Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
city_boy

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Δημοσίευση από city_boy »

Ρε φιλε σουρ ομως,ετσι οπως το λες εμενα μου ακουγεται σαν να λεμε ο γαυρος πηρε πολλα στημενα η αεκ μονο 2.

αφου συμφωνουμε και οι 2 τα ιδια σκατα ειναι τι συζηταμε? :lol:
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

ρε σουρ αμα σου αρέσει η αεκ τόσο πολύ γίνει αεκ δηλαδή έλεος, τι είσαι μοντ εδώ;

αυτούς τους είχε μετά το 1993 απλά έπαιζε στην ομάδα του τζιοβάνι-καρεμπέ-τζόρτεβιτς-γιαννόπουλου-νινιάδη-βενετίδη-τοχούρουγλου και σία.

τέσπα εγώ σου λέω ότι προτιμάω να διαλυθεί η άεκ και ο παο παρά ο οσφπ γιατί σε αυτή την φάση αυτό μας συμφέρει
Άβαταρ μέλους
paokmono

Δημοσίευση από paokmono »

τι ακριβως μας συμφερει ρε παιδια;
να παιζουμε σε ενα πρωταθλημα χωρις παο, αεκ, αρη και με ολες τις ομαδες πλην γαυρου να εχουν μπατζετ σημερινου εργοτελη;;
γιατι με τις χορηγιες και τα τηλεοπτικα που θα εχει αυτο το πρωταθλημα, σε ομιλους europa (δεν συζηταμε για τσ λ) δεν ξαναμπαινεις.
πολυ μεγαλο ενδιαφερον θα εχει...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Μία πρόταση που είχα ακούσει παλιά είχε πολύ ενδιαφέρον.
Ένα πρωτάθλημα 7 ομάδων.
Γαύρος, Βάζελος, Κούλα, ΠΑΟΚ, Άρης και δύο ομάδες από επαρχία.
Ο τελευταίος θα πέφτει, και θα ανεβαίνει ένας, στο τέλος της χρονιάς.
Να γίνονται 3 γύροι, και να βγαίνουν οι πρώτοι 2 τσου λου, οι επόμενοι 3 ουέφα, ο ένας με το πουλί στο χέρι κι ο τελευταίος υποβιβασμό.
Οφέλη που θα είχαμε;
Κάθε εβδομάδα σχεδόν ντέρμπι, για όλη τη χρονιά. Γήπεδα γεμάτα, τηλεθεάσεις (άρα και έσοδα από αυτές) στα ύψη, χορηγίες που θα μοιράζονται δια 7 και όχι δια 16, αναβάθμιση του επιπέδου του πρωταθλήματος (αλλιώς είναι να παίζεις στο χωράφι των Ιωαννίνων κι αλλιώς σε Τούμπα, Χαριλάου, ΟΑΚΑ και Καραισκάκη), αύξηση του ανταγωνισμού κτλ.
Οι οπαδοί θα γουστάρουν, οι ομάδες θα πάρουν οικονομική ανάσα, το ελληνικό πρωτάθλημα θα ανέβει επίπεδο.

Για τη β κατηγορία;
Βάλε όρο πως πρέπει όλες οι ομάδες, να έχουν τουλάχιστον 7 έλληνες παίκτες στην εντεκάδα, όπου οι 3 θα είναι κάτω των 22.
Θα βγούν και πόσο ταλέντα από την επαρχία έτσι, τα οποία και θα προωθηθούν στις μεγάλες ομάδες και από τις πωλήσεις τους θα επιβιώνουν οικονομικά οι μικρές ομάδες.

Και εν τέλη, τι να τις κάνεις 16 ομάδες;
Να βλέπεις άδεια γήπεδα, και να χρωστάνε όλοι τους πάντες;
Γιατί;

Τις προάλλες διάβαζα στο ίντερνετ, δύο pub στην αγγλία μαζεύτηκαν να παίξουν μπάλα ως αντίπαλοι και στις κερκίδες είχε 5000 κόσμο!!
Εδώ πέρα, Α εθνική, και πάνω από 5000 κόσμο σταθερά βλέπεις μόνο σε 4-5 ομάδες...

