11. Zlatan Muslimović
Re: 11. Zlatan Muslimović
Σου λεω αστο, εισαι τοσο τυφλωμενος με την εμπαθεια σου προς τον Σαλπι που γραφεις οτι ειναι ανυπαρκτοι και οι δυο βαζοντας τον Ιβιτς με τον Σαλπι στην ιδια μοιρα.
Και που'σαι... οταν λες τα αμυντικα χαφ σερνονται... εκτιθεσαι... αστο σου λεω...
Εγω τον Ιβιτς τον θεωρω απαραδεκτο οχι γιατι δε βαζει γκολ, καθετες και οτι κανει ενα δεκαρι. Ουτε καν τρεχει...
Τι κανω ρε φιλε πλακα μας κανεις? Ειμαι δικαιος και οχι εμπαθεις. Μπες στα αλλα τοπικ και διαβασε τα σχολια μου για αλλους παικτες. Μπες ασ πουμε στου Κουτσια και δες. Μπες εδω στου Μουσλι. Στου Βιτολο. Στου Σναουτσερ.... Γι'αυτο σου λεω, μην το προσπαθεις και πας να μου την πεις. Η εμπαθεια φαινεται
Γι'αυτο σου λεω, καληνυχτα και σε σενα
Και που'σαι... οταν λες τα αμυντικα χαφ σερνονται... εκτιθεσαι... αστο σου λεω...
Εγω τον Ιβιτς τον θεωρω απαραδεκτο οχι γιατι δε βαζει γκολ, καθετες και οτι κανει ενα δεκαρι. Ουτε καν τρεχει...
Τι κανω ρε φιλε πλακα μας κανεις? Ειμαι δικαιος και οχι εμπαθεις. Μπες στα αλλα τοπικ και διαβασε τα σχολια μου για αλλους παικτες. Μπες ασ πουμε στου Κουτσια και δες. Μπες εδω στου Μουσλι. Στου Βιτολο. Στου Σναουτσερ.... Γι'αυτο σου λεω, μην το προσπαθεις και πας να μου την πεις. Η εμπαθεια φαινεται
Επισης φιλε, δε χρειαζεται κανεις υπερασπιση εδω μεσα. Αλλα πριν γραψεις ομως για εμπαθειες απο μερους μου καλα ειναι να εχεις κατι στα χερια σου να το στηριξεις. Εμπαθεια δεν εχω για κανεναν. Ψαχτειτε λιγοeleos έγραψε:+1000D.A.A.T. έγραψε:...
εισαι τοσο τυφλωμενος με τον σαλπι που δεν διαβαζεις καν...
Ανυπαρκτοι ειναι και οι 2..Αλλα για τον εναν γουσταρεις να γραφεις οτι παιζει αναγκαστικα και με ορους ενω για τον αλλον οποιος κανει κριτικη βλεπει το εγω του..
Εισαι τοσο τυφλωμενος που νομιζεις οτι γραφω μπηχτη????????????Ξεκαθαρα το λεω ,γιατι θελω να δου δειξω οτι κανεις σε αλλους παικτες ,τρισχειροτερα απο οτι κανουν για τον Σαλπι..
...
djtimo έχω υπερασπιστεί μαζί μεσένα ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ φορές το Σάλπι οπότε δε το περίμενα τέτοια εμπάθεια και συμπεριφορά απο εσένα για το Μούσλι και τον Ίβιτς.
Αυτά που κοροιδεύεις κάνεις.
Αν δε το βλέπεις, προσπάθα...
Φιλικά
D.A.A.T. έγραψε:
Κλανει ο πεθαμενος??Θα δουμε..
ένα πριτς μόνο...ούτε καν προυτς"
Ποιος μιλαει για εμπαθειες
Κλανει ο πεθαμενος??Θα δουμε..
ένα πριτς μόνο...ούτε καν προυτς"
Ποιος μιλαει για εμπαθειες
Προκληθηκα και απαντησα. Ετσι απλα. Για τον Ιβιτς εγραψα, στον Σαλπιγγιδη το πηγε. Φτανει τοσο. Αντε γεια
ειναι σαν να γραφω σε τοιχο..δεν περιγραφω αλλο..dj_timo έγραψε:Σου λεω αστο, εισαι τοσο τυφλωμενος με την εμπαθεια σου προς τον Σαλπι που γραφεις οτι ειναι ανυπαρκτοι και οι δυο βαζοντας τον Ιβιτς με τον Σαλπι στην ιδια μοιρα.
η αντιπαραθεση για εναν παικτη που δεν εχει ανανεωσει δυο μηνες πριν την ληξη του συμβολαιου του ειναι χωρις ουσια.
αυτο που ειναι αξιο αναφορας ειναι οτι το παιδι, με τα οποια ελλατωματα του, δεν δειχνει κανενα σημαδι αδιαφοριας.
παιζει για την ομαδα, για τον κοσμο που τοσο γουσταρει και για την παρτι του.
αυτο που ειναι αξιο αναφορας ειναι οτι το παιδι, με τα οποια ελλατωματα του, δεν δειχνει κανενα σημαδι αδιαφοριας.
παιζει για την ομαδα, για τον κοσμο που τοσο γουσταρει και για την παρτι του.
D.A.A.T. έγραψε:ειναι σαν να γραφω σε τοιχο..δεν περιγραφω αλλο..dj_timo έγραψε:Σου λεω αστο, εισαι τοσο τυφλωμενος με την εμπαθεια σου προς τον Σαλπι που γραφεις οτι ειναι ανυπαρκτοι και οι δυο βαζοντας τον Ιβιτς με τον Σαλπι στην ιδια μοιρα.
Ετσι. Καποιοι βλεπουν ποδοσφαιρου και καποιοι οχι. Δεν ειναι κακο. Συνεχιζουμε.

