Razvan Lucescu V

giapas

Re: Razvan Lucescu V

Δημοσίευση από giapas »

renegade έγραψε: Σήμερα ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες οι οποίες είχαν τις στιγμές τους.
Τώρα για αυτούς που ήθελαν σβηστό παιχνίδι μετά το 2-2 μάλλον τους ήταν δύσκολο να καταλάβουν ότι το παιχνίδι άλλαξε μετά το γκολ του βαζελου.
Ρε μεγάλε δεν έχεις βαρεθεί ;
Κατά τη γνώμη μου ο πιθανότερος τρόπος να πάρεις το διπλό θα ήταν να είχε το ματς μια πιο σβηστη μορφή και άντε να χτύπαγες στο τελευταίο 10λεπτο. Ή να τους άφηνες να δεις πόσο θέλουν τη νίκη αυτοί και πόσο θα ανοιχτούν. Έτσι το βλέπω έτσι το έγραψα.

Αλλά και λάθος να έχω δεν έχεις βαρεθεί 40 χρόνια να γράφεις στο παοκμανια με ειρωνείες και να σπας αρχίδια με όποιον δε συμφωνείς και να το παίζεις καθηγητής σε όλα ;

Δηλαδή που θες να το φτάσουμε , δεν έχω καταλάβει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Κυρ 04 Μάιος 2025, 22:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Adamandad

Δημοσίευση από Adamandad »

Από εμένα μπράβο στην ομάδα για την συνολική της προσπάθεια στα play off. Πάμε να γαμήσουμε τη χάρτινη. Θεωρώ λάθος την αλλαγή της τακτικής μας μετά το γκολ του βάζελου. Ο βάζελος θα μπορούσε να ισοφαριστεί ανά πάσα στιγμή οπότε δεν το καταλαβαίνω αυτό. Ρισκάραμε και χάσαμε ενώ ελέγχαμε το ματς.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Εισαι ο πιο πετυχημενος προπονητης στην ιστορια του συλλογου. Στο καλο. Παμε γι'αλλα.
Aed

Δημοσίευση από Aed »

Άντε να φύγει ο Λουτσέσκου, να πάρει και το ποδόσφαιρο το δρόμο του Βόλεϊ στη μετά Καλμαζίδη επόχή, να ακολουθήσει τις επιτυχίες των υπόλοιπων τμημάτων, όπου σε αθλήματα με ουσιαστικά 1 αντίπαλο βγαίνει δεύτερος.

Να κερδίζεις τον ΟΣΦΠ 1 φορά στα 10 χρόνια και να το κάνεις αφίσα όπως στο Παλατάκι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aed την Κυρ 04 Μάιος 2025, 22:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Όταν το κύριος λόγος παραμονής του είναι ότι τον εμπιστευόμαστε παραπάνω από την διοίκηση ...
renegade

Δημοσίευση από renegade »

giapas έγραψε:
renegade έγραψε: Σήμερα ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες οι οποίες είχαν τις στιγμές τους.
Τώρα για αυτούς που ήθελαν σβηστό παιχνίδι μετά το 2-2 μάλλον τους ήταν δύσκολο να καταλάβουν ότι το παιχνίδι άλλαξε μετά το γκολ του βαζελου.
Ρε μεγάλε δεν έχεις βαρεθεί ;
Κατά τη γνώμη μου ο πιθανότερος τρόπος να πάρεις το διπλό θα ήταν να είχε το ματς μια πιο σβηστη μορφή και άντε να χτύπαγες στο τελευταίο 10λεπτο. Ή να τους άφηνες να δεις πόσο θέλουν τη νίκη αυτοί και πόσο θα ανοιχτούν. Έτσι το βλέπω έτσι το έγραψα.

Αλλά και λάθος να έχω δεν έχεις βαρεθεί 40 χρόνια να γράφεις στο παοκμανια με ειρωνείες και να σπας αρχίδια με όποιον δε συμφωνείς και να το παίζεις καθηγητής σε όλα ;