Παράδειγμα; Η Δόξα.. Τι προσφέρει στο Ελληνικό Πρωτάθλημα; Είναι δηλαδή ωραίο το θέαμα που προσφέρει ή μήπως είναι ωραίο να βλέπεις στην κερκίδα 100 άτομα (σε ματς με τους μεγάλους, γιατί στα μικρά..);
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

EPIC FAIL

is epic..

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

αυτοι οι αεκτζηδες και οι μαλιστα οι βορειοι κατι εχουν παθει με μας μας βλεπουν και γυαλιζει το ματι τους πολυ μισος ρε τους λεω κυταξτε τι θα κανετε και αφηστε εμας .....οχι αυτοι να λενε τα γνωστα να ασχολουνται ακομη και τωρα με βιερινια και να μας λενε εμας κομπλεξικους ....πολυ γελιο...... :lol: :lol:
IKARIA_4

Δημοσίευση από IKARIA_4 »

αυτο το παραμυθι με την κουλα-44 πρεπει να τελειωσει, και θα τελειωσει πολυ συντομα.
στην Νοτια Ελλαδα γενικοτερα εξαφανιζονται με ταχυτατους ρυθμους.Πχ στο σχολειο ξαδερφου μου στην Αθηνα,περισσοτεροι ειναι οι ΠΑΟΚτσηδες, παρα τα χανουμακια.

αυτη η ομαδα υπαρχει απλα και μονον επειδη ηταν μελος (το τριτο και καταιδρωμενο) στο ΠΟΚ.αν δεν συνεβαινε αυτο,θα ηταν κατι μεταξυ Πανιωνιου και Ατρομητου Ν.Φιλαδελφειας.
η κοντρα τους αυτη αδερφε,ειναι απλουστατα το αποτελεσμα οτι εχουν συνειδητοποιησει απο ποιον μενουν πισω σε κοσμο,σε ιδεολογια,σε αγωνιστικη αξια.

ελπιζω ως το καλοκαιρι αυτη η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ να μην υπαρχει,να καθαριζει σιγα σιγα ο τοπος.
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

Ας μην βιαζόμαστε πολύ γιατί μπορεί να τα βρούμε μπροστά μας.
Προτείνω να είμαστε ψύχραιμοι γιατί αυτό που έρχεται μετά τις 30/6 δεν θα είναι τόσο εύκολο να αντιμετωπιστεί.
Η χανούμα έχει 3-4 λεφτάδες που την τελευταία στιγμή έχουν την δυναμική να την διασώσουν.
Εμείς είμαστε μόνοι μας .
Κι εγώ θέλω να διαλυθεί αυτός ο περίγελος αλλά ας κρατάμε μικρό καλάθι.
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

Βασικα εγω λεω να αφησουμε τις παπαριες περι καταντιας των υπολοιπων ομαδων και να επικεντρωθουμε στα δικα μας. Αντε γιατι πολυ ψηλα τον εχουμε παρει τον αμανε και εχουμε καταντησει απο περηφανος λαος σε μικροαστουληδες χειριστου ειδους που παρακαλανε να ψοφησει η κατσικα του γειτονα απο πυρετο πιστευοντας οτι η δικια τους ειναι αθανατη.

Πιστευετε μερικοι οτι αν ομαδες με αρκετο κοσμο (γριες) ή με πολυ κοσμο (ΠΟΚ) εχουν προβλημα βιωσιμοτητας και καταρευσουν εμεις θα τη βγαλουμε καθαρη? Ακομα κι ετσι να γινει, σε ενα χρωκοποημενο πρωταθλημα οπου τριτη δυναμη θα ειναι στην καλυτερη ο Ατρομητος, ποσο πιστευετε οτι θα αντεξουμε κι εμεις? Ποια θα ειναι τα εσοδα σε βαθος χρονου?

Εγω προσωπικα δε θελω κανεις να πεσει ή να διαλυθει. Η θα βρεθει μια δικαιη φορμουλα ωστε ολες οι ΠΑΕ να ειναι βιωσιμες ξεπληρωνοντας σιγα-σιγα τα σπασμενα, ή ας γυρισουμε σε εποχες προ δεκαετιας 80 με ημιεπεγγελματικα πρωταθληματα να τελειωνουμε.

