Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
τσιριγωτης

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Εάν πάμε σε Λημνιό θα τρελαθώ. Αυτό θα είναι αναβάθμιση; ; ή ξαναζεσταμενο κακό φαγητό; ;
Είναι δυνατόν;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

joshua έγραψε:Ρε μπανε αν σκασει μυτη στη προετοιμσια γιουβαρλακι και βγαλει θλαση ξερω γω στο πρωτο παιχνιδι,η ομαδα θα πει θα τον κρατησω για 20 παιχνιδια βασικο? Σοβαρα μιλαμε? Θυμαστε πως ηταν περσι ο Βιερινια με τους Ιρλανδους,που ειχε γινει ηρωας ενα 20χρονο που δεν ηξερε η μανα του και βαραγαμε το κεφαλι μας εδω μεσα? Ξεχασατε οτι στα τελευταια παιχνιδια φετος γινοταν αλλαγη στο ημιχρονο? Σοβαρα λετε οτι θα παρει φετος 20 90λεπτα και καμια 20ρια 20λεπτα?

Εγώ τι έπρεπε να γίνει κατά τη γνώμη μου με τον Βιερινια το έχω γράψει, από τη στιγμή που ο ίδιος αποφάσισε να συνεχίσει για έναν ακόμα χρόνο το ποδόσφαιρο, οφείλει να είναι αξιοπρεπής και θα το κάνει γιατί η τελευταία εικόνα μετράει πολύ και το ξέρει.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

obanebane έγραψε: Ρεντε ,Νασμπεργκ είναι οι αντι Μιχαι,Βαρελα και αν ανανεώσει ο Κρεσπο ,δεν έρχεται άλλος.
Εδώ θα είμαστε και θα το δείτε.
Αν όπως φαίνεται δεν ανανεώσει ο Ισπανός, τότε ναι θα πάρουμε και άλλο στόπερ.
αν ισχυει αυτο, με τα ονοματα που αναφερεις μπανε, την κατσαμε τη βαρκα στα ζντοπερς
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

obanebane έγραψε:
joshua έγραψε:Ρε μπανε αν σκασει μυτη στη προετοιμσια γιουβαρλακι και βγαλει θλαση ξερω γω στο πρωτο παιχνιδι,η ομαδα θα πει θα τον κρατησω για 20 παιχνιδια βασικο? Σοβαρα μιλαμε? Θυμαστε πως ηταν περσι ο Βιερινια με τους Ιρλανδους,που ειχε γινει ηρωας ενα 20χρονο που δεν ηξερε η μανα του και βαραγαμε το κεφαλι μας εδω μεσα? Ξεχασατε οτι στα τελευταια παιχνιδια φετος γινοταν αλλαγη στο ημιχρονο? Σοβαρα λετε οτι θα παρει φετος 20 90λεπτα και καμια 20ρια 20λεπτα?

Εγώ τι έπρεπε να γίνει κατά τη γνώμη μου με τον Βιερινια το έχω γράψει, από τη στιγμή που ο ίδιος αποφάσισε να συνεχίσει για έναν ακόμα χρόνο το ποδόσφαιρο, οφείλει να είναι αξιοπρεπής και θα το κάνει γιατί η τελευταία εικόνα μετράει πολύ και το ξέρει.
O Mποτο το ειπε σχεδον ξεκαθαρα.Μετα το πρωτο πακετο ενισχυσης με φοντο τη προετοιμασια ,στο τελος της μεταγραφικης περιοδου θα κριθουν και οι επιπλεον 2-3 κινησεις οπου κριθει απαραιτητο και οι θεσεις των ακραιων μπακ ειναι σιγουρα στις υποψηφιες.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Νεκρά και σήμερα
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

