papwolf έγραψε:Off topic αλλά δε μπορώ με έφαγε η απορία
@ invincible ο τύπος στο avatar σου είναι ο κύριος αυγολέμονος...???
Ναι ο Κώστας
papwolf έγραψε:Off topic αλλά δε μπορώ με έφαγε η απορία
@ invincible ο τύπος στο avatar σου είναι ο κύριος αυγολέμονος...???
papwolf έγραψε:Χαχαχαχα....μεγάλη μορφή και από τους πιο καλτ τύπους του Δέλτα...!!!
Έχω του εντύπωση ότι ο Δώνης δεν συμπληρώνει τα απαιτούμενα τρία χρόνια από την ηλικία των 15 έως 21 σε ελληνικό σύλλογο.obanebane έγραψε:Μάλλον έχετε περάσει όλοι στο ντούκου ότι χρειαζόμαστε γηγενείς και γράφετε ελαφρά την καρδία.
Ο Δωνης ποσώς με ενδιαφέρει, αλλά ότι δεν έχει παίξει επαγγελματικά στην Ελλάδα, δε νομίζω ότι σημαίνει κάτι από την στιγμή που έχει υπάρξει χρόνια μέλος της Ακαδημίας του Βαζελου.
Ότι δεν είναι εύκολο να πεις σε ενεργό μέλος του ροστερ ότι θα μείνει εκτός Ευρωπαϊκής λίστας, το καταλαβαίνετε πιστεύω έτσι;
Δηλαδή ότι η απόδοση του Σαστρε μπορεί να έπεσε επειδή έμεινε εκτός Ευρωπαϊκής λίστας,δε μας περνάει από το μυαλό;
Ότι μπορεί πχ ο Κουαλιατα να μην προσαρμοστεί αμέσως στις ευρωπαϊκές συνθήκες και αναγκαστεί ο προπονητής να τον αφήσει εκτός Ευρώπης επειδή δεν βγαίνουν τα κουκιά,καταλαβαίνετε τι μπορεί να σημαίνει για την ψυχολογία του.
Θέλουμε Έλληνες που να μπορούμε να στηριχτούμε,δε λέω πρώτα βιολιά, αλλά αξιόπιστους.
Όποιος δε το καταλαβαίνει, ας το εξετάσει λίγο καλύτερα.
Έπιασε το τάμα που έκαναblack_star_ninja έγραψε:Ο Μπάρκας δανεικος Ουτρέχτη.
Χαχαχαχα....πολύ καλό...!!!invincible έγραψε:papwolf έγραψε:Χαχαχαχα....μεγάλη μορφή και από τους πιο καλτ τύπους του Δέλτα...!!!
Βάλε και εσύ τον άλλο που τον ''κάρφωσε μάτι και όλο χάνει'' να κάνουμε παρέα στον ιππόδρομο![]()
δες το να κλάψεις
[youtube]jla2sk_wl5I[/youtube]
Όσο κι αν ξεψάχνισα την λίστα των Ελλήνων παικτών ότι ποιοτικότερο βρήκα και οι οποίοι δεν έχουν πολυετή συμβόλαια με τις ομάδες τους η είναι στην λίστα προς παραχώρηση είναι οι Τζόλης,Πέλκας,Σταφυλίδης,Γιαννούλης,Λυκογιάννης, Ρέτσος,Καπίνο,Γιαννιώτης,Λημνιός και Κουλούρης! 6 Από τους 10 δηλαδή πρώην παίκτες μας!!! Από εκεί και πέρα οι δικοί μας Κούτσιας,Βρακας,Κωνσταντέλιας που δεν έχουν ακομα ενεργό ρόλο στην ομάδα, οι Λάμπρου, Μπαλογιάννης,ο Διαμαντής,ο αδελφός του Τσιγγάρα, ο Χαρίσης,ο Χουτεσιωτης και τέλος! Ελάχιστες επιλογές σε μια πολύ φτωχή δεξαμενή.Εν κατακλείδι θεωρώ πως από όλους αυτούς για το Α η Β λόγο οι μόνοι που θα μπορούσαν να έρθουν είναι οι Σταφυλίδης(Μπορεί να αγωνιστεί σε 3 θέσεις,γεμάτη σαιζόν,ιδανική ηλικια και προϊόν των ακαδημιων),Πέλκας,Λημνιός,Γιαννιώτης,Ρέτσος με ενεργοποίηση παράλληλα Βρακά η Κωνσταντελια,,Κούτσια ως 3ο φορ, ίσως Μπαλογιάννη και αδελφός Τσιγγάρα η Χαρισης ως alter ego του Τσιγγάραpapwolf έγραψε:Ρε παιδιά να σας κάνω μια ερώτηση, αντί να συζητάμε για Λημνιούς, Μπάρκες και Δώνηδες σαν Έλληνες γηγενείς, μήπως να φέρναμε πίσω τίποτα Μπαλογιάννη, Λάμπρου ή Διαμαντή για να συμπληρώσουμε τις λίστες...???
Και δικά μας παιδιά είναι και πιο φθηνά θα μας βγουν και πιο αξιόπιστοι σαν ποδοσφαιριστές νομίζω ότι είναι...
Λέω εγώ τώρα...