Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
- Dinos_Liverpool
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Πολύ ΠΑΟΚ και πολύ ευγένεια, είναι λοιπόν, αυτό που προσπαθούμε στο μέτρο του δυνατού.
Και όποιος δεν βλέπει την προσπάθεια που γίνεται, το χρόνο που ξοδεύουμε για την αγάπη μας και μόνο αφιλοκερδί για να έχουμε ένα επίπεδο και ελευθερία λόγου, εντός των επιτρεπτών ορίων φυσικά, με εξοργίζει. Δεν μας ενδιαφέρει το επίπεδο άλλων φόρουμ, όταν είναι επιπέδου χαμαιτυπίου. Τις δικές μας αρχές, τη δημοκρατικότητά μας και το αίσθημα δικαιοσύνης δεν το θέτουμε υπό συζήτηση ή υπό αμφισβήτηση. Πολύ ευχαρίστως να δεχτούμε καλοπροαίρετες παρατηρήσεις, όπως οι δικές σου εν γένει, αλλά όχι και το τι site θέλουμε! Αυτό που βλέπετε θέλουμε!
Αυτό που είπε, λέγεται αρκετά εκτός του φόρουμ αυτού. Απαντήστε με επιχειρήματα ότι φυσικά είναι λάθος.
Και όποιος δεν βλέπει την προσπάθεια που γίνεται, το χρόνο που ξοδεύουμε για την αγάπη μας και μόνο αφιλοκερδί για να έχουμε ένα επίπεδο και ελευθερία λόγου, εντός των επιτρεπτών ορίων φυσικά, με εξοργίζει. Δεν μας ενδιαφέρει το επίπεδο άλλων φόρουμ, όταν είναι επιπέδου χαμαιτυπίου. Τις δικές μας αρχές, τη δημοκρατικότητά μας και το αίσθημα δικαιοσύνης δεν το θέτουμε υπό συζήτηση ή υπό αμφισβήτηση. Πολύ ευχαρίστως να δεχτούμε καλοπροαίρετες παρατηρήσεις, όπως οι δικές σου εν γένει, αλλά όχι και το τι site θέλουμε! Αυτό που βλέπετε θέλουμε!
Αυτό που είπε, λέγεται αρκετά εκτός του φόρουμ αυτού. Απαντήστε με επιχειρήματα ότι φυσικά είναι λάθος.
- kataramenos5
Σφαξιμο με το βαμβακι ρε ?Dinos_Liverpool έγραψε:Π Πολύ ευχαρίστως να δεχτούμε καλοπροαίρετες παρατηρήσεις, όπως οι δικές σου εν γένει,

Εσυ στους ανθρωπους που αγαπας και συμπαθεις δε κανεις ποτε παρατηρήσεις?
Οσο για τον κοπο σας δεν τίθεται θεμα επ αυτου τα χουμε ξαναπει.
Υγ Προταση .Πειτε το
"Τσαι και συμπαθεια ζηταει ο λαος
μαμιεται ο βαγγελας κι ο ολυμπιλαγος"
Λιγα λογια για τον κολλητο μουDinos_Liverpool έγραψε:Καλά παπά, τραγούδα εσύ! Ψέλνε καλύτερα!
Για αυτά που έλεγε ο κολλητός σου για τη γενοκτονία... τουμπέκιασες για τα καλά!
![]()
![]()
γιατι θα σε "κανει" βιβλιο.
Και μη με κολλας πολυ πολυ γιατι θα στειλω μέιλ στο Φρουρο
και θα σε ταραξει στα "διπλοσέντονα".
Ο δικος μου σε εκανε αεροπλανο έ?
Μου τα ειπε στο cafe στον πεζοδρομο,μα πως το εχασα?
Μα να μη τον βοηθησω να δει το Φως το Αληθινο?barlow4 έγραψε:μα πως τα λες..

Δεν μπορώ να ξέρω ποια αρρωστημένη κατάσταση οδηγεί τύπους σαν τους πέντε έξι (ή και περισσότερους πλέον) γραφικούς troller σε τέτοιες συμπεριφορές. Άλλοι το ρίχνουν στις σοκολάτες, φαίνεται όμως πως μερικοί το ρίχνουν στο τρολάρισμα...
