Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ρε Ντινο για ποιο γκρινιαρη λες? Εσυ ο ιδιος το ειπες οπως και ο dimbar και αλλα παιδια
nico4 έγραψε:
pgetsos έγραψε:paokmanis έχεις δύο ποστ χθες που ζητάς παραίτηση/απόλυση Τούντορ και σήμερα που τσουβαλιαζεις όλους του οπαδούς στο πέταλο σαν ταραξίες. Όταν αυτά είναι όλα κι όλα τα ποστ σου, να είσαι προσεκτικός στους χαρακτηρισμούς σου. Τουλάχιστον
Όχι μόνο δύο, έχει και άλλα δύο τρία που μας δίνει λινκ από σάιτ οπαδών της ΑΕΚ.
prist64 έγραψε:Θα χαζεψουμε τελειως?
Τι καθεστε και ασχολειστε με το.................... νεφρο?
PAOK_Antarctica έγραψε:Καλά, δεν βλέπετε ότι ο άνθρωπος είναι τρολ;
Πρέπει να ανεχτούμε έναν ακόμα δηλαδή;
παοκαρα23 έγραψε:Τι να μην αρχισετε στραβά ρε Ντίνο;χθεςς ειχαμε τα δρόμο ο Τούντορ και σημερα έπιασε και τους συνδεσμιτες...πλάκα μας κανεις ρε paokmanis;
Dinos_Liverpool έγραψε:Φυσικά και προσβάλλεις κουβαδιάζοντας όλους τους συνδεσμίτες και αποκαλώντας τους "ταραξίες" συλλήβδην!
Sourme δεν ειναι θεμα αναφορας τα ποστ τα ειδαν 2-3 μοντ.Ε, οταν βλεπεις φασαρια ομως πρεπει να εκτιμησεις και το γιατι εγινε και οχι μονο συστασεις του στυλ (Ποντιος Πιλατος) "Μη το συνεχιζετε" .Δεν ειναι θεμα να φυγει ενας αλλοθρησκος(?) μη μας μολυνει το φορουμ.Ο ανθρωπος εχει 8 ποστ, τα 4 για λινκ αλλης ομαδας(εγω 1 για αλλο φορουμ μπορω να βαλλω? ) και 4 που ζηταει να φυγει ο Τουντορ και προσβάλει τους συνδεσμους.Ε αυτο το τελευταιο επρεπε να σβηστει και να γινουν συστασεις.Αν ειχε γινει αυτο δε θα φταναμε εδω ,ουτε θα ειχε φαει μπαν ο...φιλος(α ρε Ντινο ) .Το οτι περασε το προσβλητικο ποστ δημιουργησε το προβλημα.Χρειαζεται και λιγο μετρο στην καλοσυνη και την ευγενεια.
Χιλιες φορες να μου πει "ειμαι αεκ και πιστευω εχω καλυτερη ομαδα" να το συζητησω.Οχι στα μουλωχτα να πεταμε λασπη σε χιλιαδες ανθρωπους που κρατανε τον ΠΑΟΚ ζωντανο.
Armagedonas έγραψε:Dino Liverpool,στα 3/4 των ποστ σου απειλείς με μπαν και ποινές διάφορους χρήστες.
θα σου πρότεινα να ηρεμήσεις λίγο και να δεις αλλιώς το θέμα και την τακτική σου.
Προσωπικά μου επέβαλες 1 μήνα μπαν γιατί έγραψα
-οτι ο Αρνεσεν έκανε κακές επιλογές
-κινδυνεύουμε να μας περάσουν παο και αεκ και να ρεζιλευτούμε
-θέλουμε παικταράδες και όχι δήθεν ταλέντα και μέτριους ξένους
αν κάτι από αυτά παραβίασε τους κανόνες του φόρουμ,να μου το πεις να το ξέρω
Δυστυχώς στον μήνα που μεσολάβησε,δικαιώθηκα σε όλα,όπως δικαιώθηκαν και όλοι όσοι έκαναν εξαρχής κριτική στις επιλογές της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου.
