Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
-
τσιριγωτης
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Εάν πάμε σε Λημνιό θα τρελαθώ. Αυτό θα είναι αναβάθμιση; ; ή ξαναζεσταμενο κακό φαγητό; ;
Είναι δυνατόν;
Είναι δυνατόν;
joshua έγραψε:Ρε μπανε αν σκασει μυτη στη προετοιμσια γιουβαρλακι και βγαλει θλαση ξερω γω στο πρωτο παιχνιδι,η ομαδα θα πει θα τον κρατησω για 20 παιχνιδια βασικο? Σοβαρα μιλαμε? Θυμαστε πως ηταν περσι ο Βιερινια με τους Ιρλανδους,που ειχε γινει ηρωας ενα 20χρονο που δεν ηξερε η μανα του και βαραγαμε το κεφαλι μας εδω μεσα? Ξεχασατε οτι στα τελευταια παιχνιδια φετος γινοταν αλλαγη στο ημιχρονο? Σοβαρα λετε οτι θα παρει φετος 20 90λεπτα και καμια 20ρια 20λεπτα?
Εγώ τι έπρεπε να γίνει κατά τη γνώμη μου με τον Βιερινια το έχω γράψει, από τη στιγμή που ο ίδιος αποφάσισε να συνεχίσει για έναν ακόμα χρόνο το ποδόσφαιρο, οφείλει να είναι αξιοπρεπής και θα το κάνει γιατί η τελευταία εικόνα μετράει πολύ και το ξέρει.
αν ισχυει αυτο, με τα ονοματα που αναφερεις μπανε, την κατσαμε τη βαρκα στα ζντοπερςobanebane έγραψε: Ρεντε ,Νασμπεργκ είναι οι αντι Μιχαι,Βαρελα και αν ανανεώσει ο Κρεσπο ,δεν έρχεται άλλος.
Εδώ θα είμαστε και θα το δείτε.
Αν όπως φαίνεται δεν ανανεώσει ο Ισπανός, τότε ναι θα πάρουμε και άλλο στόπερ.
O Mποτο το ειπε σχεδον ξεκαθαρα.Μετα το πρωτο πακετο ενισχυσης με φοντο τη προετοιμασια ,στο τελος της μεταγραφικης περιοδου θα κριθουν και οι επιπλεον 2-3 κινησεις οπου κριθει απαραιτητο και οι θεσεις των ακραιων μπακ ειναι σιγουρα στις υποψηφιες.obanebane έγραψε:joshua έγραψε:Ρε μπανε αν σκασει μυτη στη προετοιμσια γιουβαρλακι και βγαλει θλαση ξερω γω στο πρωτο παιχνιδι,η ομαδα θα πει θα τον κρατησω για 20 παιχνιδια βασικο? Σοβαρα μιλαμε? Θυμαστε πως ηταν περσι ο Βιερινια με τους Ιρλανδους,που ειχε γινει ηρωας ενα 20χρονο που δεν ηξερε η μανα του και βαραγαμε το κεφαλι μας εδω μεσα? Ξεχασατε οτι στα τελευταια παιχνιδια φετος γινοταν αλλαγη στο ημιχρονο? Σοβαρα λετε οτι θα παρει φετος 20 90λεπτα και καμια 20ρια 20λεπτα?
Εγώ τι έπρεπε να γίνει κατά τη γνώμη μου με τον Βιερινια το έχω γράψει, από τη στιγμή που ο ίδιος αποφάσισε να συνεχίσει για έναν ακόμα χρόνο το ποδόσφαιρο, οφείλει να είναι αξιοπρεπής και θα το κάνει γιατί η τελευταία εικόνα μετράει πολύ και το ξέρει.
Πολύ σημαντική παρατήρηση αυτή. 15 Σεπτεμβρίου που τελειώνουν οι μεταγραφές με τέλη Νοεμβρίου μιλάμε για 2 μήνες. Δεν χάθηκε ο κόσμος δηλαδή να πάρουμε και κάποια ρίσκα και να γίνουν 1-2 διορθωτικές κινήσεις τον χειμώνα.sn0ufel4 έγραψε:Να μη ξεχνάμε ότι οι ομάδες θα σταματήσουν να παίζουν τέλος Νοέμβρη και θα έχουμε μπροστά μας έναν ολόκληρο μήνα χωρίς υποχρεώσεις για να καλυφθούν τα όποια κενά ή λάθη που θα γίνουν το καλοκαίρι
Ρε συ Τζιμπαρε τα έγραψα έτσι γιατί έβαλα ως βασικό φέτος τον Κρεσπο και όχι τον Βαρελα.