Νομίζω πως πρέπει να σας προβληματίσει το γεγονός πως εμφανίζονται ολοένα και περισσότερα troll στο forum. Μερικοί έχουν ήδη τριψήφιο αριθμό ποστ και συνεχώς αποθρασύνονται. Δεν μπορώ να πιστέψω πως υπάρχει πολιτική ανοχής σε τέτοια π0υστράκια. Γιατί ο troller μόνον έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί. Μπαίνει κρύβοντας την ταυτότητά του, υποκρίνεται κάποιον άλλον και αποκλειστικός του σκοπός είναι να προκαλέσει. Προσωπικά δεν θα έδινα ιδιαίτερη σημασία, το πολύ πολύ να τους απαντούσα με αντίστοιχη… σοβαρότητα, όποτε είχα διάθεση για καζούρα. Αφ ενός όμως πιστεύω πως δεν είναι αυτός ο σκοπός ενός forum, αφ ετέρου η παρουσία τους οδηγεί σε αποχώρηση μελών όπως ο dimbar, που δυστυχώς δεν είναι ο πρώτος. Λυπάμαι που βλέπω μια σταδιακή υποβάθμιση της ποιότητας του forum, προκειμένου να εξασφαλιστεί η παρουσία ορισμένων γελοίων κομπλεξικών.
Συγγνώμη για το ύφος, αλλά εκνευρίζομαι αφάνταστα όταν βλέπω να φεύγουν άτομα που χαίρεσαι και βελτιώνεσαι όταν διαβάζεις την άποψή τους και την σκέψη τους, για να προστατεύονται άτομα με διανοητικά, σεξουαλικά και ψυχολογικά προβλήματα και απωθημένα.
Νομίζω πως πρέπει να σας προβληματίσει το γεγονός πως εμφανίζονται ολοένα και περισσότερα troll στο forum. Μερικοί έχουν ήδη τριψήφιο αριθμό ποστ και συνεχώς αποθρασύνονται. Δεν μπορώ να πιστέψω πως υπάρχει πολιτική ανοχής σε τέτοια π0υστράκια. Γιατί ο troller μόνον έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί. Μπαίνει κρύβοντας την ταυτότητά του, υποκρίνεται κάποιον άλλον και αποκλειστικός του σκοπός είναι να προκαλέσει. Προσωπικά δεν θα έδινα ιδιαίτερη σημασία, το πολύ πολύ να τους απαντούσα με αντίστοιχη… σοβαρότητα, όποτε είχα διάθεση για καζούρα. Αφ ενός όμως πιστεύω πως δεν είναι αυτός ο σκοπός ενός forum, αφ ετέρου η παρουσία τους οδηγεί σε αποχώρηση μελών όπως ο dimbar, που δυστυχώς δεν είναι ο πρώτος. Λυπάμαι που βλέπω μια σταδιακή υποβάθμιση της ποιότητας του forum, προκειμένου να εξασφαλιστεί η παρουσία ορισμένων γελοίων κομπλεξικών.
Συγγνώμη για το ύφος, αλλά εκνευρίζομαι αφάνταστα όταν βλέπω να φεύγουν άτομα που χαίρεσαι και βελτιώνεσαι όταν διαβάζεις την άποψή τους και την σκέψη τους, για να προστατεύονται άτομα με διανοητικά, σεξουαλικά και ψυχολογικά προβλήματα και απωθημένα.
- kataramenos5
Που να τρεχεις τωρα...Σιμπααα.prist64 έγραψε: Και μη με κολλας πολυ πολυ γιατι θα στειλω μέιλ στο Φρουρο
και θα σε ταραξει στα "διπλοσέντονα".

ΥΓ Γκρινιαρης και ο Othin

- Dinos_Liverpool
Ο Othin, μέχρι πολύ πρόσφατα, είχε απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση μας, όπως ο ίδιος είχε δηλώσει. Η αντιμετώπιση μας ως προς τα "ύποπτα" μέλη δεν έχει αλλάξει καθόλου, άρα δεν μπορώ να τον καταλάβω. Δεν μπορούμε να "στείλουμε" κανένα χωρίς να σιγουρευτούμε τι ρόλο βαράει. Ε, αφού έκατσα κι εξήγησα πώς το σκέφτηκα και δεν το καταλαβαίνει ο καλός μου φίλος, δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο. Ούτε μπορώ να ξέρω γιατί η γνώμη του έχει αλλάξει τόσο απότομα.
Εγώ όχι μόνο δεν βλέπω καμία υποβάθμιση του φόρουμ, αντιθέτως βλέπω αναβάθμιση και μιλώ για τη συμπεριφορά και το ύφος όλων των μελών της διαχειριστικής ομάδας, τα οποία έχουν επιλεγεί πολύ προσεκτικά. Οι οικιοθελείς αποχωρήσεις ορισμένων μελών μάς στενοχωρούν, αλλά από τη στιγμή που είναι σαφής ο τρόπος και η διαδικασία που ενεργούμε, θα μπορούσε να υπάρχει από μέρους τους μία μεγαλύτερη κατανόηση και όχι η λύση της φυγής, την οποία κανείς δεν θέλει. Εάν ο Othin αναφέρεται σε συγκεκριμένες περιπτώσεις για τις οποίες έχει σοβαρά παράπονα, είμαι πρόθυμος να τον ακούσω.