Στον ΠΑΟΚ αν για κάτι φημιζόμαστε είναι η ποικιλία και η διαφορετικότητα των απόψεων
Προσωπικά δεν έχω συναντήσει άλλο φόρουμ που να γίνεται τέτοια συχνή χρήση ή απειλή χρήσης μπαν κλπ και μάλιστα για ψύλλου πήδημα
Το να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και να βλέπουμε τις σαρδέλες ως γαρίδες(για να θυμηθώ μια θρυλική φράση),μόνο κακό κάνει στην ομάδα.
Έστω ότι μπαίνει κανείς πρώτη φορά στο site. Όλοι θα πουν: "Πω πω, τι τράβηξε ο καημένος ο Αρμεγαδδωνούλης από τον κακό φασίστα mod αυτού του απαράδεκτου site!!!".
Έλα, όμως, που δεν έφαγες ένα μήνα μπαν επειδή είπες αυτά που λες παραπάνω, με το ύφος που λες, αλλά επειδή τα είπες με τον τρόπο αυτόν:
Armagedonas έγραψε:Αυτή η ποδοσφαιρική μετριότητα που είδαμε έχει υπογραφή ΦΡΑΝΚ ΑΡΝΕΣΕΝ.
Με μετριότατους παίκτες που δεν θα είχαν θέση ούτε στον Λεβαδειακό,με λάθος μεταγραφικές κινήσεις και ένα κέντρο παρωδία που δημιουργικά ίσως είναι το χειρότερο του πρωταθλήματος.
Η ξεφτίλα θα ολοκληρωθεί όταν θα μας περάσουν ο διαλυμένος Παναθηναικός και η νεοφώτιστη ΑΕΚ.(δεδομένο είναι αυτό)
ΥΓ Διώξτε τους διαδόχους του Σαλπιγγίδη
τους αόρατους αρχηγούς,τις μισές μερίδες του 1.60 που τους καταπίνουν οι αντίπαλοι και τους ανύπαρκτους δήθεν ελπιδοφόρους νεαρούς και φέρτε κανονικούς ποδοσφαιριστές.
Και ξέρεις γιατί έφαγες ένα μήνα μόνο; Επειδή είμαι πονόψυχος!
Μήπως έτυχε να δεις τις αντιδράσεις 4-5 μελών ακριβώς από κάτω από αυτό που είπες; Και ξέρεις γιατί σου απάντησαν μόνο τόσοι; Διότι ενημερώθηκαν ότι δεν μπορείς να τους απαντήσεις άμεσα!
Σου έδωσα ένα μήνα περιθώριο για να ξανασκεφτείς λίγο τον τρόπο που εκφράστηκες, αλλά σίγουρα έχω κάνει λάθος με σένα και η επόμενη φορά θα είναι η οριστική σου έξοδος. Όχι 3/4, αλλά 9/10 είναι απειλές που μοιράζω, έτσι χωρίς λόγο και αιτία! Θα σου πρότεινα, ανεπιφύλακτα, την οικιοθελή σου αποχώρηση, μια και ο τρόπος που κάνεις την αγωνιστική κριτική των ποδοσφαιριστών μας δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει από μένα, όσο εγώ βρίσκομαι σε αυτό το site. Κατανοητό;
Ο Κάτσε, ο Τζιόλης, ο Κλάους, ο Κωνσταντινίδης, ο Κίτσιου είναι ανύπαρκτοι δήθεν ελπιδοφόροι νεαροί και ανύπαρκτοι αρχηγοί! Όχι κανονικοί ποδοσφαιριστές... τραγουδιστές είναι! Μηδενισμοί και αφορισμοί τέλος, ειδικά τη στιγμή που όταν βγαίνουν MVP η συγκαταλέγονται στους κορυφαίους, δεν έχεις βγει ποτέ να πεις ένα καλό λόγο, αλλά καραδοκείς στις άσχημες εμφανίσεις και στις ήττες να μας βγεις ξερόλας, δικαιωμένος και σασταλεγάκιας.
Εάν θέλεις να παραμείνεις, αλλάζεις ρότα στο ύφος σου. Τόσο απλό!