Δηλαδή που θες να το φτάσουμε , δεν έχω καταλάβει.
Για να ισοφαρίσω τις ειρωνίες που έχεις γράψει προς εμένα πρέπει για έναν χρόνο να γράφω κάθε μέρα και από ένα ειρωνικό ποστ απέναντι σου.
Άντε που μου το παίζεις και θιγμένος
Μάλλον δεν σε συμφέρει να καταλάβεις ότι όπως φέρεσαι θα σου φέρονται
Ούτε στον ίδιο σου τον εαυτό δεν μπορείς να παραδεχτείς ότι κάνεις ακριβώς το ίδιο.
Ούτε με ενδιέφερε η παρουσία σου μέχρι να με στοχοποιήσεις εξαιτίας του αγαπημένου σου λουτσέσκου και τώρα ζητάς και τα ρέστα... λογικό αφού έχεις δείξει τι ακριβώς είσαι
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Το μεγάλο σου πρόβλημα φέτος είναι η διαχείριση του προβαδισματος.
Με Καλλιθέα, Βαζελο και σήμερα προηγηθηκαμε στο 2'. Ισοφαριστηκαμε και στα 3 ματς νωρίς νωρίς και τελικά χάσαμε κι όλας.
Επίσης ανατροπες πολλές με αποκορύφωμα ΟΦΗ και Βόλο.
Ομάδες πρωταθλητισμού δεν νοείται να κάνουν τέτοια πράγματα.
3ο-4οι με 20 βαθμούς απ' την κορυφή τα κάνουν.
Να χέσω τον mental coach μου.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Να κερδίσουμε ή άιντε να μην χάσουμε στο επόμενο.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Ο Κόλκας γράφει με μεγάλη βεβαιότητα για τον Ράζβαν ότι:

"Επειδή θα συνεχίσει και θα είναι μαζί μας στα 100 χρόνια, δεν έχει κανένα δικαίωμα να επαναλάβει τα ίδια. Θα ξεκινήσει, θα απαιτήσει και τέτοια εποχή του χρόνου θα είμαστε χαρούμενοι."

Αμήν!!
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Πιστεύω οτι επειδή του χρόνου θα παίζει το κεφάλι του και θα δειχτεί πίεση για τα 100 χρόνια, δεν πρόκειται να συμβιβαστεί ξανά με μετριότητες.

Αυτό βέβαια δεν είναι απαραίτητα καλό γιατί αν πάλι έχουμε τα ίδια, δεν το έχει σε τίποτα να τους ξαναπαρατήσει (και θα έχει χίλια δίκια)

Οι Άραβες εξάλλου τον γλυκοκοιτάνε καιρό τώρα.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

miketoumba88 έγραψε:Ειλικρινά όλο αυτό που έγινε με τους φορ φέτος ,όλη αυτή η τρελλιτσα με την ιεραρχία που δεν βρισκόταν, ξαφνικά βρέθηκε (Σαματα ) και ξαναχαθηκε (επαναφορά του τελειωμένου Μπραντον ), είναι λόγος απόλυσης. Όχι συνάντησης και συναινετικου διαζυγίου,απόλυσης.Ανακοινωση ότι τον απολυσαμε υπ ' ευθύνη μας πρέπει.
Σιγα βρε
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

flash4 έγραψε:Φυσικά και θα κάνει τέτοιες δηλώσεις. Από τη στιγμή που πήρε το πρωτάθλημα και για τον ιδιοκτήτη (και πολύ κόσμο) μπαίνει πάνω από την ομάδα, δε θα το πιστέψει και ίδιος;
Σιγα τα αιματα. Αυτο δεν εγινε ποτε αλλα οκ βολευει καποιους να το λενε
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Daskalos_4 έγραψε:Απλα ειναι τα πραγματα. Ποιο ειναι το μεριδιο του αναφορικα με τη δημιουργια του ροστερ; Αναλογη ειναι και η ευθυνη του.

Ξερουμε ποιο ειναι το μερίδιο του; Οχι. Μεχρι να μαθουμε (που δεν θα μαθουμε), για μενα οι ευθυνες του για τη φετινη εικονα ειναι σχετικα αρκετες, αλλα οχι πολλες. Με αυτο το ροστερ, μια χαρα τα πηγε.
Ωπα δασκαλε, οχι μια χαρα δεν θεωρω οτι τα πηγε οπως και θεωρω οτι περσι εκανε υπερβαση με το ροστερ αυτο. Ξαναλεμε ολοι μαζι κρινονται
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Νικα την χαρτινη και βαλε την ομαδα στο γιουροπα και πηγαινε για το 3ο μας νταμπλ. Απλα ειναι τα πραματα
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Αν μείνεις
Ζήτα συγκεκριμένα πράγματα κι αν δεις ότι αρχίζουν τις φετινές μαλακίες με τη τσιγγουνιά και τη μιζέρια, ΒΓΕΣ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ για να ξεμπροστιαστουν όλοι, από Ιβάν και Γιώργη μέχρι Μαράκι και Κυρκρυρλρυ

Εισηγήσου να φύγουν

Κοτάρκσι
Κόλει
Λόβρεν
Μπραντον
Σαμάτα
Τσάλοφ
Σβάμπ
Βιετέσκα
Όττο
Μαμπα
Τάισον