Ναι Κατ, ολίγον γκρινιάρης και ο Οthin...
Εγώ όχι μόνο δεν βλέπω καμία υποβάθμιση του φόρουμ, αντιθέτως βλέπω αναβάθμιση και μιλώ για τη συμπεριφορά και το ύφος όλων των μελών της διαχειριστικής ομάδας, τα οποία έχουν επιλεγεί πολύ προσεκτικά. Οι οικιοθελείς αποχωρήσεις ορισμένων μελών μάς στενοχωρούν, αλλά από τη στιγμή που είναι σαφής ο τρόπος και η διαδικασία που ενεργούμε, θα μπορούσε να υπάρχει από μέρους τους μία μεγαλύτερη κατανόηση και όχι η λύση της φυγής, την οποία κανείς δεν θέλει. Εάν ο Othin αναφέρεται σε συγκεκριμένες περιπτώσεις για τις οποίες έχει σοβαρά παράπονα, είμαι πρόθυμος να τον ακούσω.
Έχουμε τοπικ μπάσκετ και βόλεϋ αλλά εκεί δεν πατάς πρέπει να σε βρω στο γήπεδο για να ακούσω κάτι καλό για την ομάδα ; μάλλον νομίζεις ότι μας δουλεύειςpaokmanis έγραψε:τα περι προσωπικης προσβολης που ειπα πηγανε περιπατο.και ξαναλεω ποιος χεστηκε για το μελος με τα 5 ποστ αν το προσβαλουνε η οχι.δηλαδη μελη με 150> ποστ δεν περνανε ελεγχο?οποτε ο καθενας με 150> μπορει να λεει οτι γουσταρει σε οποιον γουσταρει?ωραια πολιτκη.....pgetsos έγραψε:Να διευκρινιστεί ότι μόνο τα μέλη με <150 ποστ έχουν έλεγχο στις δημοσιεύσεις.
Και δεν κρίνεται κανείς από τον αριθμό των δημοσιεύσεων του αλλά από το περιεχόμενο και την ποιότητα αυτών.
Είσαι μέλος 1.5 μήνα και δεν έχεις κάνει ένα θετικό σχόλιο για την ομάδα! Μόνο δύο που λες να φύγει ο Τούντορ. Πως θες να σου απαντήσουν όταν μετά κρίνεις με αυτόν τον τρόπο μια μεγάλη μερίδα του λαού του ΠΑΟΚ;
Ειλικρινά ρωτάω, τόσο καιρό δεν έχεις βρει κάτι όμορφο στην ομάδα για να γράψεις ένα "Καλή η ομάδα σήμερα" "Μπράβο στον τάδε παίχτη, καλή προσπάθεια" από τότε που γράφτηκες; Μόνο να φύγει ο Τούντορ;
Έστω και στο χάντμπολ ένα μπράβο για τη νίκη
ελα να δεις στο γηπεδο του μπασκετ αν λεω καλα λογια η ελα στο βολλευ μεθαυριο με τον αρη να δεις αν λεω καλα λογια,επειδη σιχαθηκα ορισμενους και ορισμενα γενοτα στο ποδοσφαιρο και βγαζω κακια χυμα(την οποια αμα θες στην αιτιολογω αλλα εκει να δεις πως θα πεσουνε να με φανε,αν με ειπαν 2-3 φιλοι αεκτση για ενα λινκ αμα πω αυτα που πιστευω για το ποδοσφαιρο θα με πουν κολογαυρο) δεν σημαινει οτι δεν βρισκω τιποτα ομορφο στο συλλογο.εκτος ΑΝ για σενα το φορουμ ειναι ο καλυτερος τροπος συνευρεσης με φιλαθλους και ξεπερνα τα γηπεδα,τις καφετεριες κλπ
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλώς τον όλοι άχρηστοι έτσι να γίνεται εποικοδομητικος διάλογος. ....πως γίνεται κάποιοι να εμφανίζονται μόνο στην αναμπουμπουλα και στο κράξιμο ΑΛΛΆ ΠΌΤΕ στα καλά είναι άξιον απορίας αλλά πες κάποιοι δεν ξέρουν πια είναι και που είναι η 4Α ......δυστυχώς το φόρουμ έχει αρκετούς που μόνο ΠΑΟΚ δεν είναι αυτό είναι το μόνο σίγουροArmagedonas έγραψε:Dino Liverpool,στα 3/4 των ποστ σου απειλείς με μπαν και ποινές διάφορους χρήστες.
