Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
invincible

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από invincible »

papwolf έγραψε:Off topic αλλά δε μπορώ με έφαγε η απορία
@ invincible ο τύπος στο avatar σου είναι ο κύριος αυγολέμονος...???

Ναι ο Κώστας
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Χαχαχαχα....μεγάλη μορφή και από τους πιο καλτ τύπους του Δέλτα...!!!
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

papwolf έγραψε:Χαχαχαχα....μεγάλη μορφή και από τους πιο καλτ τύπους του Δέλτα...!!!

Βάλε και εσύ τον άλλο που τον ''κάρφωσε μάτι και όλο χάνει'' να κάνουμε παρέα στον ιππόδρομο :lol:
δες το να κλάψεις
[youtube]jla2sk_wl5I[/youtube]
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Ρε παιδιά να σας κάνω μια ερώτηση, αντί να συζητάμε για Λημνιούς, Μπάρκες και Δώνηδες σαν Έλληνες γηγενείς, μήπως να φέρναμε πίσω τίποτα Μπαλογιάννη, Λάμπρου ή Διαμαντή για να συμπληρώσουμε τις λίστες...???
Και δικά μας παιδιά είναι και πιο φθηνά θα μας βγουν και πιο αξιόπιστοι σαν ποδοσφαιριστές νομίζω ότι είναι...
Λέω εγώ τώρα...
renegade

Δημοσίευση από renegade »

obanebane έγραψε:Μάλλον έχετε περάσει όλοι στο ντούκου ότι χρειαζόμαστε γηγενείς και γράφετε ελαφρά την καρδία.
Ο Δωνης ποσώς με ενδιαφέρει, αλλά ότι δεν έχει παίξει επαγγελματικά στην Ελλάδα, δε νομίζω ότι σημαίνει κάτι από την στιγμή που έχει υπάρξει χρόνια μέλος της Ακαδημίας του Βαζελου.
Ότι δεν είναι εύκολο να πεις σε ενεργό μέλος του ροστερ ότι θα μείνει εκτός Ευρωπαϊκής λίστας, το καταλαβαίνετε πιστεύω έτσι;
Δηλαδή ότι η απόδοση του Σαστρε μπορεί να έπεσε επειδή έμεινε εκτός Ευρωπαϊκής λίστας,δε μας περνάει από το μυαλό;
Ότι μπορεί πχ ο Κουαλιατα να μην προσαρμοστεί αμέσως στις ευρωπαϊκές συνθήκες και αναγκαστεί ο προπονητής να τον αφήσει εκτός Ευρώπης επειδή δεν βγαίνουν τα κουκιά,καταλαβαίνετε τι μπορεί να σημαίνει για την ψυχολογία του.
Θέλουμε Έλληνες που να μπορούμε να στηριχτούμε,δε λέω πρώτα βιολιά, αλλά αξιόπιστους.
Όποιος δε το καταλαβαίνει, ας το εξετάσει λίγο καλύτερα.
Έχω του εντύπωση ότι ο Δώνης δεν συμπληρώνει τα απαιτούμενα τρία χρόνια από την ηλικία των 15 έως 21 σε ελληνικό σύλλογο.
Στη Γιουβέντους έφυγε πριν κλείσει τα 17.
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Ο Μπάρκας δανεικος Ουτρέχτη.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Οκ δε το ξέρω rene,το ζήτημα μου είναι οι γηγενείς και θεωρώ ότι κάνουμε μεγάλη μαλάκια που αφήσαμε τον Λοντιγκιν στον βαζελο και όπως φαίνεται και τον Κάργα,χωρίς καν να κάνουμε έστω μια πρόταση.
Πραγματικά δεν είμαι βέβαιος αν μέσα στην ομάδα έχουν αντιληφθεί το πρόβλημα.
Εκτός αν δοθούν πραγματικές ευκαιρίες στους μικρούς, γιατί πιστεύουν ότι τις αξίζουν και όχι από ανάγκη.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

black_star_ninja έγραψε:Ο Μπάρκας δανεικος Ουτρέχτη.
Έπιασε το τάμα που έκανα
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

invincible έγραψε:
papwolf έγραψε:Χαχαχαχα....μεγάλη μορφή και από τους πιο καλτ τύπους του Δέλτα...!!!

Βάλε και εσύ τον άλλο που τον ''κάρφωσε μάτι και όλο χάνει'' να κάνουμε παρέα στον ιππόδρομο :lol:
δες το να κλάψεις
[youtube]jla2sk_wl5I[/youtube]
Χαχαχαχα....πολύ καλό...!!!
Έλεγα να βάλω για avatar όλη την οικογένεια δρακουμέλ αλλά κώλοσα, άσε μην τύχει καμιά στραβή και τρέχουμε... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Μιλά και εσύ ρε doom,με την αποχώρηση Πασχαλακη και την αργή ενσωμάτωση Μιχαηλίδη, η αρχική λίστα γίνεται πολύ κοντή,νάνος κανονικός.
Βγάλε κανέναν πίνακα, πως περίπου θα είμαστε.
thios4

Δημοσίευση από thios4 »

