερος.

Αδερφέ koskir αυτό δεν το σκέφτηκα.Πολύ καλή ιδέα.Πάει στην κιτρινόμαυρη γειτονιά,μιά μικρομεσαία ομάδα που τα επόμενα χρόνια θα είναι μεταξύ 6ης και 10ης θέσης.παίζει άνετα χωρίς ιδιαίτερο ανταγωνισμό και στα 28 του έμπειρος πλέον ξαναγυρνάει στον ΠΑΟΚ.Τελικά οι ερπετοί μπορεί να μας φανούν πολύ χρήσιμοι τα επόμενα χρόνια σαν φυτώριο νέων παικτών,αν και από το φετινό ρόστερ τους αφού τους πήραμε και τον ελπιδοφόρο Παπάζογλου κανείς δεν αξίζει,ούτε και η ''λουλού'' ο Κάλβο.Ίσως και αναλόγως την πορεία του μας απασχολήσει ο Σηφάκης μετά από κανά δυό χρόνια,αλλά και εκεί έχουμε τα ''κονέ'' και αν τον θέλουμε θα τον πάρουμε.
+1000000000000000000000000000000000000000000geoavr έγραψε:Εγώ θέλω να πώ στο Στελάκη καλή τύχη όπου και αν πάει ακόμα και στο ερπετό.Γιατί ο Παοκτσής δεν μοιάζει με τα γλοιώδη ερπετά που όταν φεύγει κάποιος παίκτης τους τον βγάζουν αυτόματα άχρηστο και τον καταριούνται.
Δεν ταίριαξε στην χημεία,δεν πήρε ευκαιρίες δεν έκατσε τελικά η φάση αλλά δεν είναι και άχρηστος ο παίκτης.Απλά δεν κάνει γιά αυτόν τον ΠΑΟΚ.Τέλος....
Σάντος μαλάκ@ γιατί δεν έβαλες το πουλέν μου? 8)
Ελπίζω να μείνεις για πάντα στον ΠΑΟΚ.
Υ.Γ Ούρτ!
Ελπίζω να μείνεις για πάντα στον ΠΑΟΚ.
Υ.Γ Ούρτ!
-
Η αδιαφορια εχει και τα ορια της,οκ σκεφτεται τον επομενο προορισμο του αλλα εχει πληρωθει και αυτον τον μηνα για να παιζει και οχι να μου πουλαει τρελιτσα,ελπιζω να μην τον ξαναδω με την φανελα του ΠΑΟΚ...

στο καλο και ο βερον να παει δανεικος σε κανενα εργοτελη αλλα δεν ξερω αν τον θελουν κιολας τον περιπατητη
Συγκριση Ηλιαδη με Βερον? Πως λεμε "μπερδεψε τη π@τσα με τη βουρτσα"? Κατι τετοιο
χουμόρ κανω να ελαφρυνει λιγο η ατμοσφαιρα

χουμόρ κανω να ελαφρυνει λιγο η ατμοσφαιρα

- trel@menos
φιλε υπερβαλεις. τετοιο καιρο περσι ο βερον ηταν η παιχτουρα και δεν μπορουσαμε να κοιμηθουμε μεχρι να τον αγορασουμε και τωρα δεν τον θελει ο τελης, ελεος.ronaldo έγραψε:στο καλο και ο βερον να παει δανεικος σε κανενα εργοτελη αλλα δεν ξερω αν τον θελουν κιολας τον περιπατητη