Κατ, δεν μου απαντάς! Τι site θέλουμε; Τι έχεις καταλάβει τόσο καιρό, ας πούμε δύο χρόνια, από τη στιγμή που συμμετέχω και γω στην ομάδα των mods; Όχι, θέλω να μου απαντήσεις, διότι δεν είναι λίγες οι φορές που βγαίνεις και κάνεις παράπονα για τη διαχείριση ορισμένων καταστάσεων.
Το κάνω για σένα και μόνο... θα προσπαθήσω να σου εξηγήσω το σκεπτικό μου για χθες. Πάντα υπάρχει ένα σκεπτικό, δεν γίνεται τίποτα στην τύχη, να είσαι βέβαιος!
Έχουμε ένα μέλος, τον Paokmanis, σίγουρα γκρινιάρη από τα πρώτα του σχόλια και λίγο "περίεργο", μάλλον, λόγω του γεγονότος το ότι μας έβαλε και links από site της αεκ... άντε για αγώνα του ΠΑΟΚ ήτανε... κομμάτια να γίνει. Έχουμε, όμως, ένα φίλο (του site εννοώ, διότι και αυτό το σχολίασες!) που το ύφος του δεν έχει, μέχρι χθες, κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Σίγουρα τον παρακολουθούμε, όμως. Ήδη δεν μάς φαίνονται νορμάλ τα πράγματα!
Πετάει χθες την κοτσάνα του! Τρολιά καραμπινάτη! Να γραφτεί τέτοιο πράγμα σε οπαδικό site με μέλη πολλούς συνδεσμίτες! Ήμαρτον, λέω... "είσαι σίγουρος ότι δεν το λες ειρωνικά, ρε φίλε;", τονέ ρωτάω. "Μπα", μου λέει, "τόσο περίεργο είναι;"
Τι να κάνω; Δεν θα το περάσω, λέω αρχικά! Θα αρχίσει πιθανότατα τα περί δημοκρατίας και τα σχετικά, αλλά τι να κάνουμε; Αυτό που λέει, με το [επιτέλους] μάλιστα κεφαλαία, θα κάνει το τόπικ ροντέο.
Αμέσως, όμως, το σκέφτομαι αλλιώς. "Κάτσε", λέω, "ευκαιρία να του απαντήσω και γω και όποιος άλλος θέλει" (κόσμια, φυσικά, όπως ζήτησα). Η άποψη ότι οι συνδεσμίτες είναι ταραξίες είναι μία άποψη που ακούγεται αρκετά. Ας μην εθελοτυφλούμε! Και στο γήπεδο και εκτός! Και δεν κάνω κανένα λάθος εδώ! Ευκαιρία, λοιπόν, να βάλουμε και τον φίλο και όλους τους ομοϊδεάτες του στη θέση τους, για την ομογενοποίηση που κάνουν στους συνδεσμίτες σχετικά με το ότι η πλειοψηφία τους είναι ταραξίες και ξεχνούν την τεράστια προσφορά τους στην ομάδα. Εάν έχουν κάνει 5 κακά, αλλά έχουν κάνει και 10005 καλά!
Έτσι, λοιπόν, το σκέφτηκα: "άντε νέο μέλος είναι, ας τον αφήσουμε να πει κάτι που ούτως ή άλλως λέγεται από ορισμένους και δεν είναι η πρώτη φορά που το ακούμε."
Αυτά για την ιστορία και το γιατί του "πέρασα" το σχόλιο.
Δεν έχω το αλάθητο του πάπα. Μπορεί να έκανα λάθος σκέψη. Αυτό πιστεύω, εκ των υστέρων, τελικά: ότι έκανα λάθος σκέψη! Θα έπρεπε να το συζητήσω με τον Όντι και τον Πέτρο που ήταν μέσα, νομίζω, ή τουλάχιστον να περίμενα και τη δική τους απόψη για το θέμα και να μην αποφασίσω μόνος σου! Ας περίμενε ο φίλος!