Ρε σεις

''Καποιοι βλεπουν ποδόσφαιρο και καποιοι οχι.''

υγ. Πλάκα κάνω ό,τι θέλετε πείτε...
Ον τόπικ: Πολύ πιο κινητικός ο Ζλάταν από τους ψηλούς της ΑΕΚ και σίγουρα πιο δυνατός...έτσι το βλέπω εγώ...
dj_timo έγραψε:
Ετσι. Καποιοι βλεπουν ποδοσφαιρου και καποιοι οχι. Δεν ειναι κακο. Συνεχιζουμε.
οτι πιο σωστο εχεις γραψει..
ελπιζω εστω και στο 90 να καταλαβες οτι θεωρω οτι εχουμε πολυ καλα αμυντικα χαφ ,οτι τον κουτσιανικουλη τον παω αν και δενε χει δειξει κατι και οτι για μενα ο σαλπι και ο ιβιτσ ειναι και οι 2 ποιοτικοι αλλα και οι 2 σερνονται..
αν πεις στον σαλπι οτι φετος παει καλα θα διαφωνησει και ο ιδιος..συγγενεις ειστε..ρωτα τον..δεν χρειαζεται να συνεχισεις να του κανεις τοσο κακο.
ΥΣΤ:Μουσλι καρφωσε το(παλι ον τοπικ).,
ΥΣΤ2:Σαλπι καρφωσε το και εσυ(οφ τοπικ)
Ελπίζω να σταματήσει αυτό το είπες είπα κάπου εδώ για να μην χαλάσουμε τις καρδιές μας...Αν έχετε όρεξη για παραπάνω θα το πω άλλη μια φορά υπάρχει κ το Prive...Thx

On topic....Παμε γερα Musli!!!

On topic....Παμε γερα Musli!!!
- ΑποστόληςΑ
Πολύ μέτριος, για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Τον κρατάει η μεγαλύτερο ικανότητα έναντι των άλλων φορ στο ψηλό παιχνίδι.
Εύχομαι αύριο να ξεμπουκώσει!
Με Ζλάταν και Βλάνταν βελτιωμένους η ομάδα ανεβαίνει επίπεδο...
Εύχομαι αύριο να ξεμπουκώσει!
Με Ζλάταν και Βλάνταν βελτιωμένους η ομάδα ανεβαίνει επίπεδο...
Τολη ο Ζλαταν ειναι τρομος για τις αμυνες οταν τροφοδοτειται και τα εξτρεμ ειναι σε καλη μερα. Αν ο Σαλπι πλαγιοκοπησει οπως εκανε με τον βαζελο, τοτε ο Μουσλι πρεπει να εχει το μυαλο του στο ξεπεταγμα στο πρωτο δοκαρι γιατι οι συρτες μετατρεπονται ευκολα σε γκολ εκει.
Σε τετοια ματς μας δειχνει τον καλο του εαυτο... για να δουμε!
Σε τετοια ματς μας δειχνει τον καλο του εαυτο... για να δουμε!
- PAPA TSIBIKOS
Την επιθετικη τριπλετα την κανει να αποδιδει καλα κυριος το δεκαρι.Αυτος που αγωνιζετε ως επιτελικος πρεπει να εχει συγκεκριμενα χαρισματα οπως ταχυτητα, ατομικη ενεργεια, καθετη πασα, οξυδερκεια και σωστο ντουμπλαρισμα του φορ.Μερικα απο αυτα ο ΙΒΙΤΣ τα εχει αλλα σε μικρο βαθμο.Ο μονος που τα εχει τα παραπανω ειναι ο ΒΙΕΡΙΝΙΑ.
ΥΓ.Για αυτους τους λογους εγραψα για δεκαρι τον ΒΙΕΡΙΝΙΑ και οχι γιατι ειμαι λατρης των ΧΑΒΟΔΕΡΜΙΤΖΑΚΙΔΩΝ.
ΥΓ.Για αυτους τους λογους εγραψα για δεκαρι τον ΒΙΕΡΙΝΙΑ και οχι γιατι ειμαι λατρης των ΧΑΒΟΔΕΡΜΙΤΖΑΚΙΔΩΝ.