Από τους "της προκοπής" Έλληνες όπου λήγουν τα συμβόλαιά τους (κατά τη γνώμη μου βέβαια) είναι 2. Ο Λυκογιάννης όπου θα έκανε ένα πολύ καλό δίδυμο με τον Σοάρες στα αριστερά μπακ, και ο Γιαννιώτης σαν αναπληρωματικός, όπου έκανε πολλή καλή χρονιά με τον Ατρόμητο.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Κάνουν λάθος όσοι θεωρούν ότι το 1/5 της λίστας μπορεί να είναι παίκτες που θα απέχουν αρκετά από τα βασικά στελέχη.
Ειδικότερα πλέον σε ένα ποδόσφαιρο με 20 παίκτες αποστολή και 5 αλλαγές.
Δηλαδή τι θα κάνεις δεν θα πάρεις τουλάχιστον 5 μεσοεπιθετικους ( αυτή τη στιγμή δεν έχεις κανέναν γηγενη)?
Δεν θα πάρεις 2 επιθετικούς(0 γηγενείς)?
Δεν θα βάλεις 5 χαφ( 1 γηγενής) ?
Τουλάχιστον 4 στόπερ ( 1 γηγενής αν πιστέψουμε ότι πωλείται ο Μιχαι)?
4 Μπακ ( 1 γηγενής )?
2 τερματοφύλακες?
Μίνιμουμ 22 ποδοσφαιριστές,την στιγμή που τώρα που μιλάμε μας παίρνει να έχουμε 20 (με τον έναν να προέρχονται από μακροχρόνιο τραυματισμό, μη γνωρίζοντας πώς θα επιστρέψει και το σημαντικότερο πότε)
Τι μας παίρνει να κάνουμε?
Να κόψουμε μία από τις πέντε θέσεις των μεσοεπιθετικών κι αν βρεθούμε στην ανάγκη να βλέπουμε πάλι τον σου άρεσε και τον Αύγουστο στη μεσοεπιθετική γραμμή?

Να κόψουμε ένα χαφ και να έχουμε μόλις 4 στη λίστα, με τον κίνδυνο με έναν απλό τραυματισμό η τιμωρία, να μην έχουμε ούτε αλλαγές των χαφ για κάποια παιχνίδια?

Να μην βάλω στη λίστα τον βιεϊρίνια και να έχω τον Τσαούση ή τον Μπαλογιάννη?

Είμαστε πολύ σφιχτοι στο συγκεκριμένο θέμα, για αυτό έγραφα για τον Λημνιό και όχι γιατί πιστεύω ότι θα έρθει και θα μας ανεβάσει επίπεδο
Άβαταρ μέλους
Minority4

Δημοσίευση από Minority4 »

Ετσι είναι δυστυχώς, δείχνουν σφιχτά τα πράγματα στον καταρτισμό της κωλολίστας.
Εκτός κι αν δεν βλέπουμε εμείς σωστά την όλη κατάσταση, τι να πω.
Και γενικότερα, δεν διαβάζουμε και κάποιο άρθρο για την συγκεριμένη φάση, ίσως γιατί είναι αρκετά νωρίς στην μεταγραφική περίοδο, ΟΚ λογικό.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Φέτος θα συντελεστεί μια πολύ μεγάλη αλλαγή σε σχέση με την περσινή λειτουργία της Α και Β ομάδας. Θα υπάρχει στενή συνεργασία κι φαινόμενα στα οποία κάποιος παίκτης βρισκόταν χωρίς αγωνιστική δράση γιατί οι δύο προπονητές δεν συνεννοούνταν έχουν τελειώσει ανεπιστρεπτί. Οπότε θα πρέπει να έχουμε υπόψιν μας ότι φέτος η δεξαμενή της β ομάδος θα έχει πολύ μεγαλύτερη σχέση με την τροφοδοσία της πρώτης. Κι σίγουρα θα δούμε κι άλλα παιδιά να παίρνουν ευκαιρίες.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

papwolf έγραψε:Ρε παιδιά να σας κάνω μια ερώτηση, αντί να συζητάμε για Λημνιούς, Μπάρκες και Δώνηδες σαν Έλληνες γηγενείς, μήπως να φέρναμε πίσω τίποτα Μπαλογιάννη, Λάμπρου ή Διαμαντή για να συμπληρώσουμε τις λίστες...???
Και δικά μας παιδιά είναι και πιο φθηνά θα μας βγουν και πιο αξιόπιστοι σαν ποδοσφαιριστές νομίζω ότι είναι...
Λέω εγώ τώρα...
Όσο κι αν ξεψάχνισα την λίστα των Ελλήνων παικτών ότι ποιοτικότερο βρήκα και οι οποίοι δεν έχουν πολυετή συμβόλαια με τις ομάδες τους η είναι στην λίστα προς παραχώρηση είναι οι Τζόλης,Πέλκας,Σταφυλίδης,Γιαννούλης,Λυκογιάννης, Ρέτσος,Καπίνο,Γιαννιώτης,Λημνιός και Κουλούρης! 6 Από τους 10 δηλαδή πρώην παίκτες μας!!! Από εκεί και πέρα οι δικοί μας Κούτσιας,Βρακας,Κωνσταντέλιας που δεν έχουν ακομα ενεργό ρόλο στην ομάδα, οι Λάμπρου, Μπαλογιάννης,ο Διαμαντής,ο αδελφός του Τσιγγάρα, ο Χαρίσης,ο Χουτεσιωτης και τέλος! Ελάχιστες επιλογές σε μια πολύ φτωχή δεξαμενή.Εν κατακλείδι θεωρώ πως από όλους αυτούς για το Α η Β λόγο οι μόνοι που θα μπορούσαν να έρθουν είναι οι Σταφυλίδης(Μπορεί να αγωνιστεί σε 3 θέσεις,γεμάτη σαιζόν,ιδανική ηλικια και προϊόν των ακαδημιων),Πέλκας,Λημνιός,Γιαννιώτης,Ρέτσος με ενεργοποίηση παράλληλα Βρακά η Κωνσταντελια,,Κούτσια ως 3ο φορ, ίσως Μπαλογιάννη και αδελφός Τσιγγάρα η Χαρισης ως alter ego του Τσιγγάρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Τρί 07 Ιουν 2022, 19:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”