Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από joshua »

Καντε ρε ενα δωρακι στον Ιγκορ που εβαλε την ομαδα στους ομιλους με την Κ20 και παρτε το πουλεν του απο την Χαιντουκ,τον Τσακτας.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

ace79grpaok έγραψε:Ποιος Μπεργκ ?ο 1 παίζω 4 ειμαι έξω με τραυματισμό?καλος παίκτης απλά επειδή με εμας ξεκωλονετε οαι βάζει γκολ συνέχεια δεν σημανει οτι θα το κάνει με άλλους.Η ζελα θα πουλήσει καρελη και έρθει ισα βάρκα ισα πανιά σιγά μην δώσει τον Μπεργκ ξυπνάτε .Ασχετο συγκινητική προσπάθεια του μπουλη να μας πείσει ότι ο γλυκός ειναι καλύτερος τερμας δακρυσα
τον καρελη 8α τον πουλουσε ακομα κ αν περνουσανε... τωρα σφιξανε πραγματικα... με 1,5 σε εσσιεν (2,5+ με φορους) και 1εκ για σανσεθ.... δυσκολα τους κοβω...
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

joshua έγραψε:Καντε ρε ενα δωρακι στον Ιγκορ που εβαλε την ομαδα στους ομιλους με την Κ20 και παρτε το πουλεν του απο την Χαιντουκ,τον Τσακτας.
Σωστός... Boakye (ή έναν να παίζει "σφαλιάρες" μπροστά με τα μπακ)... Caktas... και έναν αμυντικό μετά την μείωση στον Costa (με το "τρίκ" να του ανανεώσουν το συμβόλαιο για 1 ακόμα χρόνο χωρίς όμως να πάρει φράγκο)
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Δεν πιστεύω οτι ο αρνεσεν θα πάει Ιταλία για να φέρει μόνο το μαύρο πιστόλι κάτι τρέχει δεν μου το βγάζετε απο το μυαλο
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Συμφωνω...
Ελπιζω με τα τελευταια περα δωθε να ερθουν 1-2 παιχτες ακομα.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Για να έρθουν, θα πρέπει να φύγουν και κάποιοι δανεικοί, είναι δύσκολο το παζλ

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

joshua έγραψε:Καντε ρε ενα δωρακι στον Ιγκορ που εβαλε την ομαδα στους ομιλους με την Κ20 και παρτε το πουλεν του απο την Χαιντουκ,τον Τσακτας.
Τον Τσόριτς φίλε από την Δυναμό Ζάγκρεμπ.
15 μύρια κοστολογείται.Μεγάλο ταλέντο,10άρι.

Βοηθάς έτσι και το ελληνικό ποδόσφαιρο,αποδυναμώνοντας έναν αντίπαλο του εντιμότατου σωματείου του Ολυμπιακού!!! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

pilotos έγραψε:Για να έρθουν, θα πρέπει να φύγουν και κάποιοι δανεικοί, είναι δύσκολο το παζλ
Κουλούρης... Σαββίδης... Πούγγουρας... ίσως και κάνας Σκόνδρας αν δεχτεί μείωση ο Costa και θέλουν να ελευθερώσουν θέση CB.
Ας έχουμε και στο πίσω μέρος του μυαλού μας την αποδέσμευση του Πορτογάλου. ;)

Εντιτ: Ξέχασα Pereyra και Golasa... που θεωρώ ότι θα μας χαιρετίσουν τελικά.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

O Φρανκ φυσικά και δεν παει Ιταλία μόνο για τον Μποατσι. Πιστεύω ο στόχος έχει υποδειχθεί από τον Τούντορ. Έχει και αυξημένο πουλ και κάθομαι από τώρα για να μην ζαλιστώ στο άκουσμα της είδησης των επερχόμενων μεταγραφών.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Για να δούμε τον Φρανκ. Θα μας τρελάνει στην αγωνία τις τελευταίες μέρες ή θα πάει για τον Μποακι ;
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Τον Canales που ανηκει στο ιδιο γραφειο μανατζερ μαυτο του Boakye.. :mrgreen: 8-)

Ακουστηκε και προχθές οτι προταθηκε σε μας κ αστερα, γτ λογω αφιξης Ιγιαρα στη σοσιεδαδ δεν υπολογιζεται..
Αλλα σε φορουμ π διαβασα ισπανια ολοι τον έχουν ως την πρωτη αλλαγη (κ πολυτελειας μαλιστα) οπότε δν ξερω απο π κ ως πού προταθηκε..
Δανεικος πάντα ε..
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

GiorgosAtha έγραψε:
pilotos έγραψε:Για να έρθουν, θα πρέπει να φύγουν και κάποιοι δανεικοί, είναι δύσκολο το παζλ
Κουλούρης... Σαββίδης... Πούγγουρας... ίσως και κάνας Σκόνδρας αν δεχτεί μείωση ο Costa και θέλουν να ελευθερώσουν θέση CB.
Ας έχουμε και στο πίσω μέρος του μυαλού μας την αποδέσμευση του Πορτογάλου. ;)

Εντιτ: Ξέχασα Pereyra και Golasa... που θεωρώ ότι θα μας χαιρετίσουν τελικά.
3 μέρες έμειναν, δε θέλω επ ουδενί να μας μείνουν μικροί δικοί μας στο ροστερ, που δεν θα έχουν χρόνο συμμετοχής.

Κι επιμένω ότι ΑΝ τελευταία μέρα βρεθεί κάτι καλό, υπάρχει το μαρούλι να το πάρεις, κι ο Φρανκ έχει ζήσει ουκ ολίγες φορές αυτό το πάρτι της μιας μέρας. ;)

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Άντε πάρτε τα 3 παιχτάκια που μας λείπουν με τα βαζελοσπανο λεφτά!
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Εγω πιστευω οτι στην Ιταλια ο Φρανκ παει εκτος απο Boakye και για αντι-Πελκα...ετσι μου λεει η διαισθηση μου!!!!Μακαρι να μας εκπληξει ευχαριστα τωρα στο τελος... :D :D :D
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Για Ροζινα δεν είμαι ψημένος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”