Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Spike4

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από Spike4 »

Το χθεσινό παιχνίδι οριακά μου έχει αφήσει PTSD. Η πίκρα μας -όπως διαβάζω παντού από χθες το βράδυ- είναι απερίγραπτη και η ξεφτίλα που βιώσαμε θα μας μείνει ανεξίτηλη.

Η μπάλα βρίσκεται πλέον στα πόδια του ιδιοκτήτη. Μπορεί να ανατρέψει αυτή την κατάσταση; Θέλει να την ανατρέψει; Θα πρέπει να απαντήσει με πράξεις. Όλοι όσοι τον στηρίξαμε και συνεχίζουμε να τον στηρίζουμε, περιμένουμε επιτέλους λύσεις και όχι ημίμετρα και μπαλώματα.
These users thanked the author Spike4 for the post:
zoran
black death

Δημοσίευση από black death »

margas έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 19:10
renegade έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 19:05
Ρε σεις, στην κουλα αναφέρομαι, οπως και ο νουνιες.
PAOKKOMOTINI4

Δημοσίευση από PAOKKOMOTINI4 »

Η απομυθοποίηση του μεγάλου Ιβαν έχει ξεκινήσει
Εάν δεν κάνει κάτι τα πράγματα θα γίνουν πολύ αρνητικά για την ομάδα και αυτόν
Αν δεν μπορεί άλλο να βγει να πει στον κόσμο τι συμβαίνει και όχι να είναι συνεχώς εξαφανισμένος
Ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να υπάρχει και χωρίς αυτόν και ποιος ξέρει μπορεί να είμαστε και καλύτερα εφόσον υπάρχει νέος επενδυτής
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

black death έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 20:08
margas έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 19:10
renegade έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 19:05
Ρε σεις, στην κουλα αναφέρομαι, οπως και ο νουνιες.
Δεν πειράζει... έγινε ωραία κουβέντα :D
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Tolaros έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 19:11 Τι χρεώνουμε στη διοίκηση ρωτάς? Τα πάντα. Τι ακριβώς να μη χρεώσουμε ? Σε τι ακριβώς δεν ευθύνεται?

Ποιος είναι υπεύθυνος για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας?
Οι υπεύθυνοι του αγωνιστικού τμήματος φυσικά.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Η χθεσινή ντροπή και το φετινό γενικότερα θέλουν βαθιές τομές για να γυρίσει η κατάσταση σταθερά και όχι αρπακολατζιδικα όπως λειτουργούμε μέχρι τώρα σε κάτσεις μεγάλων επιτυχιών αλλά και αποτυχιων.

Κάποιοι λίγοι σκουζουμε από πριν από το μαγκικο ότι εάν δεν αλλάξει άρδην ο τρόπος διοίκησης και λήψης αποφάσεων, δεν έχει σημασία ούτε ποοιος θα είναι ή θα δηλώνεται ως προπονητής, ΤΔ, sports director και τα @@ μου κουνιούνται.

Όπως δεν έχει σημασία εάν θα παζαρευεις τα 200 ή θα χωνεις μπραφ 12 σε ένα παίκτη, για οποιονδήποτε λόγο έγινε αυτό.

Από το 2024 δεν πίστευα ότι θα αλλάξει αυτό. Δεν το πιστεύω ούτε τώρα.
Δικαιολογίες και λόγοι πολλοί.

Δεν έχουν σημασία πια. Φοβάμαι ότι όπως δεν θα αλλάξεις τον τρόπο που διοικείς και έχεις στήσει την ΠΑΕ, δεν αλλάζει πια η κατάσταση.

Ίσως άλλαζε με πολύ χρήμα αλλά δεν νομίζω ότι μπορείς πια στα επίπεδα που απαιτούνται. Δεν είναι και εγγύηση επιτυχίας έτσι κι αλλιώς.

Αλλαγή νοοτροπίας και οργάνωσης χρειάζεται στα πάντα εκτός από τις ακαδημίες και αυτή δεν θα έρθει, το πολύ καμία αλλαγή προπονητή.

Για αυτό, με αιώνια ευγνωμοσύνη, με ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ πιυ κλείνει όλον τον ΠΑΟΚ μέσα του, νομίζω ότι δεν υπάρχει πια άλλη λύση από το να δώσεις την ομάδα σε άλλα χέρια.

Θα ήθελα να τη δω 100% στα χέρια του Νίκου, αλλά 100%, όχι με Μαρίες σκιωδεις ελεγκτές. Αλλά.φοβαμαι ότι και εκεί πάλι θα μας κρατάνε πίσω οι παθογένειες.

Θα ήθελα να δω την ομάδα με νέο προπονητή για να εκλείψει το δίλημμα ποιος φταίει πιο πολύ, εσύ ή ο Λου.
Αλλά φοβάμαι ότι θα έχουμε τα ίδια και 3ετη πλάνα κλπ και δεν μας παίρνει πια. Το ΠΟΚ έχει πάρει πάλι τα πάνω του.