Το δευτερο το προτιμω (το πρωτο αλλωστε ειναι και ουτοπικο, σιγα μη βγαλουν ποτε ακρη οι παραγοντες και το κρατος). Τουλαχιστον δινει μια αμυδρη ελπιδα να αποκτησουμε πραγματικη αθλητικη παιδεια κι οχι αυτη την πανυγηρτζηδικη μαλακια που μας διακατεχει τις τελευταιες δεκαετιες οπου ο καθενας παει στο γηπεδο οχι για την μπαλα που παιζει η ομαδα του ή για την εκσταση της κερκιδας, αλλα μονο αν παιζεται η τριτη θεση και πανω.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Εκτός του ότι μερικοί πάσχετε από τυφλό οπαδισμό (δεκτό ... κι εγώ έπασχα στα 12 μου), δεν διαβάζετε και δεν κατανοείτε τι γράφω.
Τι σχέση έχει αυτό που έγραψα με τις επάρσεις του στυλ να πέσει, να εξαφανιστεί, να διαλυθεί κλπ.
Ωραία, μαζί σας. Να πέσει και αυτή και ο γάβρος και ο βάζελος και το σκουλίκι και όλοι τους. Να μείνει η σουπερλίγκα με μία ομάδα μόνο. Με εμάς. Θα έχουμε εξασφαλισμένα κάθε χρόνο το πρωτάθλημα και το τσουλού και θα είμαστε ευτυχισμένοι. (κάτι παρόμοιο με το αλλαζωνικό "μια πόλη μια ομάδα"). Κοινώς, να γίνουμε γάβροι στη θέση των γάβρων. Γιατί αυτοί κοιτάνε μόνο το τομάρι και δεν τους ενδιαφέρουν οι υπόλοιποι. Όμως, ακόμα και σε αυτούς τους γάβρους υπάρχουν μερικοί υγειώς σκεπτόμενοι που δεν ευχαριστιούνται τα κάλπικα πρωταθλήματα που πέρνουν.
Τι φτάει λοιπόν το κάθε σωματείο να τραβά ό,τι τραβά; Τα ίδια είχαμε περάσει κι εμείς πριν 5-6 χρόνια, όταν η Δ' Εθνική ήταν μέσα στις επιλογές και τις προοπτικές μας εξαιτίας κάποιων ηλίθιων που βρέθηκαν στην διοίκησή μας; Αλλά γρήγορα το ξεχάσατε. Όσο έφταιγε ο ΠΑΟΚσής που έβγαζε τα λαρύγγια του στα τσιμέντα τότε, άλλο τόσο φταίει και σήμερα ο αεκσής. Εγώ λέω να σταματήσυμε να μπερδεύουμε την ομάδα, την ιστορία και τους οπαδούς της (τους υγειείς) με τις διοικήσεις τους.
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

Αυτο το αλλαζωνικο κανω οτι δεν το διαβασα.
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

DC έγραψε:Εκτός του ότι μερικοί πάσχετε από τυφλό οπαδισμό (δεκτό ... κι εγώ έπασχα στα 12 μου), δεν διαβάζετε και δεν κατανοείτε τι γράφω.
Τι σχέση έχει αυτό που έγραψα με τις επάρσεις του στυλ να πέσει, να εξαφανιστεί, να διαλυθεί κλπ.
Ωραία, μαζί σας. Να πέσει και αυτή και ο γάβρος και ο βάζελος και το σκουλίκι και όλοι τους. Να μείνει η σουπερλίγκα με μία ομάδα μόνο. Με εμάς. Θα έχουμε εξασφαλισμένα κάθε χρόνο το πρωτάθλημα και το τσουλού και θα είμαστε ευτυχισμένοι. (κάτι παρόμοιο με το αλλαζωνικό "μια πόλη μια ομάδα"). Κοινώς, να γίνουμε γάβροι στη θέση των γάβρων. Γιατί αυτοί κοιτάνε μόνο το τομάρι και δεν τους ενδιαφέρουν οι υπόλοιποι. Όμως, ακόμα και σε αυτούς τους γάβρους υπάρχουν μερικοί υγειώς σκεπτόμενοι που δεν ευχαριστιούνται τα κάλπικα πρωταθλήματα που πέρνουν.
Τι φτάει λοιπόν το κάθε σωματείο να τραβά ό,τι τραβά; Τα ίδια είχαμε περάσει κι εμείς πριν 5-6 χρόνια, όταν η Δ' Εθνική ήταν μέσα στις επιλογές και τις προοπτικές μας εξαιτίας κάποιων ηλίθιων που βρέθηκαν στην διοίκησή μας; Αλλά γρήγορα το ξεχάσατε. Όσο έφταιγε ο ΠΑΟΚσής που έβγαζε τα λαρύγγια του στα τσιμέντα τότε, άλλο τόσο φταίει και σήμερα ο αεκσής. Εγώ λέω να σταματήσυμε να μπερδεύουμε την ομάδα, την ιστορία και τους οπαδούς της (τους υγειείς) με τις διοικήσεις τους.
όχι ρε αν πρέπει να πέσουμε και εμείς δ εθνική γιατί όχι; αν θέλουμε δίκαιο ποδόσφαιρο αεκ-παο-παοκ-αρης δ εθνική. τι να κάνουμε τώρα; εγώ σου λέω τι μας συμφέρει. και ναι μας συμφέρει να παίρνουμε κάθε χρόνο πρωτάθλημα μόνοι μας. όπως και όλους τους οπαδούς όλων των ομάδων. αν εσένα δεν σου αρέσει δικό σου πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Βλεπω την υπογραφη σου... θα ειμαστε μεγαλο σωματειο οταν θα παρουμε 10 πρωταθληματα σερι απεναντι σε ατρομητους και ξανθες; εσυ θα νοιωθεις περηφανος; τις μεγαλες ομαδες τις κανουν τα μεγαλα παιχνιδια....
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

