11. Zlatan Muslimović

Άβαταρ μέλους
interad

Re: 11. Zlatan Muslimović

Δημοσίευση από interad »

Bono έγραψε:σκόρερ λέω ραντ,σκόρερ...που σημαίνει πολλά γκολ και όχι όμορφα ή κρίσιμα για τα οποία δε διαφωνώ καθόλου ότι έχει πετύχει.
διευκρίνισε το σκόρερ... αν σκόρερ σημαίνει όπως λες "πολλά γκολ" τότε ο εξαρτάται από πάρα πολλούς παράγοντες το αν μπορεί να είναι σκόρερ... από τους συμπαίκτες του, από τον προπονητή του, από το σύστημα που παίζει, από το πως αντιμετωπίζουν τον ίδιο και την ομάδα του οι διαιτητές, από τις συμμετοχές του κλπ κλπ κλπ

εγώ με τον όρο σκόρερ αναφέρομαι στο αν το έχει ή δεν το έχει ένας παίκτης... αν ξέρει να παίζει τη θέση ή όχι κλπ

και ο Ζλάταν (κατά τη γνώμη μου) είναι ο καλύτερος επιθετικός που έχουμε ΜΑΚΡΑΝ του 2ου...

το ότι ΔΕΝ είναι σταθερός, συμφώνησα από την αρχή...
το ότι οι τραυματισμοί του τον έκαναν άφαντο, πάλι συμφωνούμε (αν και σε αυτό θα διατηρήσω τις επιφυλάξεις μου πόσο ευθύνεται ο παίκτης και πόσο το ιατρικό τημ)

όσο για τα γκολ του που σε παρέπεμψα, δεν αναφέρθηκα στην ομορφιά τους... όμορφο γκολ ΘΑ ήταν και του Κούτσια χθες αν έμπαινε κλπ...

αναφέρομαι σε @ρχιδ@τα γκολ που ΔΕΝ είναι τυχαία...

ενδεικτικά: το γκολ με το βάζελο πέρυσι ψιλο καρμπόν με το γκολ στην Πόλη
το γκολ με το λήκι (στο ντόρτι) που βγήκε στο πρώτο δοκάρι, καρμπόν με την φάση στην ΤΣΣΚΑ που ΔΕΝ μπήκε
το γκολμε γαύρο πέρυσι στα Play off, καρμπόν με το γκολ στην ΤΣΣΚΑ
και αν συνεχίσω θα βρω κι άλλα πολλά...

εν κατακλείδι (και γνώμη μου)

αν γουστάρει να μείνει με κανά 300αρι (βαριά βαριά 350αρι) πρέπει να νιώθουμε υπερτυχεροί... το πακέτο ικανότητα-χαρακτήρας-ηλικία-(μείον τα αρνητικά του) είναι τέλειο για αυτή την τιμή που ανέφερα....

θα μοιράζεται ματς και με το πουλέν σου για να αρχίσει να "μεγαλώνει" και όλα καλά...
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

επίσης ας σταματήσει το ανέκδοτο με το πόσα παίρνει...

έχουν ακουστεί κατά καιρούς από 500 έως 800

δεν μπορεί να παίρνει περισσότερα από Κοντρέρας, που απ'όσο έχει ακουστεί έχει το 2ο ακριβότερο συμβόλαιο μετά του Σάλπι, για το οποίο συμβόλαιο Κοντρέρας όλοι οι οικονομικοί διευθυντές των ραδιοφώνων / φόρουμ κλπ έχουν καταλήξει ότι είναι περί τα 600-650

άρα με βάσει τα παραπάνω, το συμβόλαιό του είναι κάτω από 600...

σε κάθε περίπτωση δεν τα έχει δικαιολογήσει με την απόδοση και τις συμμετοχές του...

το ότι τα έχει κάνει απόσβεση όμως είναι άλλο θέμα... ;)
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Σκόρερ σημαίνει πολλά γκολ,σημαίνει παίκτης που θα σου λύσει το πρόβλημα του γκολ,που θα βάλει τα αυτονόητα πχ. Μπλάνκο,Πάντελιτς και αυτό ο Ζλάταν δεν το 'χει...και δεν το είχε ούτε και πριν έρθει στον ΠΑΟΚ.
Κατά τα λοιπά συμφωνούμε απόλυτα και ειδικά στις προυποθέσεις παραμονής του...πολύ χρήσιμος παίκτης που με ένα 300αρι θα τον ήθελα πολύ να παραμείνει στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

Ξαναματαλέω...