θα σου πρότεινα να ηρεμήσεις λίγο και να δεις αλλιώς το θέμα και την τακτική σου.
Προσωπικά μου επέβαλες 1 μήνα μπαν γιατί έγραψα
-οτι ο Αρνεσεν έκανε κακές επιλογές
-κινδυνεύουμε να μας περάσουν παο και αεκ και να ρεζιλευτούμε
-θέλουμε παικταράδες και όχι δήθεν ταλέντα και μέτριους ξένους
αν κάτι από αυτά παραβίασε τους κανόνες του φόρουμ,να μου το πεις να το ξέρω
Δυστυχώς στον μήνα που μεσολάβησε,δικαιώθηκα σε όλα,όπως δικαιώθηκαν και όλοι όσοι έκαναν εξαρχής κριτική στις επιλογές της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου.
Στον ΠΑΟΚ αν για κάτι φημιζόμαστε είναι η ποικιλία και η διαφορετικότητα των απόψεων
Προσωπικά δεν έχω συναντήσει άλλο φόρουμ που να γίνεται τέτοια συχνή χρήση ή απειλή χρήσης μπαν κλπ και μάλιστα για ψύλλου πήδημα
Το να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και να βλέπουμε τις σαρδέλες ως γαρίδες(για να θυμηθώ μια θρυλική φράση),μόνο κακό κάνει στην ομάδα.
- Dinos_Liverpool
Ωχ συγνώμη ρε Ντίνο αν και δεν θα απαντούσε και να μπορούσε
Ντίνο δεν εξέφρασα μομφή προς τους mods, αλλά προβληματισμό ως προς την πολιτική του forum. Δεν αμφισβήτησα την κρίση τους, αλλά επισημαίνω πως η –υπερβολική κατ΄ εμέ– ανοχή που έχει υιοθετήσει το forum σε μέλη αναφανδόν «περίεργα» οδηγεί σε αυξανόμενη συμμετοχή troller και αποχώρηση αξιόλογων μελών. Το δε τρολάρισμα έχει επεκταθεί ακόμα και σε κοινωνικά και πολιτικά θέματα.Dinos_Liverpool έγραψε:Ο Othin, μέχρι πολύ πρόσφατα, είχε απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση μας, όπως ο ίδιος είχε δηλώσει. Η αντιμετώπιση μας ως προς τα "ύποπτα" μέλη δεν έχει αλλάξει καθόλου, άρα δεν μπορώ να τον καταλάβω. Δεν μπορούμε να "στείλουμε" κανένα χωρίς να σιγουρευτούμε τι ρόλο βαράει. Ε, αφού έκατσα κι εξήγησα πώς το σκέφτηκα και δεν το καταλαβαίνει ο καλός μου φίλος, δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο. Ούτε μπορώ να ξέρω γιατί η γνώμη του έχει αλλάξει τόσο απότομα.
Αν κάθε βλάκας που μπαίνει να τρολάρει οδηγεί σε αποχώρηση έστω και ένα μέλος πριν επιτέλους τον στείλετε στον γεροδιάολο, υποθέτω πως συμφωνείς ότι de facto δεν είναι αποτελεσματική τακτική. Η ποιότητα του forum χαρακτηρίζεται πράγματι και από τον τρόπο έκφρασης των απόψεων, αλλά και από την ποιότητα σκέψης αυτού που εκφράζεται. Και δυστυχώς υπάρχουν αποχωρήσεις μελών με εξαιρετική ποιότητα σκέψης. Αυτό με θλίβει.
Και μην είσαι τόσο παραπονιάρης. Ευκαιρία να νιώσεις λίγο όπως ο Τούντορ

- Dinos_Liverpool
Και μεις στενοχωριόμαστε για ορισμένους φίλους, όπως ο dimbar που λες.
Όλους αυτούς τους προβληματισμούς που αναφέρεις τους έχουμε και μεις, αλλά σου απάντησα σαφώς προηγουμένως. Όταν σιγουρευτούμε, ενεργούμε ανάλογα. Μέχρι τότε, οφειλουμε να περιμένουμε.