Θα ήθελα να περιμένω να δω μήπως το γηπεδο είναι η λύση, αλλά αφενός δεν ξέρω εάν έχουμε 3-4 χρόνια σε τέτοια κατάσταση και χρονιές της μαρμοτας, αφετέρου, φοβάμαι πολύ τι θα γίνει με αυτό το έργο ζωής.

Είμαι ανάμεσα στο συναίσθημα και την ψυχρή λογική.
Και τα δύο λένε ότι χρειάζεται ριζική και δομική αλλαγή ή οποια πρέπει να έρθει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο άμεσα.
These users thanked the author bane1980 for the post (total 2):
Kostas_FI, Γερασίμου
renegade

-keeper- έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 19:16 Εντάξει το τερματίσατε με τον παικταρα Τειλορ ..
Όπως τότε που προσπαθούσατε να πείσετε για τον Μπακαγιόκο επειδή είχε καλύτερο βιογραφικό από τον Μειτε

Έχουμε την πίκρα μας, μας τρολαρετε κιολας
Ο μπακαγιοκο όταν ήρθε η τελευταία του σεζόν ως κανονικός ποδοσφαιριστης ήταν μια 5ετια πίσω.
Ο τευλορ ήρθε ως βασικό στέλεχος μιας ομάδας που και αγωνιστικά και σε επίπεδο reputation ήταν πάνω από τον ΠΑΟΚ.
Το ότι δεν κατάφερες να πάρεις τίποτα από αυτόν τον παίκτη βαραίνει το αγωνιστικό επιτελείο αποκλειστικά. Και δεν είναι μόνο ο Σκοτσέζος σε αυτήν την κατηγορία
These users thanked the author renegade for the post (total 4):
Montrealiotis, george188, Amsterdamer_87, JohnDag
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

bane1980 έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 20:29
Και τα δύο λένε ότι χρειάζεται ριζική και δομική αλλαγή ή οποια πρέπει να έρθει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο άμεσα.
Ποιοι ειναι αυτοί, " με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ", οι τρόποι??
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Τους αναφερω πιο πάνω.

Το θες πενηνταρακια;

Είτε να αλλάξει τρόπο διοίκησης ο Ιβάν (το ότι εγώ δεν πιστεύω ότι θέλει, δεν σημαίνει ότι δε υφίσταται ως τροπος), είτε να αναλάβει ο Νίκος με απόλυτο λόγο και κουμάντο στα πάντα με ταυτόχρονη αλλαγή προπονητή και αγωνιστικού πλάνου, είτε αλλαγή ιδιοκτησίας.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

renegade έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 20:25
Tolaros έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 19:11 Τι χρεώνουμε στη διοίκηση ρωτάς? Τα πάντα. Τι ακριβώς να μη χρεώσουμε ? Σε τι ακριβώς δεν ευθύνεται?

Και ποιοι είναι αυτοί ?
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Ω ρε τι μαθαίνει κανείς από τους σοφούς του φόρουμ...
embuji

Δημοσίευση από embuji »

εντομεταξυ ρε γαμωτο εχω καιρο να δω σχολια απο Odi και GINOLA. 2 παιδια που ειχα σε μεγαλη εκτιμηση τον γραπτο λογο τους. Θα ηθελα πολυ να δω πως διαβαζουν αυτοι την κατασταση.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Κι εγώ από τον dimg.
renegade

Tolaros έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 21:02
renegade έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 20:25

Και ποιοι είναι αυτοί ?
Μπες στο σάιτ της ΠΑΕ και δες
Ε Μα
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

geobila έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 19:48
Amsterdamer_87 έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 19:23
embuji έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 17:43 Θεωρεις τον Βλανταν καλυτερο προπονητη του Λουτσεσκου; Εγω να σε πω, οχι. Το θεμα ειναι να ερθει ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ προπονητης του Λουτσεσκου.
Εγω προσωπικα Ναι τον θεωρω πολυ καλυτερο και πιο καταρτισμενο..
Πως κρίνουμε το αν είναι καλύτερος ο ένας από τον άλλο;
Από τίτλους; Στα ίδια πρέπει να είναι.
Από παραστάσεις ανταγωνιστικου πρωτάθληματος; Ελλάδα Ρωσία Αγγλία Ισραήλ Αραβία. Πάνω κάτω τα ίδια ίσως.
Από στυλ παιχνιδιού; Τα δύο άκρα και ξεκάθαρα υποκειμενικό τι αρέσει στον καθένα. Εμένα προσωπικά μου αρέσει το στυλ του Ίβιτς όχι του Ραζβαν.
Την ιδια γνωμη εχουμε φιλε..
Ο Ιβιτς εχει και καλυτερο ματι σε επιλογη παιχτων..
These users thanked the author Amsterdamer_87 for the post:
geobila
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”