ΌΟΟΟΟΟΟΟταν σκόραρε ο Μπλάνκο (πριν κανά 3αρι χρόνια), έπαιζε συνέχεια (είχε σερί ματς δηλαδή) και όλη η ομάδα έπαιζε για αυτόν...

Κάτι σαν τον Σισέ, που για μένα είναι ο ορισμός σε αυτό που εννοείς... Σκόρερ, κίλερ κλπ κλπ

Όμως θα δεις ότι και σε αυτές τις περιπτώσεις, αν η ομάδα είναι καρναβάλι (π.χ. βάζελος) και τον τοπ σκόρερ να έχεις που πυροβολεί κατά ριπάς (είπαμε Σισέ) πάλι είσαι καρναβάλι σαν ομάδα...

(για τον Πάντελιτς δεν θα σχολιάσω... :roll: )

Το πρόβλημα του γκολ ΔΕΝ είναι θέμα επιθετικού ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΦΑΣΕΙΣ...

ας είχες ένα 10αρι της προκοπής, ας είχες αυτοματισμούς, ας έκανες σε κάθε ματς μ.ο. 10 ευκαιρίες για γκολ και τότε αν κάναμε να σκοράρουμε 1,5 μήνα πρώτος εγώ θα τον παλούκωνα τον αγαπητό μου...

αλλά με υποψίες ευκαιριών και αυτές με το σταγονόμετρο και σχεδόν ολες από ατομικές ενέργειες, πως θα βγάλει γκολ;

είδες ποτέ τον Μπλάνκο να παίρνει τη μπάλα μετά το κέντρο και να τα κάνει όλα μόνος του;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο κάθε παίκτης κρίνεται για τη δουλειά που τον θέλει ο προπονητής να κάνει. Η δουλειά ενός φορ, πρωτίστως, είναι το γκολ. Το να έχει το σέντερ - μπακ περισσότερα γκολ από το φορ, έστω και με περισσότερα παιχνίδια, δείχνει κάτι.
Ναι, περίμενα χθες να τελειώσει την ευκαιρία στο 93΄ , όπως πριν από λίγο την τέλειωσε ο μικρούλης, οικονομικά και σε εμπειρίες, Τσουκαλάς. Δεν επιτρέπεται ένας διεθνής φορ να χάνει τέτοια ευκαιρία, και κυρίως με τόσο άμπαλο σουτ. Εδώ μια τέτοια ευκαιρία διανοήθηκε να χάσει ο 22χρονος Παπάζογλου και τον έβριζαν όλοι. Κι ας έχει βγάλει κι αυτός ένα γκολ στο πρωτάθλημα, με πολύ λιγότερο χρόνο συμμετοχής.
Χάρη στην assist του όμως, όπως και στο Βόλο, και σε κάποια σπάνια τελειώματα (σπάνια σε ποιότητα, αλλά δυστυχώς και σε συχνότητα) δείχνει ότι μπορεί να είναι χρήσιμος στον ΠΑΟΚ. Τώρα στο value for money νομίζω ότι μέχρι στιγμής δεν έχει αποδείξει ότι αξίζει. Θα τον δούμε όμως και τα υπόλοιπα παιχνίδια.
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

μπλα μπλα μπλα

ΖΛΑΤΑΝ ΑΛΑΝΙ ΓΑΜΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

Μην κατηγορειτε και βριζεται το αλανι μου!!! Ο Μουσλι το χει! Απλα πρεπει να τον πιστεψουμε! Λιγο βελτιωση στην κεφαλια θελει και ειναι μια χαρα! Εμπρος αλανι γαμα το λιμανι! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Δεν ξέρω αν το πουλί που σημάδεψες στο 92 χθες, έλειπε από τη συλλογή σου.
Αν έλειπε ελπίζω να το πέτυχες.

Ακόμα κι έτσι πάντως να ξέρεις, αν είναι κάποιος από τους επιθετικούς μας, που μπορεί να τελειώσει και gay και χανούμι, είσαι εσύ.
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

Federacion έγραψε:μπλα μπλα μπλα

Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Federacion έγραψε:μπλα μπλα μπλα

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

τον ειδα δεκαρι τον ειδα αριστερο και δεξιο ακραιο τον ειδα σεντερ μπακκ.........