Και έρχεσαι και μου λες, τι σκτ site θέλουμε; Δικό μου το "σκτ", αλλά, συγγνώμη αυτό εννούσες, τουλάχιστον έτσι το έχω εκλάβει εγώ! Κάτι σκέφτηκα, ρε γμτ και το πέρασα, κάτι γμμενο, κάτι λάθος, κάτι... Εσύ, που με ξέρεις τόσο καιρό, πρέπει να αναρωτηθείς τι site θέλουμε; Έλεος, ρε Κατ!
Ούτε ο Άρειος Πάγος είμαστε, ούτε δίκιο έχουμε πάντα! Προσπαθούμε, όμως, γμ το φελέκι μου μέσα, να είμαστε δίκαιοι και να ακούγονται ωραία και κόσμια όλες οι απόψεις. Και πολλές φορές μάς αδικείτε! Όπως χθες ο dimbar που του έσβησα το "ασφαλίτικη νοοτροπία" και παρεξηγήθηκε (ΟΚ, έχει και άλλα παράπονα, λίγο πιο παλιά). Δλδ, πόσο θα συνεχιστεί και πού θα πάει η κουβέντα, εάν αρχίσουμε να μιλάμε σε τέτοιους τόνους;
Dino,υπαρχει σοβαρο προβλημα απλά δεν μπορεις να το δεις.
Ακου λοιπον πως θα διορθωσουμε την κατασταση.
Κατ' αρχην,θα νηστεψεις(δυσκολο έ?) 15 μερες.
Μετα θα ερθεις να σε εξομολογησω.
Θα μου ανοιξεις την καρδια σου,να ελαφρωσει η ψυχη σου
Αν απο αυτα που θα μου πεις,κριθεις άξιος να κοινωνησεις,ολα καλα
Αν οχι,θα σου συστησω ενα γέροντα να τον επισκεφθεις στο Αγιον Ορος.
Εκεινος πιστευω οτι θα σε βοηθησει να βρεις την Αληθεια.
Dinos_Liverpool έγραψε:Κατ, δεν μου απαντάς! Τι site θέλουμε; Τι έχεις καταλάβει τόσο καιρό, ας πούμε δύο χρόνια, από τη στιγμή που συμμετέχω και γω στην ομάδα των mods; Όχι, θέλω να μου απαντήσεις, διότι δεν είναι λίγες οι φορές που βγαίνεις και κάνεις παράπονα για τη διαχείριση ορισμένων καταστάσεων.
Εχεις νευρα και τα βλεπεις ολα στραβα.Kαπως ποιο light (σε σχεση με τον τιτλο paokmania) ειναι η απαντηση που ψαχνεις,του στυλ "πνευμα και προπονητικη με ολιγον απο ΠΑΟΚ" πως να στο πω.Σε σαιτ ΟΠΑΔΩΝ ποστ που προσβαλουν τους οπαδους της ομαδας φευγουν με τη μια.Ουτε προειδοποιηση ουτε τιποτα.Το να πει καποιος μια μκια μετα απο ήττα ειναι νορμαλ το να ξεσκιζει για καιρο ολους τους παικτες και τη διοικηση ή να στολιζει τους οπαδους στα ξεκουδουνα οχι.Δυστυχώς (κατ εμε) τεοιες συμπεριφορές περνάνε για καιρο παροτι τις εχετε εντοπίσει και σεις(φν1μ κλπ κλπ).Ειναι δυνατο να βγαινει καποιος και να λεει μη παιρνετε εισιτήρια και ριξτε την ομαδα στη Β' και να περνανε ολα αυτα σε ΟΠΑΔΙΚΟ επαναλαμβάνω σαιτ?Γι αυτο λεω ξεκαθαρίστε(μεταξυ σας) πρωτα τι ισχυει για το υφος του φορουμ και πειτε μας κι εμας να μη τρελαινόμαστε άδικα.
Οσο για το λαθος που λες οτι εκανες στο γραψα και πριν απο υπερβολικη ευγενεια το κανεις ,δε σε κατηγορω.Απλα επισημαινω το (στα δικα μου ματια) λαθος(?).