Εάν το παλαιό μέλος νιώσει θιγμένο από τη στάση μας απέναντι σε ένα νέο και νομίσει ότι μεροληπτούμε εις βάρος του, τότε αυτό θα πει ότι δεν το έχουμε πείσει για τη συμπεριφορά μας. Ούτε γι αυτό, όμως, μπορούμε να κάνουμε κάτι, ειδικά όταν ο άλλος μάς καταλογίζει πρόθεση και προτιμά να αποχωρήσει. Πρόθεση μεροληψίας δεν υπάρχει. Δεκτό ότι μπορεί να κάνουμε λάθος, αλλά όχι εσκεμμένα.
Όλους αυτούς τους προβληματισμούς που αναφέρεις τους έχουμε και μεις, αλλά σου απάντησα σαφώς προηγουμένως. Όταν σιγουρευτούμε, ενεργούμε ανάλογα. Μέχρι τότε, οφειλουμε να περιμένουμε.
Εάν το παλαιό μέλος νιώσει θιγμένο από τη στάση μας απέναντι σε ένα νέο και νομίσει ότι μεροληπτούμε εις βάρος του, τότε αυτό θα πει ότι δεν το έχουμε πείσει για τη συμπεριφορά μας. Ούτε γι αυτό, όμως, μπορούμε να κάνουμε κάτι, ειδικά όταν ο άλλος μάς καταλογίζει πρόθεση και προτιμά να αποχωρήσει. Πρόθεση μεροληψίας δεν υπάρχει. Δεκτό ότι μπορεί να κάνουμε λάθος, αλλά όχι εσκεμμένα.
Καλημέρα καρντάσια μου...Είμαι μέλος του φόρουμ 33 μέρες μόνο και δεν "κατέχω" πολλά για τη λειτουργία του...
Πιστεύω (δεν το ξέρω όμως σίγουρα κι ας μου το επιβεβαιώσει κάποιος αν θέλει) ότι οι "μπλέ" γνωρίζουν τουλάχιστον την ηλικία του καθενός που ποστάρει εδώ...Το θεωρώ πολύ σημαντικό για να βγαίνουν τουλάχιστον κάποια αρχικά συμπεράσματα για τη συμπεριφορά όλων μας...
Αν ισχύει λοιπόν και επειδή εμείς δεν έχουμε αυτήν την πληροφόρηση δεν μπορεί να βρεθεί κάποιος τρόπος να μας "ειδοποιούν" και μας για το "νεαρό" της ηλικίας κάποιων ίσως πιο "θερμόαιμων" ώστε να μην μας προκαλούν άμεσα "εγκεφαλικά" τα ποστ τους;
Θεωρώ πάντως ότι αν εδώ μέσα αν ήμασταν όλοι Π.Α.Ο.Κ. αυτό θα μας "μείωνε" σαν λαό και ομάδα και εξηγούμαι αμέσως: Πείτε λοιπόν ότι έκαναν ένα sight κι ένα φόρουμ οι οπαδοί της Κέρκυρας...Θα έμπαινε κανένας μέσα (σαν μέλος) για να κάνει κατασκοπία ή ακόμα για να το κάνει μπάχαλο;
Ελπίζω να έγινα κατανοητός...Καλή Κυριακή σε όλους...Γήπεδο μόνο οι Π.Α.Ο.Κ.τσήδες!!!

Πιστεύω (δεν το ξέρω όμως σίγουρα κι ας μου το επιβεβαιώσει κάποιος αν θέλει) ότι οι "μπλέ" γνωρίζουν τουλάχιστον την ηλικία του καθενός που ποστάρει εδώ...Το θεωρώ πολύ σημαντικό για να βγαίνουν τουλάχιστον κάποια αρχικά συμπεράσματα για τη συμπεριφορά όλων μας...
Αν ισχύει λοιπόν και επειδή εμείς δεν έχουμε αυτήν την πληροφόρηση δεν μπορεί να βρεθεί κάποιος τρόπος να μας "ειδοποιούν" και μας για το "νεαρό" της ηλικίας κάποιων ίσως πιο "θερμόαιμων" ώστε να μην μας προκαλούν άμεσα "εγκεφαλικά" τα ποστ τους;
Θεωρώ πάντως ότι αν εδώ μέσα αν ήμασταν όλοι Π.Α.Ο.Κ. αυτό θα μας "μείωνε" σαν λαό και ομάδα και εξηγούμαι αμέσως: Πείτε λοιπόν ότι έκαναν ένα sight κι ένα φόρουμ οι οπαδοί της Κέρκυρας...Θα έμπαινε κανένας μέσα (σαν μέλος) για να κάνει κατασκοπία ή ακόμα για να το κάνει μπάχαλο;

Ελπίζω να έγινα κατανοητός...Καλή Κυριακή σε όλους...Γήπεδο μόνο οι Π.Α.Ο.Κ.τσήδες!!!