Αν μείνει ο Κρεσπο,πιθανόν να πάμε σε καλύτερη επιλογή από τον Ρεντε.
Ξεχνάμε όμως και τον Μιχαηλίδη,δεν έφυγε ο παίχτης, απλά τραυματίστηκε και ήταν αυτός που ξεκίναγε βασικός φέτος.
Δηλαδή θα τον θάψουμε τον μικρό;
Αν μείνει ο Κρεσπο,πιθανόν να πάμε σε καλύτερη επιλογή από τον Ρεντε.
Ξεχνάμε όμως και τον Μιχαηλίδη,δεν έφυγε ο παίχτης, απλά τραυματίστηκε και ήταν αυτός που ξεκίναγε βασικός φέτος.
Δηλαδή θα τον θάψουμε τον μικρό;
- Dimitris_L4
Εμένα παντως θα μου άρεσε πολυ ο Φερνάντες του Βόλου.. Τν θεωρώ πολυ καλο παιχτη και μεγαλη αναβάθμιση σε σχέση με τν Μουργκ.. Δεν ξέρω κάτι αλλά μου κάνει εντυπωση που δν ψάχνουμε την περίπτωση του.
Εγώ κατάλαβα να λέει ξεκάθαρα ότι αν χρειαστεί αργότερα θα πάμε και σε προσθαφαίρεση χαφ και επιθετικού.
Θα φανεί,προσωπικά κρατάω μικρό καλάθι και θα επιμείνω στην περίεργη μη αναφορά στους 4 παλιούς.
Θα πάρουμε δηλαδή 3 που ανέφερε ονόματα συν τους 4 παλιούς συν 7-8 ακόμα.
Δηλαδή 10-11 μεταγραφές,άρα 10-11 αποχωρήσεις.
Ποιοί 10-11 θα φύγουν, για πείτε ονόματα;
Δυο δανεικοί και οι Βαρελα,Πασχαλακης είναι εκτός.
Οι άλλοι 7 ποιοι θα είναι;
Θα φανεί,προσωπικά κρατάω μικρό καλάθι και θα επιμείνω στην περίεργη μη αναφορά στους 4 παλιούς.
- paokmaniak
3 δανεικοι+ Βαρεαλ + Πασχαλακης + Μιχαι + Κρεσπο + Μπισεσβαρ + Μουργκ + Τειλορ + Ζιγφκοβιτςobanebane έγραψε:Εγώ κατάλαβα να λέει ξεκάθαρα ότι αν χρειαστεί αργότερα θα πάμε και σε προσθαφαίρεση χαφ και επιθετικού.
paokmaniak έγραψε:3 δανεικοι+ Βαρεαλ + Πασχαλακης + Μιχαι + Κρεσπο + Μπισεσβαρ + Μουργκ + Τειλορ + Ζιγφκοβιτςobanebane έγραψε:Εγώ κατάλαβα να λέει ξεκάθαρα ότι αν χρειαστεί αργότερα θα πάμε και σε προσθαφαίρεση χαφ και επιθετικού.
Αλήθεια συν Κρεσπο συν Μπισε,δηλαδή έρχεσαι στα λόγια μου;
-
makispaspartou
Άκπομ Μιτρίτσα Σίντκλει οι δανεικοί
Βαρέλα Πασχαλάκης Ζ.Ζίβκοβιτς με ληγμένα συμβόλαια
Μουργκ Τέιλορ Ζαμπά Τσόλακ Μιχάι που δεν υπολογίζονται
Κρέσπο Μπίσεσβαρ Σβαμπ που έχουν προτάσεις ανανέωσης
11+3 δηλαδή.
Βαρέλα Πασχαλάκης Ζ.Ζίβκοβιτς με ληγμένα συμβόλαια
Μουργκ Τέιλορ Ζαμπά Τσόλακ Μιχάι που δεν υπολογίζονται