sn0ufel4 έγραψε:Να μη ξεχνάμε ότι οι ομάδες θα σταματήσουν να παίζουν τέλος Νοέμβρη και θα έχουμε μπροστά μας έναν ολόκληρο μήνα χωρίς υποχρεώσεις για να καλυφθούν τα όποια κενά ή λάθη που θα γίνουν το καλοκαίρι
Πολύ σημαντική παρατήρηση αυτή. 15 Σεπτεμβρίου που τελειώνουν οι μεταγραφές με τέλη Νοεμβρίου μιλάμε για 2 μήνες. Δεν χάθηκε ο κόσμος δηλαδή να πάρουμε και κάποια ρίσκα και να γίνουν 1-2 διορθωτικές κινήσεις τον χειμώνα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Ρε συ Τζιμπαρε τα έγραψα έτσι γιατί έβαλα ως βασικό φέτος τον Κρεσπο και όχι τον Βαρελα.
Αν μείνει ο Κρεσπο,πιθανόν να πάμε σε καλύτερη επιλογή από τον Ρεντε.
Ξεχνάμε όμως και τον Μιχαηλίδη,δεν έφυγε ο παίχτης, απλά τραυματίστηκε και ήταν αυτός που ξεκίναγε βασικός φέτος.
Δηλαδή θα τον θάψουμε τον μικρό;
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Εμένα παντως θα μου άρεσε πολυ ο Φερνάντες του Βόλου.. Τν θεωρώ πολυ καλο παιχτη και μεγαλη αναβάθμιση σε σχέση με τν Μουργκ.. Δεν ξέρω κάτι αλλά μου κάνει εντυπωση που δν ψάχνουμε την περίπτωση του.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Εγώ κατάλαβα να λέει ξεκάθαρα ότι αν χρειαστεί αργότερα θα πάμε και σε προσθαφαίρεση χαφ και επιθετικού.
Θα φανεί,προσωπικά κρατάω μικρό καλάθι και θα επιμείνω στην περίεργη μη αναφορά στους 4 παλιούς.
Θα πάρουμε δηλαδή 3 που ανέφερε ονόματα συν τους 4 παλιούς συν 7-8 ακόμα.
Δηλαδή 10-11 μεταγραφές,άρα 10-11 αποχωρήσεις.
Ποιοί 10-11 θα φύγουν, για πείτε ονόματα;
Δυο δανεικοί και οι Βαρελα,Πασχαλακης είναι εκτός.
Οι άλλοι 7 ποιοι θα είναι;
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

τρεις ειναι οι δανικοι
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

obanebane έγραψε:Εγώ κατάλαβα να λέει ξεκάθαρα ότι αν χρειαστεί αργότερα θα πάμε και σε προσθαφαίρεση χαφ και επιθετικού.
Θα φανεί,προσωπικά κρατάω μικρό καλάθι και θα επιμείνω στην περίεργη μη αναφορά στους 4 παλιούς.
3 δανεικοι+ Βαρεαλ + Πασχαλακης + Μιχαι + Κρεσπο + Μπισεσβαρ + Μουργκ + Τειλορ + Ζιγφκοβιτς
Άβαταρ μέλους
obanebane

Ναι ξέχασα τον Ακπομ ,οκ 5,οι άλλοι 6.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Κολκας ειπε Μπαλντε γιοκ
Άβαταρ μέλους
obanebane

paokmaniak έγραψε:
obanebane έγραψε:Εγώ κατάλαβα να λέει ξεκάθαρα ότι αν χρειαστεί αργότερα θα πάμε και σε προσθαφαίρεση χαφ και επιθετικού.
3 δανεικοι+ Βαρεαλ + Πασχαλακης + Μιχαι + Κρεσπο + Μπισεσβαρ + Μουργκ + Τειλορ + Ζιγφκοβιτς

Αλήθεια συν Κρεσπο συν Μπισε,δηλαδή έρχεσαι στα λόγια μου;
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Άκπομ Μιτρίτσα Σίντκλει οι δανεικοί
Βαρέλα Πασχαλάκης Ζ.Ζίβκοβιτς με ληγμένα συμβόλαια
Μουργκ Τέιλορ Ζαμπά Τσόλακ Μιχάι που δεν υπολογίζονται
Κρέσπο Μπίσεσβαρ Σβαμπ που έχουν προτάσεις ανανέωσης
11+3 δηλαδή.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”