Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Καντε ρε ενα δωρακι στον Ιγκορ που εβαλε την ομαδα στους ομιλους με την Κ20 και παρτε το πουλεν του απο την Χαιντουκ,τον Τσακτας.
τον καρελη 8α τον πουλουσε ακομα κ αν περνουσανε... τωρα σφιξανε πραγματικα... με 1,5 σε εσσιεν (2,5+ με φορους) και 1εκ για σανσεθ.... δυσκολα τους κοβω...ace79grpaok έγραψε:Ποιος Μπεργκ ?ο 1 παίζω 4 ειμαι έξω με τραυματισμό?καλος παίκτης απλά επειδή με εμας ξεκωλονετε οαι βάζει γκολ συνέχεια δεν σημανει οτι θα το κάνει με άλλους.Η ζελα θα πουλήσει καρελη και έρθει ισα βάρκα ισα πανιά σιγά μην δώσει τον Μπεργκ ξυπνάτε .Ασχετο συγκινητική προσπάθεια του μπουλη να μας πείσει ότι ο γλυκός ειναι καλύτερος τερμας δακρυσα
- GiorgosAtha
Σωστός... Boakye (ή έναν να παίζει "σφαλιάρες" μπροστά με τα μπακ)... Caktas... και έναν αμυντικό μετά την μείωση στον Costa (με το "τρίκ" να του ανανεώσουν το συμβόλαιο για 1 ακόμα χρόνο χωρίς όμως να πάρει φράγκο)joshua έγραψε:Καντε ρε ενα δωρακι στον Ιγκορ που εβαλε την ομαδα στους ομιλους με την Κ20 και παρτε το πουλεν του απο την Χαιντουκ,τον Τσακτας.
- ace79grpaok
Δεν πιστεύω οτι ο αρνεσεν θα πάει Ιταλία για να φέρει μόνο το μαύρο πιστόλι κάτι τρέχει δεν μου το βγάζετε απο το μυαλο
- sourmenetes
- Moderator
Συμφωνω...
Ελπιζω με τα τελευταια περα δωθε να ερθουν 1-2 παιχτες ακομα.
Ελπιζω με τα τελευταια περα δωθε να ερθουν 1-2 παιχτες ακομα.
Για να έρθουν, θα πρέπει να φύγουν και κάποιοι δανεικοί, είναι δύσκολο το παζλ
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
-
Τον Τσόριτς φίλε από την Δυναμό Ζάγκρεμπ.joshua έγραψε:Καντε ρε ενα δωρακι στον Ιγκορ που εβαλε την ομαδα στους ομιλους με την Κ20 και παρτε το πουλεν του απο την Χαιντουκ,τον Τσακτας.
15 μύρια κοστολογείται.Μεγάλο ταλέντο,10άρι.
Βοηθάς έτσι και το ελληνικό ποδόσφαιρο,αποδυναμώνοντας έναν αντίπαλο του εντιμότατου σωματείου του Ολυμπιακού!!!

- GiorgosAtha
Κουλούρης... Σαββίδης... Πούγγουρας... ίσως και κάνας Σκόνδρας αν δεχτεί μείωση ο Costa και θέλουν να ελευθερώσουν θέση CB.pilotos έγραψε:Για να έρθουν, θα πρέπει να φύγουν και κάποιοι δανεικοί, είναι δύσκολο το παζλ
Ας έχουμε και στο πίσω μέρος του μυαλού μας την αποδέσμευση του Πορτογάλου.

Εντιτ: Ξέχασα Pereyra και Golasa... που θεωρώ ότι θα μας χαιρετίσουν τελικά.
O Φρανκ φυσικά και δεν παει Ιταλία μόνο για τον Μποατσι. Πιστεύω ο στόχος έχει υποδειχθεί από τον Τούντορ. Έχει και αυξημένο πουλ και κάθομαι από τώρα για να μην ζαλιστώ στο άκουσμα της είδησης των επερχόμενων μεταγραφών.
- john4serres
Για να δούμε τον Φρανκ. Θα μας τρελάνει στην αγωνία τις τελευταίες μέρες ή θα πάει για τον Μποακι ;
Τον Canales που ανηκει στο ιδιο γραφειο μανατζερ μαυτο του Boakye..
Ακουστηκε και προχθές οτι προταθηκε σε μας κ αστερα, γτ λογω αφιξης Ιγιαρα στη σοσιεδαδ δεν υπολογιζεται..
Αλλα σε φορουμ π διαβασα ισπανια ολοι τον έχουν ως την πρωτη αλλαγη (κ πολυτελειας μαλιστα) οπότε δν ξερω απο π κ ως πού προταθηκε..
Δανεικος πάντα ε..

Ακουστηκε και προχθές οτι προταθηκε σε μας κ αστερα, γτ λογω αφιξης Ιγιαρα στη σοσιεδαδ δεν υπολογιζεται..
Αλλα σε φορουμ π διαβασα ισπανια ολοι τον έχουν ως την πρωτη αλλαγη (κ πολυτελειας μαλιστα) οπότε δν ξερω απο π κ ως πού προταθηκε..
Δανεικος πάντα ε..
3 μέρες έμειναν, δε θέλω επ ουδενί να μας μείνουν μικροί δικοί μας στο ροστερ, που δεν θα έχουν χρόνο συμμετοχής.GiorgosAtha έγραψε:Κουλούρης... Σαββίδης... Πούγγουρας... ίσως και κάνας Σκόνδρας αν δεχτεί μείωση ο Costa και θέλουν να ελευθερώσουν θέση CB.pilotos έγραψε:Για να έρθουν, θα πρέπει να φύγουν και κάποιοι δανεικοί, είναι δύσκολο το παζλ
Ας έχουμε και στο πίσω μέρος του μυαλού μας την αποδέσμευση του Πορτογάλου.
Εντιτ: Ξέχασα Pereyra και Golasa... που θεωρώ ότι θα μας χαιρετίσουν τελικά.
Κι επιμένω ότι ΑΝ τελευταία μέρα βρεθεί κάτι καλό, υπάρχει το μαρούλι να το πάρεις, κι ο Φρανκ έχει ζήσει ουκ ολίγες φορές αυτό το πάρτι της μιας μέρας.

Άντε πάρτε τα 3 παιχτάκια που μας λείπουν με τα βαζελοσπανο λεφτά!
- PaokPatraG4
Εγω πιστευω οτι στην Ιταλια ο Φρανκ παει εκτος απο Boakye και για αντι-Πελκα...ετσι μου λεει η διαισθηση μου!!!!Μακαρι να μας εκπληξει ευχαριστα τωρα στο τελος...

- john4serres