baneprelevic361 έγραψε:όχι ρε αν πρέπει να πέσουμε και εμείς δ εθνική γιατί όχι; αν θέλουμε δίκαιο ποδόσφαιρο αεκ-παο-παοκ-αρης δ εθνική. τι να κάνουμε τώρα; εγώ σου λέω τι μας συμφέρει. και ναι μας συμφέρει να παίρνουμε κάθε χρόνο πρωτάθλημα μόνοι μας. όπως και όλους τους οπαδούς όλων των ομάδων. αν εσένα δεν σου αρέσει δικό σου πρόβλημα.
Φίλε, εκτός από ανοησία και γαβροπρέπεια, διακρίνω και μια επιθετικότητα στις απαντήσεις σου.
Ηρέμησε εσύ κι εγώ θα τα παλέψω τα προβλήματά μου. :)
Φιλικά και με συμπάθεια.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

baneprelevic361 έγραψε: όχι ρε αν πρέπει να πέσουμε και εμείς δ εθνική γιατί όχι; αν θέλουμε δίκαιο ποδόσφαιρο αεκ-παο-παοκ-αρης δ εθνική.
Ρε φίλε αυτό που λες, απλά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ..
ΘΑ διαλυθεί -κυριολεκτικά- κι η σούπερλιγκα και το Ελληνικό πρωτάθλημα.
Φαντάζεσαι, 15 ομάδες, με γήπεδα χωράφια, και 1000 οπαδούς στην κερκίδα;
Αντιλαμβάνεσαι πως οι χορηγίες και τα τηλεοπτικά της Δ' θα είναι πενταπλάσια της Α';;;
Αντιλαμβάνεσαι ότι πιο πολύς κόσμος θα ξέρει τη βαθμολογία της Δ' παρά της Α';
Αντιλαμβάνεσαι ότι η Νόβα θα παλεύει να πάρει το πρωτάθλημα της Δ' παρά της Α';
Αντιλαμβάνεσαι ότι στη Δ θα γίνεται σκοτωμός για το ποιος θα ανέβει, ενώ στην Α' θα είναι ο γαύρος και 15 χωριά;
Δεν γίνεται να πέσουν ΟΛΟΙ οι μεγάλοι. Με την καμία.
Μέχρι και ο γαύρος χαμένος θα βγει.. Ποιος θα πατάει στο γήπεδο για να δει το γαύρο να παίζει με τα χωριά; Θα ναι σαν να παίζει ο γαύρος στη Β' εθνική (ενώ θα ναι στην Α) και εμείς (που θα μάστε στη 'Δ) θα έχουμε το ένα ντέρμπι πίσω από τ' άλλο..
Το ελληνικό ποδόσφαιρο θα διαληθεί.

Και για να μην τα πολύλογούμε το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι 5 ομάδες, και 2-3-4 διαφορετικές κάθε χρόνο επιπλέον. Πέρσυ καβάλα και βόλος, φέτος ο ατρόμητος κτλ. Αν βγάλεις αυτές κατέρευσε. Τόσο απλά..!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”