δε δικαιολογειται βεβαια το πλασε που εχασε .....απο τετοιο σημειο....

αλλα αυτο το συστημα του χαβου δε μπορω να το καταλαβω
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Δημοσίευση από theoPAOK »

1 γκολ έβαλε...Αλλα σε ποσους αγώνες ξεκίνησε βασικός?
Τραυματίστηκε, μετα ξανατραυματιστηκε απο λαθος των "γιατρων" και αντε τωρα να γυρίσει...
Πέρισυ στα πλευ οφ τον βρίζατε?? Δεν νομιζω....

Και όσο για το οτι παίζει 10αρι,εξτρεμ,κεντρικος αμυντικος, τερμα ξερω γω...Μηπως,λέω μηπως...είναι εντολές του χάβου?
Και πες..αντε δεν είχες τον Μουσλι...Την δουλεια εκεί μπροστά ποιος θα την εκανε πχ με εργοτέλη?
Ποιος θα πίεζε για κεφαλιες,θα έκλεβε μπαλιες,θα πασαρε,θα κρατούσε μπάλα? Ο Κλαους, έχει μέλλον...αλλα προς το παρών,σαν μοναδικός στράικερ δεν νομίζω να μπορεί να συγκριθεί με Μουσλι..

Αυτη είναι η γνώμη μου...Σε κάποιους μπορεί να αρέσει,σε καποιους όχι..
Τι να κάνουμε :twisted:
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Όχι και από λάθος των γιατρών φιλαράκι μου...στη Γερμανία έκανε τις εγχειρίσεις από την καλύτερη στο είδος...Είπαμε οι γιατροί μας είναι για τον π$%%$# αλλά αυτός είναι γυάλινος...
:pano:
Boksic4

Δημοσίευση από Boksic4 »

ελπιζω να ξεκινησει βασικος κορυφη με γαυρο... και μην παει χαμενο(μπλοκαρισμενο και χωρις φασεις) αλλο ενα ματς (ή ημιχρονο) με σαλπιγγιδη σεντερφορ και φωτακη δεξια... θελω σχημα τσσκα

πολυ καλο ματς χθες και ωραια καθετη με την οποια κλειδωθηκε το ματς... και αμα εβαζε και γκολ θα ηταν το ιδανικο ματς(επιθετικα,δημιουργικα,αμυντικα)

υγ. το τετ α τετ το χασε γιατι καθυστερησε, ηρθε ο αλλος πανω του και μετα το διαολοστειλε με μπουμι

παντως καποιοι (οπαδοι,δημοσιογραφοι,παραγωγοι) εχουν μεγαλο θεμα εμπαθειας με τον Μουσλι ειτε παιξει καλα ειτε οχι... ακομα και τωρα που ξερουμε οτι θα φυγει... φαντασου να ειχε και αλλο χρονο συμβολαιο
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Δημοσίευση από theoPAOK »

Photis έγραψε:Όχι και από λάθος των γιατρών φιλαράκι μου...στη Γερμανία έκανε τις εγχειρίσεις από την καλύτερη στο είδος...Είπαμε οι γιατροί μας είναι για τον π$%%$# αλλά αυτός είναι γυάλινος...
:pano:

Δηλαδή αυτος φταίει,αμα τραυματίστηκε, έκανε εγχείρηση,και στην 1η εμφάνηση χτύπησε στο ΙΔΙΟ σημείο?
Μήπως κάτι δεν έγινε καλά?
Δεν μπορεί για οοοοοοολα να φταίνε οι ποδοσφαιριστές...
Που ξέρεις εσυ ότι δεν έγινε καμια λαλακία και την πλήρωσε μετά? Λέω εγω τωρα...
Γιατι μπορεί να ήταν οι καλύτεροι στο είδος τους..αλλα ποτέ δεν είσαι 100% σίγουρος.
Μην το αποκλείουμε επειδή είναι οι καλύτεροι όπως λέτε..
Όχι βέβαια οτι είναι και ανθεκτικός...

ΥΓ. Θέλω να φύγει ο Μουσλι το καλοκαίρι,και επειδή νομίζω δεν θα αγοράσουμε κανα επιθετικό της προκοπης...Θέλω μετα να δω τι θα λέτε μερικοι....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”