διευκρίνισε το σκόρερ... αν σκόρερ σημαίνει όπως λες "πολλά γκολ" τότε ο εξαρτάται από πάρα πολλούς παράγοντες το αν μπορεί να είναι σκόρερ... από τους συμπαίκτες του, από τον προπονητή του, από το σύστημα που παίζει, από το πως αντιμετωπίζουν τον ίδιο και την ομάδα του οι διαιτητές, από τις συμμετοχές του κλπ κλπ κλπBono έγραψε:σκόρερ λέω ραντ,σκόρερ...που σημαίνει πολλά γκολ και όχι όμορφα ή κρίσιμα για τα οποία δε διαφωνώ καθόλου ότι έχει πετύχει.
εγώ με τον όρο σκόρερ αναφέρομαι στο αν το έχει ή δεν το έχει ένας παίκτης... αν ξέρει να παίζει τη θέση ή όχι κλπ
και ο Ζλάταν (κατά τη γνώμη μου) είναι ο καλύτερος επιθετικός που έχουμε ΜΑΚΡΑΝ του 2ου...
το ότι ΔΕΝ είναι σταθερός, συμφώνησα από την αρχή...
το ότι οι τραυματισμοί του τον έκαναν άφαντο, πάλι συμφωνούμε (αν και σε αυτό θα διατηρήσω τις επιφυλάξεις μου πόσο ευθύνεται ο παίκτης και πόσο το ιατρικό τημ)
όσο για τα γκολ του που σε παρέπεμψα, δεν αναφέρθηκα στην ομορφιά τους... όμορφο γκολ ΘΑ ήταν και του Κούτσια χθες αν έμπαινε κλπ...
αναφέρομαι σε @ρχιδ@τα γκολ που ΔΕΝ είναι τυχαία...
ενδεικτικά: το γκολ με το βάζελο πέρυσι ψιλο καρμπόν με το γκολ στην Πόλη
το γκολ με το λήκι (στο ντόρτι) που βγήκε στο πρώτο δοκάρι, καρμπόν με την φάση στην ΤΣΣΚΑ που ΔΕΝ μπήκε
το γκολμε γαύρο πέρυσι στα Play off, καρμπόν με το γκολ στην ΤΣΣΚΑ
και αν συνεχίσω θα βρω κι άλλα πολλά...
εν κατακλείδι (και γνώμη μου)
αν γουστάρει να μείνει με κανά 300αρι (βαριά βαριά 350αρι) πρέπει να νιώθουμε υπερτυχεροί... το πακέτο ικανότητα-χαρακτήρας-ηλικία-(μείον τα αρνητικά του) είναι τέλειο για αυτή την τιμή που ανέφερα....
θα μοιράζεται ματς και με το πουλέν σου για να αρχίσει να "μεγαλώνει" και όλα καλά...