αφου συμφωνουμε και οι 2 τα ιδια σκατα ειναι τι συζηταμε?

όχι ρε αν πρέπει να πέσουμε και εμείς δ εθνική γιατί όχι; αν θέλουμε δίκαιο ποδόσφαιρο αεκ-παο-παοκ-αρης δ εθνική. τι να κάνουμε τώρα; εγώ σου λέω τι μας συμφέρει. και ναι μας συμφέρει να παίρνουμε κάθε χρόνο πρωτάθλημα μόνοι μας. όπως και όλους τους οπαδούς όλων των ομάδων. αν εσένα δεν σου αρέσει δικό σου πρόβλημα.DC έγραψε:Εκτός του ότι μερικοί πάσχετε από τυφλό οπαδισμό (δεκτό ... κι εγώ έπασχα στα 12 μου), δεν διαβάζετε και δεν κατανοείτε τι γράφω.
Τι σχέση έχει αυτό που έγραψα με τις επάρσεις του στυλ να πέσει, να εξαφανιστεί, να διαλυθεί κλπ.
Ωραία, μαζί σας. Να πέσει και αυτή και ο γάβρος και ο βάζελος και το σκουλίκι και όλοι τους. Να μείνει η σουπερλίγκα με μία ομάδα μόνο. Με εμάς. Θα έχουμε εξασφαλισμένα κάθε χρόνο το πρωτάθλημα και το τσουλού και θα είμαστε ευτυχισμένοι. (κάτι παρόμοιο με το αλλαζωνικό "μια πόλη μια ομάδα"). Κοινώς, να γίνουμε γάβροι στη θέση των γάβρων. Γιατί αυτοί κοιτάνε μόνο το τομάρι και δεν τους ενδιαφέρουν οι υπόλοιποι. Όμως, ακόμα και σε αυτούς τους γάβρους υπάρχουν μερικοί υγειώς σκεπτόμενοι που δεν ευχαριστιούνται τα κάλπικα πρωταθλήματα που πέρνουν.
Τι φτάει λοιπόν το κάθε σωματείο να τραβά ό,τι τραβά; Τα ίδια είχαμε περάσει κι εμείς πριν 5-6 χρόνια, όταν η Δ' Εθνική ήταν μέσα στις επιλογές και τις προοπτικές μας εξαιτίας κάποιων ηλίθιων που βρέθηκαν στην διοίκησή μας; Αλλά γρήγορα το ξεχάσατε. Όσο έφταιγε ο ΠΑΟΚσής που έβγαζε τα λαρύγγια του στα τσιμέντα τότε, άλλο τόσο φταίει και σήμερα ο αεκσής. Εγώ λέω να σταματήσυμε να μπερδεύουμε την ομάδα, την ιστορία και τους οπαδούς της (τους υγειείς) με τις διοικήσεις τους.
Φίλε, εκτός από ανοησία και γαβροπρέπεια, διακρίνω και μια επιθετικότητα στις απαντήσεις σου.baneprelevic361 έγραψε:όχι ρε αν πρέπει να πέσουμε και εμείς δ εθνική γιατί όχι; αν θέλουμε δίκαιο ποδόσφαιρο αεκ-παο-παοκ-αρης δ εθνική. τι να κάνουμε τώρα; εγώ σου λέω τι μας συμφέρει. και ναι μας συμφέρει να παίρνουμε κάθε χρόνο πρωτάθλημα μόνοι μας. όπως και όλους τους οπαδούς όλων των ομάδων. αν εσένα δεν σου αρέσει δικό σου πρόβλημα.
Ρε φίλε αυτό που λες, απλά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ..baneprelevic361 έγραψε: όχι ρε αν πρέπει να πέσουμε και εμείς δ εθνική γιατί όχι; αν θέλουμε δίκαιο ποδόσφαιρο αεκ-παο-παοκ-αρης δ εθνική.